![]() |
|
Mirko Rondovic Diskografija - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: M (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=23) +---- Tema: Mirko Rondovic Diskografija (/showthread.php?tid=4505) |
Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 19xx - A kada mi draga duso ![]() Mirko Rondovic - A kada mi draga duso... Mirko Rondovic - Blago tebi cvijet karanfile Mirko Rondovic - Bole me secanja Mirko Rondovic - Eh, kuco moja stara Mirko Rondovic - Grana od bora Mirko Rondovic - Hajdana Mirko Rondovic - Ima jedno oko Mirko Rondovic - Jedna suza zakljucana Mirko Rondovic - Ne predaj se srce bolu Mirko Rondovic - Postojbino Mirko Rondovic - Prodjoh kroz goru Mirko Rondovic - Snijeg pade na behar na voce Mirko Rondovic - Stara staza Mirko Rondovic - Svi pljevajski tamburasi Mirko Rondovic - Tamburalo u tamburu momce Mirko Rondovic - Tamo dje rujne zore svicu Mirko Rondovic - U lijepom starom gradu Visegradu Mirko Rondovic - Zastani suzo Mirko Rondovic - Zeleni se, zoro, zelena livada Mirko Rondovic - Zubor voda zuborila Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 19xx - Najlepse crnogorske pesme ![]() 01.Ksenija Cicvaric - Sejdefu majka budjase 02.Ksenija Cicvaric - Milica, jedna u majke 03.Branka Scepanovic - Gledela sam s Koma plava 04.Branka Scepanovic - Pod onom gorom zelenom 05.Mirko Rondovic - Sestra mi je porucila 06.Ismet Krcic - Oj djevojko, Milijana 07.Ismet Krcic - Tekla reka na valove 08.Mirko Rondovic - Jos ne svice rujna zora 09.Mirko Rondovic - Mocevcicu mali carigrade Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 1974 - Kozbasa ![]() ![]() 01. Mirko Rondovic - Kozbasa 02. Mirko Rondovic - Kotoranko Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 1975 - Andjelina ![]() ![]() Mirko Rondovic - Andjelina Mirko Rondovic - Crnogorska majka Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 1982 - Blago tebi cvijet karanfile ![]() ![]() 01. Razbolje se Zarka 02. Snijeg pade na behar na voce 03. Tamburalo u tamburu momce 04. Blago tebi cvijet karanfile 05. Il' je vedro, il' oblacno 06. Jos ne svice rujna zora 07. Setajuci pored Ljubovica 08. Duni vjetre malo sa Neretve 09. Zenilo se mlado momce 10.Pjesma Titogradu Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 1984 - Sto nije moja,steta je RTB 211333, 2019.11.1984 ![]() a1 Mirko Rondovic - Sto nije moja, steta je a2 Mirko Rondovic - Grana od bora a3 Mirko Rondovic - Ne vredi kriti a4 Mirko Rondovic - Za tobom ceznem a5 Mirko Rondovic - Iz tiha me glava boli b1 Mirko Rondovic - Noc skuplja vijeka b2 Mirko Rondovic - Tamo dje rujne zore svicu b3 Mirko Rondovic - Ja uranih jutros rano b4 Mirko Rondovic - Djevojka je momku prsten povracala b5 Mirko Rondovic - Mlada Jelka ljubi Janka Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 1987 - Bole me secanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Mirko Rondovic - Azemina 02. Mirko Rondovic - Eh, Kuco Moja Stara 03. Nema 04. Mirko Rondovic - Bole Me Secanja 05. Mirko Rondovic - Svi Pljevaljski Tamburasi 06. Nema 07. Mirko Rondovic - Da Zna Zora 08. Mirko Rondovic - Razbolje Se Simsir List 09. Nema Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 1991 - Narodni biseri RTB 202720 12.11.1991 ![]() ![]() a1 Mirko Rondovic - Prodjoh kroz goru a2 Mirko Rondovic - Kad dunuse sabah-zorski vjetrovi a3 Mirko Rondovic - A kada mi draga duso a4 Mirko Rondovic - Kisa pada trava raste a5 Mirko Rondovic - Sve pticice zapjevale a6 Mirko Rondovic - Avusa sadi vinograd b1 Mirko Rondovic - U selu kavga golema b2 Mirko Rondovic - Razbolje se zorna Zorka b3 Mirko Rondovic - Zeleni se, zoro, zelena livada b4 Mirko Rondovic - Oj, moja ruzo rumena b5 Mirko Rondovic - Aj puce puska ledenica b6 Mirko Rondovic - Sedam dana, sedam noci Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 1996 - Svi Pljevalski tamburasi - flac ![]() ![]() ![]() Mirko Rondovic 01. Ima jedno oko Mirko Rondovic 02. Stara staza Mirko Rondovic 03. U lijepom, starom gradu Visegradu Mirko Rondovic 04. Zubor voda zuborila Mirko Rondovic 05. Zastani, suzo Mirko Rondovic 06. Svi pljevaljski tamburasi Mirko Rondovic 07. Hajdana Mirko Rondovic 08. Postojbino Mirko Rondovic 09. Jedna suza zakljucana Mirko Rondovic 10. Ne predaj se, srce bolu Mirko Rondovic 11. Tamburalo u tamburu momce Mirko Rondovic 12. Snijeg pade na behar, na voce Mirko Rondovic 13. Blago tebi, cvijet karanfile Mirko Rondovic 14. Grana od bora Mirko Rondovic 15. Tamo dje rujne zore svicu Mirko Rondovic 16. Prodjoh kroz goru Mirko Rondovic 17. A kada mi, draga duso... Mirko Rondovic 18. Zeleni se, Zoro zelena livada Mirko Rondovic 19. Eh, kuco moja stara Mirko Rondovic 20. Bole me secanja Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 2001 - Rane moje ![]() ![]() Mirko Rondovic - Rane moje Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 2011 - Zapisano u vremenu (3 CD) - CD1 ![]() 01. Mirko Rondovic - Tamburalo u tamburu momce 02. Mirko Rondovic - Snijeg pade na behar na voce 03. Mirko Rondovic - Grana od bora 04. Mirko Rondovic - U lijepom starom gradu Visegradu 05. Mirko Rondovic - Stara staza 06. Mirko Rondovic - Razbolje se Zarka 07. Mirko Rondovic - Da zna zora 08. Mirko Rondovic - Il' je vedro il' oblacno 09. Mirko Rondovic - Blago tebi cvijet karanfile 10. Mirko Rondovic - Razbolje se simsir list 11. Mirko Rondovic - Prodjoh kroz goru 12. Mirko Rondovic - Kad dunuse sabah-zorski vjetrovi 13. Mirko Rondovic - A kada mi draga duso 14. Mirko Rondovic - Kisa pada trava raste 15. Mirko Rondovic - Sedam dana sedam noci 16. Mirko Rondovic - Avusa sadi vinograd 17. Mirko Rondovic - Ja prosetah sefteli sokakom 18. Mirko Rondovic - Devojce tenko visoko 19. Mirko Rondovic - Sva nok' mi bilbil prepeja 20. Mirko Rondovic - Sto nije moja, steta je 21. Mirko Rondovic - Bila ljubav Santiceva 22. Mirko Rondovic - Ima jedno oko Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 2011 - Zapisano u vremenu (3 CD) - CD2 ![]() ![]() 01. Mirko Rondovic - Jos ne svice rujna zora 02. Mirko Rondovic - Razbolje se zorna Zorka 03. Mirko Rondovic - Zeleni se zoro zelena livada 04. Mirko Rondovic - Oj moja ruzo rumena 05. Mirko Rondovic - Kosbasa 06. Mirko Rondovic - Tamo dje rujne zore svicu 07. Mirko Rondovic - Duni vjetre malo sa Neretve 08. Mirko Rondovic - Ko ti kose pomrsio Jelo 09. Mirko Rondovic - Zenilo se mlado momce 10. Mirko Rondovic - Sestra mi se udaje 11. Mirko Rondovic - Oj djevojko Milijana 12. Mirko Rondovic - Oj livado zelena livado 13. Mirko Rondovic - Poljem se vije 14. Mirko Rondovic - Bejturane jado 15. Mirko Rondovic - Mlad se momak bjelom ruzom baca 16. Mirko Rondovic - Prodjoh kroz goru, ne znam kroz koju 17. Mirko Rondovic - Jedno jutro u svitanje zore 18. Mirko Rondovic - Tri becara putom putovala 19. Mirko Rondovic - Noc skuplja vijeka 20. Mirko Rondovic - Hajdana 21. Mirko Rondovic - Pjevaj Maro 22. Mirko Rondovic - Od Berana pa do Gore Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic 2011 - Zapisano u vremenu (3 CD) - CD3 ![]() 01. Mirko Rondovic - Svi Pljevaljski tamburasi 02. Mirko Rondovic - Oj vesela veselice 03. Mirko Rondovic - Setajuci pored Ljubovica 04. Mirko Rondovic - Milica jedna u majke 05. Mirko Rondovic - Djevojka je momku prsten povrcala 06. Mirko Rondovic - Puce puska ledenica 07. Mirko Rondovic - Polecela dva vrana gavrana 08. Mirko Rondovic - Mocevcicu mali Carigrade 09. Mirko Rondovic - Oj moje mlado gledanje 10. Mirko Rondovic - Tamo dolje niz mahalu 11. Mirko Rondovic - Mlada Jelka ljubi Janka 12. Mirko Rondovic - More se ljulja 13. Mirko Rondovic - Mara mi sece gradinom 14. Mirko Rondovic - Iz tiha me glava boli 15. Mirko Rondovic - Polecela sjajna zvezda 16. Mirko Rondovic - Pomracina cjelo selo spava 17. Mirko Rondovic - Sjela Hajra kraj bunara 18. Mirko Rondovic - Mladi lovac u lovu je bio 19. Mirko Rondovic - Sve pticice zapjevale 20. Mirko Rondovic - U selu kavga golema 21. Mirko Rondovic - Zubor voda zuborila 22. Mirko Rondovic - Jedna suza zakljucana 23. Mirko Rondovic - Ej, zalim, zalim Mirko Rondovic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Mirko Rondovic - Ostalo Mirko Rondovic - Pjesma Titogradu |