![]() |
|
VA - Folk Legende - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kompilacije i VA Izdanja (Više izvođača na jednom albumu) (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=161) +--- Thread: VA - Folk Legende (/showthread.php?tid=979) |
RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 7 (61 - 70) 61 ![]() Bora Spuzic Kvaka - Na Rastanku Ceca - Doktor Dragana Mirkovic - O, Da Li Znas Dzej - Jedan Dva Jasar Ahmedovski - Rastasmo Se K'o Dve Reke Jelena Brocic - Zaljubi Se U Mene Kemal Malovcic - Okrece Se Kolo Srece Lepa Brena - Pariski Lokal Lepa Lukic - Nocas Si Mi Duzan Ostao Marinko Rokvic - Pustite Me Da Je Vidim Miroslav Ilic - Pokidacu Lance I Katance Nino - Sto Mi Noci Nemaju Svanuca Predrag Zivkovic Tozovac - S One Strane Morave Snezana Savic - Tri Poljupca Toma Zdravkovic - Jelena RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 7 (61 - 70) 62 ![]() Jasar Ahmedovski - Mi Smo Bili Jedno Srce Lepa Brena - Hajde Da Se Volimo Mira Skoric - Karta Tuge Miroslav Ilic - Hocu, Hocu Mitar Miric - Ne Moze Nam Niko Nista Nervozni Postar - Zenim Se Predrag Zivkovic Tozovac - Madjarica Radisa Urosevic - Oko Moje Saban Saulic - Zbog Neverstva Jedne Zene Semsa Suljakovic - Mi Se Volimo Sinan Sakic - Reci Caso Slavko Banjac - Pevaj Duso Moja Juzna Toma Zdravkovic - Pustite Me Da Zivim Svoj Zivot Vesna Zmijanac - Nikome Nisam Ni Majka Ni Zena Zorica Brunclik - Ne Daj Da Nas Rastave RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 7 (61 - 70) 63 ![]() Halid Beslic - Da Zna Zora Jami - Hajde Meni Pridji Louis - Sve Cu Da Ti Dam Milance Radosavljevic - Selo Moje Mesto Najmilije Miroslav Ilic - Izdala Si Srce Nada Topcagic - Tri Zivota Srca Tri Rade Jorovic - Lepotica I Sirotan Radisa Urosevic - Tamburasi Jace, Jace Saban Saulic - Hajde Mala Da Pravimo Lom Sar E Roma - Mar Djandja Serif Konjevic - Dvije Rane Sneki - Neka Pukne Grom Snezana Savic - Ti Viki - Nikom Nije Lepse Nego Nama Zorica Brunclik - Odakle Si Sele RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 7 (61 - 70) 64 ![]() Aca Matic - Volesmo Se Samo Jedno Leto Ajnur Serbezovski - Jasmina Biljana Jevtic - Nista Ne Brini Bora Spuzic Kvaka - Napila Se Luda Glava Ceca - Nevaljala Dobrivoje Topalovic - Crni Zivot, Plava Zena Dragana Mirkovic - I U Dobru I U Zlu Enes Begovic - Ne Idi,Molim Te Halid Muslimovic - Samo Ti Mozes Slomiti Mi Srce Jasar Ahmedovski - Za Srca Zaljubljena Lepa Lukic & Ivana Djordjevic - Naslednica Marinko Rokvic - Samo Me Potrazi Mile Kitic - Pitaju Za Tebe Saban Saulic - Nije On Covek Za Tebe Zorica Brunclik - Kako Ti Je, Kako Zivis (& Saban Saulic) RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 7 (61 - 70) 65 ![]() Aca Matic - Pred Tvojom Skolom Beba Selimovic - Samo Ti Dzej - Ovaj Zivot Nije Lak Jasar Ahmedovski - Zabranicu Suzama Lepa Lukic - Ja Nemam Srece Mile Kitic - Casa Zuci, Casa Meda Miroslav Ilic - Nije Zivot Jedna Zena Nada Topcagic - To To Idemo Novica Zdravkovic - Naviko Sam Ja Na Nocni Zivot (Original) Radisa Urosevic - Ja Za Tebe Disem Serif Konjevic - Zbog Tebe Sam Vino Pio Sinan Sakic - Miko Druze Moj Slavko Banjac - Dodir Kao Led Snezana Savic - Bez Tebe Zorica Brunclik - Branili Su Nasu Ljubav RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 7 (61 - 70) 66 ![]() Ajnur Serbezovski - Rastanak Baja Mali Knindza - Bozic Je Biljana Jevtic - Daj Mi Malo Vremena Ceca - Mrtvo More Dragana Mirkovic - Opojni Su Zumbuli Halid Beslic - Sijedi Starac Jasar Ahmedovski - Sudba Svakog Stize Kemal Malovcic - Prosjak Ljubavi Marinko Rokvic - Polomio Vetar Grane Milance Radosavljevic - Magla Pala Miroslav Ilic - Suze Na Peronu Nada Topcagic - Jutro Je Predrag Zivkovic Tozovac - Trepetljika Trepetala Semsa Suljakovic - Jedna Suza Na Tvom Licu Vesna Zmijanac - Ti, Gde Si Sad RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 7 (61 - 70) 67 ![]() Bora Spuzic Kvaka - Uspavanka Dragan Koijc Keba - Prazno Srce Prazna Dusa Dzej - Ala Bi Te Okitio Mala Halid Beslic - Zajedno Smo Jaci Lepa Brena - Boli Me Uvo Za Sve Louis - Fato Mori Dusmanke Mira Skoric - Zar Ti Da Mi Sudis Miroslav Ilic - Poslednje Pismo Nada Topcagic - Zvjezda Tjera Mjeseca Nervozni Postar - Srecno Mladenci Radisa Urosevic - Igrale Se Delije Seki Turkovic - Pogledaj Me Sinan Sakic - Ljubila Me Zena Ta Snezana Savic - Osecam Te, Osecam Zorica Brunclik - Kada Bi Me Pitali RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 7 (61 - 70) 68 ![]() Aca Lukas - Sta Ucini Crni Gavrane Beba Selimovic - Kako Srcu Svom Da Kazem Biljana Jevtic - Udji Mi U Trag Dara Bubamara - Volim Da Te Volim Dragan Koijc Keba - U Snu Ljubim Medna Usta (Solo) Dzej - Sta To Bese Ljubav Jasar Ahmedovski - Oko Crno Oko Lepa Brena - Seik Medeni Mesec - Djavolica Milance Radosavljevic - Ti Neznas Kako Je Mojoj Dusi Miroslav Ilic - Tako Mi Nedostajes Nino - Udahni Duboko Saban Saulic - Sam Za Stolom Jedan Covek Sedi Serif Konjevic - Tudjin Slavko Banjac - Zar Sa Usana RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 7 (61 - 70) 69 ![]() Bora Spuzic Kvaka - Kolibo Mladosti Moje Ceca - Zlato Srecan Put Dragan Koijc Keba - Zal Za Usnama Dzej - Radjaj Sinove Halid Beslic - Sjecam Se Jami - Zbog Tebe Bi Vila Ostala Bez Krila Jelena Brocic - Bele Rade Kemal Malovcic - Blago Onom S Kim Si Sada Nada Topcagic - Ljubomorna Sam Radisa Urosevic - Zivela Srbija Saban Saulic - Odlazis, Odlazis Seki Turkovic - Krcma Stara Vesna Zmijanac - Idem Preko Zemlje Srbije Viki - Hajde Vodi Me Odavde Zorica Brunclik - Djurdjevdan RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 7 (61 - 70) 70 ![]() Ana Bekuta - Taj Zivot Moj Jasar Ahmedovski - Ja Imam Srce Za Ceo Svet Kemal Malovcic - Lazes Da Si Srecna Lepa Brena - Disco Urnebes Lepa Lukic - Vatro Moja Mira Skoric - Ljubavnici Miroslav Ilic - Pitas Majko Kako Je Nino - Zbogom Mala Rade Jorovic - Koliko Ima Na Livadi Sena Radisa Urosevic - Ne Gledaj Me Dok Muzika Svira Seki Turkovic - Daj Da Nesto Popijemo Semsa Suljakovic - Ne Lazi Serif Konjevic - Ljubav Je Potrebna Svima Sinan Sakic - Sudbina Me Na Put Salje Toma Zdravkovic - Ljubavi Zivote Moj RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 8 (71 - 80) 71 ![]() Bora Spuzic Kvaka - Stojim Na Uglu Prosjaku Slican (Tajna) Dobrivoje Topalovic - Progovori Sliko Lepa Brena - Evo Moga Delije Ljuba Alicic - Ti Si Moja Istina Marinko Rokvic - Snegovi Beli Opet Veju Milance Radosavljevic - Jedna Zena Plave Kose Mile Kitic - Samo Sam Jednom Voleo Miroslav Ilic - Gresnica Mitar Miric - Otvorite Sve Kafane Rade Jorovic - Volimo Se Tajno Saban Saulic - Kad Bi Casa Znala Sinan Sakic - Ej, Otkad Sam Se Rodio Slavko Banjac - Pevacu Da Te Zaboravim Toma Zdravkovic - Ostao Sam Sam Zorica Brunclik - Rodjeni Jedno Za Drugo RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 8 (71 - 80) 72 ![]() Aca Matic - Varala Si Me Ajnur Serbezovski - Nasa Balada Biljana Jevtic - Ja Sam Tvoja Dragana Mirkovic - Mamina I Tatina Dzej - Slazes Li Se Ti Jelena Brocic - Ko Ostavlja Ruze Louis - Slike U Oku Miroslav Ilic - Tamo Je Zavicaj Nino - Idi Moram Da Ti Kazem Predrag Zivkovic Tozovac - Ne Pitaj Me Ti Serif Konjevic - Djevojacke Suze Sneki - Harmoniko Sviraj Sama Snezana Savic - Tugo Moja, Zeljo Moja Vesna Zmijanac - Crni Kaput Viki - Tunel RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 8 (71 - 80) 73 ![]() Ana Bekuta - Oluja Dragan Koijc Keba - Moj Brate Enes Begovic - Zivot Tece Dalje Halid Muslimovic - Nesto Me Za Tebe Veze Lepa Brena - Cuvala Me Mama Lepa Lukic - Zivim Sama Louis - Duda Medeni Mesec - Uz Moravu Vetar Duva Nervozni Postar - Salko Dinamitas Nino - Otrovana Grehom Rade Jorovic - Stari Se Stari Radisa Urosevic - I Kad Cutis, Ti Mi Mnogo Kazes Sinan Sakic - Pusti Me Da Zivim Slavko Banjac - Lav Sam U Grudima Zorica Brunclik - Ja Sam Vatra, Ja Sam Zar RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 8 (71 - 80) 74 ![]() Ana Bekuta - S Tobom Srece Ni Za Leka Dragan Koijc Keba - Procvetala Lipa Stara Dragana Mirkovic - Dodaj Gas Jasar Ahmedovski - To Moze Samo Zena Jelena Brocic - Okrenucu Te Za 360 Lepa Brena - Dama Iz Londona Lepa Lukic - Ljubav U Ocima Marinko Rokvic - I Kad Me Svi Zaborave Mitar Miric - Ej, Mladosto Sto Me Ostavi Nada Topcagic - Ukradi Me Ukradi Rade Jorovic - Ne Salji Majko Sina U Tudjinu Saban Saulic - Vreme Za Zaljubljene Slavko Banjac - Srce Pati Kao Patika Snezana Savic - Boli Me Srce Za Tobom Toma Zdravkovic - Izgubljene Ljubavi RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 8 (71 - 80) 75 ![]() Dara Bubamara - Kosava Sa Dunava Dragana Mirkovic - Divlja Devojka Dzej - Sexy Ritam Halid Beslic - Gordana Jasar Ahmedovski - Pijanac Mira Skoric - Manastir Miroslav Ilic - Kad Grozdje Zri Nada Topcagic - Evo Moga Bekrije Predrag Zivkovic Tozovac - Leno, Magdaleno Radisa Urosevic - Umrecu Za Njom Saban Saulic - Jedna Lasta Ne Cini Prolece Seki Turkovic - Sta Cu Kuci Sneki - Zvezda Srece Snezana Savic - Topim Se Zorica Brunclik - Medeno Moje RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 8 (71 - 80) 76 ![]() Beba Selimovic - Tuzno Je Nebo Ljubavi Dara Bubamara - Ja Necu Da Ga Vidim Dragana Mirkovic - Bas Tebe Volim Ja Halid Beslic - Zlatna Casa Jami - Sta Trazis Ti U Srcu Mom Jelena Brocic - Hej Srce Bas Si Bilo Ludo Kemal Malovcic - Skorpija Sam Ja Lepa Brena - Ti Si Moj Greh Lepa Lukic - Krijes, Krijes Mile Kitic - Hiljadu Kisa U Meni Pada Miroslav Ilic - Lako Je Tebi Mala Nada Topcagic - Zar Ti Zar Ti Sinan Sakic - Korak Do Sna Vesna Zmijanac - Znas, Sta Mi Je Zao Zorica Brunclik - Ja Znam RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 8 (71 - 80) 77 ![]() Dragan Koijc Keba - Srce Mi Je Kameno Dragana Mirkovic - Kolo Srece Dzej - I Zene Vole Muskarce Hasim Kucuk Hoki - Pozdrav Majci Ljuba Alicic - Oci Pune Ljubavi Ljuba Alicic - Zivot Mi Se Zamerio Miroslav Ilic - Zbogom Ljubavi Nervozni Postar - Ne Spavaj Mala Moja Radisa Urosevic - Mala Moja, Moje Slatko Vino Semsa Suljakovic - Voli Me, Grli Me, Ljubi Me Serif Konjevic - Zaljubljena Srca Dva Sneki - Sneki Rap Toma Zdravkovic - Ostala Je Samo Uspomena Vesna Zmijanac - Da Budemo Nocas Zajedno Viki - Kud Puklo Da Puklo RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 8 (71 - 80) 78 ![]() Baja Mali Knindza - Kad Sam Bio Mali Biljana Jevtic - Ludo Srce Dobrivoje Topalovic - Kad Bi Mogo I Umro Bi Za Te Dzej - Zasto Pravis Majmuna Od Mene Jasar Ahmedovski - Zena Moje Mladosti Jelena Brocic - Ja Sam Se Zaljubila Kemal Malovcic - Moje Su Oci Dve Krupne Suze Marinko Rokvic - Tebe Nema Rade Jorovic - Kad Se Skupi Nase Drustvo Saban Saulic - Ne Pitaj Me Kako Mi Je Druze Seki Turkovic - Ako Te Nekad Zaboli Dusa Snezana Savic - Nova Ljubav Toma Zdravkovic - Cekaj Me Vesna Zmijanac - Sebi Sam Bila I Rat I Brat Viki - Svadbe Nece Biti RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 8 (71 - 80) 79 ![]() Aca Lukas - Ja Zivim Sam Ceca - Kuda Idu Ostavljene Devojke Dragana Mirkovic - Od Kad Sam Se U Tebe Zaljubila Haris Dzinovic & Hari Mata Hari - Ja Ne Pijem Lepa Brena - On Ne Voli Me Louis - Obrisi Suze Mala Moja Milance Radosavljevic - Uspomena Ti Si Bolna Mira Skoric - Bilo Bi Njoj Miroslav Ilic - Ti Si Moja Simpatija Nada Topcagic - Vragolanka Predrag Zivkovic Tozovac - Mesecina, Mesecina Sar E Roma - Bida Mange Romale Sinan Sakic - Pokloni Poljubac Prijatelju Starom Toma Zdravkovic - Sudbino Zorica Brunclik - Ubile Me Oci Zelene RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 8 (71 - 80) 80 ![]() Aca Matic - Zbogom Ljubavi Ana Bekuta - Tugo Moja Crnooka Enes Begovic - Kunem Se U Ljubav Svoju Jasar Ahmedovski - Zivlje Malo Tambursi Lepa Lukic & Ivana Djordjevic - Pesma Nasa Umret' Nece Ljuba Alicic - Bez Tebe Marinko Rokvic - Ljubav Stara Srce Para Mile Kitic - Stavi Karte Na Sto Mira Skoric - Tanana Milena Nada Topcagic - Plakacu Sutra Nedeljko Bajic Baja - Dve Ruze Semsa Suljakovic - Srce Cu Ti Dati Sinan Sakic - Sto Me Pitas Kako Zivim Sneki - To Sto Me Ne Volis Snezana Savic - Zasto Te Toliko Volim |