Broj slušalaca:
Prethodne pesme!

Ocena teme:
  • 0 Glas(ova) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marina Tomasevic - Diskografija
navy59 Nije na vezi
Moderator
navy59
Teme: 254
Reputacija: 364
Date pohvale27
Primljene pohvale364
Hvala 1%Hvala
RE: Marina Tomasevic - Diskografija
0
Marina Tomasevic 2007 - 100 Minuta Feste

[Slika: Marina-Tomasevic-100-Minuta-Feste-front.jpg]

01. Mix 1 (Tuzna je noc/ Put putujem/ Ako je zivot pjesma/ Tri sam ti zime saptala ime/ Ne mogu da te zaboravim/ Ne placi majko)
02. Mix 2 (Ja nocas umirem/ Dodji u mali kafe/ Ispod mjeseca boje tresanja/ Nedostajes mi ti/ Suze ljubavi/ A sad adio)
03. Mix 3 (Konobo moja/ Otrov s tojih usana/ Ne budite me nocas/ Manuela/ Sretno ti bilo andjele/ Ljiljane moj bijeli)
04. Mix 4 (Antonio / ljetu je mome kraj/ Kadenu si mi dao/ Ne mogu da ga ne volim/ Vrati se/ Ljubi il ostavi/ Bez tebe/ Lastavica)
05. Mix 5 (Falile se kastelanke/ Dva bracanina/ Adio bella/ Veceras je nasa festa/ Da nije ljubavi/ Ciribilibela)
06. Mix 6 (Samo simpatija/ Sanjaj me/ Kalelagra/ Spavaj cvijete moj/ Zar je voljeti grijeh/ Zbogom ostaj ljubavi/ Jos te volim/ Zeljo moja)
07. Mix 7 (Vrati mi, vrati sve/ Da te ne volim/ Nasoj ljbavi je kraj/ Neveni zuti, zuti/ Prva ljubav/ Zasto tvoj telefon suti/ Ti si mi sve na svjetu/ Dammacijo, ljubav si vjecna/ Tko ce tebe voljet kao ja)
08. Mix 8 (Sa suzama necu vratit srecu/ Tvoja mati je legal da spava/ Suze krijem, one padaju/ Ne budite me nocas/ Dva zrna grozda/ gorka Rijeka/ Bog mi dao sve/ Sve pjevaju, ja ne cujem/ Ako nas zivot rastavi/ Majko stara)
09. Mix 9 (Oko moje sajivo/ Medeni/ Kad zamirisu jorgovani/ Tamara/ Vrati se s kisom/ Sta si sinoc stavila u vino/ Srdela/ Ne bi ti oprostila/ Natasa/ Kokolo/ Necemo nocas doma)

Registrujte se ili se prijavite da biste videli ovaj sadržaj
07.11.2025, 11:46
Pronađi Odgovori

Poruke u ovoj temi
Marina Tomasevic - Diskografija - od navy59 - 07.11.2025, 11:26
RE: Marina Tomasevic - Diskografija - od navy59 - 07.11.2025, 11:46

Skoči na forum:

Korisnici koji pregledaju ovu temu: 1 Gost(i)
Donacije