![]() |
|
VA - YU POP Vremeplov - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Zabavna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=102) +--- Forum: Razni albumi i singlice (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=126) +--- Thread: VA - YU POP Vremeplov (/showthread.php?tid=2382) |
VA - YU POP Vremeplov - skinmi - 06.03.2025 VA - 1997 - YU POP Vremeplov CD1 ![]() 01. Aerodrom - Fratelo - Aerodrom - Fratelo 02. Azra - Lepe zene prolaze kroz grad - Azra - Lepe zene prolaze kroz grad 03. Denis and Denis - Soba 23 - Denis and Denis - Soba 23 04. Idoli - Dok dobuje kisa - Idoli - Dok dobuje kisa 05. Film - Srce na cesti - Film - Srce na cesti 06. Sarlo Akrobata - Niko kao ja - Sarlo Akrobata - Niko kao ja 07. Azra - Balkan - Azra - Balkan 08. Elektricni Orgazam - Bejbe ti nisi tu - Elektricni Orgazam - Bejbe ti nisi tu 09. Bijelo Dugme - Eto bas hocu - Bijelo Dugme - Eto bas hocu 10. YU Grupa - Osveta - YU Grupa - Osveta 11. Bajaga - U kozi krokodila - Bajaga - U kozi krokodila 12. Prljavo Kazaliste - Crno beli svet - Prljavo Kazaliste - Crno beli svet 13. Merlin - Ucini mi pravu stvar - Merlin - Ucini mi pravu stvar 14. Crvena Jabuka - Svidja mi se ova stvar - Crvena Jabuka - Svidja mi se ova stvar 15. Zana - Majstor za poljubce - Zana - Majstor za poljubce 16. Riblja Corba - Zika Zivac - Riblja Corba - Zika Zivac 17. Prljavo Kazaliste - Siroke ulice - Prljavo Kazaliste - Siroke ulice 18. Bijelo Dugme - Doziveti stotu - Bijelo Dugme - Doziveti stotu 19. Idoli - Jedina - Idoli - Jedina 20. Elektricni Orgazam - Zlatni papagaj - Elektricni Orgazam - Zlatni papagaj VA - YU POP Vremeplov - skinmi - 06.03.2025 VA - 1997 - YU POP Vremeplov CD2 ![]() 01. Azra - A sta da radim - Azra - A sta da radim 02. Boris Novkovic - Dok svira radio - Boris Novkovic - Dok svira radio 03. Aerodrom - Obicna ljubavna pjesma - Aerodrom - Obicna ljubavna pjesma 04. Zana - Osjecam i znam - Zana - Osjecam i znam 05. Leb i sol - Kao kakao - Leb i sol - Kao kakao 06. Crvena Jabuka - Svidja mi se ova stvar - Crvena Jabuka - Svidja mi se ova stvar 07. Merlin - Danas sam OK - Merlin - Danas sam OK 08. YU Grupa - Opasno - YU Grupa - Opasno 09. Bijelo Dugme - Bitanga i princeza - Bijelo Dugme - Bitanga i princeza 10. Hari Mata hari - Ti znas sve - Hari Mata hari - Ti znas sve 11. Crvena Jabuka - Zovu nas ulice - Crvena Jabuka - Zovu nas ulice 12. Indexi - Sve ove godine - Indexi - Sve ove godine 13. Leb i sol - Skopje - Leb i sol - Skopje 14. Zdravko Colic - Madjarica - Zdravko Colic - Madjarica 15. Hari Mata Hari - Svi moji drumovi - Hari Mata Hari - Svi moji drumovi 16. Djavoli - Bambina - Djavoli - Bambina 17. Leb i sol - Cjukni vo drvo - Leb i sol - Cjukni vo drvo 18. Bijelo Dugme - Top - Bijelo Dugme - Top VA - YU POP Vremeplov - skinmi - 06.03.2025 VA - 1997 - YU POP Vremeplov CD3 ![]() 01. Prljavo Kazaliste - Ne zovi mama doktora - Prljavo Kazaliste - Ne zovi mama doktora 02. Azra - Odlazak u noc - Azra - Odlazak u noc 03. Idoli - Maljciki - Idoli - Maljciki 04. Prljavo Kazaliste - Mi plesemo - Prljavo Kazaliste - Mi plesemo 05. Bijelo Dugme - Ne spavaj mala moja - Bijelo Dugme - Ne spavaj mala moja 06. Azra - Fa, fa, fa - Azra - Fa, fa, fa 07. Elektricni Orgazam - Vudu bluz - Elektricni Orgazam - Vudu bluz 08. Idoli - Odbrana - Idoli - Odbrana 09. Prljavo Kazaliste - Moderna devojka - Prljavo Kazaliste - Moderna devojka 10. Parni Valjak - Neda - Parni Valjak - Neda 11. Riblja Corba - Kazablanka - Riblja Corba - Kazablanka 12. Dino Dvornik - Jace manijace - Dino Dvornik - Jace manijace 13. Denis & Denis - Soba 23 (Dance remix) - Denis & Denis - Soba 23 (Dance remix) 14. Dino Dvornik - Zasto pravis slona od mene - Dino Dvornik - Zasto pravis slona od mene 15. Leb i Sol - Uci me majko karaj me - Leb i Sol - Uci me majko karaj me 16. YU Grupa - Cudna suma - YU Grupa - Cudna suma VA - YU POP Vremeplov - skinmi - 06.03.2025 VA - 1998 - YU POP Vremeplov CD4 ![]() 01. Azra - Nikom nije lepse neg je nam 02. Riblja Corba - Kada padne noc, upomoc (uzivo) 03. Prljavo Kazaliste - Sve je lako kad si mlad 04. Parni Valjak - Vruce igre 05. Bijelo Dugme - Mogla je biti prosta prica 06. Idoli - Zasto su danas devojke ljute 07. Riblja Corba - Amsterdam (uzivo) 08. Crvena Jabuka - Sve sto imas ti 09. Film - Dobre vibracije 10. Azra - Ravno do dna 11. Prljavo Kazaliste - Sve gradske bitange 12. Film - Zamisli zivot u ritmu muzike za ples 13. Bijelo Dugme - Ala je glupo zaboravit njen broj 14. Zdravko Colic - Pusti, pusti modu 15. Hari Mata Hari - Ti znas sve 16. Crvena Jabuka - Bezi kiso s prozora 17. Srebrna Krila - Ana 18. Magazin - Oko moje sanjivo 19. YU Grupa - Sta ce meni vatra VA - YU POP Vremeplov - skinmi - 06.03.2025 VA - 1998 - YU POP Vremeplov CD5 ![]() 01. Film - Ljubav je zakon 02. Azra - Jablan 03. Idoli - Kenozoik 04. Bijelo Dugme - Dede bona, sjeti se, de tako ti svega 05. Riblja Corba - Avionu slomicu ti krila (uzivo) 06. YU Grupa - Sama 07. Parni Valjak - Moje dnevne paranoje 08. Prljavo Kazaliste - Marina 09. Riblja Corba - Juzna Afrika (Ja cu da pevam) (uzivo) 10. Parni Valjak - Vrijeme je na nasoj strani 11. Film - Kad si mlad 12. B.Dz. Stulic - Kad se misli poklope 13. Crvena Jabuka - Tuga, ti i ja 14. Elektricni Orgazam - Ne postojim 15. Bijelo Dugme - Pozurite konji moji 16. Prljavo Kazaliste - Na poslednjoj tramvajskoj stanici 17. Vlado Kalembar - Vino na usnama 18. Kerber - Covek od meda VA - YU POP Vremeplov - skinmi - 06.03.2025 VA - 1999 - YU POP Vremeplov CD6 ![]() 01. Kreni prema meni - Kreni prema meni 02. Cudesno jutro u - Cudesno jutro u 03. Kao ti i ja - Kao ti i ja 04. Moderna djevojka - Moderna djevojka 05. Doci cu ti u snovima - Doci cu ti u snovima 06. Ona je tako prokleto mlada - Ona je tako prokleto mlada 07. Tako bubanj kaze - Tako bubanj kaze 08. Rock n Roll - Rock n Roll 09. Da mi ja znati koji - Da mi ja znati koji 10. Hiljadu godina - Hiljadu godina 11. Dobar vjeter u leda - Dobar vjeter u leda 12. Nemir i strast - Nemir i strast 13. Kad miki kaze - Kad miki kaze 14. Odbrana - Odbrana 15. Ludo i brzo - Ludo i brzo |