![]() |
|
Nocne Lutalice - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: N (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=24) +---- Thread: Nocne Lutalice - Diskografija (/showthread.php?tid=2632) |
Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 1998 - Ja Zbog Tebe Pijem Amor, KD - 0003 ![]() 01. Nocne Lutalice - Dozrijeli Su Kesteni 02. Nocne Lutalice - Stara Ljubav 03. Nocne Lutalice - Kuco Stara 04. Nocne Lutalice - Stani Zoro 05. Nocne Lutalice - Ja Zbog Tebe Pijem 06. Nocne Lutalice - Ako Se Nisi Udala 07. Nocne Lutalice - Dao Bih Joj Ruke Dvije 08. Nocne Lutalice - Sad Se Pitam 09. Nocne Lutalice - Drmes RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2002 - Sviraceve Price ![]() Nocne Lutalice - Becar Nocne Lutalice - Case Moje Polomljene Nocne Lutalice - Ciganko Nocne Lutalice - Gdje Si Sada Nocne Lutalice - Ivana Nocne Lutalice - Kavana Je Moja Sudbina Nocne Lutalice - Pijanica Nocne Lutalice - Stari Ribar Nocne Lutalice - Sviraceva Prica Nocne Lutalice - Sviraj Harmoniko RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2004 - Sunce I Zora ![]() Nocne Lutalice - Bjese Jedna Zena Sad Je Uspomena Nocne Lutalice - Hej Hej Ljubavi Nocne Lutalice - Konobari Nocne Lutalice - Opijas Me Ti Nocne Lutalice - Prevareno Srce Moje Nocne Lutalice - Srce Moje Dobro Nisi Stalo Nocne Lutalice - Sunce I Zora Nocne Lutalice - Tiho Nocas Koracajte Ljudi Nocne Lutalice - Vrati Me U Zivot Nocne Lutalice - Zar Ne Vidis Moja Rano RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2005 - Sto Si Mi To Ucinila ![]() Nocne Lutalice - Blago Tebi Nocne Lutalice - Budi Hrabra Nocne Lutalice - Doci Cu Ti Na Vjencanje Nocne Lutalice - Ja Je Ljubim Nocne Lutalice - Jedna Suza Nocne Lutalice - Kunem Ti Se Nocne Lutalice - Nista Nije Slucajno Nocne Lutalice - Ovo Je Moja Kuca Nocne Lutalice - Pogadjam Se Sa Zivotom Nocne Lutalice - Sretni Sirotani Nocne Lutalice - Sto Si Mi To Ucinila Nocne Lutalice - Toci Vina Oce Stari RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2006 - 1 - Zadnja Casa ![]() Nocne Lutalice - Da Je Meni Casa Vina Nocne Lutalice - Jana Nocne Lutalice - Momacko Doba Nocne Lutalice - Na Vjencanju Njenom Nocne Lutalice - Nisam Covjek Koji Place Nocne Lutalice - Sto Ucini Ti Od Mene Nocne Lutalice - Tri Korane I Tri Mosta Nocne Lutalice - Voljela Me Crna Zena Nocne Lutalice - Zadnja Casa Nocne Lutalice - Zbog Kavane RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2006 - 2 - Uzivo 01. Bez Tebe Ja Ne Mogu 02. Budi Dobra 03. Gori Vatra, Gori Dusa 04. Ivana 05. Ljubav Nije Casa Da Se Razbije 06. Ljubim, Ljubim 07. Ljubio Sam Na Obali Save 08. Lutalica Luta 09. Moj Bagreme Bijeli 10. Nista Nije Slucajno 11. Otvori Prozor 12. Prodje Ljeto Trideseto 13. Srce Slomljeno Na Pola 14. Svoj Sam Zivot Kao Vino Trosio RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2007 - Live, Part 1 01. Nocne lutalice - Dajte vina hocu lom 02. Nocne lutalice - Ditelina s cet'ri lista 03. Nocne lutalice - Hajde cigane 04. Nocne lutalice - Le le le 05. Nocne lutalice - Lutka za bal 06. Nocne lutalice - Majko stara 07. Nocne lutalice - Moj lipi andele 08. Nocne lutalice - Nikotin 09. Nocne lutalice - Pisma ljubavna 10. Nocne lutalice - Previse suza bilo je u mome pivu 11. Nocne lutalice - Sve je na prodaju 12. Nocne lutalice - Za dobra stara vremena RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2007 - Live, Part 2 01. Nocne lutalice - Da te zavedem 02. Nocne lutalice - Skeledzija 03. Nocne lutalice - Stara kuca 04. Nocne lutalice - Amajlija 05. Nocne lutalice - Pitam se pitam 06. Nocne lutalice - Covjek sam iz naroda 07. Nocne lutalice - Ma nije zora svanula 08. Nocne lutalice - Sedamdeset i dva dana 09. Nocne lutalice - Sve je ona bila meni 10. Nocne lutalice - Jabuke 11. Nocne lutalice - Jedna rijeka u mom kraju 12. Nocne lutalice - Jedna zena, a dva druga 13. Nocne lutalice - Drmes 14. Nocne lutalice - Kolo 15. Nocne lutalice - Valcer RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2008 - 1 - Potrazit Cu Novu Srecu ![]() Nocne Lutalice - Amajlija Nocne Lutalice - Ne Vjeruj Joj Jarane Nocne Lutalice - Odavde Do Zagreba Nocne Lutalice - Opasno Ljubomorna Nocne Lutalice - Potrazit Cu Novu Srecu Nocne Lutalice - Produzi Dalje Nocne Lutalice - Siromah U Ljubavi Nocne Lutalice - Sviraj Mi Nocas Nocne Lutalice - Zavodnica Nocne Lutalice - Zbog Nje Casa Sad Je Prazna RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2008 - 2 - Live 01. Nocne Lutalice - Amor 02. Nocne Lutalice - Cardak 03. Nocne Lutalice - Idi, idi 04. Nocne Lutalice - Jedan zivot malo je 05. Nocne Lutalice - Knockin' on heavens door 06. Nocne Lutalice - Marie, Marie 07. Nocne Lutalice - Miljacka 08. Nocne Lutalice - Mirjana 09. Nocne Lutalice - Ne mogu duso, ne mogu 10. Nocne Lutalice - Poklonite mi za nju rodjendan 11. Nocne Lutalice - Pred tvojim vratima 12. Nocne Lutalice - Reci mi tiho, tiho 13. Nocne Lutalice - Stani, stani zoro 14. Nocne Lutalice - Vezi me za sebe 15. Nocne Lutalice - Usne boje vina 16. Nocne Lutalice - Nitko i netko 17. Nocne Lutalice - Lijepa do bola RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2010 - 1 - Koliko Kosta Ove Noci ![]() 01. Nocne Lutalice - Heroj 02. Nocne Lutalice - Kako si, sta radis 03. Nocne Lutalice - Kao prava familija 04. Nocne Lutalice - Koliko kosta ove noci 05. Nocne Lutalice - Nadam se pismu od tebe 06. Nocne Lutalice - Ne zna on 07. Nocne Lutalice - Sta ce mi zivot 08. Nocne Lutalice - Tri metra somota 09. Nocne Lutalice - U mom srcu ti 10. Nocne Lutalice - Uspomeno moja stara RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2010 - 2 - Live, Part 1 01. Nocne Lutalice - Amajlija 02. Nocne Lutalice - Bice bolje jednog dana 03. Nocne Lutalice - Ceo grad je plakao za nama 04. Nocne Lutalice - Da Mi Budes Djevojka 05. Nocne Lutalice - Dan Po Dan, Noc Po Noc 06. Nocne Lutalice - Devet Dana Bolujem 07. Nocne Lutalice - Dva Prstena - Stara Kuca A Prozori Mali 08. Nocne Lutalice - Ej Evo Me 09. Nocne Lutalice - Hej Zoro 10. Nocne Lutalice - Heroj 11. Nocne Lutalice - Iz Inata 12. Nocne Lutalice - Ja Baraba, A Ti Vila 13. Nocne Lutalice - Ja Zbog Tebe Pijem 14. Nocne Lutalice - Ne Zna On 15. Nocne Lutalice - Kolo 01 RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2010 - 2 - Live, Part 2 01. Nocne Lutalice - Jedan Poljubac 02. Nocne Lutalice - Kako Si, Sta Mi Radis 03. Nocne Lutalice - Koliko Kosta Ove Noci 04. Nocne Lutalice - Lele, Lele 05. Nocne Lutalice - Ljepotica i Siromah 06. Nocne Lutalice - Ljubicice Za Tebe 07. Nocne Lutalice - Ljubio Sam U Selu Kraj Save 08. Nocne Lutalice - Mali Mrav 09. Nocne Lutalice - Malo Slada, Malo Zorka 10. Nocne Lutalice - Mjesec Toci Zrna Bisera 11. Nocne Lutalice - Moj Bagreme Bijeli 12. Nocne Lutalice - Najljepse Su Plave Zene 13. Nocne Lutalice - Ne Tocite Mlado Vino 14. Nocne Lutalice - Nevolja Moja 15. Nocne Lutalice - Nije Zivot Jedna Zena 16. Nocne Lutalice - Odavde Do Zagreba 17. Nocne Lutalice - Kolo 02 RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2010 - 2 - Live, Part 3 01. Nocne Lutalice - Of Jano Jano 02. Nocne Lutalice - Nocne Lutalice - Otvor Prozor 03. Nocne Lutalice - Pletem Mrezu 04. Nocne Lutalice - Polomicu Case Od Kristala 05. Nocne Lutalice - Prava Familija 06. Nocne Lutalice - Pusti Ljubav Neka Krene 07. Nocne Lutalice - Rodendanska 08. Nocne Lutalice - Srce Od Kamena 09. Nocne Lutalice - Sta Ce Mi Zivot 10. Nocne Lutalice - Staris, A Ne Osjetis 11. Nocne Lutalice - Tako Mi Nedostajes 12. Nocne Lutalice - Tri Metera Somota 13. Nocne Lutalice - U Mom Srcu Ti 14. Nocne Lutalice - Ugasila Si Me 15. Nocne Lutalice - Uzmi Sve Sto Ti Zivot Pruza 16. Nocne Lutalice - Veseljak 17. Nocne Lutalice - Zbog Mirjane 18. Nocne Lutalice - Zvao Sam Je Malena (Mix) 19. Nocne Lutalice - Zvjezda Tjera Mjeseca 20. Nocne Lutalice - Kolo 03 RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice 2011 - Oprosti Mi Sto Te Volim ![]() 01.Nocne Lutalice - U birtiji lom 02.Nocne Lutalice - Oprosti mi sto te volim 03.Nocne Lutalice - Danas jednoj sutra drugoj 05.Nocne Lutalice - Ljubio sam usne njene 06.Nocne Lutalice - Pijanac 07.Nocne Lutalice - Sumari i lugari 08.Nocne Lutalice - Spasi me samoce 09.Nocne Lutalice - Pustite me nocas 10.Nocne Lutalice - Nevjero moja RE: Nocne Lutalice - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Nocne Lutalice - Uzivo 01. Nocne Lutalice - A ja sam negdje rujno vino pio 02. Nocne Lutalice - Dan po dan 03. Nocne Lutalice - Djavolica 04. Nocne Lutalice - Ivana, Ivana 05. Nocne Lutalice - Ivana ljubavi moja 06. Nocne Lutalice - Ja hocu sad 07. Nocne Lutalice - Ljubio sam slatku malu 08. Nocne Lutalice - Mostovi na Korani 09. Nocne Lutalice - Najljepse su plave zene 10. Nocne Lutalice - Nisam covjek koji place 11. Nocne Lutalice - Nocas raj jutros raj 12. Nocne Lutalice - Opet sam ti u kafani 13. Nocne Lutalice - Pamtit cu te 14. Nocne Lutalice - Plava ciganka 15. Nocne Lutalice - Postao sam drug samoce 16. Nocne Lutalice - Preslo mi u naviku 17. Nocne Lutalice - Ruski rulet 18. Nocne Lutalice - Slutim da me ne volis 19. Nocne Lutalice - Ta plava oka dva 20. Nocne Lutalice - Voljela si nocnu pticu 21. Nocne Lutalice - Zaboravit nikad necu 22. Nocne Lutalice - Zapalit cu pola grada |