![]() |
|
Ivica Pepelko - Kolekcika - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kolekcije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=33) +---- Forum: I (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=42) +---- Thread: Ivica Pepelko - Kolekcika (/showthread.php?tid=1620) |
Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko 2007 - Rane 90-te ![]() 01. Zagorec sam nek se zna 02. Dok zagorja bu,bude i popevki 03. Zraslo nam je jedno drevce 04. Ljubavi,ljubavi 05. Rane 90-te 06. Siromah 07. Nije zivot casa vina 08. Zagorje i Zagreb 09. Franciska 10. Ljubi,grli dok si mlad 11. Dragi trseki stari 12. Medjimurje 13. Zagorska krv 14. Imam jednu zelju 15. Kad se trave zazelene 16. Ljubav je kao ruza 17. Na te mislim 18. Prica pastirceta 19. Ima jedan ljiljan bijeli 20. Gospodine RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko 2014 - 45 Ivica Pepelko - 45-Let Ivica Pepelko - Kad Procvjetaju Behari Ivica Pepelko - Kad Te Vidim (Renata Kos) Ivica Pepelko - Majko Sveta Ivica Pepelko - Moc Zemlje Ivica Pepelko - Moje Zagorje Ivica Pepelko - Otpri Mi Oblocec (feat. Zvs Kuslec I Fiskali) Ivica Pepelko - Plava Martina Ivica Pepelko - Poput Brsljana Ivica Pepelko - Stiha (feat. Fakini) Ivica Pepelko - Sve Je Manje Prijatelja Ivica Pepelko - Svojim Putem Vodi Me Ivica Pepelko - Zagorje Vu Meni Ivica Pepelko - Zaplakat Ce Tambure RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko 2017 - 50 Originalnih Pjesama CD 1 Croatia Records CD - 6079674 ![]() ![]() 01. Kaj vu dusi 02. Vse se menja 03. Dok zagorja bu, bude i popevki 04. Gde ste sad prijateli 05. Veseli smo zagorci 06. A Drava tece 07. Lepa moja mladosti 08. Popevke i stikleci 09. Jos senjam plave oci 10. Moja mati 11. Oprosti mi 12. Stiha 13. Oceva vura 14. Dal' se zmislis 15. Denes je veselica 16. Najlepsi falacec 17. Domacija RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko 2017 - 50 Originalnih Pjesama CD 2 Croatia Records CD - 6079674 ![]() ![]() 01. Placi srce 02. Na Valentinovo 03. Oprosti mi gitaro 04. Zabranjeno voce 05. Viktoria 06. Tri rumene ruze 07. Sve je manje prijatelja 08. Kad procvatu jabuke 09. Ljubice male 10. Danijela 11. Bozuri 12. Procvjetali ljiljani 13. Kad procvjetaju behari 14. Nije zivot casa vina 15. Kada dodje mjesec maj 16. Zaplakat ce tambure 17. Nek se slavi 50-a RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko 2017 - 50 Originalnih Pjesama CD 3 Croatia Records CD - 6079674 ![]() ![]() 01. Rane 90 - e 02. veta zemlja 03. Bit' ce bolje 04. Cuvajte nam uspomene 05. Zivim 06. Slavonijo mila mati 07. Moje zagorje 08. Medjimurje 09. Majko Dveta 10. Svojim putem vodi me 11. Oprosti Boze 12. Bozic je u kraju mom 13. Gospodine 14. On nam je zivot dal 15. Neka ljubav zivi 16. Fala ti Boze za ovaj dan RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko - Domacija Croatia Records - CD 6069309 ![]() 01. Domacija (feat. Kirjales) 02. Gde ste sad prijateli (feat. Kuslec) 03. Vse se menja (feat.Gaby & Kirjales) 04. Podravska krv 05. Svirci moji 06. Lijepa Jana (feat. Gaby) 07. Teci Dravo, samo teci (feat. Kirjales) 08. Zivim 09. Tulipan, jorgovan (feat. Kuslec) 10. Plava zena, crno vino 11. Razbila se casa (feat. Kuslec) 12. Ostani sa mnom Gospodine (feat. Gaby) RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko - Fala ti Boze za ovaj dan Croatia Records - CD 6023905 ![]() 01. Fala ti Boze za ovaj dan 02. Cuvaj nas Bistricka Mati 03. Oprosti Boze 04. Ima jedan ljiljan bijeli 05. Gospodine 06. Bozic je u kraju mom 07. Prica pastirceta 08. Rodil nam se Mesija 09. On nam je zivot dal 10. Samo on je taj 11. Neka ljubav zivi RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko - Bit' ce bolje Croatia Records - CD 5847786 ![]() 01. Bit' ce bolje 02. Doci cu ti jednog dana 03. Pogledaj me andjele 04. Danijela 05. Ne luduj, ne tuguj 06. Slavonijo mila mati 07. Ruzo moja 08. Kad netko treci 09. Kako tesko 10. Dijana 11. Dragi nas kaj (feat. Irena Kusec Kovincic) 12. A Drava tece 13. Popevke i stiklice 14. Za vse pajdase 15. Oprosti mi 16. Jos senjam plave oci 17. Ak sam te fkanil 18. Vsi sme mi kajkavci 19. Rodil nam se Mesija 20. Samo on je taj 21. Neka ljubav zivi RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko - Dupli CD CD 1 1.Kaj vu dusi 2.Veseli smo Zagorci 3.Suze I kusleci 4.Vsi sme mi kajkavci 5.Dok Zagorja bu, bude i popevki 6.Zagorski puran 7.Najlepsi falacec 8.Moj oca 9.Moja mati 10.Zagorec sam, nek se zna 11.TisuÄu krijesnica 12.Dragi nas kaj 13.Otpri mi obloÄ?ec 14.Rodil nam se Zagorec 15.Lovec 16.Lilije bele 17.JoÅ¡ jemput da joj podragam lasi 18.Valentinovo 19.Pjesma rastanka 20.I dok me nebu CD 2 1.Rane 90-e 2.Kada dodje mjesec maj 3.Nije zivot casa vina 4.Kad procvatu jabuke 5.Neveni 6.Ljubice mala 7.Ljubavi, ljubavi 8.Plavi jorgovan 9.Ti si moja ljubav jedina 10.Oj mjesece 11.Da su meni krila labuda 12.Bit' ce bolje 13.Danijela 14.Kad netko treci 15.Dal' se zmisliÅ¡ 16.Fala ti Boze za ovaj dan 17.Placi srce 18.Ruze za imendan 19.Oprosti mi gitaro 20.Oprosti mi RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko - Kolekcija 1 Ivica Pepelko - A Drava Tece Ivica Pepelko - Ak Sam Te Fkanil Ivica Pepelko - Ak sem ti Srceko ranil Ivica Pepelko - Bit Ce Bolje Ivica Pepelko - Bozic je u kraju mom Ivica Pepelko - Cuvajte Nam uspomene Ivica Pepelko - Da su meni krila labuda Ivica Pepelko - Dal se zmislis Ivica Pepelko - Danijela Ivica Pepelko - Dijana Ivica Pepelko - Doci Cu Ti Jednog Dana Ivica Pepelko - Dok Zagorja bu, bude i popevki Ivica Pepelko - Dragi Nas Kaj (feat[1]. Irena Kusec Kovincic) Ivica Pepelko - Dragi trseki stari Ivica Pepelko - Fala ti Boze za ovaj Dan Ivica Pepelko - Franciska Ivica Pepelko - Gospodine Ivica Pepelko - I dok me nebu RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko - Kolekcija 2 Ivica Pepelko - Ima jedan ljiljan beli Ivica Pepelko - Imam jednu želju Ivica Pepelko - Ja sem sebi tebe zbral Ivica Pepelko - Jos jemput da joj podragam lasi Ivica Pepelko - Jos Senjam Plave Oci Ivica Pepelko - JoÅ¡ Te Uvjek Volim Ivica Pepelko - Kad netko treci Ivica Pepelko - Kad procveta Lipa stara Ivica Pepelko - Kad se trave zazelene Ivica Pepelko - Kada dodje mjesec maj Ivica Pepelko - Kaj v Dusi Ivica Pepelko - Kako Tesko Ivica Pepelko - Katarina Ivica Pepelko - Lilije bele(duet sa Gordana Ivanjek) Ivica Pepelko - Ljubav je kao ruža Ivica Pepelko - Ljubavi,Ljubavi Ivica Pepelko - Ljubi, grli dok si mlad Ivica Pepelko - Ljubice male Ivica Pepelko - Lovec RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko - Kolekcija 3 Ivica Pepelko - Medimurje Ivica Pepelko - Moj Oca Ivica Pepelko - Moja Mati Ivica Pepelko - Na te mislim Ivica Pepelko - Na Valentinovo Ivica Pepelko - Najlepsi Falacec Ivica Pepelko - NaÅ¡i Stari Su Znali Reci Ivica Pepelko - Ne Luduj, Ne Tuguj Ivica Pepelko - Neka Ljubav Zivi Ivica Pepelko - Neveni Ivica Pepelko - Nije život caÅ¡a vina Ivica Pepelko - Oj mjesece Ivica Pepelko - On nam je Zivot dal Ivica Pepelko - Oprosti mi ti Gitaro Ivica Pepelko - Oprosti Mi Ivica Pepelko - Otpri mi oblocec Ivica Pepelko - Pijte pajdasi Ivica Pepelko - Pjesma Moga Rastanka Ivica Pepelko - Pjesma rastanka Ivica Pepelko - Placi Srce RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko - Kolekcija 4 Ivica Pepelko - Plavi jorgovan Ivica Pepelko - Pogledaj Me Andjele Ivica Pepelko - Polka Lepih Deckov Ivica Pepelko - Popevke I Stikleci Ivica Pepelko - Prica pastirceta Ivica Pepelko - Rane devedesete Ivica Pepelko - Rodil Nam Se Mesija Ivica Pepelko - Ruze za imendan Ivica Pepelko - Ruzo Moja Ivica Pepelko - Sada Znam Da Si Me Voljela Ivica Pepelko - Samo On Je Taj Ivica Pepelko - Samo Se Jednom Ljubi Ivica Pepelko - Siromah Ivica Pepelko - Slavonijo Mila Mati Ivica Pepelko - Sme Mi Kajkavci Ivica Pepelko - Suze i Kusleci Ivica Pepelko - Ta Popevka Zmisli Me Natev Ivica Pepelko - Ti si moja Ljubav jedina Ivica Pepelko - Ti si moja Ljubavi tajna Ivica Pepelko - Tisucu Krijesnica RE: Ivica Pepelko - Kolekcika - pedja - 22.01.2025 Ivica Pepelko - Kolekcija 5 Ivica Pepelko - Tri Rumene Ruže Ivica Pepelko - Tu Smo Nekad Sretni Bili Ivica Pepelko - Tu Vsi Sme Si Brati Ivica Pepelko - V Sto Let Jem Put Se Živi Ivica Pepelko - Veronika Ivica Pepelko - Veseli smo Zagorci Ivica Pepelko - Voljeli Se, Ali Nisu Smjeli Ivica Pepelko - Vsi sme mi kajkavci Ivica Pepelko - Za vs[1]. Pajdase Ivica Pepelko - Zagorec sem nek se zna Ivica Pepelko - Zagorje i Zagreb Ivica Pepelko - Zagorska krv Ivica Pepelko - Zagorski Puran Ivica Pepelko - Život Celi Se Vrti Ivica Pepelko - Zraslo nam je jedno drevce |