![]() |
|
Oliver Dragojevic - Diskografija - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Zabavna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=102) +--- Forum: Diskografije / Kolekcije zabavnjaka (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=103) +---- Forum: Q (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=163) +---- Tema: Oliver Dragojevic - Diskografija (/showthread.php?tid=6878) |
RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic 2013 - 1 - 100 Originalnih Pjesama CD 5 Croatia Records, 5CD - 6024414 ![]() ![]() ![]() 01. Oliver Dragojevic & Boris Dvornik - Nadalina 02. Oliver Dragojevic - Ljubav je tvoja kao vino 03. Oliver Dragojevic & Tony Cetinski - Morski vuk 04. Oliver Dragojevic - Volim je ludo 05. Oliver Dragojevic - Lipa moja, ca si blida 06. Oliver Dragojevic - Imala je lijepu rupicu na bradi 07. Oliver Dragojevic - Moje prvo pijanstvo 08. Oliver Dragojevic - Sat klavira 09. Oliver Dragojevic - Nocturno 10. Oliver Dragojevic - Stine 11. Oliver Dragojevic - Djeni 12. Oliver Dragojevic - Romanca 13. Oliver Dragojevic - Budi tu 14. Oliver Dragojevic - Djelozija 15. Oliver Dragojevic - Mizerja 16. Oliver Dragojevic - Za mrvu tvoje ljubavi 17. Oliver Dragojevic & Meri Cetinic - Sunce mog zivota 18. Oliver Dragojevic - Bez tebe 19. Oliver Dragojevic - Tko sam ja da ti sudim 20. Oliver Dragojevic & Oto Pestner - Vjeruj u ljubav RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic 2013 - 2 - Kada Umire Ljubav Croatia Records – CD EPP 6036875 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 04. Oliver Dragojevic - Kada umire ljubav RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic 2013 - 3 - Tisina Mora Aquarius Records – CD 481-13 ![]() ![]() ![]() 01. Oliver Dragojevic - Moje lipo 02. Oliver Dragojevic - Jel mi sudeno 03. Oliver Dragojevic - Konfidenca 04. Oliver Dragojevic - Do kraja vrimena 05. Oliver Dragojevic - Pridaj se 06. Oliver Dragojevic - U mom zagrljaju 07. Oliver Dragojevic - Zadnja karta 08. Oliver Dragojevic - Znan joj tilo 09. Oliver Dragojevic - S tobon jubavi 10. Oliver Dragojevic - Tisina mora 11. Oliver Dragojevic - Konfidenca Unplugged RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic 2015 - 1 - The Best Of Collection Croatia Records – CD 6070978 ![]() ![]() 01. Oliver Dragojevic - Moj lipi Andjele 02. Oliver Dragojevic - Bez tebe 03. Oliver Dragojevic - Kad mi dodjes ti 04. Oliver Dragojevic - Nisan ja za te (Dva put san umra) 05. Oliver Dragojevic - Galeb i ja 06. Oliver Dragojevic - Skalinada 07. Oliver Dragojevic - Oprosti mi pape 08. Oliver Dragojevic - Konoba 09. Oliver Dragojevic - Lijepa bez duse 10. Oliver Dragojevic - Molitva za Magdalenu 11. Oliver Dragojevic - Brod u boci 12. Oliver Dragojevic - Ca je zivot vengo fantazija 13. Oliver Dragojevic - Ca ce mi Copacabana 14. Oliver Dragojevic & Boris Dvornik - Nadalina 15. Oliver Dragojevic - Svirajte nocas za moju dusu 16. Oliver Dragojevic - Trag u beskraju 17. Oliver Dragojevic & Oto Pestner - Vjeruj u ljubav 18. Oliver Dragojevic - Tko sam ja da ti sudim 19. Oliver Dragojevic - Sto to bjese ljubav 20. Oliver Dragojevic - Cesarica RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic 2015 - 2 - Pjaca Moga Grada (& Klapa Frizi) ![]() 01. Klapa Frizi & Oliver Dragojevic - Pjaca moga grada RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic 2016 - Familija (& Gibonni) Aquarius Records – LP 25-21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Gibonni - Onako, od oka 02. Oliver Dragojevic & Gibonni - Sreca 03. Oliver Dragojevic - Kad sam nasamo s njom 04. Miroslav Tadic - Bella Figura (intro) 05. Gibonni - Bella Figura, Bella Pitura 06. Oliver Dragojevic - Gdje to Pise 07. Gibonni - Udica 08. Oliver Dragojevic & Gibonni - Moja si kuca 09. Oliver Dragojevic - Za tvoje dobro 10. Gibonni - Nisi vise moja bol RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic 2017 - 1 - Ako Volis Ovu Zenu (& Zeljko Bebek) ![]() 01. Oliver Dragojevic & Zeljko Bebek - Ako volis ovu zenu RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic 2017 - 2 - Dueti Croatia Records – CD 0192 ![]() ![]() ![]() 01. Oliver Dragojevic & Zeljko Bebek - Ako volis ovu zenu 02. Oliver Dragojevic & Giboni - U ljubav vjere nemam 03. Oliver Dragojevic & Tony Cetinski - Morski vuk 04. Oliver Dragojevic & Vladimir Kocis Zec - Pjevam i zivim 05. Oliver Dragojevic & Davor Radolfi - Ljubav je tvoja kao vino 06. Oliver Dragojevic & Elvis Stanic Group - Brod u boci 07. Oliver Dragojevic & Garia - Jubav moja 08. Oliver Dragojevic & Goran Karan - Tu non llores mi querida 09. Oliver Dragojevic & Magazin - Samo navika 10. Oliver Dragojevic & Petar Dragojevic - Istog smo roda 11. Oliver Dragojevic & Zorica Kondza - Ti si moj san 12. Oliver Dragojevic & Vanna - Bas kao ti i ja 13. Oliver Dragojevic & Elvis Stanic Group - Rusulica 14. Oliver Dragojevic & Kemal Monteno - Nije htjela 15. Oliver Dragojevic & Jasna Zlokic - Kad mi dodjes ti 16. Oliver Dragojevic & Hari Roncevic - Moj lipi Andjele - Live 17. Oliver Dragojevic & Slobodan M. Kovacevic, Meri Ctinic, Doris Dragovic, Tedi Bajic - More RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic 2018 - Do Kraja Vrimena Aquarius Records – CD 636-18 ![]() 01. Oliver Dragojevic - Za Tvoje Dobro 02. Oliver Dragojevic - Do Kraja Vrimena 03. Oliver Dragojevic - Gdje To Piše_ 04. Oliver Dragojevic - Jubavi Mala 05. Oliver Dragojevic - Moje Lipo 06. Oliver Dragojevic - Vjerujem U Andele 07. Oliver Dragojevic - U Mom Zagrljaju 08. Oliver Dragojevic - S Tobon Jubavi 09. Oliver Dragojevic - Prije Sna 10. Oliver Dragojevic & Stjepan Hauser - Nocturno 11. Oliver Dragojevic - Dao Bi Se Kladit 12. Oliver Dragojevic - Sa Dva Zrna Lažnog Srebra 13. Oliver Dragojevic & Stjepan Hauser - Brod U Boci 14. Oliver Dragojevic - Ako Voliš Me 15. Oliver Dragojevic - Nevera 16. Oliver Dragojevic & Stjepan Hauser - Molitva Za Magdalenu 17. Oliver Dragojevic - Samo Jednom Se Ljubi 18. Oliver Dragojevic - Vridilo Je RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic 2024 – 25 Greatest Hits Croatia Records – 2LP 6177943 ![]() ![]() 01. Oliver Dragojevic - Cesarica 02. Oliver Dragojevic - Trag u beskraju 03. Oliver Dragojevic - Galeb i ja 04. Oliver Dragojevic - Sto to bjese ljubav 05. Oliver Dragojevic - Nocturno 06. Oliver Dragojevic - Oprosti mi, pape 07. Oliver Dragojevic - Moj lipi Andjele 08. Oliver Dragojevic - Brod u boci 09. Oliver Dragojevic - Molitva za Magdalenu 10. Oliver Dragojevic - Vjeruj u ljubav 11. Oliver Dragojevic - Kljuc zivota 12. Oliver Dragojevic - Stine 13. Oliver Dragojevic - Ca je zivot vengo fantazija 14. Oliver Dragojevic - Nedostajes mi ti 15. Oliver Dragojevic - Sto ucinila si ti 16. Oliver Dragojevic - Nasoj ljubavi je kraj 17. Oliver Dragojevic - Majko da li znas 18. Oliver Dragojevic - Imala je lijepu rupicu na bradi 19. Oliver Dragojevic - Meni trebas ti 20. Oliver Dragojevic & Zeljko Bebek - Ako volis ovu zenu 21. Oliver Dragojevic & Kemal Monteno - Nije htjela 22. Oliver Dragojevic & Zorica Kondza - Sreca ja tamo gdje si ti 23. Oliver Dragojevic & Davor Radolfi - Ljubav je tvoja kao vino 24. Oliver Dragojevic & Tony Cetinski - Morski vuk 25. Oliver Dragojevic & Boris Dvornik - Nadalina RE: Oliver Dragojevic - Diskografija - pedja - 23.09.2026 Oliver Dragojevic - Live ![]() 01. Oliver Dragojevic - Moja Ena Live 02. Oliver Dragojevic & Hari Roncevic - Moj lipi andjele Live 03. Oliver Dragojevic & Meri Cetinic & Zorica Kondza - More, more Live 04. Oliver Dragojevic & Parni valjak - Nemirno more Live |