![]() |
|
Ansambl Sumadija - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: A (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=11) +---- Thread: Ansambl Sumadija - Diskografija (/showthread.php?tid=478) |
Ansambl Sumadija - Diskografija - pedja - 20.12.2024 Ansambl Sumadija 1972 - Livade Su Procvetale ![]() Andjelija Milic - Zarasle su staze Dragoljub Sindjelic - Dacino kolo Duet P.G.Cune i P.Z.Tozovac - Tankosava Dusica Bilkic - Ovce cuva Mara kraj Morave Goradna Jevtovic - Zal za mladost i Otvori mi belo Lence Grupa pevaca Sumadija - Cuvah ovce tri godine Grupa pevaca Sumadija - Livade su procvetale Grupa pevaca Sumadija - Splet pesama iz istocne Srbije Grupa pevaca Sumadija - U selo kavga golema Ljubisa Pavkovic - Kolo iz Sumadije Miodrag Bogdanovic - Oj Uzice, mali Carigrade NO RT Beograd - Stara Sapcanka kolo Predrag Gojkovic Cune - Rece cica da me zeni Predrag Zivkovic Tozovac - Cik curo pogledaj me Tihomir Paunovic - Laznicko kolo RE: Ansambl Sumadija - Diskografija - pedja - 21.12.2024 Ansambl Sumadija 1980 - Sto Se Bore Misli Moje ![]() a1 Ansambl Sumadija - Zujte strune a2 Ansambl Sumadija - Ljubicice i ja bi te brala a3 Zivan Milic i Ansambl Sumadija - Viju vetri a4 Ansambl Sumadija - Oci moje a5 Ansambl Sumadija - Sto se bore misli moje a6 Zivan Milic i Ansambl Sumadija - Trudan putnik b1 Zivan Milic - Od kada mi frula ne zvoni b2 Ansambl Sumadija - A sto ti je mila kceri b3 Ansambl Sumadija - Voleli se dvoje mladih b4 Zivan Milic i Ansambl Sumadija - Sto nama ljudi vele b5 Ansambl Sumadija - U cvetnom vrtu b6 Ansambl Sumadija - Na levoj strani kraj srca RE: Ansambl Sumadija - Diskografija - pedja - 21.12.2024 Ansambl Sumadija 1982 - S Pesmom Kroz Nase Krajeve ![]() Ansambl Sumadija - Ceti'r ribe i karas Ansambl Sumadija - Igrale se delije Ansambl Sumadija - Ja kroz selo Ansambl Sumadija - Kad je deda lumpovao Ansambl Sumadija - Sto mi je milo em drago Ansambl Sumadija (solista Dusica Obradovic) - Zemi me, zemi Ansambl Sumadija (solista Mira Karanikolic) - Keremejle Ansambl Sumadija (solista Nada Jovanovic) - Op, sad cu, poigracu Ansambl Sumadija (solisti Dusica Obradovic i Zeina Zivkovic) - Splet pesama iz Dalmacije Ansambl Sumadija (solisti Mira Karanikolic i Nada Jovanovic) - Moj Milane i Mala basta Ansambl Sumadija i Dusan Kostic - Vrti kolo Dusan Kostic - Cvetala mi ruza Dusan Kostic - Oj, devojko duso moja RE: Ansambl Sumadija - Diskografija - pedja - 21.12.2024 Ansambl Sumadija 1983 - Nema Lepse Devojke ![]() Ansambl Sumadija - Beli bagrem Ansambl Sumadija - Digni si mome ocite Ansambl Sumadija - Dunave, Dunave Ansambl Sumadija - Gledam bajnu zoru Ansambl Sumadija - Kroz ponoc nemu Ansambl Sumadija - Nema lepse devojke Ansambl Sumadija - Oj, Angelina Ansambl Sumadija - Poranio Jovancicu Ansambl Sumadija - Sinoc mi dragi dolazi Ansambl Sumadija - Sve dok je tvoga blagog oka Ansambl Sumadija - Tri su mi gore visoke Ansambl Sumadija - U gori raste zelen bor Ansambl Sumadija - Vehni, vehni fijolica RE: Ansambl Sumadija - Diskografija - pedja - 21.12.2024 Ansambl Sumadija - CD 1 ![]() Ansambl Sumadija - A sto ti je mila kceri Ansambl Sumadija - Bolujem ja Ansambl Sumadija - Boljarka Ansambl Sumadija - Cetir' ribe i karas Ansambl Sumadija - Cigancica Ansambl Sumadija - Da mi se lastom stvoriti Ansambl Sumadija - Ja veceram, kapija se sara Ansambl Sumadija - Jedno momce crna oka Ansambl Sumadija - Kad je deda lumpovao Ansambl Sumadija - Ko ti kupi srma jelek Ansambl Sumadija - Lepu Maru majka kara Ansambl Sumadija - Ljubicice i ja bih te brala 1 Ansambl Sumadija - Ljubicice i ja bih te brala 2 Ansambl Sumadija - Milic ide strancicom Ansambl Sumadija - Moj Milane i Mala basta Ansambl Sumadija - Na levoj strani kraj srca Ansambl Sumadija - Oci moje RE: Ansambl Sumadija - Diskografija - pedja - 21.12.2024 Ansambl Sumadija - CD 2 Ansambl Sumadija - Oj, Moravo Ansambl Sumadija - Osu se nebo zvezdama Ansambl Sumadija - Posla Rumena rano na voda Ansambl Sumadija - Posla Vanka Ansambl Sumadija - Ruse kose curo imas Ansambl Sumadija - Sano duso Ansambl Sumadija - Sto nama ljudi vele Ansambl Sumadija - Sto se bore misli moje Ansambl Sumadija - Tuzi goro Ansambl Sumadija - U cvetnom vrtu Ansambl Sumadija - Urodile jagode Ansambl Sumadija - Urodile zute kruske Ansambl Sumadija - Valjevska podvala Ansambl Sumadija - Voleli se dvoje mladih Ansambl Sumadija - Vrti, vrti kolo Ansambl Sumadija - Zujte strune Ansambl Sumadija - Zvone praporci |