![]() |
|
Gorica Ilic - Kolekcija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: G (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=17) +---- Thread: Gorica Ilic - Kolekcija (/showthread.php?tid=1025) |
Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic - Kolekcija Gorica Ilic 1981 - Bio si moj a sada njen ![]() Gorica Ilic - Bio si moj a sada njen Gorica Ilic - Radovane, moj djerdane Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic 1983 - Tebi ne mogu da kazem ne ![]() A/ Gorica Ilic - Tebi ne mogu da kazem ne Gorica Ilic - Moram nocas da pobedim sebe Gorica Ilic - Imam ponos necu da se vratim Gorica Ilic - Bicu tvoja pa sta bude B/ Gorica Ilic - Uvek sam tuzna kad kisa pada Gorica Ilic - Na put srece drugi su nam stali Gorica Ilic - Bio si mi prvi greh Gorica Ilic - Poljubac je susret najlepsi na svetu Gorica Ilic - Htela jesam smela nisam Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic 1985 - Uzmi me u narucje A/ Gorica Ilic - Dal da dam Gorica Ilic - Uzmi me u narucje Gorica Ilic - Moj Milance Gorica Ilic - Cao caca Gorica Ilic - Verujem u tvoj zagrljaj B/ Gorica Ilic - Miki mrak Gorica Ilic - Dodi mi sto pre Gorica Ilic - Devojacka tajna Gorica Ilic - Hocu tebe kraj sebe Gorica Ilic - Probudi me poljupcem Gorica Ilic - Sava raka tika taka Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic 1986 - Ja nemam mira mama ![]() A/ Gorica Ilic - Ja nemam mira mama Gorica Ilic - Ne zna bata da ja imam brata Gorica Ilic - Bice dana da se place Gorica Ilic - Kad se budes zazeleo mene Gorica Ilic - Dodji dok kasno nije B/ Gorica Ilic - Ti si nesto posebno Gorica Ilic - Ili, ili Gorica Ilic - Samo, samo ti Gorica Ilic - Reskiracu pa sta bude Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic 1988 - Smiri se kraj mene ![]() A/ Gorica Ilic - Smiri se kraj mene Gorica Ilic - Ne okreci glavu sine Gorica Ilic - Pripascu samo tebi Gorica Ilic - Nisam lutka u izlogu B/ Gorica Ilic - Ja sam ti najbolji drug Gorica Ilic - Pevaj mi nocas Gorica Ilic - Ljubi me nocas Gorica Ilic - Ostade mi zao sto me nisi zvao Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic 1990 - Ti si covek mog zivota ![]() A/ Gorica Ilic - Ti si covjek mog zivota Gorica Ilic - Osvetnice sto se svetis Gorica Ilic - Kad budem negde daleko Gorica Ilic - Casa bola B/ Gorica Ilic - Lopov Gorica Ilic - Prva rosa Gorica Ilic - Ne popuj tatice Gorica Ilic - Sta si samnom ucinio Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic 1991 - Bogovi ljubavi ![]() A/ Gorica Ilic - Sudjen si mi sudjen Gorica Ilic - Doletece beli golub Gorica Ilic - Necu biti nicija Gorica Ilic - Vojnicka pesma B/ Gorica Ilic - Bogovi ljubavi Gorica Ilic - Zasto da se krije Gorica Ilic - Bas je ljubav bila Gorica Ilic - Jadac Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic 1993 - Ostajem tvoja ![]() A/ Gorica Ilic - Ostajem tvoja Gorica Ilic - Kad ti bude tesko Gorica Ilic - Samo pozeli mili moj Gorica Ilic - Mangup iz mog sokaka Gorica Ilic - Stara koliba B/ Gorica Ilic - Hajde sreco probudi se Gorica Ilic - Pamticu ovu zimu Gorica Ilic - Neverstvo u ljubavi Gorica Ilic - Imala sam drugaricu Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic 1994 - Leptiru na krilu ![]() Gorica ilic - Leptiru na krilu Uzivo Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic 1995 - Lek za dusu ![]() Gorica Ilic - Nasa ljubav nasa muka Gorica Ilic - Lek za dusu Gorica Ilic - Drugarice moja Gorica Ilic - Prevareni ne veruju vise Gorica Ilic - Srecan ti putž Gorica Ilic - Milica jedna u majke Gorica Ilic - Zbog tebe ostavicu sve Gorica Ilic - Nije nista propalo Gorica Ilic - Da nam zivot bude sladji Gorica Ilic - Sudbina je rekla svoje Gorica Ilic - Oj vesela veselice Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic 2002 - Volela te ja ![]() Gorica Ilic - Volela te ja Gorica Ilic - Svaka bruka za tri dana Gorica Ilic - Tudja zemljo Gorica Ilic - Ima ko ce mene ljubiti Gorica Ilic - Razbi sine casu koju Gorica Ilic - Lepo mi je Gorica Ilic - Dragi moj sta radis to Gorica Ilic - Blago meni brat mi se zeni Gorica Ilic - Nevedljiva ruka Gorica Ilic - Opijaj me opijaj Nedostaju bonus pesme: Ti si lek za moju dušu Zbog tebe ostaviću sve Doleteće beli golub Bogovi ljubavi Lopov Gorica Ilic - Kolekcija - Zozan - 03.01.2025 Gorica Ilic - Uzivo |