![]() |
|
Antologija Izvorne Muzike - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kolekcije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=33) +---- Forum: A (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=34) +---- Thread: Antologija Izvorne Muzike (/showthread.php?tid=244) |
Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 01 ![]() 01. Danica Obrenic - Magla padnala v' dolina 02. Duet Radulovic - Jovanovic - Drina valja drvlje i kamenje 03. Duet Radulovic - Jovanovic - Pomracina, celo selo spava 04. Hipolita Ivanovic - Bol boluje mlado momce 05. Jovan Stanisic - Aj, bosiok se s rosom zamjerio 06. Mersada Hadziabdic - Bol boluje Celebica zlato 07. Mersada Hadziabdic - Poranila na vodicu zlata 08. NO Carevac - Moravka 09. Ruzica Protic - Jedno momce crna oka 10. Vuka Sandevic - Sedela Magda na cardaku RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 02 ![]() 01. Azra Cemalovic - Cudna jada od Mostara grada 02. Beba Selimovic - Sinoc ja i moja kona 03. Branka Mladenovic - Posla Vanka na voda 04. Danica Obrenic - Prolaze noci, mucim se ja 05. Dragoljub Lazarevic - U sumara Gara, kabanica stara 06. Miodrag Popovic - Oj devojko duso i rumena ruzo 07. Nada Mamula - Gdje si dragi, ziva zeljo moja 08. Predrag Cune Gojkovic - Hvalila se lijepe Mare majka 09. Radmila Dimic - Rasla mi je, rasla, titra i nerandza 10. Radmila Djordjevic - Aj, visoka si planino RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 03 ![]() 01. Azra Cemalovic - Cudna jada od Mostara grada 02. Beba Selimovic - Sinoc ja i moja kona 03. Branka Mladenovic - Posla Vanka na voda 04. Danica Obrenic - Prolaze noci, mucim se ja 05. Dragoljub Lazarevic - U sumara Gara, kabanica stara 06. Miodrag Popovic - Oj devojko duso i rumena ruzo 07. Nada Mamula - Gdje si dragi, ziva zeljo moja 08. Predrag Cune Gojkovic - Hvalila se lijepe Mare majka 09. Radmila Dimic - Rasla mi je, rasla, titra i nerandza 10. Radmila Djordjevic - Aj, visoka si planino RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 04 ![]() 01. Branislav Tosic - Zora zori, dan se beli 02. Danica Obrenic - Gajtano mome, mori 03. Nada Mamula - Vihor ruzu niz polje tjerase 04. Predrag Cune Gojkovic - Kisa ide, Leno moja 05. Ruzica Protic - A sto ti je mila kceri jelek raskopcan 06. Saveta Sudar - Konja kuje Dizdarevic Meho 07. Saveta Sudar - Nekad cvale bele ruze 08. Vuka Sandevic - Sabah zora je 09. Zivka Djuric - Ruzmarin zeleni, okreni se meni 10. Zora Drempetic - Kisa pada, trava raste RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 05 ![]() 01. Dragoljub Lazarevic - Iz vranjansko podjo'... 02. Dragomir Majkic - Djevojka je mala rosno cvijece brala 03. Dragomir Majkic - Leptirici mali 04. Hipolita Ivanovic - Zapevala bulbul ptica 05. Nada Mamula - Sinoc dodje tudje momce 06. Radmila Dimic - Sinoc mi dragi dolazi 07. Radmila Jagodic - Mislila sam, o zlu ne mislila 08. Ruzica Protic - Bulbul mi poje 09. Zehbo Pekusic - Lijepo ti je rano uraniti 10. Zehbo Pekusic - Po varosi povaljana trava RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 06 ![]() 01. Jovan Milosevic - Dodji Jelo, dodji duso 02. Jovan Stanisic - Evo srcu mome radosti 03. Mile Bogdanovic - Aj, zelen orah pa se posavio 04. Miodrag Popovic - Sagradicu sajku 05. Nata Pavlovic - Raslo mi je badem drvo 06. Toma Djordjevic - Boljevacko kolo 07. Vasilija Radojcic - Na livadi sitna kisa, rosulja 08. Vasilija Radojcic - Pod noc podjoh na vodu 09. Vule Jevtic - Oj djevojko, asik duso 10. Zivka Djuric Ivanovic - Smiljana, devojka RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 07 ![]() 01. Aleksandar Trandafilovic - Omile mi u selu devojce 02. Danica Obrenic - Na vrata sedjase Jelka zamfirova 03. Dusan Cvetkovic - Sadila mi Lena lojze 04. Dusica Bilkic - Rasli bor i jeleni 05. Himzo Polovina i Nadezda Cmiljic - Sinoc ja i moja kona 06. Hipolita Ivanovic - Blago suncu i mjesecu 07. Jovan Milosevic - Sano duso 08. Ljubivoje Vidosavljevic - Raslo mi je badem drvo 09. Ljubivoje Vidosavljevic - Uzmi Stanu, mili sine 10. Nada Mamula - Srce moje izmoreno RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 08 ![]() 01. 01 Tesko zali na istoku sunce - Svetlana Stevic 02. Posetala carica Milica - Predrag Cune Gojkovic 03. Gusta mi magla padnala - Mara Djordjevic 04. Noc, tamna noc - Momcilo Trajkovic 05. Tuzbalica - Danka Stojiljkovic 06. Ajde mori, dzam Stojanke - Danica Obrenic 07. Pisti, place, Milica devojka - Branimir Stosic 08. Jovane, sine - Stanisa Stosic 09. Oj, goro - Vukasin Vule Jevtic 10. Niz polje idu, babo, sejmeni - Nada Mamula 11. Dimitra majka karala - Mihajlo Sisic 12. Gora jeci - Brankica Vasic 13. Telal vice od jutra do mraka - Predrag Cune Gojkovic 14. More, vrcaj konja, Cerim Abdul ago - Jovan Milosevic 15. Nisnu se, nisnu - zivka Djuric (Ivanovic) 16. Dragi, dragi, bozurove sadi - Sonja Perisic 17. Bolan mi lezi kara Mustafa - Dragoljub Lazarevic 18. Zadade se crni oblak - Ceda Markovic 19. Nedo, bela Nedo - Ljubivoje Vidosavljevic 20. Zali Zare, da zalimo - Kulin Ban RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 09 ![]() 01. Dragomir Majkic - Dosla Drina od brega do brega 02. Gordana Stojicevic - Ovce cuva Mara kraj Morave 03. Hipolita Ivanovic - Sinoc ja i moja kona 04. Aleksandar Trandaflovic - Soko mi leti visoko 05. Ljubivoje Vidosavljevic - Kradem ti se 06. Mara Djordjevic - Preletese ptice lastavice 07. Mersada Hadziabdic - Razbolje se lijepa zakira 08. Nestor Gabric - Sitan kamen do kamena 09. Saveta Sudar - Svi dilberi 10. Vuka Sandevic - Uranija Krsta kalajdzija RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 10 ![]() 01. Aleksandar Trandafilovic - Oj devojce, pirocance 02. Anica Jocic - U bastici zelen bor, tu me ceka dragi moj 03. Anica Jocic - Vihor ruzu niz polje cerase 04. Dusan Nikolic - Posla cura cvece brati 05. Mersada Hadziabdic - U bostanu ispod djul behara 06. Nedeljko Bilkic - Svadili se orli i sokoli 07. Radmila Djordjevic - Oj jabuko, zeleniko 08. Vasilija Radojcic - Svani zoro 09. Vuka Sandevic - A sto mi se bunar voda muti 10. Vuka Sandevic - Sto se tamo zeleni RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 11 ![]() 01. Aleksandar Trandafilovic - Zlatibore, moj zeleni bore 02. Branislav Simonovic - Cet'ri ribe i karas 03. Branka Mladenovic - Mori Tano 04. Danica Obrenic - Magla pala, biser rosa pokapala jorgovan 05. Hipolita Ivanovic - Sitan kamen do kamena 06. Mersada Hadziabdic - Ah moj dilber, kud se seces 07. Nestor Gabric - Sta to mice kroz sibljice 08. Radmila Jagodic - Vrbas vodo 09. Vasilija Radojcic - Kazi Suto, kazi duso 10. Zora Drempetic - Sto si Leno na golemo RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 12 ![]() 01. Beba Selimovic - Sa Igmana pogledat' je lijepo (Carevac) 02. Dusica Bilkic - Cuvam ovce, dole u jasenje (NO RTB) 03. Ksenija Cicvaric - Il' je vedro, il' oblacno (Carevac) 04. Ksenija Cicvaric - Salko se vija, previja (Carevac) 05. Ljubivoje Vidosavljevic - Kad bi znala, diber Stano (NO RTB) 06. Mersada Hadziabdic - Vrbas voda nosila jablana (Carevac) 07. Nada Mamula - Sa Igmana pogledat je lijepo (NO RTB) 08. Nedeljko Bilkic - Snijeg pade, drumi zapadose (Carevac) 09. Safet Isovic - Dvije planine vis' Travnika grada (Carevac) 10. Safet Isovic - Pod Tuzlom se zeleni meraja (Carevac) RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 13 ![]() 01. Anica Jocic - Zelen bore 02. Danica Obrenic - Oh, da mi se lastom stvoriti 03. Gordana Runjajic - Cuj dragane, vragolane (NO M.Jasarevica) 04. Mersada Hadziabdic - Trepetljika trepetala 05. Predrag Cune Gojkovic - Cuvam ovce kraj zelene jove 06. Radun Rade Markovic - Kad ja imam konja vrana 07. Ruzica Protic - Konja sedlas, kud se spremas (NO Carevac) 08. Sofka Nikolic - Oj Boga ti, siva ptico sokole 09. Vasilija Radojcic - Kraj Vardara sedese (NO Carevac) 10. Vasilija Radojcic - Stanika mi bolna legnala RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 14 ![]() 01. Radmila Dimic - Ovce cuva Mara kraj Morave 02. Duet Radulovic - Jovanovic - Jesi l' cuo mili rode 03. Gordana Runjajic - Hvalila se lepe Mare majka 04. Mile Petrovic - Vrbas voda nosila jablana 05. Miodrag Bogdanovic i Dusan Nikolic - Sedlaj konja, Rado 06. Nedeljko Bilkic - Svugdje kisa 07. Pavle Stefanovic - Na Moravi vodenica stara 08. Predrag Cune Gojkovic - Na kraj sela cadjava mehana 09. V.P.Carevac - Oj curice, sil dil daj (svira i peva Carevac) 10. Zora Drempetic - Dimitrijo, sine Mitre RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 15 ![]() 01. Branislav Simonovic - Alaska pesma 02. Gordana Runjajic - Cele noci 'ladovina 03. Gordana Runjajic - Oj livado, rosna travo (Carevac) 04. Gordana Runjajic - Sta bi bila djuzel djula (Carevac) 05. Hipolita Ivanovic - Vezak vezla Adem kada (Carevac) 06. Ljubivoje Vidosavljevic - Knjigu pise Mula pasa 07. Sonja Perisic - Tisina nema vlada svud 08. Vasilija Radojcic - Ajde Stameno 09. Vasilija Radojcic - Dodji dragi na kapidzik 10. Vasilija Radojcic - Kad ti umrem, stara mila maj RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 16 ![]() 01. Aleksandar Stojic - Pojdo' na gore, pojdo' na dole 02. Branislav Mandic - Goro le (Sekstet Dusana Radetica) 03. Vuka Sandevic - Ance guguce, da ti kupim papuce 04. Dragan Krkic - Aj, kraj Morave beli bagrem cveta (NO RTB) 05. Gordana Runjajic - Duni mi, duni ladjane 06. Mirko Rondovic - Beograde, mali Carigrade 07. NO Carevac - Pop Marinkovo kolo 08. Saveta Sudar - Zapjevala bulbul ptica 09. Vasilija Radojcic - Bela zora 10. Vuka Sandevic - Sto je lepo pod noc pogledati RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 17 ![]() 01. Branislav Mandic - Gledaj me, gledaj Mice (Sekstet D. Radetica) 02. Danka Stojiljkovic - Kisa pada, trava raste 03. Divna Radic Djokovic - Ako ce se zenis 04. Dragan Krkic - Aj, kasno prodjoh gorom Romanijom 05. Gordana Runjajic - Cim rujna zora zarudi (NO M.Jasarevica) 06. Saveta Sudar - Blago suncu i mjesecu 07. Saveta Sudar - Psenicice, sitno sjeme 08. Vasilija Radojcic - Stojna moma vodu vadi V9. uka Sandevic - Sinoc mi dodje mlado momce iz tudje zemlje 10. Vuka Sandevic - Veseli se kucni domacine RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 18 ![]() 01. Ansambl Sumadija - Izvor voda, Lenke, izvirase (Sekstet D. Radetica) 02. Branimir Djokic - Miletovo kolo (NO Carevac...moglo li bit'?) 03. Branislav Mandic - Pokraj puta, ta nova gradina (Sekstet D. Radetica) 04. Dragoljub Lazarevic - Poskoci, potropni Maro Marusanko 05. Dusanka Labor - Ej, u agana 06. Gordana Runjajic - Zapevala bulbul ptica (NO z. Milanovica) 07. Nikola Kolakovic - Gon' goveda, Maro moja 08. Sonja Perisic - Od kada mi frula ne zbori 09. Sonja Perisic - Vetar duse, alkatmer mirise 10. Srba Ivanovic - Sadila Milena lojze RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 19 ![]() 01. Aleksandar Trandafilovic - Soko mi leti visoko 02. Branislav Simonovic - Pogledaj me, nevernice 03. Branislav Simonovic - Vino pije Dojsin Petar 04. Duet Milosevic Aleksic - Visnjisica rod rodila 05. Mersada Hadziabdic - Sta bi bila djuzel djula 06. Radmila Djordjevic - Karanfil se na put sprema 07. Radun Rade Markovic - Nadznjeva se momce i devojce 08. Dusanka Labor - Ja posadih jednu ruzu belu 09. Ruzica Protic - Po gradini mesesina sija meka 10. Saveta Sudar - Psenicice, sitno sjeme RE: Antologija Izvorne Muzike - goran71 - 11.12.2024 Antologija Izvorne Muzike VOL. 20 ![]() 01. Dragoljub Lazarevic - Prodjoh Levac, prodjoh Sumadiju 02. Ansambl Sumadija - Cuvam ovce pa sam pogubila 03. Branislav Mandic - Vazdan hodim (Sekstet D.Radetica) 04. Djordje Perisic i NO RTB - Pokraj Save badem drvo raste 05. Dragan Krcic - Hvalila se lepe Mare majka (NO Carevac) 06. Dragoljub Lazarevic - Sinoc podjoh, Rado (Sedlaj konja Rado) 07. Dragoslava Gencic - Slavuj pile (Janika Balaz 1975) 08. Miodrag Popovic - Iz banju ide 09. Nada Mamula i NO RTB - Pod Tuzlom se zeleni meraja 10. Vasilija Radojcic - Sve pticice zapevale |