![]() |
|
Festival narodne muzike "Bihac 2025" - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kompilacije i VA Izdanja (Više izvođača na jednom albumu) (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=161) +--- Tema: Festival narodne muzike "Bihac 2025" (/showthread.php?tid=6770) |
Festival narodne muzike "Bihac 2025" - No01 - 23.08.2026 ![]() ![]() Festival narodne muzike "Bihac 2025" Sevdah fest "Bihac 2025" 01. Nihad Alibegovic - Hej, Munira 02. Ahmet Bajric - Kradom, duso, eto mene 03. Kadira Cano Murtic -Zaplakala secer Djula 04. Nazif Gljiva - Sojka ptica 05. Armin Muzaferija - Lasto mala 06. Mujo Isanovic - Bulbul pjeva okolo Mostara 07. Hakala & Kanita Karic - Kraljica grada 08. Kanita Karic - Dusu si mi opio 09. Eso Balic - Kozarcanin ja sam, druze 10. Jove Kekenovski - Kekenius Makedonius 11. Lence Kukic - Jovane, jorgovane 12. Hasib Murtic - Harmoniko, sviraj nam do zore 13. Dzihad Polic - Bosanci 14. Muamer Kebic -Janjarski vez 15. Nejra Karabegovic - Iz kamena voda tekla 16. Mersa Miljkovic - Sto godina da zivim 17. Enes Karic - Garavusa 18. Enes Melkic - Dovidjenja drugovi 19. Enisa Arslanovic - Ah, moj Aljo 20. Amir Kovacevic Amko - Oj djevojko, biseru sa Une 21. Mirsad Neimarlija - Mujo kuje 22. Selver Adzem - Gorazde 23. Romana Pervanic Prsa - Srdo moja 24. Zarif Zajko Zulic - Razbolje se lijepa Hajrija 25. Stare Kajde Bend - Hej, ljubavi nesudjena 26. Safer Nisic & Nihad Alibegovic - Ah, meraka (live) 27. Hakala - Sanjanka 28. Ibro Selmanovic & Svi izvodjaci - Molila se zuta dunja Festival narodne muzike "Bihac 2025" 01. Nihad Alibegovic - Tako se u Bosni pjeva 02. Nazif Gljiva - Sto je tuzna breza ta 03. Ibro Selmanovic - Roman 04. Adnan Nezirov - Nevjerna zena 05. Mujo Isanovic - Adrenalin 06. Eso Balic - Lejla 07. Ermin Redzic Bubi - Moja si krv u venama 08. Moni - Kroz zivot sama 09. Fedja Dizdarevic - Baraba 10. Mensur Dimnjacar - Rodna Bosno, zavicaju mio 11. Omer Dizdarevic - Zena iz harema 12. Zijad Sipovic - Najljepsi grad 13. Muhamed Basic - Casa od kristala 14. Baki - Oceva suza 15. Amir Kovacevic - Razmazana sminka 16. Mujo As - Lavica i zena 17. Ivan Tolic - Odabrana 18. Irma Hasic - Dodiri tijela 19. Pero Pavlovic - Otkako nas rastavise 20. Vlatka Karanovic - Leptirica 21. Amir Residovic - Bosanka me majka rodila Tako se u Bosni pjeva "Bihac 2025" 01. Nihad Alibegovic - Tako se u Bosni pjeva 02. Ibro Selmanovic - Falis mi oce 03. Mujo Isanovic - Crvena haljina 04. Nejra Karabegovic - Nesudjeni moj 05. Fedja Dizdarevic & Marina - Trazim te 06. Haris Mrackic - Lijepa si k'o andjeo 07. Muhamed Basic - Unikat 08. Amir Kovacevic Amko - Prvi ples 09. Ifeta Doglod - Nalozila vatru majka 10. Jovana Loncarevic - Sviraj, sviraj harmoniko 11. Sadik Omar - Kralj bez krune 12. Dzevad Kapetanovic - Laka meta 13. Ibrahim Ibro Skiljo - Trag ljubavi 14. Zuhdija Seferagic Zuki - Docekala majka sina svoga 15. Armin Dizdarevic - Najveca zelja 16. Snezana Djurisic & Svi izvodjaci - Ljubav uvek pobedjuje |