01. Zmaj Prelece feat. Pavle Aksentijevic 02. Gipsy Part I feat. Jelena Tomasevic 03. Gipsy Part II feat. Jelena Tomasevic 04. Turta 05. Cije Je Ono Devojce feat. Jelena Tomasevic 06. Skudrinka 07. Sitan Biber feat. Miki Peric 08. Prijo Kako Cemo feat. Rale Laredo 09. Levakinja 10. Gde Si Bilo Jare Moje feat. Jelena Tomasevic 11. Drum 'n' Bass 12. Ozdol Ide feat. Damnjan Aksentijevic 13. Nova Brka
Registrujte se ili se prijavite da biste videli ovaj sadržaj
01. Beogradski Mali Pijac feat. Natasa Bekvalac 02. Sajbija feat. Ivan Kurtic 03. Ruse Kose feat. Jelena Tomasevic 04. Zmaj Prelece feat. Pavle Aksentijevic 05. Gipsy Part One feat. Jelena Tomasevic 06. Gipsy Part Two feat. Jelena Tomasevic 07. Turta 08. Cije Je Ono Devojce feat. Jelena Tomasevic 09. Skudrinka 10. Sitan Biber feat. Miki Peric 11. Prijo Kako Cemo feat. Rale Laredo 12. Levakinja 13. Gde Si Bilo Jare Moje feat. Jelena Tomasevic 14. Drum 'n' Bass 15. Ozdol Ide feat. Damnjan Aksentijevic 16. Nova Brka
01. Svatovi feat. DJ Niko Bravo 02. Marije Bela Marije feat. Kornelije Kovac 03. Cojle Manojle feat. Prijatelji 04. Mamo feat. Ivana Tasic 05. Zajecarski Vez (Instrumental) 06. Zora Zori 07. Svu Noc Mi Bilbil Prepeva feat. Ivana Tasic 08. Klavir (Instrumental) feat. Arpad Pecvari Bonus Track: 09. Gde Si Bila Jare Moje feat. Jelena Tomasevic (Goran Mrdja Remix)