![]() |
|
Nedeljko Bilkic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: N (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=24) +---- Thread: Nedeljko Bilkic - Diskografija (/showthread.php?tid=2265) |
RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 1993 - Jedna Suza U Mom Vinu Cuti Bujak-Inox Produktion – ABCD 0001 ![]() 01. Nedeljko Bilkic - Jedna Suza U Mom Vinu Cuti 02. Nedeljko Bilkic - Ponovo Smo Skupa 03. Nedeljko Bilkic - Pijan Od Tvoje Ljubavi 04. Nedeljko Bilkic - Sta Je Zivot, Casa Vina 05. Nedeljko Bilkic - Beli Grade, Beli Vinograde 06. Nedeljko Bilkic - Boze Ne Ostavi Me 07. Nedeljko Bilkic - Da Mi Daju Nis I Vranje 08. Nedeljko Bilkic - Oj, Ruzice 09. Nedeljko Bilkic - Majko, Pusti Mene Da Ja Idem Kuci 10. Nedeljko Bilkic - Necu Je Ko Uspomenu 11. Nedeljko Bilkic - Stanite Godine 12. Nedeljko Bilkic - Zene, Zene 13. Nedeljko Bilkic - Sta Cu Kuci 14. Nedeljko Bilkic - Skitnica 15. Nedeljko Bilkic - Hej, Djul Basto RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 1997 - Potrosio Jedan Zivot PGP RTS – CD 403460 ![]() 01. Nedeljko Bilkic - Ne pomaze Bog 02. Nedeljko Bilkic - Nikad ne kazem ne 03. Nedeljko Bilkic - Potrosio Jedan Zivot 04. Nedeljko Bilkic - Samo da je vidim 05. Nedeljko Bilkic - Slava 06. Nedeljko Bilkic - Zivot Roman Pise 07. Nedeljko Bilkic - Ja Mlad Pijem Noci 08. Nedeljko Bilkic - Kazi duso moja 09. Nedeljko Bilkic - Krcma U Planini 10. Nedeljko Bilkic - Odmori se majko (bonus) 11. Nedeljko Bilkic - Tvoj otac i mati (bonus) 12. Nedeljko Bilkic - Kuca je bez tebe prazna (bonus) 13. Nedeljko Bilkic - Ne pitaj me stara majko (bonus) 14. Nedeljko Bilkic - Prolazi zivot (bonus) 15. Nedeljko Bilkic - Tanja (bonus) 16. Nedeljko Bilkic - Ti si sve sto imam (bonus) 17. Nedeljko Bilkic - Sam od sebe bjezim (bonus) RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 1998 - Lazni Drugovi ZaM Plus – AK 014 ![]() 01. Nedeljko Bilkic - Lazni Drugovi 02. Nedeljko Bilkic - Ranila Me 03. Nedeljko Bilkic - Siroce 04. Nedeljko Bilkic - Prolazi Zivot 05. Nedeljko Bilkic - Da Li Je Bar Tebi Bolje (Sta Cu Kuci) 06. Nedeljko Bilkic - Slatki Otrov 07. Nedeljko Bilkic - Amerika Nema Lovcen 08. Nedeljko Bilkic - Oci Su Mi Umorne Od Sna 09. Nedeljko Bilkic - Dva Zrna Grozdja 10. Nedeljko Bilkic - Kad Umoran Budem Pao RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 1998 - Legende Narodne Muzike CD 1 Extra Music (2) – EXCD 019/022 ![]() 01. Nedeljko Bilkic - Krcma u planini 02. Nedeljko Bilkic - U lijepom, starom, gradu Visegradu 03. Nedeljko Bilkic - Vino piju nane 04. Nedeljko Bilkic - Bosanci su dobri ljudi 05. Nedeljko Bilkic - Hej kosuto izgubljena 06. Nedeljko Bilkic - Koja gora Ivo 07. Nedeljko Bilkic - Kisa pada trava raste 08. Nedeljko Bilkic - Mislio sam svaki dan 09. Nedeljko Bilkic - Put Putuje Latifaga 10. Nedeljko Bilkic - Da zna zora 11. Nedeljko Bilkic - Lazno pisah tebi iz pecalbe 12. Bora Spuzic Kvaka - Za sina da nadjem majku 13. Toma Zdravkovic - E, Moj Brate 14. Saban Saulic - Uvenuce narcis beli 15. Muharem Serbezovski - U godini jedan dan 16. Hanka Paldum - Cemu srce da se nada 17. Safet Isovic - Udaj se za mene 18. Jasar Ahmedovski - Jednoj Zeni Za Sjecanje Dugo RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 1998 - Legende Narodne Muzike CD 2 - Bora Spuzic Kvaka I Tozovac Extra Music (2) – EXCD 019/022 ![]() 01. Bora Spuzic Kvaka - Na Rastanku 02. Bora Spuzic Kvaka - Za Sina Da Nadjem Majku 03. Bora Spuzic Kvaka - Navali Se Sar Planina 04. Bora Spuzic Kvaka - Jos Ne Svice Rujna Zora 05. Bora Spuzic Kvaka - Tajna 06. Bora Spuzic Kvaka - Dodji Sinu U Svatove 07. Bora Spuzic Kvaka - Gubim Te 08. Bora Spuzic Kvaka - Kolibo Mladosti Moje 09. Bora Spuzic Kvaka - O Kako Sam Pozeleo Tebe 10. Bora Spuzic Kvaka - Ti Si Prava Zena 11. Bora Spuzic Kvaka - Najteze Je Druze Moj 12. Bora Spuzic Kvaka - Zasto Majko Nisi Vecna 13. Bora Spuzic Kvaka - Sta Ce Mi Novac Kad Srece Nemam 14. Tozovac - Skitnica Sam, Majko 15. Tozovac - Nevernica 16. Tozovac - Zorice, Zorule 17. Tozovac - Ti Si Tudja Zena 18. Tozovac - Mala Vranjanka RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 1999 - Srusili Su Mostove ZaM – CD 271, ZaM Plus – CD 046 ![]() 01. Nedeljko Bilkic - Srusili su mostove 02. Nedeljko Bilkic - Ti si osmeh moga jutra 03. Nedeljko Bilkic - Lepo mi je 04. Nedeljko Bilkic - Na sedmom nebu 05. Nedeljko Bilkic - Moj zivot prolazi 06. Nedeljko Bilkic - Oteto je prokleto 07. Nedeljko Bilkic - Kad srce nekom das 08. Nedeljko Bilkic - Krijem da te volim 09. Nedeljko Bilkic - Gledam suzu na dnu case 10. Nedeljko Bilkic - Miro, Mirjana RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 2003 - Drino, vodo PGP RTS – CD 405884, NP Music, NPCD - 019 ![]() Nedeljko Bilkic 01. Drino vodo Nedeljko Bilkic 02. Ne gledaj me Nedeljko Bilkic 03. Ne odlazi Nedeljko Bilkic 04. Nocas jedna suza Nedeljko Bilkic 05. Oci su mi umorne od sna Nedeljko Bilkic 06. Moja djeca Nedeljko Bilkic 07. Hitao je sinak majci Nedeljko Bilkic 08. Beli grade Nedeljko Bilkic 09. Nemoj, nemoj draga RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 2004 - Uzivo Renome RENOME, CD - 599 ![]() Nedeljko Bilkic 01. Krcma u planini Nedeljko Bilkic 02. Most od moga zavicaja Nedeljko Bilkic 03. Ja mlad pijem noci Nedeljko Bilkic 04. U lijepom starom gradu Visegradu Nedeljko Bilkic 05. Odmori se majko Nedeljko Bilkic 06. Tvoj otac i mati Nedeljko Bilkic 07. Kad umoran budem pao Nedeljko Bilkic 08. Zvezda tjera meseca Nedeljko Bilkic 09. Beli grade Nedeljko Bilkic 10. Progovori goro Nedeljko Bilkic 11. Potrosio jedan zivot Nedeljko Bilkic 12. Djevojka sokolu zulum ucinila Nedeljko Bilkic 13. Banja Luko RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 2005 - Diskos Zvezde - Nedeljko Bilkic I Milos Bojani CD 1 Diskos, CDD - 140 ![]() Nedeljko Bilkic - 01 - Most do zavicaja Nedeljko Bilkic - 02 - Gde li je Nedeljko Bilkic - 03 - Jaran Nedeljko Bilkic - 04 - Bela zora Nedeljko Bilkic - 05 - Idemo dalje Nedeljko Bilkic - 06 - Sve subota po subota Nedeljko Bilkic - 07 - Razdaljina Nedeljko Bilkic - 08 - Nema vise moje majke Nedeljko Bilkic - 09 - Lutao sam putevima Nedeljko Bilkic - 10 - Na aleji vrela Bosne Nedeljko Bilkic - 11 - Sta da vam pjevam jos Nedeljko Bilkic - 12 - Ne brini ti za mene Nedeljko Bilkic - 13 - Pjevala je Semsa mala Nedeljko Bilkic - 14 - Nosim te u srcu, zemljo moja mila Nedeljko Bilkic - 15 - Eh, sto mi je zivot Nedeljko Bilkic - 16 - Neka se vino toci RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 2005 - Diskos Zvezde - Nedeljko Bilkic I Milos Bojani CD 2 Diskos, CDD - 141 ![]() 01. Milos Bojanic - Tako ti je to 02. Milos Bojanic - Al je lepo kad se neko voli 03. Milos Bojanic - Zbogom kafano 04. Milos Bojanic - Kako ces ostati sama 05. Milos Bojanic - Sejo moja 06. Milos Bojanic - Volim te 07. Milos Bojanic - Da me nema 08. Milos bojanic - Reci mi da me ne volis 09. Milos Bojanic - Sve cu case polomit 10. Milos Bojanic - Hej, Ljubavi, Isprati Me 11. Milos Bojanic - Jos su zive one godine 12. Milos Bojanic - Ti si zena voljena 13. Milos Bojanic - Kad me budes ostavljala 14. Milos Bojanic - Prebolecu 15. Milos Bojanic - Koju moje oko pogleda 16. Milos Bojanic - Kao da je gledam 17. Milos Bojanic - Dal dase smejem il da placem 18. Milos Bojanic - Kunem se imenom 19. Milos Bojanic - Razbio sam zadnju casu 20. Milos Bojanic - Kad bosanac u bosnu se vraca RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 2008 - Ilidza 08 ![]() Nedeljko Bilkic - Ne pitaj me stara majko RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 2009 - The Best Of PGP RTS, CD - 6649812 ![]() Nedeljko Bilkic 01. Ja mlad pijem noci Nedeljko Bilkic 02. Kad bih mogo da se podmladim Nedeljko Bilkic 03. Kuca je bez tebe prazna Nedeljko Bilkic 04. Ne zali je druze moj Nedeljko Bilkic 05. Amanet mi babo ostavio Nedeljko Bilkic 06. Tvoj otac i mati nasu ljubav brane Nedeljko Bilkic 07. Ti si sve sto imam Nedeljko Bilkic 08. Most do moga zavicaja Nedeljko Bilkic 09. Moj zivote Nedeljko Bilkic 10. Talasi, talasi Nedeljko Bilkic 11. Tarabe bih preskakao Nedeljko Bilkic 12. Nahoce Nedeljko Bilkic 13. Odmori se majko Nedeljko Bilkic 14. Sam od sebe bjezim Nedeljko Bilkic 15. Prolazi zivot Nedeljko Bilkic 16. Krcma u planini Nedeljko Bilkic 17. Bez ljubavi sve je pusto Nedeljko Bilkic 18. Veseli se srce moje Nedeljko Bilkic 19. Casa vina lijeci rane Nedeljko Bilkic 20. Nismo jedno za drugo Nedeljko Bilkic 21. Omile mi selo Nahorevo RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 2023 - Zapisano U Vremenu CD 1 PGP RTS, CD - 409417 ![]() Nedeljko Bilkic -01- Kad ja podjoh na Bembasu Nedeljko Bilkic -02- Aj, od kako je Banja Luka postala Nedeljko Bilkic -03- Bulbul pjeva okolo Mostara Nedeljko Bilkic -04- Cudna jada od Mostara grada Nedeljko Bilkic -05- Lijepi li su mostarski ducani Nedeljko Bilkic -06- Snijeg pade na behar, na voce Nedeljko Bilkic -07- Tebi majko misli lete Nedeljko Bilkic -08- Aj, kakve Ajka crne oci ima Nedeljko Bilkic -09- Golubice, sivoga ti perja Nedeljko Bilkic -10- Snijeg pade, drumi zapadose Nedeljko Bilkic -11- Oj, djevojko pod brdom Nedeljko Bilkic -12- Niz polje idu babo sejmeni Nedeljko Bilkic -13- Sinoc dodje tudje momce Nedeljko Bilkic -14- Gonce ruzo Nedeljko Bilkic -15- Djevo, djevo, sto mi ljubav kratis Nedeljko Bilkic -16- Tamburalo u tamburu momce Nedeljko Bilkic -17- Cudila se aman ja Nedeljko Bilkic -18- Svadili se orli i sokoli Nedeljko Bilkic -19- Kisa pada, trava raste Nedeljko Bilkic -20- Evo srcu mom radosti Nedeljko Bilkic -21- Imao sam jednu ruzu RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 2023 - Zapisano U Vremenu CD 2 PGP RTS, CD - 409417 ![]() Nedeljko Bilkic -01- Krcma u planini Nedeljko Bilkic -02- Most do moga zavicaja Nedeljko Bilkic -03- Pjesma Bugojnu Nedeljko Bilkic -04- Omile mi selo Nahorevo Nedeljko Bilkic -05- Soko Nedeljko Bilkic -06- Kuca je bez tebe prazna Nedeljko Bilkic -07- Zemljace, jarane Nedeljko Bilkic -08- Bosanci su dobri ljudi Nedeljko Bilkic -09- Odmori se, majko Nedeljko Bilkic -10- Casa vina lijeci rane Nedeljko Bilkic -11- Tarabe bih preskakao Nedeljko Bilkic -12- Amanet mi babo ostavio Nedeljko Bilkic -13- Veseli se srce moje Nedeljko Bilkic -14- Ilidzanko Bosanko Nedeljko Bilkic -15- Leskovacanko vragolanko Nedeljko Bilkic -16- Stani sudbino, stani Nedeljko Bilkic -17- Moj zivote Nedeljko Bilkic -18- Sedamdeset i dva dana Nedeljko Bilkic -19- Kad bih mog'o da se podmladim Nedeljko Bilkic -20- Ovaj zivot za mene ne vazi RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic 2023 - Zapisano U Vremenu CD 3 PGP RTS, CD - 409417 ![]() Nedeljko Bilkic -01- Ja mlad pijem noci Nedeljko Bilkic -02- Nikad ne kazem ne Nedeljko Bilkic -03- Sta cu kuci Nedeljko Bilkic -04- Sam od sebe bjezim Nedeljko Bilkic -05- Ti si sve sto imam Nedeljko Bilkic -06- Prolazi zivot Nedeljko Bilkic -07- Ti pripadas drugome Nedeljko Bilkic -08- Dodji mi, dodji draga Nedeljko Bilkic -09- Bez ljubavi sve je pusto Nedeljko Bilkic -10- Talasi, talasi Nedeljko Bilkic -11- Tanja Nedeljko Bilkic -12- Samo jedan dan Nedeljko Bilkic -13- 40 godina Nedeljko Bilkic -14- Za rodnim krajem placem ja Nedeljko Bilkic -15- Nije zlato sve sto sija Nedeljko Bilkic -16- Poslednja nada Nedeljko Bilkic -17- Kad umoran budem pao Nedeljko Bilkic -18- Nikad nece biti kao pre Nedeljko Bilkic -19- Hej, Biljana Nedeljko Bilkic -20- Ne pitaj me, stara majko Nedeljko Bilkic -21- Oci su mi umorne od sna Nedeljko Bilkic -22- Tvoj otac i mati nasu ljubav brane RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic - Hitovi 100% Najbolje PGP RTB, S - 10280 ![]() Nedeljko Bilkic 01. Krcma u planini Nedeljko Bilkic 02. Most do zavicaja Nedeljko Bilkic 03. Zivot roman pise Nedeljko Bilkic 04. Potrisio jedan zivot Nedeljko Bilkic 05. Odmori se majko Nedeljko Bilkic 06. Tvoj otac i mati Nedeljko Bilkic 07. Ja mlad pijem noci Nedeljko Bilkic 08. Kazi duso moja Nedeljko Bilkic 09. Kuca je bez tebe prazna Nedeljko Bilkic 10. Sam od sebe bjezim Nedeljko Bilkic 11. Ne pitaj me stara majko Nedeljko Bilkic 12. Ne pomaze Bog Nedeljko Bilkic 13. Samo da je vidim Nedeljko Bilkic 14. Nikad ne kazem ne Nedeljko Bilkic 15. Ti si sve sto imam Nedeljko Bilkic 16, Prolazi zivot Nedeljko Bilkic 17. Slava Nedeljko Bilkic 18. Tanja Nedeljko Bilkic 19. Ostaj ovde RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic - Sevdalinke ![]() Nedeljko Bilkic - Aj, golubice, sivoga ti perja Nedeljko Bilkic - Aj, kakve Ajka oci ima Nedeljko Bilkic - Bulbul pjeva okolo Mostara Nedeljko Bilkic - Evo srcu mom radosti Nedeljko Bilkic - Koja gora Ivo Nedeljko Bilkic - Kradem ti se u veceri Nedeljko Bilkic - Krcma u planini Nedeljko Bilkic - Leptirici mali Nedeljko Bilkic - Lijepi li su mostarski ducani Nedeljko Bilkic - Medna roso gde si zimovala Nedeljko Bilkic - Niz polje idu babo sejmeni Nedeljko Bilkic - Oj devojko pod brdom RE: Nedeljko Bilkic - Diskografija - pedja - 25.02.2025 Nedeljko Bilkic - Uzivo ![]() Nedeljko Bilkic - Banjaluko (uzivo) Nedeljko Bilkic - Bez ljubavi sve je pusto ( uzivo ) Nedeljko Bilkic - Djevojka sokolu zulum ucinila (Uzivo) Nedeljko Bilkic - Krcma u planini ( uzivo ) Nedeljko Bilkic - Kuca je bez tebe prazna ( uzivo ) Nedeljko Bilkic - Most do zavicaja (uzivo) Nedeljko Bilkic - Mujo kuje (uzivo) Nedeljko Bilkic - Odmori se majko ( uzivo ) Nedeljko Bilkic - Ovaj zivot za mene ne vazi ( uzivo ) Nedeljko Bilkic - Pjesma Bugojnu ( uzivo ) Nedeljko Bilkic - Progovori goro (uzivo) Nedeljko Bilkic - Tebi majko misli lete ( uzivo ) Nedeljko Bilkic - Tvoj otac i mati (uzivo) Nedeljko Bilkic - Zvijezda tjera mjeseca (uzivo) |