![]() |
|
Kraljevi Kafanske Pjesme - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: K (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=21) +---- Thread: Kraljevi Kafanske Pjesme (/showthread.php?tid=1722) |
Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 1 2010 - Ljuba, Toma, Saban i Jasar CD 1 ![]() ![]() ![]() 01. Saban Saulic - Uvenuce Narcis Beli 02. Ljuba Alicic - Ti Ne Liciss Ni Na Jednu 03. Jasar Ahmedovski - Jednoj Zeni Za Secanje 04. Toma Zdravkovic - E, Moj Brate 05. Saban Saulic - Bio Sam Pijanac 06. Ljuba Alicic - Samo Ona Moze U Zivot Da Me Vrati 07. Jasar Ahmedovski - Ti Pripadas Samo Meni 08. Toma Zdravkovic - Ti Si Ono Sve Sto Znam 09. Saban Saulic - Sneg Je Opet Snezana 10. Ljuba Alicic - Bogovi Zemljom Hode 11. Jasar Ahmedovski - Da Li Si Slobodna Veceras 12. Toma Zdravkovic - Odvukla Mi Dusu Preko Jezera 13. Saban Saulic - Hej, Jano, Jano 14. Ljuba Alicic - Pusti Me Da Placem Od Srece 15. Jasar Ahmedovski - Jos Te Volim 16. Toma Zdravkovic- Dete Ulice 17. Saban Saulic - Kafanac 18. Ljuba Alicic - Da Je Volim, To Si Znao 19. Jasar Ahmedovski - Decak Zaljubljeni 20. Saban Saulic - Odlazis, Odlazis RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 1 2010 - Ljuba, Toma, Saban i Jasar CD 2 ![]() ![]() ![]() 01. Saban Saulic - Kafanska Noc 02. Ljuba Alicic - Placite Sa Mnom Jesenje Kise 03. Jasar Ahmedovski - Zaboravi Broj Mog Telefona 04. Toma Zravkovic - Ja, Placam 05. Saban Saulic - Gordana 06. Ljuba Alicic - Jednoj Zeni 07. Jasar Ahmedovski - Za Srca Zaljubljena 08. Toma Zdravkovic - Zaljubih Se, Pa Se Kajem 09. Saban Saulic - Hajde, Sreco Moja 10. Ljuba Alicic - Kleo Sam Se U Drugarstvo Nase 11. Jasar Ahmedovski - Ceo Grad Je Plakao Za Nama 12. Toma Zdravkovic - Aleksandra 13. Saban Saulic - Ako Me Trazis 14. Ljuba Alicic - Zivot Mi Se Zamerio 15. Jasar Ahmedovski - Polu Tama Diskoteke 16. Toma Zdravkovic - Zaboravljam Pesmu 17. Saban Saulic - Meni Je S Tobom Sreca Obecana 18. Ljuba Alicic - Ako U Tebi Ljubavi Ima 19. Jasar Ahmedovski - Ti Si Moja Jesenja Balada 20. Ljuba Alicic - Dva Dobra Druga, Dva Prijatelja RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 2 2011 - Halid, Kemal, Serif i Muharem CD 1 ![]() 01 - Halid Beslic - Budi, Budi Uvijek Srecna 02 - Kemal Malovcic - Kolo Srece Se Okrece 03 - Serif Konjevic - Pitaju Me Pitaju 04 - Muharem Serbezovski - Zasto Su Ti Kose Pobelele Druze 05 - Halid Beslic - Zlatne Strune 06 - Kemal Malovcic - Neka Pjesma Krene 07 - Serif Konjevic - Mene Su Voljele Mnoge 08 - Muharem Serbezovski - Sine Moj 09 - Halid Beslic - Beogradjanko 10 - Kemal Malovcic - Cije Grijehe Sada Placam 11 - Serif Konjevic - Nema Zlata Da Te Platim 12 - Muharem Serbezovski - Cija Li Si 13 - Halid Beslic - Voljela Me Jedna Esma 14 - Kemal Malovcic - Samo S Tobom 15 - Serif Konjevic - Vjencanica 16 - Muharem Serbezovski - Plavo, Plavo 17 - Halid Beslic - I Zanesen Tom Ljepotom 18 - Kemal Malovcic - Dodji, Dodji Mi Ti 19 - Serif Konjevic - Ti Si Tu Iz Navike 20 - Muharem Serbezovski - Aj Mastika RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 2 2011 - Halid, Kemal, Serif i Muharem CD 2 ![]() 01 - Halid Beslic - Necu, Necu Dijamante 02 - Kemal Malovcic - Od Tog Dana 03 - Serif Konjevic - Lani Je Bio Mraz 04 - Muharem Serbezovski - U Godini Jedan Dan 05 - Halid Beslic - Sarajevo 06 - Kemal Malovcic - Ranjeno Je Srce Moje 07 - Serif Konjevic - Da Se Opet Rodim 08 - Muharem Serbezovski - Za Vencanim Stolom 09 - Halid Beslic - Otrov Mi Dajte 10 - Kemal Malovcic - Samo Bol 11 - Serif Konjevic - Cak I Laz Ima Draz 12 - Muharem Serbezovski - Esmeralda 13 - Halid Beslic - U Ime Ljubavi 14 - Kemal Malovcic - Jusuf Aga 15 - Serif Konjevic - Pozivnicu Za Vjencanje 16 - Muharem Serbezovski - Ramo Druze Moj 17 - Halid Beslic - U Meni Jesen Je 18 - Kemal Malovcic - Car Ljubavi 19 - Serif Konjevic - Suza Po Suza 20 - Muharem Serbezovski - Tvoja Te Majka Krije RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 3 2011 - Enes, Hakala, Osman i Esad CD 1 ![]() 01 - Enes Begovic - Od Zivota Uzmi Sve 02 - Nihad Fetic Hakala - Dvadeset I Dvije Zore 03 - Osman Hadzic - TelefonImas, Bar Ponekad Javi Se 04 - Esad Muharemovic Plavi - Nije Ovo Prvi Put 05 - Enes Begovic - Nekad Sam Bio Niko 06 - Nihad Fetic Hakala - Godina Koja 07 - Osman Hadzic - Ti Bi Sebe Otrovala 08 - Esad Muharemovic Plavi - Nocas Mi Je Drugi Zeni 09 - Enes Begovic - Zar Ti Ne Znas Sta Je Bol 10 - Nihad Fetic Hakala - Ja Sam Te Volio 11 - Osman Hadzic - U Ludnici 12 - Esad Muharemovic Plavi - Predugo Te Nije Bilo 13 - Enes Begovic - Sve Je Kao Nekad 14 - Nihad Fetic Hakala - Kafandzijo 15 - Osman Hadzic - Gdje Li Si Sada Ljubavi 16 - Esad Muharemovic Plavi - Sudjeno Nam Je 17 - Enes Begovic - Opila Me Otrovala 18 - Nihad Fetic Hakala - Postao Sam Skitnica 19 - Osman Hadzic - Ja Joj Trijezan Prici Ne Smijem 20 - Esad Muharemovic Plavi - Momak Najbolji RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 3 2011 - Enes, Hakala, Osman i Esad CD 2 ![]() 01 - Enes Begovic - Bosanac 02 - Nihad Fetic Hakala - Sedam Dana 03 - Osman Hadzic - Pustite Me 04 - Esad Muharemovic Plavi - Seherzada 05 - Enes Begovic - Bio Sam Te Zaboravu Dao 06 - Nihad Fetic Hakala - Selma, Belma, Sanja, Tanja 07 - Osman Hadzic - Obrisi Suze Baksuze 08 - Esad Muharemovic Plavi - Preboljecu Ove Noci 09 - Enes Begovic - Nocima Nema Kraja 10 - Nihad Fetic Hakala - Skitnica Velegradskih Ulica 11 - Osman Hadzic - Ostarit Cemo 12 - Esad Muharemovic Plavi - Das Ne Das Ostarices 13 - Enes Begovic - Odlazim Odlazim 14 - Nihad Fetic Hakala - Sta Cu Kad Je Volim 15 - Osman Hadzic - Ljubi Me Il' Ostavi 16 - Esad Muharemovic Plavi - Evo Mene Nakon Svega 17 - Enes Begovic - S Tobom Se Vise Ne Moze 18 - Nihad Fetic Hakala - Umri U Samoci 19 - Osman Hadzic - Moja Prva Ljubav 20 - Esad Muharemovic Plavi - Ljubile Me Usne Vrele RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 4 2012 - Ferid, Halid, Asim i Mladen CD 1 ![]() 01 - Ferid Avdic - Dijana, Ljubavi 02 - Halid Muslimovic - Za Moju Tugu Nosaca Nema 03 - Asim Brkan - Najljepsu Haljinu Veceras Obuci 04 - Mladen Tomic - Prokleta Bila Gordana 05 - Ferid Avdic - Daj Mi, Daj Mi 06 - Halid Muslimovic - Amela 07 - Asim Brkan - To Je Prva Ljubav 08 - Mladen Tomic - Sto Se Cesto Rastajemo 09 - Ferid Avdic - Izadji Mala 10 - Halid Muslimovic - Sudjeno Nam Nije 11 - Asim Brkan - Zlata 12 - Mladen Tomic - Izvini Za Prosle Dane 13 - Ferid Avdic - Svidjas Mi Se 14 - Halid Muslimovic - Prodjoh Tada Pored Tebe 15 - Asim Brkan - Bili Smo Djeca Mi 16 - Mladen Tomic - Umiru Kesteni 17 - Ferid Avdic - Sreco Jedina 18 - Asim Brkan - Kada Ode Mladost Moja 19 - Mladen Tomic - Ljubav Ima Tajne Moci RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 4 2012 - Ferid, Halid, Asim i Mladen CD 2 ![]() 01 - Ferid Avdic - Tvoje, Oci Plave 02 - Halid Muslimovic - Ti I Ja 03 - Asim Brkan - Jednom Sam I Ja Volio 04 - Mladen Tomic - Sladjana Zbogom 05 - Ferid Avdic - Bila Plava, Garava 06 - Halid Muslimovic - VolimoTe Ja I Moja Mama 07 - Asim Brkan - Evo Dolazim 08 - Mladen Tomic - Sanjali Smo Dan Vjencanja 09 - Ferid Avdic - Sesnaest Ljeta 10 - Halid Muslimovic - Ponos Ne Da Da Te Molim 11 - Asim Brkan - Ti, Samo Ti 12 - Mladen Tomic - Ne Ljuti Se, Majko 13 - Ferid Avdic - Ja Je Volim, A Ona Me Nece 14 - Asim Brkan - Sine, Otac Place 15 - Mladen Tomic - Ovo Je Moja Kafana 16 - Ferid Avdic - Budi Sa Mnom 17 - Asim Brkan - Boljet Ce Te Moja Sreca 18 - Mladen Tomic - Sudbina RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 5 2014 - Kvaka, Hamidovic, Colovic I Kurudzija CD 1 ![]() ![]() 01 Bora Spuzic Kvaka - Jos Ne Svice Rujna Zora 02 Rizo Hamidovic - Crna Zeno 03 Tomislav Colovic - Mali Mrav 04 Muriz Kurudzija - Nusreta 05 Bora Spuzic Kvaka - Zdravo, Zdravo Imenjace Mali 06 Rizo Hamidovic - Ne Idi 07 Tomislav Colovic - Mili Sine 08 Muriz Kurudzija - Ma Hajde, Dodji Mi 09 Bora Spuzic Kvaka - Ako Draga Sretnes Moju Majku 10 Rizo Hamidovic - Ana 11 Tomislav Colovic - Dozvoli Mi Da Ti Pevam 12 Muriz Kurudzija - Sve Nase Noci 13 Bora Spuzic Kvaka - Na Rastanku 14 Rizo Hamidovic - Ja Se Vracam Bosni 15 Tomislav Colovic - Dizaj Glavu 16 Muriz Kurudzija - Prva Ljubav 17 Bora Spuzic Kvaka - Sta Ce Mi Novac Kad Srece Nemam 18 Rizo Hamidovic - Pjesma Jaranu 19 Muriz Kurudzija - Ti Si Ono Sto Mi Treba 20 Bora Spuzic Kvaka - Nista Lepse Od Seljanke RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 5 2014 - Kvaka, Hamidovic, Colovic I Kurudzija CD 2 ![]() ![]() 01 Bora Spuzic Kvaka - Za Sina Da Nadjem Majku 02 Rizo Hamidovic - Ostavljas Me Samog 03 Tomislav Colovic - Deda Babu Gleda 04 Muriz Kurudzija - Da Si Moja 05 Bora Spuzic Kvaka - Navali Se Sar Planina 06 Rizo Hamidovic - Vratite Je 07 Tomislav Colovic - Ja Jos Ne Znam Sta Je Kvar 08 Muriz Kurudzija - Hej, Sudbino 09 Bora Spuzic Kvaka - Stojim Na Uglu Prosjaku Slican (Tajna) 10 Rizo Hamidovic - Lose Karte 11 Tomislav Colovic - Bila Jedna Ljubav 12 Muriz Kurudzija - Za Tvojim Ocima 13 Bora Spuzic Kvaka - Najteze Je Druze Moj 14 Rizo Hamidovic - Za Godine Ne Pita Sudbina 15 Tomislav Colovic - Dodji Na Vino 16 Muriz Kurudzija - Nikako Da Ti Priznam 17 Bora Spuzic Kvaka - Zasto Majko Nisi Vecna 18 Rizo Hamidovic - Vratnik 19 Muriz Kurudzija - Sarajevo 20 Bora Spuzic Kvaka - Necu Te Kleti Draga RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 6 2014 - Sinan, Dragan, Jasmin i Jovan CD 1 ![]() 01 - Sinan Sakic - Ne, Ne Daj Da Te Ljubi 02 - Dragan Saulic - Nigde Nista Nemam 03 - Jasmin Muharemovic - Ubaci Me U Masinu 04 - Jovan Perisic - Bozija Kazna 05 - Sinan Sakic - Teci Reko 06 - Dragan Saulic - Necu Da Znam Za Price 07 - Jasmin Muharemovic - Nisu Vazne Boje 08 - Jovan Perisic - Crno Oko 09 - Sinan Sakic - Izadji Na Pet Minuta Live 10 - Dragan Saulic - Ne Zaboravi Me 11 - Jasmin Muharemovic - Suplje Price 12 - Jovan Perisic - Treca Smena 13 - Sinan Sakic - Ostala Je Tuga 14 - Dragan Saulic - Ljubav Je To 15 - Jasmin Muharemovic - Preko Okeana 16 - Jovan Perisic - Otrovna Strela 17 - Sinan Sakic - Nije Sreca U Bajkama 18 - Dragan Saulic - Hej Sudbino Dva Te Srca Mole 19 - Jasmin Muharemovic - Idem Kud Me Dusa Vodi 20 - Jovan Perisic - Bez Tebe Je Vreme Stalo RE: Kraljevi Kafanske Pjesme - pedja - 24.01.2025 Kraljevi Kafanske Pjesme 6 2014 - Sinan, Dragan, Jasmin i Jovan CD 2 ![]() 01 - Sinan Sakic - Ne Budi Me Majko 02 - Dragan Saulic - Ne Trazi Me Vise 03 - Jasmin Muharemovic - Mace Lazljivo 04 - Jovan Perisic - Covek Kafanski 05 - Sinan Sakic - Ne Trazi Je Sine Live 06 - Dragan Saulic - Mejra Seta Mermerli Sokakom 07 - Jasmin Muharemovic - Bilo Pa Proslo 08 - Jovan Perisic - I Zanesen Tom Ljepotom 09 - Sinan Sakic - Sto Godina Cekacu 10 - Dragan Saulic - Zbog Izgubljene Ljubavi 11 - Jasmin Muharemovic - Blesav Nisam 12 - Jovan Perisic - Jos Uvek Te Volim 13 - Sinan Sakic - Niti Zivim, Niti Mrem 14 - Dragan Saulic - Zeno Voljena 15 - Jasmin Muharemovic - Podrinjka 16 - Jovan Perisic - Sta Li Mi To Radis 17 - Sinan Sakic - Ja Nemam Vise Kome Da Verujem 18 - Dragan Saulic - Cekacu Te Na Starome Mjestu 19 - Jasmin Muharemovic - Stari Krov 20 - Jovan Perisic - O, Da Li Znas |