Oliver Dragojevic 2000 - Oliver Mix, 64 Hita, 16 Potpurija
CD 1
01. Potpuri ''Addio bella'' (Addio bella - Golubice bijela - Nadalina - Diridonda)
02. Potpuri ''Skalinada'' (Skalinada - Malinkonija - Poeta - Mizerja)
03. Potpuri ''Karoca'' (Karoca - Vagabundo - Svoju zvizdu slidin - Majko)
04. Potpuri ''Oprosti mi, pape'' (Oprosti mi, pape - Ca je zivot vengo fantazija - Piva klapa ispo' volta - Moja jube)
05. Potpuri ''Zuto lisce ljubavi'' (Zuto lisce ljubavi - Ako je zivot pjesma - Svirajte nocas za moju dusu - Bolis me duso)
06. Potpuri ''Rojena valo'' (Rojena valo - Njezne strune mandoline - Hvala, duso moja - Lastavica)
07. Potpuri ''Suncane fontane'' (Suncane fontane - Zlatni snovi - Bijela ladja - Dalmatinko)
08. Potpuri ''Infisa san u te'''(Infisa san u te' - Manuela - Ljubav je bol - Vjeruj u ljubav)
CD 2
01. Potpuri ''Serenada'' (Serenada - Oci boje jadrana - Ti si za me rodjena - Odvest cu te prid oltar)
02. Potpuri ''Splite moj'' (Splite moj - Dva zrna grozdja - Njezni jecaj gitare - Najljepse te ljubi oni sto te gubi)
03. Potpuri ''Tiha noc'' (Tiha noc - Evo cvate ruzmarin - Ako ikad ozdravim - Vodi me tamo kraj plavoga mora)
04. Potpuri ''Disperadun'' (Disperadun - Evo mene medju moje - A vitar puse - Ja ne mogu drugo nego da je ljubim)
05. Potpuri ''Luce mala'' (Luce mala - Spoza - Plavo more djeva molila - Ciri biri bela kokola)
06. Potpuri ''Gondoljer'' (Gondoljer - Grlica - Rico, moja zlatna rico - Cvit mediterana)
07. Potpuri ''Dome moj'' (Dome moj - Vino crveno - Sladje od vina - U prolazu)
08. Potpuri ''Danijela'' (Danijela - Zbogom ostaj ljubavi - Blago onom tko te ljubi - Ljubav je tvoja kao vino)
MP3/320
Registrujte se ili se prijavite da biste videli ovaj sadržaj