![]() |
|
Mirko Rondović • 2011 • Zapisano u vremenu PGP RTS 3CD 408588~[wav] - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: wav, flac i ostali lossless formati - SP, EP, LP, CD (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=79) +---- Forum: dimo69 nudi - flac, wav (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=85) +---- Tema: Mirko Rondović • 2011 • Zapisano u vremenu PGP RTS 3CD 408588~[wav] (/showthread.php?tid=1488) |
Mirko Rondović • 2011 • Zapisano u vremenu PGP RTS 3CD 408588~[wav] - dimo69 - 18.01.2025 Mirko Rondović • 2011 • Zapisano u vremenu PGP RTS 3CD 408588~[wav] ![]() ![]() CD Rip by djvuk (25.06.2012) CD1 01. Mirko Rondović i orkestar Ljubiše Pavkovića - Tamburalo u tamburu momče ℗ 1982 02. Mirko Rondović i orkestar »BIS« Zorana Pejkovića - Snijeg pade na behar na voće ℗ 1982 03. Mirko Rondović i orkestar Aleksandra Todorovića - Krnjevca - Grana od bora ℗ 1984 04. Mirko Rondović i orkestar Slavka Mitrovića - Caleta - U lijepom starom gradu Višegradu ℗ 1996 05. Mirko Rondović i orkestar Slavka Mitrovića - Caleta - Stara staza ℗ 1996 06. Mirko Rondović i orkestar »BIS« Zorana Pejkovića - Razbolje se Zarka ℗ 1982 07. Mirko Rondović i orkestar Dragana Kneževića - Da zna zora ℗ 1987 08. Mirko Rondović i orkestar »BIS« Zorana Pejkovića - Il’ je vedro, Il’ oblačno ℗ 1982 09. Mirko Rondović i orkestar »BIS« Zorana Pejkovića - Blago tebi cvijet karanfile ℗ 1982 10. Mirko Rondović i orkestar Dragana Kneževića - Razbolje se šimšir list ℗ 1987 11. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - Prođoh kroz goru ℗ 1991 12. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - Kad dunuše sabah-zorski vjetrovi ℗ 1991 13. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - A kada mi draga dušo... ℗ 1991 14. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - Kiša pada trava raste ℗ 1991 15. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - Sedam dana, sedam noći ℗ 1991 16. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - Avuša sadi vinograd ℗ 1991 17. Mirko Rondović i orkestar Božidara - Bokija Miloševića - Ja prošetah šefteli sokakom 18. Mirko Rondović i orkestar Ljubiše Pavkovića - Devojče tenko visoko 19. Mirko Rondović i orkestar Ljubiše Pavkovića - Sva noć mi bilbil prepeja 20. Mirko Rondović i orkestar Aleksandra Todorovića - Krnjevca - Što nije moja, šteta je... ℗ 1984 21. Mirko Rondović i orkestar Branimira Đokića - Bila ljubav Šantićeva 22. Mirko Rondović i orkestar Slavka Mitrovića - Caleta - Ima jedno oko ℗ 1996 CD2 01. Mirko Rondović i orkestar Ljubiše Pavkovića - Još ne sviće rujna zora ℗ 1982 02. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - Razbolje se zorna Zorka ℗ 1991 03. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - Zeleni se, zoro, zelena livada ℗ 1991 04. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - Oj, moja ružo rumena ℗ 1991 05. Mirko Rondović i ansambl Ace Krnjevca - Kozbaša ℗ 1974 06. Mirko Rondović i orkestar Aleksandra Todorovića - Krnjevca - Tamo đe rujne zore sviću ℗ 1984 07. Mirko Rondović i orkestar »BIS« Zorana Pejkovića - Duni vjetre malo sa Neretve ℗ 1982 08. Mirko Rondović i orkestar Ljubiše Pavkovića - Ko ti kose pomrsio Jelo 09. Mirko Rondović i orkestar »BIS« Zorana Pejkovića - Ženilo se mlado momče ℗ 1982 10. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Sestra mi se udaje 11. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Oj đevojko Milijana 12. Mirko Rondović i orkestar Ljubiše Pavkovića - Oj livado zelena livado 13. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Poljem se vije 14. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Bejturane jado 15. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Mlad se momak bjelom ružom baca 16. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Prođoh kroz goru, ne znam kroz koju 17. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Jedno jutro u svitanje zore 18. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Tri bećara putom putovala 19. Mirko Rondović i orkestar Aleksandra Todorovića - Krnjevca - Noć skuplja vijeka ℗ 1984 20. Mirko Rondović i orkestar Slavka Mitrovića - Caleta - Hajdana ℗ 1996 21. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Pjevaj Maro 22. Mirko Rondović i orkestar Božidara - Bokija Miloševića - Od Berana pa do Gore CD3 01. Mirko Rondović i orkestar Slavka Mitrovića - Caleta - Svi pljevaljski tamburaši ℗ 1996 02. Mirko Rondović i narodni orkestar KUD „Branko Krsmanović“ - Oj vesela veselice 03. Mirko Rondović i orkestar Ljubiše Pavkovića - Setajući pored Ljubovića ℗ 1982 04. Mirko Rondović i orkestar Božidara - Bokija Miloševića - Milica jedna u majke 05. Mirko Rondović i orkestar Božidara - Bokija Miloševića - Đevojka je momku prsten povrćala 06. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - Aj puče puška ledenica ℗ 1991 07. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Polećela dva vrana gavrana 08. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Moćevčiću mali Carigrade 09. Mirko Rondović i orkestar Branka Belobrka - Oj moje mlado gledanje 10. Mirko Rondović i orkestar Branka Belobrka - Tamo dolje niz mahalu 11. Mirko Rondović i orkestar Božidara - Bokija Miloševića - Mlada Jelka ljubi Janka 12. Mirko Rondović i orkestar Božidara - Bokija Miloševića - More se ljulja 13. Mirko Rondović i orkestar Ljubiše Pavkovića - Mara mi šeće gradinom 14. Mirko Rondović i orkestar Aleksandra Todorovića - Krnjevca - Iz tiha me glava boli ℗ 1984 15. Mirko Rondović i orkestar Branka Belobrka - Polećela sjajna zvezda 16. Mirko Rondović i orkestar Miodraga Jašarevića - Pomračina cjelo selo spava 17. Mirko Rondović i orkestar Božidara - Bokija Miloševića - Sjela Hajra kraj bunara 18. Mirko Rondović i orkestar Radojke i Tineta Živković - Mladi lovac u lovu je bio 19. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - Sve ptičice zapjevale ℗ 1991 20. Mirko Rondović i narodni orkestar RTB pod upravom Ljubiše Pavkovića - U selu kavga golema ℗ 1991 21. Mirko Rondović i orkestar Slavka Mitrovića - Caleta - Žubor voda žuborila ℗ 1996 22. Mirko Rondović i orkestar Slavka Mitrovića - Caleta - Jedna suza zaključana ℗ 1996 23. Mirko Rondović i orkestar Ljubiše Pavkovića - Ej, žalim, žalim ![]() |