![]() |
|
Rodja Raicevic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: R (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=27) +---- Thread: Rodja Raicevic - Diskografija (/showthread.php?tid=3382) |
Rodja Raicevic - Diskografija - pedja - 12.06.2025 Rodja Raicevic 1993 - Tako Je Sudjeno Fermo Skopje – CD 400544 ![]() 01. Rodja Raicevic - Tako je sudjeno 02. Rodja Raicevic - Zar je vazno ko je kriv 03. Rodja Raicevic - Ako si ikada volela 04. Rodja Raicevic - Gde li je nocas 05. Rodja Raicevic - Jedini greh 06. Rodja Raicevic - Da Bog da nicija bila 07. Rodja Raicevic - A ja imam tebe 08. Rodja Raicevic - Cuvaj se 09. Rodja Raicevic - Rastanak 10. Rodja Raicevic - Covek bez ljubavi RE: Rodja Raicevic - Diskografija - pedja - 12.06.2025 Rodja Raicevic 1994 - Obican Muskarac Zmex – CD 9412108 ![]() 01. Rodja Raicevic - Obican muskarac 02. Rodja Raicevic - Idi ako zelis 03. Rodja Raicevic - Ruse kose 04. Rodja Raicevic - Balada o Olji 05. Rodja Raicevic - O drugarstvu 06. Rodja Raicevic - Kraljice andjela 07. Rodja Raicevic - Ej kad bi tebe 08. Rodja Raicevic - Splavarska pesma 09. Rodja Raicevic - Haljina RE: Rodja Raicevic - Diskografija - pedja - 12.06.2025 Rodja Raicevic 1997 - U zemlju Bih Pao Od Stida PGP RTS – CD 411724 ![]() 01. Rodja Raicevic - U zemlju pao bih od stida 02. Rodja Raicevic - Rec dve o lazima i ljubavi 03. Rodja Raicevic & Vlada Georgijev - Draga 04. Rodja Raicevic - Jedino moje 05. Rodja Raicevic - Sudnji dan 06. Rodja Raicevic - U tebe sam zaljubljen 07. Rodja Raicevic - Rodi mi andjele 08. Rodja Raicevic - O boze cuvaj je RE: Rodja Raicevic - Diskografija - pedja - 12.06.2025 Rodja Raicevic 2001 - Rodja 4 City Records – CD 000 115 ![]() 01. Rodja Raicevic - Maro, Maro 02. Rodja Raicevic - Da bog da tebi ko meni 03. Rodja Raicevic - Ne bi ja 04. Rodja Raicevic - Zlatna jabuka 05. Rodja Raicevic - Jos poteci vodo 06. Rodja Raicevic - Zenicu te 07. Rodja Raicevic - Ravnica 08. Rodja Raicevic - Tamo 09. Rodja Raicevic - Budi srecna s drugim 10. Rodja Raicevic - Ne za dugo RE: Rodja Raicevic - Diskografija - pedja - 12.06.2025 Rodja Raicevic 2015 - Da Mi Ime Ne Zaboravis CD 1 - Rodja Raicevic ![]() Rodja Raicevic - A Ja Imam Tebe Rodja Raicevic - Ako Si Ikad Volela Rodja Raicevic - Budi Srecna S' Drugim Rodja Raicevic - Da Bog Da Nicija Bila Rodja Raicevic - Da Bog Da Rodja Raicevic - Eh, Kad Bi Tebe Rodja Raicevic - Idi Ako Zelis Rodja Raicevic - Kraljice Andjela Rodja Raicevic - Ne Bih Ja Rodja Raicevic - Obican Muskarac Rodja Raicevic - Rastanak Rodja Raicevic - Ravnica Rodja Raicevic - Rodi Mi Andjele Rodja Raicevic - Splavarska Pesma Rodja Raicevic - Tako Je Sudjeno Rodja Raicevic - U Tebe Sam Zaljubljen Rodja Raicevic - U Zemlju Pao Bih Od Stida Rodja Raicevic - Zar Je Vazno Ko Je Kriv Rodja Raicevic & Mima - Javi Se Rodja Raicevic & Mira Skoric - Ruse Kose Rodja Raicevic & Vlado Georgiev - Draga RE: Rodja Raicevic - Diskografija - pedja - 12.06.2025 Rodja Raicevic 2015 - Da Mi Ime Ne Zaboravis CD 2 - Autorski Uspesi ![]() Aco Pejovic - Ne Diraj Mi Noci Ana Bekuta - Nije Meni Ni Do Cega Ana Bekuta - Zanele Te Noci Biljana Jevtic - Opasna Je Igra Ta Boban Rajovic - Puklo Srce Cakana - Osecam Indira - Zabranjeno Jami - Istina Lepa Brena - Pesma Narodna Marina Zivkovic - Ostavi Mira Skoric - Kao Led Se Istopim Mira Skoric - Koga Da Ljubim Posle Tebe Moby Dick - Kuni Me Nada Topcagic - Godine Idu Sako Polumeta - Aman, Aman Slavko Banjac - Uzmite Dusu, Uzmite Sve Srdjan M - Tebi Moja Mazo Suncica Predic - Ko Te Ne Zna Skupo Bi Te Platio Zeljko Samardzic - Dame Biraju Zorana - Da Mi Ime Ne Zaboravis Zorica Markovic - Ako Dodje Ljubav Nova RE: Rodja Raicevic - Diskografija - pedja - 12.06.2025 Rodja Raicevic 2017 - Nezaboravni Hitovi - Tako Je Sudjeno PGP RTS – CD 419379 ![]() 01 Tako je sudjeno 02 U tebe sam zaljubljen 03 Da Bog da 04 Draga 05 Zar je vazno ko je kriv 06 A ja imam tebe 07 Ako si ikada volela 08 Kraljica andjela 09 O Boze cuvaj je (I ne slutis koliko sam tvoj) 10 Jedini grijeh 11 Ne bih ja 12 Rodi mi andjele 13 U zemlju pao bih od stida 14 Da Bog da nicija bila 15 Covek bez ljubavi 16 Ravnica 17 Cuvaj se 18 Jedino moje 19 Rastanak RE: Rodja Raicevic - Diskografija - pedja - 12.06.2025 Rodja Raicevic - Singlovi ![]() 01. Javi se - duet Mima, 1994 02. I ne slutis koliko sam tvoj - Mesam pop festival 1996 03. Medeni kolaci - Dragan Kojic Keba, Saban Bajramovic, Rodja Raicevic i Sasa Popovic, 1996 04. Ja sam ljubio slobodu - singl 1999 05. Nasoj ljubavi je kraj - singl 1999 |