![]() |
|
Vesna Djokovic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: V (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=31) +---- Thread: Vesna Djokovic - Diskografija (/showthread.php?tid=3703) |
Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna Djokovic 1986 - Kraljica snova ![]() 01. Vesna Djokovic - Let, Let, Buba Maro 02. Vesna Djokovic - Pricaju Mi Da Pitas Za Mene 03. Vesna Djokovic - Baja Iz Srbije 04. Vesna Djokovic - Zajedno Smo Ti I Ja 05. Vesna Djokovic - Ja Malena A Usne Rumene 06. Vesna Djokovic - Zaborav Je Zaborav 07. Vesna Djokovic - Kraljica Snova 08. Vesna Djokovic - Nije Meni Sto Se Rade Zeni 09. Vesna Djokovic - Meni Si Potreban Ti Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna Djokovic 1989 - Na Uskrs sam se rodila ![]() Vesna Djokovic - Bora sa Zlatibora Vesna Djokovic - Hej momce mangupce Vesna Djokovic - Na Uskrs sam se rodila Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna Djokovic 1990 - Za nas dvoje ![]() ![]() Vesna Djokovic - Knjiga mog zivota Vesna Djokovic - On je otisao drugoj Vesna Djokovic - Osecam Vesna Djokovic - Rastanak nas Vesna Djokovic - Razdvojena srca Vesna Djokovic - Svako ima nekog ko mu nedostaje Vesna Djokovic - Ukrascu ti poljubac Vesna Djokovic - Za nas dvoje Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna Djokovic 1995 - Sam ![]() ![]() ![]() Vesna Djokovic - A ti Vesna Djokovic - Idi nevero Vesna Djokovic - Izadji veceras Vesna Djokovic - Lekovite trave Vesna Djokovic - Ne znam sta cu uraditi Vesna Djokovic - Plase me tisine Vesna Djokovic - Potrazi me Vesna Djokovic - Prica o nama Vesna Djokovic - Rane moje Vesna Djokovic - Sam Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna Djokovic 2002 - Zakletva si moja bio ![]() ![]() ![]() Vesna Djokovic 01. Zakletva Si Moja Bio Vesna Djokovic 02. Kad Pepeo Gori Vesna Djokovic 03. Ljubav Stara Vesna Djokovic 04. Zlopamtilo Vesna Djokovic 05. Tuga Kao Mali Car Vesna Djokovic 06. Lekovite Trave Vesna Djokovic 07. Sam Vesna Djokovic 08. Ti Si Samo Uspomena Vesna Djokovic 09. Bar Nedeljom Budi Kuci Vesna Djokovic 10. Prodji Mile Jos Jednom Kroz Selo Vesna Djokovic 11. U Bastici Mojoj Vesna Djokovic 12. Ja Cobanka Bez Opanka Vesna Djokovic 12. Oj Preslice Vesna Djokovic 13. Kazi, Kazi Lipo Stara Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna Djokovic 2003 - Ostacemo prijatelji ![]() 01. Vesna Djokovic - Ostacemo Prijatelji 02. Vesna Djokovic - Bar Nedeljom Budi Kuci 03. Vesna Djokovic - Lekovite Trave 04. Vesna Djokovic - Svilen Konac 05. Vesna Djokovic - Ja Cobanka Bez Opanka 06. Vesna Djokovic - Svako Ima Nekog Ko Mu Nedostaje 07. Vesna Djokovic - Mesecina A Ja Zovem Prelo 08. Vesna Djokovic - Prodji Mile Jos Jednom Kroz Selo 09. Vesna Djokovic - Sam 10. Vesna Djokovic - U Bastici Mojoj 11. Vesna Djokovic - Na Uskrs Sam Se Rodila 12. Vesna Djokovic - Oj Preslice 13. Vesna Djokovic - Kazi Kazi Lipo Stara 14. Vesna Djokovic - Moj Komsija Ima Sina 15. Vesna Djokovic - Nizamski rastanak 16. Vesna Djokovic - Rane moje 17. Vesna Djokovic - Prica o nama 18. Vesna Djokovic - Idi nevero 19. Vesna Djokovic - Plase me tisine 20. Vesna Djokovic - Potrazi me Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna Djokovic 2011 - Jos vere i nade ima ![]() Vesna Djokovic - Idi suzo moja Vesna Djokovic - Ja cobanka bez opanka Vesna Djokovic - Jos vere i nade ima Vesna Djokovic - Lekovite trave Vesna Djokovic - Ljubav mora pobediti Vesna Djokovic - Mesecina a ja zovem prelo Vesna Djokovic - Mi komsije Vesna Djokovic - Na Uskrs sam se rodila Vesna Djokovic - Oj preslice Vesna Djokovic - Prodji Mile jos jednom kroz selo Vesna Djokovic - Sam Vesna Djokovic - Ti si samo uspomena Vesna Djokovic - U bastici mojoj Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna Djokovic 2011 - Opusteno ![]() Vesna Djokovic - Bolje ikad nego nikad Vesna Djokovic - Cudna Vesna Djokovic - Ima neka visa sila Vesna Djokovic - Ja te volim najvise Vesna Djokovic - Kad pepeo gori Vesna Djokovic - Mozda ljubav Vesna Djokovic - Nema problema Vesna Djokovic - Opusteno Vesna Djokovic - Svi nek pevaju Vesna Djokovic - Tamburas iz Pljevalja Vesna Djokovic - Tuga kao mali car Vesna Djokovic - Verujte u pricu moju Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna Djokovic 2011 - Uzivo ![]() Vesna Djokovic - Ajde Jano Uzivo Vesna Djokovic - Banja Luko i ta tvoja sela Uzivo Vesna Djokovic - Ciganka sam mala Uzivo Vesna Djokovic - Jedna suza na tvom licu Uzivo Vesna Djokovic - Kako si majko kako si oce Uzivo Vesna Djokovic - Mene nana neguje i gleda Uzivo Vesna Djokovic - Mito bekrijo Uzivo Vesna Djokovic - Moj dragane sto me zaboravljas Uzivo Vesna Djokovic - Nad izvorom vrba se nadnela Uzivo Vesna Djokovic - Nema raja bez rodnoga kraja Uzivo Vesna Djokovic - Odavno si otisao sine Uzivo Vesna Djokovic - Ostani jos dan Uzivo Vesna Djokovic - Plac bez suza Uzivo Vesna Djokovic - Sanak me mori Uzivo Vesna Djokovic - Srce gori jel te voli Uzivo Vesna Djokovic - Sto je lepo kad se neko voli Uzivo Vesna Djokovic - Ti meni lazes sve Uzivo Vesna Djokovic - Varas me varas Uzivo Vesna Djokovic - Vrati se jos jednom Uzivo Vesna Djokovic - Zagrli me ti i oprosti mi Uzivo Vesna Djokovic - Zelela bih da te sretnem Uzivo Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna i Caslav Djokovic 1995 - Moj dragane iza brega ![]() Caslav Djokovic - Bila si zena koja me volela Caslav Djokovic - Priznajem ne mogu bez zena i vina Caslav Djokovic - Razbicu poslednju casu Caslav Djokovic - Zastani moj zivote Vesna Djokovic - Hej momce mangupce Vesna Djokovic - Moj dragane iza brega Vesna Djokovic - Na Uskrs sam se rodila Vesna Djokovic - Ova hladna noc Nizamski rastanak Vesna Djokovic - Svilen konac Vesna Djokovic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Vesna Djokovic - Singlovi 2005-2014 ![]() Vesna Djokovic - Da se vratis Vesna Djokovic - Idi suzo moja Vesna Djokovic - Jabuka iz raja Vesna Djokovic - Jos vere i nade ima Vesna Djokovic - Ljubav je od svega jaca Vesna Djokovic - Most ljubavi Vesna Djokovic - Ni jedna ti nece biti kao sto sam ja Vesna Djokovic - Stani srce Vesna Djokovic - Stazama ljubavi Uzivo Vesna Djokovic - Zanjihala vrba grane |