![]() |
|
Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: Z (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=32) +---- Thread: Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija (/showthread.php?tid=2786) |
Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic Lazarevic 1974 - Voje verde foje lata ![]() ![]() Zivkica Lazarevic Miletic - Voje verde foje lata Zivkica Lazarevic Miletic - Pujisoru mami Zivkica Lazarevic Miletic - Naj vorbit pujulje binje Zivkica Lazarevic Miletic - Pasarika alba in cok Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Lazarevic Miletic & Stanisa Paunovic 1975 - Dam mindruco gura tia ![]() ![]() Zivkica Lazarevic Miletic & Stanisa Paunovic - Dam mindruco gura tia Zivkica Lazarevic Miletic & Stanisa Paunovic - Facamas privigitore Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic Lazarevic 1975 - Kad se ljubav u mrznju pretvori ![]() ![]() Zivkica Lazarevic Miletic - Kad se ljubav u mrznju pretvori Zivkica Lazarevic Miletic - Ljubav je bila kratka Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1977 - Najkuca da fok si dor ![]() ![]() Zivkica Miletic - Najkuca da fok si dor Zivkica Miletic - Ja najkuca vadra in mina Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1978 - Bio si covek sto zna da voli ![]() ![]() Zivkica Miletic - Bio si covek sto zna da voli Zivkica Miletic - Volim tvoje ime i tvoj glas Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1979 - Dodji dok ljubavi ima ![]() ![]() Zivkica Miletic - Dodji dok ljubavi ima Zivkica Miletic - Gde si sreco moj neverni druze Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1979 - Nismo bili deca srece ![]() ![]() Zivkica Miletic - Nismo bili deca srece Zivkica Miletic - Da li cu te jos nekad sresti Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1980 - Dve senke u noci ![]() ![]() Zivkica Miletic - Dve senke u noci Zivkica Miletic - Kraj mene je covek koga volim Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1981 - Ostao si ko daleka tuga ![]() Zivkica Miletic - Ostao si ko daleka tuga Zivkica Miletic - Prodje vreme ljubavi sa tobom Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1987 - Neka te neka ![]() ![]() ![]() Zivkica Miletic - Neka te neka Zivkica Miletic - Nocas necu tvoje drustvo Zivkica Miletic - Svratila sam da te vidim Zivkica Miletic - To nije greh Zivkica Miletic - Zaboravi plave kose Zivkica Miletic - Ljubav me nece Zivkica Miletic - Ne brini ti za mene Zivkica Miletic - Nek se zna Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1989 - Nestasno moje ![]() ![]() A/ Zivkica Miletic - Nestasno moje Zivkica Miletic - Poludecu s tobom Zivkica Miletic - Htela sam da te volim Zivkica Miletic - Daleko je sreca Zivkica Miletic - Zbogom ostaj sreco moja B/ Zivkica Miletic - Sto me mucis jedini Zivkica Miletic - Oj ljubavi pesmo ispevana Zivkica Miletic - Nismo vise zajedno Zivkica Miletic - Sumadija sumi sumi Zivkica Miletic - Cuvacu te Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1991 - Daj mi da zivim ![]() A/ Zivkica Miletic - Obecanja, obecanja Zivkica Miletic - Daj mi da zivim Zivkica Miletic - Tvoje oci varalice Zivkica Miletic - Pozdravi mi moju ljubav Zivkica Miletic - Ti ne mislis da se vratis B/ Zivkica Miletic - Svuda podji ali kuci dodji Zivkica Miletic - Zena ostavljena Zivkica Miletic - To je kazna toje bol Zivkica Miletic - Ljuta sam na tebe Zivkica Miletic - Momci vole pesme Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1993 - Pevaj i kad ti se place ![]() ![]() A/ Zivkica Miletic - Pevaj i kad ti se place Zivkica Miletic - Dukati Zivkica Miletic - Prepuklo je srce moje Zivkica Miletic - Nece noci proci Zivkica Miletic - Naci cu te... B/ Zivkica Miletic - Da li cujes da li znas Zivkica Miletic - Procvetale ruze Zivkica Miletic - Da te ne volim Zivkica Miletic - Sve rane leci vreme Zivkica Miletic - Pesma ljubavi Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1994 - Probala sam da te prebolim ![]() ![]() ![]() A/ Zivkica Miletic - Probala sam da te prebolim Zivkica Miletic - Sta bi dao za mene Zivkica Miletic - Kad noc se spusti Zivkica Miletic - Ti mozes sve Zivkica Miletic - Uzmi me za slugu B/ Zivkica Miletic - Zakuni se Zivkica Miletic - Idem ja Zivkica Miletic - Sta sam sebi dozvolila Zivkica Miletic - Ja nemam nikog da volim Zivkica Miletic - Ne pitaj me kako zivim Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1997 - Ima neka veza ![]() ![]() ![]() Zivkica Miletic - Ima neka veza Zivkica Miletic - Ljubavi zivota mog Zivkica Miletic - Posle tebe Zivkica Miletic - Rastaju se dvoje Zivkica Miletic - Sve je gore sa tobom Zivkica Miletic - Pusti da te mole Zivkica Miletic - Ko te posla u moj zivot Zivkica Miletic - Bila jedna ljubav Zivkica Miletic - Dodji po mene Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 1998 - Samo s tobom hocu sve ![]() ![]() ![]() Zivkica Miletic - Samo s tobom hocu sve Zivkica Miletic - Usreci me Zivkica Miletic - Ako odes sam si kriv Zivkica Miletic - Mnogo noci mnogo dana Zivkica Miletic - Sestre Zivkica Miletic - Dal je moguce Zivkica Miletic - Svako cudo za tri dana Zivkica Miletic - Neces moci ove noci Zivkica Miletic - Cutanje Zivkica Miletic - Lubav i uspomena https://www.mediafire.com/file_premium/u77lfvvluw8vamn/Zivkica_Miletic_1998_-_Samo_s_tobom_hocu_sve.7z/file Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 2000 - Balkanka ![]() Zivkica Miletic - Balkanka Zivkica Miletic - Hajde dodji Zivkica Miletic - Sreca obecana Zivkica Miletic - Milo moje Zivkica Miletic - Ti si sve sto zelim ja Zivkica Miletic - Cuvaj boze moga sina Zivkica Miletic - Kletva Zivkica Miletic - Sve je moguce Zivkica Miletic - Molim te idi Zivkica Miletic - Morava Zivkica Miletic - Zagrli me Zivkica Miletic - Ludujem za tobom Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic - Dueti Mirko Kalusevic & Zivkica Miletic - Nemoj me kleti Zivkica Miletic & Miki Gajic - Maki neka svira Zivkica (Lazarevic) Miletic - Diskografija - Zozan - 03.04.2025 Zivkica Miletic 2007 - Uzivo ![]() Zivkica Miletic - Pevaj kad ti se place Uzivo Zivkica Miletic - Balkanka Uzivo Zivkica Miletic - Cuvaj boze moga sina Uzivo Zivkica Miletic - Bisenija Uzivo Zivkica Miletic - Svratila sam samo da te vidim Uzivo Zivkica Miletic - Dodji u moje noci Uzivo Zivkica Miletic - Kralj ponoci Uzivo Zivkica Miletic - Iza sedam gora i mora Uzivo Zivkica Miletic - Svako trazi novu ljubav Uzivo Zivkica Miletic - Probala sam da te prebolim Uzivo Zivkica Miletic - Ti si moje najmilije Uzivo Zivkica Miletic - Morava Uzivo Zivkica Miletic - Veseljak Uzivo |