![]() |
|
Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: N (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=24) +---- Thread: Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija (/showthread.php?tid=1340) Pages:
1
2
|
Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija Nikola (Amir) Resic Nino 1991 - Boli ![]() Nino 01. Boli Nino 02. Zena je zena Nino 04. Zaboravi mene Nino 05. A sada sam ja na redu Nino 06. Ti si moja morska bolest Nino 07. Spavaj, majko Nino 08. Gde si, sreco Nino 09. Ma necu vise Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 1992 - Sto mi noci nemaju svanuca ![]() Nino - Dodelio Mi Zivot Tugu Nino - Mangup Nino - Moja Draga Prevari Me Nino - Noc Ne Nocim Nino - Obrisi Se Suzo Sama Nino - Oci Su Moje Mutne Od Dima Nino - Pevaj, Pevaj, Srce Moje Nino - Samo Reci Da Nino - Sto Mi Noci Nemaju Svanuca Nino - Sudbina Zla Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 1993 - Zbogom mala ![]() ![]() Nino - Da Li Verujes Nino - Daj Mi Tvoje Crne Oci Nino - Lazi Lazi Nino - Ne Brini Se Nino - Ne Volis Me Vise Ti Nino - Od Kada Te Nema Nino - Smej Se Nino - Usne Vrele Kao Zar Nino - Vatra I Vino Nino - Zbogom Mala Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 1994 - Sta cu mala s tobom ![]() Nino - Bolje Da Te Nisam Ni Poljubio Nino - Donesi Divlje Mirise Nino - Hajde Da Se Zagrlimo Nino - Ne Da Suza Da Se Moli Nino - Oci Bez Sjaja Nino - Sta Cu Mala S Tobom Nino - Sta To Nemam Nino - Sunce Nek Potamni Nino - Udahni Duboko Nino - Zacutale Sve Gitare Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 1995 - Tvoje oci ![]() Nino - Idi Moram Da Ti Kazem Nino - Kasnije Il' Pre Nino - Ljubav Od Mastila Nino - Nemirna Si Kao Cigra Nino - Nije Meni Nino - Otrovana Grehom Nino - Pesma Prijatelju Nino - Steta Sto Si Milovana Nino - Tvoje Oci Nino - Za Tebe Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 1996 - Tebe zelim nocas ![]() Nino - Cija Li Si Sele Nino - Kada Odem Nino - Ljubav Je Slepa Nino - Miris Zrelih Jabuka Nino - Ne Mogu Vise Nino - Olovne Kise Nino - Ostani U Mojim Pesmama Nino - Placi Nocas Nino - Prijatelji Gde Ste Nino - U Mom Kraju Nino - Zaboravi (Kraj) Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 1997 - Za proslu ljubav ![]() Nino - Ajde Mori Nino - Da Si Ptica Nino - Dah Zivota Nino - Eh Da Imam Neku Moc Nino - Imala Pa Nemala Nino - Kao Vetar Lak Nino - Nikad Zivot Da Naucim Nino - Ode Od Mene Polako Nino - Prokleta Kafana Nino - Sve Do Zore Nino - Sve Si Mi Zabranila Nino - Svuda Bez Tebe Nino - Za Proslu Ljubav Nino - Zeljo Moja Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 1998 - Ko te samo takne ![]() Nino - Ako Me Ostavis Nino - Da Sam Voleo Nino - Imam Li Prava Nino - Ko Te Samo Takne (Remix) Nino - Ko Te Samo Takne Nino - Ljubavi Moja Nino - Nece Srce Nino - Pijem I Pevam Nino - Sklopi Oci Nino - Srce Od Stakla Nino - Tanka Zica Tanke Niti Nino - U Mraku Nino - Uspomene Krecu Nino - Zamolicu Srce Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 1999 - Tebi ravno sve do mora ![]() Nino - Bilo Bi Lepo I Meni I Tebi Nino - Carolija Nino - Cuvaje Te Tvoji Nino - Htela Ne Htela Nino - Kraljica Balkana Nino - Ruzo Mirisna Nino - Tebi Ravno Do Mora Nino - Ti Si Cerko Tatin Sin Nino - Varao Me Zivot Majko Nino - Zbog Tebe Cu Ostariti Nino - Ziveli Prijatelji Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2000 - Trebas mi ![]() Nino - Carica I Car Nino - Da Li Sam Dobrodosao Nino - Kunem Ti Se Nino - Lazes Da Si Moja Nino - Moja Si Moja Nino - Morala Si Morala Nino - Natoci Jos Jednu Nino - Plava Zena Topla Zima Nino - Srce Ranjeno Nino - Trebas Mi Nino - Tvoje Oko Kao Mastilo (Instrumental) Nino - Tvoje Oko Kao Mastilo Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2001 - Dvanaest meseci ![]() Nino - 12 Meseci Nino - Gde Ljubav Caruje Nino - Koga Da Krivim Nino - Milion Puta Hvala Nino - Mrvica Nino - Odan I Veran Nino - Ptice Umiru Pevajuci Nino - Sipajte Mi Nino - Sta Ce Mi Subote Sta Ce Mi Nedelje Nino - Zaplakace Harmonike Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2003 - Opet onaj stari ![]() ![]() Nino - Izdala Si Me Nino - Lazi Su Me Opekle Nino - Ma Nije Zora Zbog Tebe Svanula Nino - Nece Grom U Koprive Nino - Neka Me Vetrovi Slome Nino - Opet Onaj Stari Nino - Ostala Je Casa Nino - Otrov I Med Nino - Vino I Suze Nino - Za Oci Zelene Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2004 - Nove pesme i stari hitovi ![]() Nino - Covek Bez Srece Nino - Da Li Verujes Nino - Divlja Devojka (Duet With Dragana) Nino - Kad Ostaris I Osedis Nino - Kraljica Balkana Nino - Lazi, Lazi Nino - Mangup Nino - Natoci Jos Jednu Nino - Ne Brini Nino - Ne Volis Me Vise Ti Nino - Obrisi Se Suzo Sama Nino - Ruzo Mirisna Nino - Sta Cu Mala S Tobom Nino - Sto Mi Noci Nemaju Svanuca Nino - Sto Stariji Sve Mi Vise Fali Nino - Ti Si Cerko Tatin Sin Nino - Udahni Duboko Nino - Usne Vrele Kao Zar (Duet With Dragana) Nino - Vatra I Vino Nino - Zbogom Mala Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2005 - Novembar ![]() Nino - Bez Tebe Dani Se Ne Broje Nino - Da Mi Nije Tebe Nino - Dano Nino - I Posle Tebe, Ti Nino - Ludili Su Svi Za Tobom Nino - Mozda Ce Srce Opet Voleti Nino - Nikad Se Necu Zeniti Nino - Novembar Nino - Svi Su Znali Da Me Varas Nino - Tu Nema Pameti -duet sa Hajrom Bojadzija- Nino - Velicanstvena Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2006 - 1 na 1 ![]() Nino - Covek Bez Srece Nino - Da Mi Je Da Znam Nino - Jedan Na Jedan Nino - Kad Ostaris I Osedis Nino - Kum Nino - Nazovi Me Nino - Neka Mi Sude Nino - Sve Dok Zivim Nino - Sve Sto Volim Daleko Je Nino - Vracam Ti Se Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2009 - Singlovi Nino - Alma Nino - Ja Ljubim Druge (Hani) Nino - Kao Golub Nino - Kazes Da Si Moja Nino - Koliko Te Volim Ja Nino - Od Kada Te Pored Mene Nema Nino - Pasji Zivot Nino - Pogodak U Metu (Sara) Nino - Srebrna Duga (Indira Radic) Nino - Starom Stazom Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2011 - Nije meni ![]() Nino - Ajde Mori Nino - Daj Mi Tvoje Oci Crne Nino - Divlja Devojka (Dragana Mirkovic) Nino - Donesi Svoje Divlje Mirise Nino - Kada Odem Nino - Kasnije Il Pre Nino - Kraljica Balkana Nino - Lazes Da Si Moja Nino - Ljubav Je Slepa Nino - Ne Brini Se Nino - Nemirna Si Kao Cigra Nino - Nije Meni Nino - Noc Ne Nocim Nino - Oci Bez Sjaja Nino - Od Kad Te Nema Nino - Ode Od Mene Polako Nino - Olovne Kise Nino - Otovana Grehom Nino - Pevaj, Pevaj, Srce Moje Nino - Sta Cu Mala S Tobom Nino - Sunce Nek Potamni Nino - Usne Vrele Kao Zar Nino - Za Proslu Ljubav Nino - Zbogom Mala Nino - Ziveli, Prijatelji Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2018 - Lucky Sound Collection ![]() 01 Noc Ne Nocim 02 Sto mi noci nemaju svanuca 03 Eh da imam neku moc 04 Pevaj, pevaj srce moje 05 Za proslu ljubav 06 Ode od mene polako 07 Imala pa nemala 08 Dodelio mi zivot tugu 09 Moja draga prevari me 10 Sve si mi zabranila 11 Dah zivota 12 Nikad zivot da naucim 13 Oci su moje mutne od dima 14 Sudbina zla 15 Da si ptica 16 Ajde mori 17 Mangup 18 Samo reci da 19 Sve do zore Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2019 - Nino & Zlaja Band - The Best Of ![]() 01 Sto mi noci nemaju svanuca 02 Moja draga prevari me 03 Samo reci da 04 Oci su moje mutne od dima 05 Sudbina zla 06 Mangup 07 Noc ne nocim 08 Obrisi suze suzo sama 09 Peva pevaj srce moje 10 Dodeli mi zivot tugu 11 Za proslu ljubav 12 Imala pa nemala 13 Ode od mene polako 14 Dah zivota 15 Sve si mi zabranila 16 Da si ptica 17 Eh da ima neku moc 18 Sve do zore 19 Nikad zivot da naucim Nikola (Amir) Resic Nino Diskografija - Zozan - 13.01.2025 Nikola (Amir) Resic Nino 2020 - Secanja ![]() 01 Vino i suze 02 Ma nije zora zbog tebe svanula 03 Opet onaj stari 04 Odan i veran 05 Sta ce mi subote sta ce mi nedelje 06 Ostala je casa 07 Lazi su me opekle 08 Ptice umiru pevajuci 09 Otrov i med 10 12 mjeseci 11 Mrvica 12 Zaplakace harmonike 13 Sipajte mi 0 5 14 Neka me vetrovi slome 15 Milion puta hvala 16 Gde ljubav caruje 17 Nece grom u koprive 18 Koga da krivim 19 Izdala si me 20 Za oci zelene |