![]() |
|
Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: S (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=28) +---- Thread: Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija (/showthread.php?tid=4074) |
Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - pedja - 29.08.2025 Slobodanka Danka Stojiljkovic 1992 - Za Tebe PGP RTB – 203039 ![]() 01. Slobodanka Stojiljkovic Danka - Ne pitajte zasto placem 02. Slobodanka Stojiljkovic Danka - Nema mene bez tebe 03. Slobodanka Stojiljkovic Danka - Kome ces me dati, majko 04. Slobodanka Stojiljkovic Danka - Caruj care 05. Slobodanka Stojiljkovic Danka - Cetiri oka 06. Slobodanka Stojiljkovic Danka - Za tebe 07. Slobodanka Stojiljkovic Danka - Julska kiša 08. Slobodanka Stojiljkovic Danka - Jagnje moje RE: Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - pedja - 29.08.2025 Slobodanka Danka Stojiljkovic 2005 - Romanse PGP RTS – CD 406768 ![]() 01. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Molitva je za me 02. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Zar ti ne kaze pesma stara 03. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Gusta nocna tmina 04. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Tebi dadoh sve sto imam 05. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Jos ovu noc 06. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Bez bola, bez tuge 07. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Stara pesma 08. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Ja nekoga volim 09. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Hocu da te zaboravim 10. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Tisina nema vlada svud 11. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Pogresih samo jedno 12. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Beli bagrem 13. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Cura bice zena 14. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Stari cigan 15. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Ne kuni me, ne ruzi me majko 16. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Cvetala kalina 17. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Oprosti mi mila mati 18. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Ne vredi plakati 19. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Ti bi hteo pesmom da ti kazem 20. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Ublazi nemir moj 21. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Za kim 22. SLOBODANKA STOJILJKOVIC - Jos jedan prodje dan RE: Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - pedja - 29.08.2025 Slobodanka Danka Stojiljkovic 2008 - Beskraj PGP RTS – CD 407734 ![]() 01. Moj dragane 02. Opadaj lisce 03. Si zaljubiv edno mome 04. San 05. Hadzi Stojanova kci 06. Tri devojke zbor zborile 07. Daj mi Boze 08. Stojanka i Stanimir 09. Svadbena igra 10. Gorka pesma 11. Moj se dragi na put sprema 12. Konja sedlas 13. Tuzbalica RE: Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - pedja - 29.08.2025 Slobodanka Danka Stojiljkovic 2013 - Odjek BN Music – CD 108 ![]() Danka Stojiljkovic 2013 -01- Samo to da docekam Danka Stojiljkovic 2013 -02- Da li cujes, da li znas Danka Stojiljkovic 2013 -03- Gde je moj dragi Danka Stojiljkovic 2013 -04- Ne zna nana Danka Stojiljkovic 2013 -05- Duga noc Danka Stojiljkovic 2013 -06- Te tvoje oci Danka Stojiljkovic 2013 -07- O, Boze, mili Danka Stojiljkovic 2013 -08- Samo pesme imam ja Danka Stojiljkovic 2013 -09- Sama sam Danka Stojiljkovic 2013 -10- Trazi bolju Danka Stojiljkovic 2013 -11- Pijmo, pijmo RE: Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - pedja - 29.08.2025 Slobodanka Danka Stojiljkovic 2014 - Odjek PGP RTS – CD 408809 ![]() 01. Samo to da docekam 02. Da li cujes, da li znas 03. Gde je moj dragi 04. Ne zna nana 05. Duga noc 06. Te tvoje oci 07. Ej, duso moja 08. O, Boze mili 09. Samo pesmu imam ja 10. Sama sam 11. Trazi bolju 12. Pijmo, pijmo RE: Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - pedja - 29.08.2025 Slobodanka Danka Stojiljkovic I Desimir Stanojevic ![]() 01 Danka Stojiljkovic i Desko - Sto mi je Stano mori 02 Danka Stojiljkovic i Desko - Oj Mito, Mitance 03 Danka Stojiljkovic i Desko - Magla padnala v dolina 04 Danka Stojiljkovic i Desko - Uzmi me Cunke 05 Danka Stojiljkovic i Desko - Ne goni konja more momice 06 Danka Stojiljkovic i Desko - Ruse kose 07 Danka Stojiljkovic i Desko - Zora zori 08 Danka Stojiljkovic i Desko - Oj devojce pirocance 09 Danka Stojiljkovic i Desko - Petlovi pojev 10 Danka Stojiljkovic i Desko - Gajtano 11 Danka Stojiljkovic i Desko - Zasto Sike, zasto 12 Danka Stojiljkovic i Desko - Oj Coko, Coko 13 Danka Stojiljkovic i Desko - Otvori mi belo Lence 14 Danka Stojiljkovic i Desko - Da znajes mori mome RE: Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - pedja - 29.08.2025 Slobodanka Danka Stojiljkovic - Uzivo ![]() Danka Stojiljkovic - Cele noci ladovina Danka Stojiljkovic - Ej duso moja Danka Stojiljkovic - Izes takav zivot Danka Stojiljkovic - Jos jedan prodje dan Danka Stojiljkovic - Kad se mesec sprema na spavanje Danka Stojiljkovic - Kisa pada, trava raste Danka Stojiljkovic - Pirovalo Mile Danka Stojiljkovic - Rane, rane moje Danka Stojiljkovic - Slavuj pile, ne poj rano Danka Stojiljkovic - Sreco, sreco moja Danka Stojiljkovic - Svu noc mi bilbil prepeva Danka Stojiljkovic & Desimir Stanojevic - Uzmi Me Cunke (uzivo) Danka Stojiljkovic & Ekstra Nena & Oliver Njego (uzivo) Ja te sanjam ove noci (uzivo) RE: Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - pedja - 29.08.2025 Slobodanka Danka Stojiljkovic - Nerasporedjene 1 ![]() A sto ti je mila kceri jelek raskopcan Beli bagrem Bez bola, bez tuge Bolujem ja,bolujes ti Bulbul mi poje Cura bice zena Cvetala kalina Daj mi Boze Dimitrije, sine Mitre Dude, mori Dude Dunave, Dunave Dzanum na sred selo Eh, da ti znas kako je meni Evo srcu mom radosti Gajtano mome mori Gorka pesma Gradinom cvece cvetalo Gusta nocna tmina Hadzi Stojanova kci Hocu da te zaboravim Ja nekoga volim Ja sam cura becarusa RE: Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - pedja - 29.08.2025 Slobodanka Danka Stojiljkovic - Nerasporedjene 2 ![]() Jesenje lisce Jos jedan prodje dan Jos ovu noc Karamfile cvece moje Ko pokida sa gla djerdane Koje li je doba noci Konja sedlas Magla padnala v'dolina Moj dragane Moj se dragi na put sprema Moja mati cilim tka Molitva je za me 1 Na te' mislim Ne kuni me, ne ruzi me majko Ne pitaj nista Ne vredi plakati Oj spomence Opadaj lisce Oprosti mi mila mati Ostala je pesma moja Pirovalo Mile (uzivo) Pogresih samo jedno RE: Slobodanka Danka ( Popovic) Stojiljkovic - Diskografija - pedja - 29.08.2025 Slobodanka Danka Stojiljkovic - Nerasporedjene 3 ![]() Povela je Jelka Razbolela se mamina grivna San Si zaljubiv edno mome Stara pesma Stari cigan Stojanka i Stanimir Stojanke, bela vranjanke Svadbena igra Tebi dadoh sve sto imam Ti bi hteo pesmom da ti kazem Tisina nema vlada svud Tri devojke zbor zborile Tuzbalica Ublazi nemir moj Za kim Zar ti ne kaze pesma stara Zasto Sike, zasto Zemi me zemi Zraci izlazeceg sunca |