![]() |
|
Najljepse Pjesme O Moravi - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: N (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=24) +---- Thread: Najljepse Pjesme O Moravi (/showthread.php?tid=2167) |
Najljepse Pjesme O Moravi - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Moravi 1 Aleksandar Trandafilovic - Ja prosetah kraj Morave Aleksandar Zivotic i Mihajlo Onescuk - Oj Moravo Beba Selimovic - Zelen orah kraj Morave pao Bilja Krstic - Oj, Moravo (Splet) Biserka Misic - Kraj Morave na obali Braca Bajic - Oj Moravo, reko najmilija Braca Teofilovici - Oj, Moravo, mutna vodo Ceda Markovic - Nek me ne zaborave devojke sa Morave Djordje Marjanovic - Juzno od Morave Dobrivoje Topalovic - Mesecina nad Moravom Dobrivoje Topalovic - Oj, Moravo reko Dragan Aleksic - Oj Moravo Dragan Aleksic & Mladjo Urosevic - Oj,Moravo,reko Dragan Krkic - Ja Prosetah Kraj Morave Dragan Tokovic - U mom selu kraj Morave RE: Najljepse Pjesme O Moravi - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Moravi 2 Dragoljub Lazarevic - Oj Moravo Drina - Sto Morava mutna tece Duet Jovanovic & Joksic - Oj, Moravo, Moravice Duet Lekic i Zivkovic - Moravka devojka Duet Silvana Armenulic & P.Tanasijevic - Devojke smo sa Morave Duet T. Djordjevic & P. Tanasijevic - Skeledzijo na moravi Dusan Jaksic - Oj, Moravo Golubinci - Niz Moravu vetar duva Gordana Lazarevic - Moravac, Moravac Gordana Stojicevic - Igrajmo moravac Jordan Nikolic - Sto Morava mutna tece Laza Ristovski i Sasa Lokner - Moravo Lepa Lukic - Morava Je U Mom Srcu Lepa Lukic - O, Moravo, Daleko Se Slivas Lepa Lukic - Oj, devojko od Morave RE: Najljepse Pjesme O Moravi - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Moravi 3 Lepa Lukic - Ovce cuva Mara kraj Morave Medeni Mesec - Uz Moravu vetar duva Meho Zekic - Morava me odhranila Miki Gajic - Oj Moravo,Moravo Milan Babic - Na Moravi Vodenica Stara Milan Babic - Oj Moravo Milan Babic - S one strane Morave Milan Babic - Vekovima zubori Morava Milica Popovic Milutinovic - Oj Moravo Miroslav Ilic - Moravsko predvecerje Miroslav Ilic - Oj, Moravo, tija reko,1980 Miroslav Ilic - Oj, Moravo, zelena dolamo Miroslav Ilic - Tri Morave i tri mosta Mustafa Hasanagic - Setao sam kraj Morave Nada Mamula - Vetar duva sa Morave RE: Najljepse Pjesme O Moravi - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Moravi 4 Najlepse Pesme Srbije - Oj, Moravo, Moje Selo Ravno Narakord - Oj, Moravo Nestor Gabric - Cuvam ovce kraj Morave Nestor Gabric - Kosio sam seno dole kraj Morave Nestor Gabric - Zarudela zora na Moravi Novica Negovanovic - Kome sumis, oj Moravo Novica Negovanovic - Selo moje kraj Morave Novica Negovanovic - Vodenicar na Moravi Olivera Katarina - Zarudela zora na Moravi Pavle Stefanovic - Na Moravi vodenica stara Petar Tanasijevic - Oj Moravo Predrag Gojkovic Cune - Ja prosetah kraj Morave, 1981 Predrag Gojkovic Cune - Kazi dragoj, oj Moravo (sa recitalom) Predrag Gojkovic Cune - Kraj Morave beli bagrem cveta Predrag Gojkovic Cune - Morava RE: Najljepse Pjesme O Moravi - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Moravi 5 Predrag Gojkovic Cune - Na Moravi vodenica stara Predrag Gojkovic Cune - Oj, Moravo, oj Predrag Gojkovic Cune - Sa one strane Morave Predrag Gojkovic Cune & Novica Negovanovic - Oj Moravo pesmo devojacka (uzivo) Predrag Zivkovic Tozovac - Ja sam baja od Morave Predrag Zivkovic Tozovac - Kraj Morave beli bagrem Predrag Zivkovic Tozovac - Krivuda Srbijom Morava Predrag Zivkovic Tozovac - Oj Moravo Predrag Zivkovic Tozovac - Skeledzija na Moravi Predrag Zivkovic Tozovac - U Moravu cure zagazile Rade Petrovic - Kraj Morave u Vrbaku Radisa Urosevic - Morava se utisala Radmila Dimic - Ovce cuva Mara kraj Morave Radmila Misic - Selo Moje Kraj Morave Rasa Pavlovic - Kome sumis, oj Moravo RE: Najljepse Pjesme O Moravi - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Moravi 6 Rasa Pavlovic - Moravsko predvecerje (uzivo) Rasa Pavlovic - Skeledzijo na Moravi (uzivo) Rasa Pavlovic - Zarudela zora na Moravi Rokeri s Moravu - Na lepu plavu Moravu Sejo Pitic - Noci plave kraj Morave Snezana Aleksic - Selo moje kraj Morave (uzivo) Spomenka Avramovic - Moravsko predvecerje Srecko Jovovic - Nek me ne zaborave devojke sa Morave Stanisa Stosic - Ej moravko sto me ostavi Tomislav Colovic - Skocio bih u Moravu Zarko Andjelkovic Zare - Oj, Moravo,vodo moja Zoran Gajic - Moravo, Moravo Zoran Gajic - Oj Moravo teci dalje Zoran Jovanovic - Da Moravom vino tece Zoran Jovanovic - Momak moravac RE: Najljepse Pjesme O Moravi - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Moravi 7 Caslav Djokovic - Ovcar banja na Moravi Dragoslav Mihajlovic Kanarinac - Ja sam momak delija moravac Duet Aleksic i Urosevic - Oj Moravo, reko Lepa Lukic - Volim nebo i Moravu Ljilja i Vule - Zimsko vece na Moravi Milena Markovic - Teci, teci Moravice Nepoznat - Roni Gruzo, razlij se Moravo Rados & Nedeljko Bajic - Oj, Moravo volim te odavno Rokeri s Moravu - Pomoravac Serboplov - Oj Moravo (instrumental) Vinka Ellesin - S one Strane Morave YU Grupa - Moravo Mi Smo Uz Tita RE: Najljepse Pjesme O Moravi - pedja - 17.02.2025 Najlepse Pesme O Moravi 2009 - Koktel 01. Miroslav Ilic - Moravsko predvecerje 02. Radisa Urosevic - Morava se utisala 03. Dobrijvoje Topalovic - Oj Moravo, reko 04. Novica Negovanovic - Selo moje kraj Morave 05. Srecko Jovovic - Nek' me ne zaborave devojke sa Morave 06. Predrag Zivkovic Tozovac - U Moravu cure zagazile 07. Milan Babic - Vekovima zubori Morava 08. Zoran Jovanovic i Zorica Brunclik - Moravski vrbaci 09. Radisa Urosevic - Moravo, najlepsa reko 10. Novica Negovanovic - Vodenicar na Moravi 11. Dobrijvoje Topalovic - Mesecina nad Moravom 12. Predrag Zivkovic Tozovac - Oj Moravo, oj moravo (Noc je tiha) 13. Nemanja Kujundzic - Morava 14. Miroslav Ilic - Oj Moravo, zelena dolamo 15. Aleksandar Ilic - Morava je moje more 16. Predrag Gojkovic Cune - S one strane Morave 17. Predrag Zivkovic Tozovac - Skeledzija na Moravi 18. Dragoljub Lazarevic - Na Moravi vodenica stara 19. Miroslav Ilic - Oj Moravo, tija reko 20. Predrag Zivkovic Tozovac - A Morava tiho tece (Vodenicareva cerka) |