![]() |
|
Vera Nesic Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: V (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=31) +---- Thread: Vera Nesic Diskografija (/showthread.php?tid=4503) |
Vera Nesic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Vera Nesic 1987 - Potrazices opet mene ![]() ![]() ![]() ![]() Vera Nesic - A tebe nema Vera Nesic - Brinem se za tebe Vera Nesic - Dva sanjara dva drugara Vera Nesic - Ja sam sama kriva (Milos Bojanic) Vera Nesic - Kome nocas dajem sne Vera Nesic - Potrazices opet mene Vera Nesic - Prolece je a ja sama Vera Nesic - Suza Vera Nesic - Sve ti oprastam Vera Nesic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Vera Nesic 1988 - A gde smo ja i ti ![]() ![]() Vera Nesic - A gde smo ja i ti Vera Nesic - Carapanka Vera Nesic - Oko moje zagonetno Vera Nesic - Pamet u glavu Vera Nesic - Prolilo se crno vino Vera Nesic - Razbudi se sokole Vera Nesic - Tri dana bolovao Vera Nesic - Zasto sam tuzna zena Vera Nesic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Vera Nesic 1989 - Planula je ljubav nova ![]() ![]() ![]() ![]() Vera Nesic - Ako odes jedini Vera Nesic - Dovidjenja za sva vremena Vera Nesic - Glavoboljo moja.mp3 Vera Nesic - Hiljadu cu suza isplakati Vera Nesic - Javi mi se Vera Nesic - Kako bi grlila tvoja ramena Vera Nesic - Ljubav je suza i rana Vera Nesic - Planula je ljubav nova Vera Nesic - Potrazimo srecu Vera Nesic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Vera Nesic 1991 - Cujes li ![]() ![]() ![]() ![]() Vera Nesic - Cujes li Vera Nesic - Ko rano rani Vera Nesic - Nano Nano Vera Nesic - Ne diraj moja ramena Vera Nesic - Proslavimo ljubav nasu Vera Nesic - Spavaj mi u narucju Vera Nesic - Sve se moze kad se hoce Vera Nesic - Ti si mi srce slomio Vera Nesic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Vera Nesic 1993 - Noc samoce ![]() ![]() ![]() Vera Nesic - Bez tebe jutro ne svice Vera Nesic - Bice kako srce kaze Vera Nesic - Hrabrim srce prebolecu Vera Nesic - Noc samoce Vera Nesic - Ostacu takva zauvek Vera Nesic - Prezalices mene ti Vera Nesic - Sreca sa mnom ratuje Vera Nesic - Stace meni zivot Vera Nesic - Subota vece Vera Nesic - Volim volim zasto da se krije Vera Nesic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Vera Nesic 1994 - Daj mi ruke svoje ![]() Vera Nesic - Daj mi ruke svoje Vera Nesic - Ne dam te njoj Vera Nesic - Nije kisa na lice mi pala Vera Nesic - Otrovna strela Vera Nesic - Sta ce tebi blago Vera Nesic - Subota vece Vera Nesic - Ti si bio drugaciji Vera Nesic - Ti si naj naj Vera Nesic - Zvona zvone Vera Nesic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Vera Nesic 1996 - Reke suza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vera Nesic - Cist racun Vera Nesic - Ljubavi si izmislio ime Vera Nesic - Ne ostavljaj nju Vera Nesic - Pijanica ljubavna Vera Nesic - Probudi ljubav Vera Nesic - Reka suza Vera Nesic - Rodjendan Vera Nesic - Tebi da budem jedina Vera Nesic - Trazim put ka sreci Vera Nesic - Veruj srcu Vera Nesic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Vera Nesic 1998 - Zivot ide dalje ![]() ![]() ![]() ![]() Vera Nesic - Cerka jedinica Vera Nesic - Drugarice dve (Jelena Brocic) Vera Nesic - Kao djavo ti si crn Vera Nesic - Kazite mu zore bele Vera Nesic - Ne zuri zivote Vera Nesic - Nije mi nije mi Vera Nesic - Tuguj goro Vera Nesic - U srcu mom zivis ti Vera Nesic - Zaspala je Sumadija Vera Nesic - Zivot ide dalje Vera Nesic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Vera Nesic 2001 - Hajde idi ![]() ![]() ![]() Vera Nesic - Hajde idi Vera Nesic - Hej dacu zivot dacu Vera Nesic - Hej muskarci Vera Nesic - Jedino sa tobom Vera Nesic - Ne brini se Vera Nesic - Ne daj se Vera Nesic - Smejala se il plakala Vera Nesic - Srca Vera Nesic - Tu smogde smo Vera Nesic - Uzmi me kao lek Vera Nesic Diskografija - Zozan - 09.10.2025 Vera Nesic 2006 - Bolujem ![]() ![]() 01. Bolujem 02. Trazi nana 03. Gladiole 04. Daj mi Boze to sto nemam 05. Poklon za Bozic 06. Nestasna mlada 07. Sa strane 08. Sudbina.mp3 09. Hajde idi [Bonus] 10. Srca [Bonus] 11. Smejala se il' plakala [Bonus] 12. Bez Tebe Jutro Ne Svice [Bonus] |