![]() |
|
VA - Put u legendu - Kolekcija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kompilacije i VA Izdanja (Više izvođača na jednom albumu) (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=161) +--- Thread: VA - Put u legendu - Kolekcija (/showthread.php?tid=4411) |
VA - Put u legendu - Kolekcija - Tarik43 - 05.10.2025 Put u legendu - Hitovi za sva vremena DUPLI CD Juvekomerc CD 0901 (320kbps) ![]() ![]() ![]() ![]() CD 1 01. Sinan Sakić - Ej, od kad sam se rodio 02. Šemsa Suljaković - Što me pitaš 03. Mile Kitić - Hej živote, hej sudbino 04. Dragana Mirković - Simpatija 05. Kemal Malovčić - Okreće se kolo sreće 06. Jašar Ahmedovski - Moj bagreme beli 07. Indira Radić - Daj mi obećanje 08. Ivan Kukolj Kuki - Ti ćeš jednom plakati 09. Šerif Konjević - Ti se menjaš kao vrijeme 10. Srećko Šušić - Bacio bih sve niz reku 11. Sinan Sakić - Izađi na pet minuta 12. Šemsa Suljaković - Zar za mene nema sreće 13. Mile Kitić - Kockar 14. Dragana Mirković -Spasi mi samoće 15. Kemal Malovčić - Gori, gori srce 16. Jašar Ahmedovski - Kad sveća dogori 17. Ivan Kukolj Kuki - Prošli su moji vozovi 18. Šerif Konjević - Zauvijek si ostala u meni CD 2 01. Šemsa Suljaković - Volele se oči crne i zelene 02. Kemal Malovčić - Ko gubi 03. Mile Kitić - Mogao sam biti car 04. Dragana Mirković - Pusti da verujem 05. Sinan Sakić - Pusti mi da živim 06. Jašar Ahmedovski - Ništa vreme promenilo nije 07. Ivan Kukolj Kuki - Zbog jedne Jasmine 08. Srećko Šušić - Ulica rađa grešnike 09. Šerif Konjević - Pusti me još da sanjama 10. Indira Radić - Ugasi me 11. Mile Kitić - Moj sokole 12. Šemsa Suljaković - Razbio se čašu 13. Kemal Malovčić - Došao sam samo da te vidim 14. Dragana Mirković -Najlepši par 15. Sinan Sakić - Sve je postalo pepeo i dim 16. Jašar Ahmedovski - Sve što imam sad se ruši 17. Ivan Kukolj Kuki - Zakucaj, srećo na moja vrat 18. Srećko Šušić - Rođena za kraljicu RE: VA - Put u legendu - Kolekcija - Tarik43 - 05.10.2025 Put u legendu 2 - Hitovi za sva vremena DUPLI CD Juvekomerc CD 0902 (320kbps) ![]() ![]() ![]() ![]() CD 1 01. MILE KITIC - Casa ljubavi 02. DRAGANA MIRKOVIC - Sto cu cuda uciniti 03. SINAN SAKIC - Pjevaj mi o njoj 04. SEMSA SULJAKOVIC - Uzmi me, majko u krilo svoje 05. KEMAL MALOVCIC - Lazes da si setna 06. JASAR AHMEDOVSKI - Rastasmo se ko dve rijeke 07. HANKA PALDUM - Nema kajanja 08. KUKI - Ja sam se zbog tebe propio 09. SUZANA JOVANOVIC - Rodjeni u pravo vrijeme 10. SERIF KONJEVIC - Gdje si sada 11. MILE KITIC - Oboje smo plakali na kraju 12. DRAGANA MIRKOVIC - Mamina i tatina 13. SINAN SAKIC - Zaljubljen u tebe 14. SEMSA SULJAKOVIC - Svako me proljece na tebe sjeti 15. KEMAL MALOVCIC - Pokloni ljubav covjeku svom 16. ZORICA BRUNCLIK - Kleknula bih ja pred tobom 17. JASAR AHMEDOVSKI - Drugog ona voli 18. KUKI - Prezivjecu 19. MARTI SAVIC - Ti si istina moje mladosti 20. KEBA - Po svijetu lutacu sam CD 2 01. SEMSA SULJAKOVIC - Al proljece novo dodje 02. MILE KITIC - Istinu ti u ocima citam 03. SINAN SAKIC - Budi moja da te cuvam 04. DRAGANA MIRKOVIC - Izmislicu svijet 05. KEMAL MALOVCIC - Sta mi to rade 06. STOJA - Osveta 07. JASAR AHMEDOVSKI - Isplaci se bice ti lakse 08. HANKA PALDUM - Kasno je za sve 09. KUKI - Gledaj srce uci se da zivis 10. SUZANA JOVANOVIC - Ko me jednom prevari 11. MILE KITIC - Mi smo bili jedan zivot 12. SEMSA SULJAKOVIC - Kako da zivim 13. SINAN SAKIC - Sudbina me na put salje 14. DRAGANA MIRKOVIC - Ne vjeruj im sreco 15. KEMAL MALOVCIC - Ozeni me babo 16. SUZANA & JASAR - Bas takvog te volim 17. SERIF KONJEVIC - Ljubav je potrbna svima 18. MARTA SAVIC - Doslo vrijeme da kazemo da 19. KUKI - Sto me ostavljas 20. ADELA - Moj zivot je tuzna prica RE: VA - Put u legendu - Kolekcija - Tarik43 - 05.10.2025 Put u legendu 3 - Hitovi za sva vremena DUPLI CD Juvekomerc CD 0903 (320kbps) ![]() ![]() ![]() ![]() CD 1 01. Sinan Sakić - Ne, ne daj da te ljubi 02. Dragana Mirković - Kad bi znao kako čeznem 03. Mile Kitić - Ja neću ljepšu 04. Šemsa Suljaković - Zašto si se napio 05. Kemal malovčić - Zgodna, a sama 06. Snežana Babić Sneki - ljubav je naša božija volja 07. Jašar Ahmedovski - Oj, devojko haljine ti šarene 08. Sinan Sakić - Sinoć sretoh prijatelja 09. Ivan Kukolj Kuki - Po svetu lutaću sam 10. Dragana Mirković - Doviđenja milo moje 11. Mile Kitić - Teci rijeko 12. Šemsa Suljaković - Vreme briše sve 13. Kemal malovčić - Luda glava, pijana 14. šerif Konjević - Potraži me 15. Jašar Ahmedovski - Čovek na uglu 16. Ivan Kukolj Kuki - Lažu petli 17. Šemsa Suljaković i Mile Kitić - Mi se volimo 18. Sinan Sakić - pokloni poljubac prijatelju starom CD 2 01. Mile Kitić - Ćao, Jelena 02. Dragana Mirković - Treba mi neko 03. Kemal Malovčić - Jedna žena, jedna priča 04. Šemsa Suljaković - Snađi se sam 05. Sinan Sakić - Zoko moja zoko 06. Jašar Ahmedovski - Kad naše uvenu staze 07. Sinan Sakić i Dragana Mirković - Svi grešimo 08. Mile Kitić - Svi kockari gube sve 09. Dragana Mirković - Čekaj me još malo 10. Kemal Malovčić - Onaj što za tebe živi 11. Šemsa Suljaković - Nemoj srećo 12. Sinan Sakić - Ja poklanjam zlatnu burmu 13. Šerif Konjević - Samo ti si uvijek ista 14. Snežana Babić Sneki - Hoćeš, nećeš 15. Ivan Kukolj Kuki - Vidiš li onu reku zelenu 16. Mile Kitić - Majko mila, što si me rodila 17. Dragana Mirković - Još ljubavi ima 18. Kemal Malovčić - Svet je lep RE: VA - Put u legendu - Kolekcija - Tarik43 - 05.10.2025 Put u legende - Velika petorka juznog vetra DUPLI CD Juvekomerc CD 0904 (320kbps) ![]() ![]() ![]() ![]() CD 1 01. Južni Vetar - Nek puknu dušmaani 02. Mile Kitić - Bio prosjak ili car 03. Šemsa Suljaković - Baš me briga 04. Kemal Malovčić - Vrati mi sreću devojko 05. Dragana Mirković - Ne idi, ostani moj 06. Sinan Sakić - ne pitaj me o ljubavi 07. Mile Kitić - Kockari se kockaju 08. Šemsa Suljaković - Javi se oteraj tugu 09. Kemal Malovčić - Idi voljena, idi 10. Dragana Mirković - Shvatila sam sve 11. Sinan sakić - Zaljubih se iznenada 12. Mile Kitić - Bez tebe nije mi lako 13. Šemsa Suljaković - Hajdemo srećo 14. Kemal Malovčić - Pripala si meni 15. Dragana Mirković - Cvete moj 16. Sinan Sakić - Nije moje srce ludo 17. Mile Kitić - Ostavljaš me neka ti je srećno 18. Šemsa Suljaković - Sve je manje od života CD 2 01. Sinan Sakić - Reci čašo 02. Dragana Mirković - Rodjen za mene 03. Kemal malovčić - Zajedno u život novi 04. Šemsa Suljaković - Tebi idem 05. Mile Kitić - A ti 06. Sinan Sakić - Reci sve želje 07. Dragana Mirković - Lažno grliš, lažno ljubiš 08. Kemal Malovčić - Ja nisam srećan čovek 09. Šemsa Suljaković - Zašto li me majka rodi 10. Mile Kitić - Pitaju za tebe 11. Sinan Sakić - Pre nego što ostarimo 12. Dragana Mirković - Slađano moje slađano 13. Kemal malovčić - Nije za tebe Alija 14. Šemsa Suljaković - Tugo moja kome da te pričam 15. Mile Kitić - Osvetnik 16. Sinan Sakić - Sklonite čaše sa stola 17. Dragana Mirković - Milo moje što te nema 18. kemal malovčić - Tamna Noći RE: VA - Put u legendu - Kolekcija - Tarik43 - 05.10.2025 2014 - Velika cetvorka juznog vetra dupli CD EXTRA MUSIC EXCD 126/2 (320kbps) ![]() ![]() ![]() ![]() CD 1 01. Semsa Suljakovic - Kad tad 02. Kemal Malovcic - Burma 03. Dragana Mirkovic - Dusu si mi opio 04. Sinan Sakic - Teci reko 05. Semsa Suljakovic - Luda glava 06. Kemal Malovcic - Trag od burme 07. Dragana Mirkovic - Tebi ljubavi 08. Sinan Sakic - Od kad sam se rodio (Live) 09. Semsa Suljakovic - Moje vrijeme doslo je 10. Kemal Malovcic - Ne daj mu ruku malena 11. Dragana Mirkovic - Kazi zbogom 12. Sinan Sakic - Niti zivim, niti mrem 13. Semsa Suljakovic - Ti i dalje zivis 14. Kemal Malovcic - Zgodna al' nezgodna 15. Dragana Mirkovic - Idi s njom 16. Sinan Sakic - Miko, druze moj (Live) 17. Semsa Suljakovic - Rodjena da patim 18. Kemal Malovcic - Sheik 19. Dragana Mirkovic - Zagrli me, majko 20. Sinan Sakic - Sto godina cekacu CD 2 01. Semsa Suljakovic - Suze biseri 02. Kemal Malovcic - Sikter 03. Dragana Mirkovic - Nema promene 04. Sinan Sakic - Ne, ne daj da te ljubi 05. Semsa Suljakovic - Idi, idi (duet Ramiz Redzepovic) 06. Kemal Malovcic - Sretan put 07. Dragana Mirkovic - Naviko si mali moj 08. Sinan Sakic - Sve je postalo pepeo i dim (Live) 09. Semsa Suljakovic - Lazu te (duet Sejo Kalac) 10. Kemal Malovcic - Lazu te malena 11. Dragana Mirkovic - To nije tvoja stvar 12. Sinan Sakic - Ne budi me, majko 13. Semsa Suljakovic - Ne vjerujem nikom vise 14. Kemal Malovcic - Imenjak 15. Dragana Mirkovic - Jedno za drugo 16. Sinan Sakic - Reci sve zelje (Live) 17. Semsa Suljakovic - Ne trebas mi vise 18. Kemal Malovcic - Bijela bluza 19. Dragana Mirkovic - Za tvoju ljubav 20. Sinan Sakic - Ostala je tuga |