![]() |
|
Radimir Raca Radojicic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: R (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=27) +---- Thread: Radimir Raca Radojicic - Diskografija (/showthread.php?tid=3073) |
Radimir Raca Radojicic - Diskografija - pedja - 12.05.2025 Radimir Raca Radojicic 1981 - Mico Milena (& Milan Domanovic) Jugodisk, JDN - 5018 ![]() 01. Raca Radojcic & Milan Domanovic - Mico Milena 02. Raca Radojcic & Milan Domanovic - Nije lako ljubiti becara RE: Radimir Raca Radojicic - Diskografija - pedja - 12.05.2025 Radimir Raca Radojicic 19xx - Nije Lako Ljubiti Becara (& Slavica Mitric) Jugohit, JK - 9076 ![]() 01. Duet Slavica Mitric - Raca Radojicic - Nije lako ljubiti becara 02. Duet Slavica Mitric - Raca Radojicic - Nisi vise onaj sto si bio RE: Radimir Raca Radojicic - Diskografija - pedja - 12.05.2025 Radimir Raca Radojicic 1983 - Majka Je Samo Jedna Jugodisk – LPD-0135 ![]() 01. Rade Radojicic - Majka Je Samo Jedna 02. Rade Radojicic - Ja Ne Mogu Vise Sam 03. Rade Radojicic - Imala Si Dve Ljubavi 04. Rade Radojicic - Nije Vazno Cija Je Livada 05. Rade Radojicic - Niko Se Ne Voli Kao Mi 06. Rade Radojicic - Plave Oci 07. Rade Radojicic - Prva Ljubav Prvo Zbogom 08. Rade Radojicic - Sada Imam Za Koga Da Zivim RE: Radimir Raca Radojicic - Diskografija - pedja - 12.05.2025 Radimir Raca Radojicic 1984 - Ja, Ti, On Jugodisk – LPD 0180 ![]() Raca Radojicic 01. Ja, ti, on Raca Radojicic 02. Zadnji put smo na istom peronu Raca Radojicic 03. Crno vino nek' se toci Raca Radojicic 04. Oj, Milojka, ti si moja boljka Raca Radojicic 05. Da se vrati nije htela Raca Radojicic 06. U nekom drugom naci ces mene Raca Radojicic 07. Esma, Selimova kci Raca Radojicic 08. Moj zivote, moj neverni druze RE: Radimir Raca Radojicic - Diskografija - pedja - 12.05.2025 Radimir Raca Radojicic 1985 - Poceo Sam Budan Da Te Sanjam Jugodisk – LPD-0275 ![]() Raca Radojicic 01. Poceo sam budan da te sanjam Raca Radojicic 02. Nisi vise kao sto si bila Raca Radojicic 03. Hej, druze stari Raca Radojicic 04. Nemam srece u zivotu Raca Radojicic 05. Sta da kazem drugarima Raca Radojicic 06. Zivi zivot dok ga zivis Raca Radojicic 07. Neveran sam tebi bio, al sam te voleo Raca Radojicic 08. Rasli smo pod istim krovom RE: Radimir Raca Radojicic - Diskografija - pedja - 12.05.2025 Radimir Raca Radojicic 1987 - Navika Je Samo Jedna Jugodisk, LPD - 0135 ![]() 01. Rade Radojicic Raca - Majka je samo jedna 02. Rade Radojicic Raca - Prva ljubav, prvo zbogom 03. Rade Radojicic Raca - Ja ne mogu vise sam 04. Rade Radojicic Raca - Rasli smo pod istim krovom 05. Rade Radojicic Raca - Sada imam za koga da zivim 06. Rade Radojicic Raca - Esma, Selimova kci 07. Rade Radojicic Raca - Nisi vise kao sto si bila 08. Rade Radojicic Raca - Poceo sam budan da te sanjam 09. Rade Radojicic Raca - Zadnji put smo na istom peronu RE: Radimir Raca Radojicic - Diskografija - pedja - 12.05.2025 Radimir Raca Radojicic 1989 - Rasli Smo Pod Istim Krovom Helidon – FLP 04-118 ![]() Rade Radojicic Raca - Dosao si opet Rade Radojicic Raca - Majka je samo jedna - Arr. Kolja Rade Radojicic Raca - Majka je samo jedna - Arr. Vlajic Rade Radojicic Raca - Nemam srece u zivotu Rade Radojicic Raca - Nevracaj se Rade Radojicic Raca - Plave oci plave oci Rade Radojicic Raca - Plave oci Rade Radojicic Raca - Rasli smo pod istim krovom (arr. Z.Vlajic) Rade Radojicic Raca - Sumadijo Moja Diko Rade Radojicic Raca - Zivi zivot dok ga zivis RE: Radimir Raca Radojicic - Diskografija - pedja - 12.05.2025 Radimir Raca Radojicic 1992 - Ja Sam Mali Srbin Jugohif, jk - 9025 ![]() 01 - Raca Radojicic - Ja sam mali Srbin 02 - Raca Radojicic - Srbijanac gedza 03 - Raca Radojicic - Nek' ti je srecno krstenje 04 - Raca Radojicic - Otis'o sam kao vetric blag 05 - Raca Radojicic - Tamo sam se ja rodio 06 - Raca Radojicic - Moj dom je Australija 07 - Raca Radojicic - Hej Moravo, Hej Moravo 08 - Raca Radojicic - Karadjordje div junak |