![]() |
|
Zdravko Djuranovic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: Z (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=32) +---- Thread: Zdravko Djuranovic - Diskografija (/showthread.php?tid=3675) |
Zdravko Djuranovic - Diskografija - Zozan - 16.07.2025 Zdravko Djuranovic Feat. Juzni Vetar Singl (1980) ![]() Zdravko Djuranovic Feat. Juzni Vetar - Bol I Tuga To Su Druga Dva Zdravko Djuranovic Feat. Juzni Vetar - Ne Sakrivaj Pogled Od Mene Zdravko Djuranovic - Diskografija - Zozan - 16.07.2025 Zdravko Djuranovic 1992 - Sama si tako htela ![]() A/ Zdravko Djuranovic - Sama si tako htela Zdravko Djuranovic - Ne budi tuzna princezo mala Zdravko Djuranovic - Hej zivote moj Zdravko Djuranovic - Ja ne mogu kao drugi B/ Zdravko Djuranovic - Ja nisam tako los Zdravko Djuranovic - Zakon ljubavi Zdravko Djuranovic - Balada o vojniku Zdravko Djuranovic - Marina Zdravko Djuranovic - Diskografija - Zozan - 16.07.2025 Zdravko Djuranovic 2000 - Crnogorski biseri ![]() 01. Zdravko Djuranovic - Oj Moja Ruzo Rumena 02. Zdravko Djuranovic - Sejdefu Majka Budjase 03. Zdravko Djuranovic - Oj, Golube 04. Zdravko Djuranovic - Razbolje Se Zorna Zorka 05. Zdravko Djuranovic - Mlada Jelka Ljubi Janka, Uzivo 06. Zdravko Djuranovic - Setao Sam Gore, Dolje 07. Zdravko Djuranovic - Ugrijala Mjesecina 08. Zdravko Djuranovic - Blago Tebi Cvijet Karanfile 09. Zdravko Djuranovic - Djevojka Je Momku Prsten Povrcala 10. Zdravko Djuranovic - Aksam Mrace 11. Zdravko Djuranovic - Zeleni Se Zoro Zelena Livada 12. Zdravko Djuranovic - Ocevinu Svoju Ja Bih Za Nju Dao 13. Zdravko Djuranovic - Pjesma Zeti 14. Zdravko Djuranovic - Podgorica 15. Zdravko Djuranovic - Sama Si Tako Htjela Zdravko Djuranovic - Diskografija - Zozan - 16.07.2025 Zdravko Djuranovic 2001- Ne budi tuzna princezo mala ![]() Zdravko Djuranovic 01 - 2001 - Ne budi tuzna princezo mala Zdravko Djuranovic 02 - 2001 - Kad si se vjencavala Zdravko Djuranovic 03 - 2001 - Kuda ides sestro noci Zdravko Djuranovic 04 - 2001 - Bozija knjiga Zdravko Djuranovic 05 - 2001 - Bila si mi raj za oci Zdravko Djuranovic 06 - 2001 - Kad budes voljela Zdravko Djuranovic 07 - 2001 - Ina Zdravko Djuranovic 08 - 2001 - Crna Gora - Bozja ikona Zdravko Djuranovic 09 - 2001 - Dobro jutro Podgorice Zdravko Djuranovic 10 - 2001 - Okreni broj Zdravko Djuranovic - Diskografija - Zozan - 16.07.2025 Zdravko Djuranovic 2006 - Crnogorska pjesma ![]() ![]() ![]() ![]() Zdravko Djuranovic - Crnogorska pjesma Zdravko Djuranovic - Dobro dosla Crna Goro Zdravko Djuranovic - Duse stare Podgorice Zdravko Djuranovic - Ej da su mi pjesmarice Zdravko Djuranovic - Kad se kaze Crna Gora Zdravko Djuranovic - Pjesma Bru Zdravko Djuranovic - Pjesma Budvi Zdravko Djuranovic - Pjesma Cetinju Zdravko Djuranovic - Pjesma Danilovgradu Zdravko Djuranovic - Pjesma Godinju Zdravko Djuranovic - Pjesma Sestanima Zdravko Djuranovic - Pjesma Zeti Zdravko Djuranovic - Podgorica biser raja Zdravko Djuranovic - Prijestolje od kamena Zdravko Djuranovic - Vila Zecanka Zdravko Djuranovic - Voda u krsu Zdravko Djuranovic - Zemlja mi je krsevita Zdravko Djuranovic - Diskografija - Zozan - 16.07.2025 Zdravko Djuranovic 2009 - Pjesme za sva vremena ![]() 01. Zdravko Djuranovic - Sitna Knjiga Na Zalosti 02. Zdravko Djuranovic - Andjelina 03. Zdravko Djuranovic - Vila Bana Sa Planine Zvala 04. Zdravko Djuranovic - Dajte Vina Crmnickoga 05. Zdravko Djuranovic - Pijan Idam Od Grada 06. Zdravko Djuranovic -Hej Kaldrme i Sokaci 07. Zdravko Djuranovic - Lesendro 08. Zdravko Djuranovic - Stara Majko, Crnogorko 09. Zdravko Djuranovic - Bez Grada Je Ko Bez Cara 10. Zdravko Djuranovic - Oj, Djevojko Jagnje Mlado 11. Zdravko Djuranovic - Setale Se Terzije 12. Zdravko Djuranovic - Sto Djevojko Skrivas Lice 13. Zdravko Djuranovic - Trepetljika Trepetala 14. Zdravko Djuranovic - Veseli Se u Dom Gazda 15. Zdravko Djuranovic - Dobro Dosli Kiceni Svatovi 16. Zdravko Djuranovic - Skaline 17. Zdravko Djuranovic - Himna Podgorici Zdravko Djuranovic - Diskografija - Zozan - 16.07.2025 Zdravko Djuranovic 2011 - Za dusu meraklija i poslednjih boema ![]() 01.Dva boema 02.Stari tamburas 03.Nekad bjese u varosin 04.Dusa stare Podgorice 05.Kao santic o Emini 06.Spomenar 07.Izadji na pendzer 08.Kao Milica jedna u majke 09.Asik zore 10.Grade mog zivota 11.Ide zora, ide snama 12,Ljubavi se setim stare Zdravko Djuranovic - Diskografija - Zozan - 16.07.2025 Zdravko Djuranovic 2012 - Najljepse pjesme iz Crne Gore CD 1 ![]() 01. Zdravko Djuranovic - Kad se sjetim Beograda 02. Zdravko Djuranovic - Do kraja zivota 03. Zdravko Djuranovic - Ne budi tuzna, princezo mala (obrada) 04. Zdravko Djuranovic - Kad si se vjencavala 05. Zdravko Djuranovic - O, jeseni, tugo moja 06. Zdravko Djuranovic - Sama si tako htjela (obrada) 07. Zdravko Djuranovic - Bila si mi raj za oci 08. Zdravko Djuranovic - Zene kao ti 09. Zdravko Djuranovic - Sestro noci 10. Zdravko Djuranovic - Sta si to u meni nasla 11. Zdravko Djuranovic - Ne postoje bezgresni. 12. Zdravko Djuranovic - Stari vuk 13. Zdravko Djuranovic - Kad budes voljela 14. Zdravko Djuranovic - Okreni broj 15. Zdravko Djuranovic - Sve su moje pjesme tragovi zivota (feat.Bojan Bajramovic) Zdravko Djuranovic - Diskografija - Zozan - 16.07.2025 Zdravko Djuranovic 2012 - Najljepse pjesme iz Crne Gore CD 2 ![]() 01. Zdravko Djuranovic - Primorka 02. Zdravko Djuranovic - Najljepse su zene Crnogorke 03. Zdravko Djuranovic - Sokolica (feat.Jelena Nikolic Boljevic) 04. Zdravko Djuranovic - Crnogorska pjesma 05. Zdravko Djuranovic - Podgorica, biser raja 06. Zdravko Djuranovic - Zemlja mi je krsevita 07. Zdravko Djuranovic - Vila Vasojevka (feat.Andrijana Dabetic Anci) 08. Zdravko Djuranovic - Kad se kaze Crna Gora 09. Zdravko Djuranovic - Pjesma Baru 10. Zdravko Djuranovic - Pjesma Danilovgradu 11. Zdravko Djuranovic - Zecanka 12. Zdravko Djuranovic - Pjesmarice 13. Zdravko Djuranovic - Oj, Cetinje pod Lovcenom 14. Zdravko Djuranovic - Budva dobra, stara 15. Zdravko Djuranovic - Prijestolje od kamena RE: Zdravko Djuranovic - Diskografija - veliki - 03.10.2025 Zdravko Djuranovic 2018 - Podgoricke sevdalinke za dusu i merak (Koncert uzivo) Gold Audio Video - CD 2525 ![]() ![]() 01. Dva boema (Uzivo) 02. Stari tamburas (Uzivo) 03. Sama si tako htjela (Uzivo) 04. Ljubavi se sjetim stare (Uzivo) 05. Dusa stare Podgorice (Uzivo) 06. Podgorica biser raja (Uzivo) 07. Spomenar (Uzivo) 08. Karanfile cvjijece moje (Uzivo) 09. Ide zora, ide sama (Uzivo) 10. Zaplakala stara majka (Uzivo) 11. Kao Milica jedna u majke (Uzivo) 12. Setao sam gore dolje niz sarenu bastu (Uzivo) 13. Sejdefina sajka ladja (Uzivo) 14. Bez grada je ko bez cara (Uzivo) 15. Negde bjese u varosi (Uzivo) 16. Pijan idem od grada (Uzivo) 17. Hej kaldrme i sokaci (Uzivo) 18. Sabah zora (Uzivo) |