![]() |
|
Najljepse Pjesme O Dunavu - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: N (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=24) +---- Thread: Najljepse Pjesme O Dunavu (/showthread.php?tid=2166) |
Najljepse Pjesme O Dunavu - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Dunavu 1 Aca Lukas - Tamburasi sa Dunava (uzivo) Andjelka Govedarevic - Kad je Dunav bio mlad Ansambl Novosadske Lole - Volim Dunav Biseri - Dunav, Fruska gora i tvrdjava Biseri - Kad je Dunav bio mlad Branko Kamenkovic - Salas U Malom Ritu Branko Kamenkovic - Sirok Dunav, ravan Srem Branko Kamenkovic - Tamburasi Sa Dunava Cvele Radovanovic - Dunave plavi (uzivo) Danilo Zivkovic - Moj Dunave, reko duga (preskace) Danka Stojiljkovic - Dunave, Dunave Dike - Dunavska ceznja Dike - U selu pokraj Dunava Djordje Balasevic - Noc kad sam preplivao Dunav Djordje Snjida - Tiho, tiho tece Dunav plavi RE: Najljepse Pjesme O Dunavu - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Dunavu 2 Dragan Mijalkovski - U malom gradu kraj Dunava Dragan Tokovic - Rastao sam pored Dunava Dragoslava Gencic - Sirok Dunav, Ravan Srem Dusan Jaksic - Teci, Dunave Dusan Kostic - Mala Plava Sa Dunava Edin Pandur - Dunavom plovi marama bijela Esma Redzepova - Sirok Dunav ravan Srem Garavi Sokak - Dunav Ce I Dalje Teci Halid Muslimovic - Mala sa Dunava Hamdija Sahinpasic - Zmaj prelece s mora nad Dunavom Hari Mata Hari - Poslednji Valcer Sa Dunava Jovan Perajlic - S one strane Dunava Leo Martin - Prica sa Dunava Lepa Lukic - Zamolicu Dunav plavi Lola Novakovic - Dunave Dunave Ljubisa Krnic - Neka nas Dunavom talasi nose Marinko Rokvic - U lepom starom Zemunu Milan Bires - Varadinska pesma RE: Najljepse Pjesme O Dunavu - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Dunavu 3 Nestor Gabric - Novi Sade U Ravnici Grade Nestor Gabric - Sa Dunava vetar duva NHT - I Dunav laze NHT - Sa Dunava vjetar piri NHT - Slika s Dunava Nikola Badev - Despa Si Stoi Kraj Dunava Obicaji - Dunavom plovi duso, jelen s rogovi Olivera Olivera Katarina i Korni Grupa - Plovi ladja Dunavom Orkestar Koleta Jovanovica - Dunave Dunave Orkestar Stevice Jovanovica - S One Strane Dunava Predrag Gojkovic Cune - Beograde moj (Pokraj Save i Dunava) Predrag Gojkovic Cune - Dunave, Moje More Predrag Gojkovic Cune - Stan' Dunave Stani Plavi Predrag Zivkovic Tozovac - Jedna mala kraj Dunava Predrag Zivkovic Tozovac - Kraj Dunava koliba Predrag Zivkovic Tozovac - Milanovac na Dunavu Rade Petrovic - Oj Dunave Dunave, 1982 Rade Vuckovic - Stari ribar iz Zemuna Radoslav Graic - Prica sa Dunava RE: Najljepse Pjesme O Dunavu - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Dunavu 4 Rasa Pavlovic - Rastao sam pored Dunava (uzivo) Rezonansa - Tamo preko Dunava Saban Bajramovic - Vidim Dunav Sasa Petrovic - Ja sam rodjen tamo na salasu Sava Ludajic - Sirok Dunav, ravan Srem Sima Jovanovac - Grad Na Dunavu Slavonska Dusa - Teci hladni Dunave Slavonski Becari - Po Dunavu ladje plove Stari Beograd - Kraj Dunava Kuca Mala Stari Prijatelji - Rastao sam pored Dunava Svilen Konac - Dorcol, vece, lipe, Dunav Svilen Konac - Doslo vreme da se camac veze Svilen Konac - Plovi, plovi, bela ladja Tamburasi - Moj Dunave Plavi Tamburasi - Rastao Sam Pokraj Dunava RE: Najljepse Pjesme O Dunavu - pedja - 17.02.2025 Najljepse Pjesme O Dunavu 5 Tamburasi - Sirok Dunav Ravan Srem Tamburaski Orkestar Zvezdane Noci - Rastao Sam Pored Dunava Tamburica 5 - Na lepom plavom Dunavu VOK sekstet - Kraj Dunava kuca mala Zdravko Colic - Kazes da ti nekad izgledam ko Dunav Zehra Deovic - Zmaj prelece s mora nad Dunavom Zlatko Pejakovic - Nemoj Dunave Zoran Gajic - Dunavom, sa svojom draganom Zoran Gajic - Oj, Dunave Zoran Gajic - Rastao sam pored Dunava (tamb.) Zoran Gajic - Salas U Malom Ritu Zoran Jovanovic - Dunav tece ispod leda Zoran Kalezic - Tamburasi sa Dunava (uzivo) Zvonko Bogdan - Oj Dunave teci, teci Zvonko Bogdan - Rastao sam pored Dunava |