![]() |
|
Djordje Balasevic - Diskografija - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Zabavna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=102) +--- Forum: Diskografije / Kolekcije zabavnjaka (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=103) +---- Forum: D (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=107) +---- Tema: Djordje Balasevic - Diskografija (/showthread.php?tid=6585) |
RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 02 - Dok Je Nama Nas 02 ![]() Djordje Balasevic - Baby Blue Djordje Balasevic - Boze, Boze Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama Djordje Balasevic - Maliganska (Dajte Mi Vina) Djordje Balasevic - Medju Nama (Koceljeva) Djordje Balasevic - Noc Kad Sam Preplivao Dunav Djordje Balasevic - Prica 5 (K'o U Starim Filmovima) Djordje Balasevic - Prica 6 (Banatska Prica) Djordje Balasevic - Prica 7 (Pobegao) Djordje Balasevic - Prica 8 (Neprevedive Reci) Djordje Balasevic - Slabo Divanim Madzarski RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 03 - Dok Je Nama Nas 03 ![]() Djordje Balasevic - Boza Zvani Pub Djordje Balasevic - Cerka Djordje Balasevic - Medju Nama (O Korzou) Djordje Balasevic - Namcor Djordje Balasevic - Nevernik Djordje Balasevic - Prica 9 (Stalno Te Neko Gleda) Djordje Balasevic - Prica 10 (...Skrtarija) Djordje Balasevic - Prica 11 (Bio Sam Glupi Jugosloven) Djordje Balasevic - Prica 12 (Tito, Skola, Inostranstvo...) Djordje Balasevic - Provincijalka Djordje Balasevic - Sin Jedinac RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 04 - Dok Je Nama Nas 04 ![]() Djordje Balasevic - Anita Djordje Balasevic - Bela Ladja Djordje Balasevic - Caletova Pesma Djordje Balasevic - Covek Za Kog Se Udala Buba Erdeljan (Sale Vozac) Djordje Balasevic - Kao Rani Mraz Djordje Balasevic - Medju Nama (Svecari) Djordje Balasevic - Otilija Djordje Balasevic - Prica 13 (Ne-Melodicni Jezik) Djordje Balasevic - Prica 14 (I Odjednom Gotova Pesma) Djordje Balasevic - Prica 15 (Nema Nasih) Djordje Balasevic - Prica 16 (Lagani Ritam) Djordje Balasevic - Sve Je Otislo U Honduras (Nenormalni Bend) RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 05 - Dok Je Nama Nas 05 ![]() Djordje Balasevic - Ja Je Ljubim Ona Podriguje Djordje Balasevic - Ja Nisam Luzer Djordje Balasevic - Jos Jedna Pesma O Maloj Garavoj Djordje Balasevic - Medju Nama (Dva Bozica) Djordje Balasevic - Ne Volim Januar Djordje Balasevic - Prica 17 (Price Za Biografiju) Djordje Balasevic - Prica 18 (Sve U Svoje Vreme) Djordje Balasevic - Prica 19 (Prvi Televizor) Djordje Balasevic - Prica 20 (Sve Se To Dogodilo Na Putu ...) Djordje Balasevic - Remorker Djordje Balasevic - Ringispil Djordje Balasevic - Uticaj Rodjaka Na Moj Zivotni Put RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 06 - Dok Je Nama Nas 06 ![]() Djordje Balasevic - Medju Nama (Kad Pilici Utihnu ...) Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje Djordje Balasevic - Noc Kad' Je Tisa Nadosla Djordje Balasevic - Oprosti Mi Katrin Djordje Balasevic - Poslednja Nevesta Djordje Balasevic - Prica 21 (Od Stapara Do Menhetna) Djordje Balasevic - Prica 22 (Sumoran Scenario) Djordje Balasevic - Prica 23 (Odlazak Na More) Djordje Balasevic - Prica 24 (Zeljko Plejbek) Djordje Balasevic - Prica O Vasi Ladackom RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 07 - Dok Je Nama Nas 07 ![]() Djordje Balasevic - D-Moll Djordje Balasevic - Jednom Su Sadili Lipu Djordje Balasevic - Medju Nama (Crna Porodicna Ovca) Djordje Balasevic - Panonski Mornar Djordje Balasevic - Prica 25 (50 Godina) Djordje Balasevic - Prica 26 (Kao Ruski Mornar) Djordje Balasevic - Prica 27 (Jos Malo O Festivalima) Djordje Balasevic - Prica 28 (Tipovi Sa Komize) Djordje Balasevic - Prica 29 (Prozivanje Bolova) Djordje Balasevic - Prva Ljubav (1 Pokusaj-Neuspesan) Djordje Balasevic - Prva Ljubav (2 Pokusaj) Djordje Balasevic - Slovenska Djordje Balasevic - Zivot Je More RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 08 - Dok Je Nama Nas 08 ![]() Djordje Balasevic - Aco Braco Djordje Balasevic - Andjela (Nenormalni Bend) Djordje Balasevic - Crni Labud Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama (Sa Cimbalom) Djordje Balasevic - Divlji Badem Djordje Balasevic - Medju Nama (Moj Trojanski Konj) Djordje Balasevic - Miholjsko Leto Djordje Balasevic - Olivera Djordje Balasevic - Prica 30 (Kantaautori) Djordje Balasevic - Prica 31 (27,5 Godina Rada) Djordje Balasevic - Prica 32 (Neke Stvari Pricam Ponovo) Djordje Balasevic - Prica 33 (Nije Dobro Snimqen!) Djordje Balasevic - Ratnik Paorskog Srca RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 09 - Dok Je Nama Nas 09 ![]() Djordje Balasevic - Civutski Vrt Djordje Balasevic - Galicia Djordje Balasevic - Ja Vas Kanda, Znam (1 Pokusaj) Djordje Balasevic - Ja Vas Kanda, Znam (2 Pokusaj) Djordje Balasevic - Medju Nama (Mali I Veliki Koncerti) Djordje Balasevic - Otilija Djordje Balasevic - Pred Zadnji Sneg Djordje Balasevic - Prica 34 (Pesma Za Davljenje Macica) Djordje Balasevic - Prica 35 (O Galiciji) Djordje Balasevic - Slabo Divanim Madzarski (Sa Cimbalom) Djordje Balasevic - Tvoj Neko RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 10 - Dok Je Nama Nas 10 ![]() Djordje Balasevic - Bezdan Djordje Balasevic - Hej Haj Bas Nas Briga Djordje Balasevic - Ja Vas Kanda, Znam (3 Pokusaj-Uspesan) Djordje Balasevic - Marina Djordje Balasevic - Medju Nama (Kao Kampanja Za Selonacelnika) Djordje Balasevic - Mirka Djordje Balasevic - Na Pola Puta Djordje Balasevic - Na Posletku Djordje Balasevic - Odlazi Crikus Djordje Balasevic - Pesma O Jednom Petlu Djordje Balasevic - Prica 36 (Ja Sam Covek Svojih Snova) Djordje Balasevic - Prica 37 (Kao Cepelin Iznad Zagreba) Djordje Balasevic - Prica 38 (Sta Se Vi Mesate...) Djordje Balasevic - Prica 39 (O Marini) RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 11 - Rani Mraz Hi-Fi Centar – CD 10273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Prica O Vasi L. 02. Djordje Balasevic - Aco-Braco 03. Djordje Balasevic - Civutski Vrt 04. Djordje Balasevic - Kere Varosanke 05. Djordje Balasevic - Ladjarska Serenata 06. Djordje Balasevic - Boze, Boze ... 07. Djordje Balasevic - Galicia 08. Djordje Balasevic - Tvoj Neko 09. Djordje Balasevic - Maliganska 10. Djordje Balasevic - Ja Vas, Kanda, Znam! 11. Djordje Balasevic - Pred Zadnji Sneg 12. Djordje Balasevic - Kao Rani Mraz 13. Djordje Balasevic - Pricica O Vasi L.. Instrumental RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 12 - Kompilacija 3 Albuma City Records ![]() ![]() CD 1 Bezdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Sve Je Otislo U Honduras 02. Djordje Balasevic - Virovitica 03. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 04. Djordje Balasevic - Nema Vise Benda Kao 'Neoplanti' 05. Djordje Balasevic - Bezdan 06. Djordje Balasevic - Stari Orkestar 07. Djordje Balasevic - Narodnjaci 08. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje 09. Djordje Balasevic - Slow Motion CD 2 Panta Rei ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Soliter 02. Djordje Balasevic - Neki Se Rode Kraj Vode 03. Djordje Balasevic - Oni 04. Djordje Balasevic - Sansona 05. Djordje Balasevic - Nemam Nista S Tim 06. Djordje Balasevic - Starim 07. Djordje Balasevic - Cekajuci Montenegro Express 08. Djordje Balasevic - Jednom ... 09. Djordje Balasevic - Requiem CD 3 Tri Posleratna Druga (Muzika Iz Istoimenog Romana) ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Sugar Rap 02. Djordje Balasevic - Jos Jedna Pesma O Maloj Garavoj 03. Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama 04. Djordje Balasevic - Caletova Pesma 05. Djordje Balasevic - D-Moll 06. Djordje Balasevic - Kad Odem 07. Djordje Balasevic - Saputnik 08. Djordje Balasevic - Remorker 09. Djordje Balasevic - O, Boze RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 13 - Najveci Hitovi Na Jednom Mestu Hi-Fi Centar ![]() ![]() CD 1 Portret 1 ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Prica O Vasi Ladackom 02. Djordje Balasevic - Ringispil 03. Djordje Balasevic - Lakonoga 04. Djordje Balasevic - Aco Braco 05. Djordje Balasevic - Maliganska 06. Djordje Balasevic - Budimpestanska Noc 07. Djordje Balasevic - Slabo Divanim Madjarski 08. Djordje Balasevic - Ja Luzer! 09. Djordje Balasevic - Caletova Pesma 10. Djordje Balasevic - D-Moll 11. Djordje Balasevic - Na Posletku 12. Djordje Balasevic - Korzo 13. Djordje Balasevic - Kristifore Crni Sine 14. Djordje Balasevic - Prva Ljubav 15. Djordje Balasevic - Bezdan CD 2 Portret 2 ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama 02. Djordje Balasevic - Princezo, Javi Se ... 03. Djordje Balasevic - Moja je draga vestica 04. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje 05. Djordje Balasevic - Protina Kci 06. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 07. Djordje Balasevic - Zivot Je More 08. Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci 09. Djordje Balasevic - Panonski Mornar 10. Djordje Balasevic - Noc Kad Je Tisa Nadosla 11. Djordje Balasevic - Boze, Boze ... 12. Djordje Balasevic - Namcor 13. Djordje Balasevic - Krivi Smo Mi 14. Djordje Balasevic - Marim Ja 15. Djordje Balasevic - Dodjoska CD 3 Balade ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 02. Djordje Balasevic - Protina Kci 03. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje 04. Djordje Balasevic - Prica O Vasi Ladackom 05. Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci 06. Djordje Balasevic - Zivot Je More 07. Djordje Balasevic - Kao Rani Mraz 08. Djordje Balasevic - Ratnik Paorskog Srca 09. Djordje Balasevic - Prva Ljubav 10. Djordje Balasevic - Dodjoska 11. Djordje Balasevic - Jednom Su Sadili Lipu ... 12. Djordje Balasevic - Na Posletku 13. Djordje Balasevic - Bezdan 14. Djordje Balasevic - D-Moll 15. Djordje Balasevic - Ostaje Mi To Sto Se Volimo CD 4 Rani Mraz ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Pricica O Vasi L. 02. Djordje Balasevic - Aco-Braco 03. Djordje Balasevic - Civutski Vrt 04. Djordje Balasevic - Kere Varosanke 05. Djordje Balasevic - Ladjarska Serenata 06. Djordje Balasevic - Boze, Boze ... 07. Djordje Balasevic - Galicia 08. Djordje Balasevic - Tvoj Neko 09. Djordje Balasevic - Maliganska 10. Djordje Balasevic - Ja Vas, Kanda, Znam! 11. Djordje Balasevic - Pred Zadnji Sneg 12. Djordje Balasevic - Kao Rani Mraz 13. Djordje Balasevic - Prica O Vasi L. RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2005 - 1 - Mater Vetru - Live CD 1 Hi-Fi Centar – DVD 02 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Djordje Balasevic - Aco Braco Djordje Balasevic - Bio Sam Balasevic! Djordje Balasevic - Bitno Je Da Imas Podrsku! Djordje Balasevic - Boze, Boze Djordje Balasevic - Centar Il' Periferija! Djordje Balasevic - Ja Vas Kanda Znam Sa Stranda Djordje Balasevic - Jednom Djordje Balasevic - Kljucni Silikon! Djordje Balasevic - Maliganska Djordje Balasevic - Na Bogojavljensku Noc Djordje Balasevic - Na Mene Niko Nista Da Baci! Djordje Balasevic - Najgora Publika Na Svetu! Djordje Balasevic - Pricica O Vasi Ladackom (Instrumental) Djordje Balasevic - Romanticna Vremena! Djordje Balasevic - Tvoj Neko RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2005 - 2 - Mater Vetru - Live CD 2 Hi-Fi Centar – DVD 02 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Djordje Balasevic - Budimpestanska Noc Djordje Balasevic - Caletova Pesma Djordje Balasevic - De Belli! Djordje Balasevic - Galicia Djordje Balasevic - Jovica Stendal! Djordje Balasevic - Korzo Djordje Balasevic - Niste U Kompjuteru! Djordje Balasevic - Panonski Mornar Djordje Balasevic - Ratnik Paorskog Srca Djordje Balasevic - Scenario! Djordje Balasevic - Svecari! Djordje Balasevic - U Nase Vreme! Djordje Balasevic - Vojvodjanska Turneja! RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2005 - 3 - Mater Vetru - Live CD 3 Hi-Fi Centar – DVD 02 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Djordje Balasevic - Bi Religiozan! Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama Djordje Balasevic - Hej, Haj Bas Nas Briga Djordje Balasevic - Ladjarska Uspavanka Djordje Balasevic - Madzarski! Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje Djordje Balasevic - Ne Volim Januar Djordje Balasevic - O Scenariu (Drugi Put)! Djordje Balasevic - Ostaje Mi To Sto Se Volimo Djordje Balasevic - Pred Zadnji Sneg Djordje Balasevic - Priznajem Da Sam Patetican! Djordje Balasevic - Slabo Divanim Madzarski Djordje Balasevic - Turneja Po Malim Mestima! RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2005 - 4 - Antologija City Records – CD 000 428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Jos Jedna Pesma O Maloj Garavoj 02. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje 03. Djordje Balasevic - Virovitica 04. Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama 05. Djordje Balasevic - Caletova Pesma 06. Djordje Balasevic - D Mol 07. Djordje Balasevic - Sve Je Otislo U Honduras 08. Djordje Balasevic - Bezdan 09. Djordje Balasevic - Remorker 10. Djordje Balasevic - Slow Motion 11. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 12. Djordje Balasevic - Stari Orkestar 13. Djordje Balasevic - Soliter 14. Djordje Balasevic - Narodnjaci 15. Djordje Balasevic - Oni 16. Djordje Balasevic - Kad Odem 17. Djordje Balasevic - Jednom Su Sadili Lipu 18. Djordje Balasevic - Rekvijem RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2006 - 1 - Sacuvano U Arhivi CD 1 ![]() Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama (Live) Djordje Balasevic - Dobro Vece Moj Zagrebe (Live) Djordje Balasevic - Koliki Su Marsovci (Koncert) Djordje Balasevic - Leged'a O Gedi... (Live ver.2) Djordje Balasevic - Ljubio Sam Snasu...(Kon.Ver.1) Djordje Balasevic - Ljubio Sam Snasu...(Kon.Ver.2) Djordje Balasevic - Miroslav Antic (Koncert) Djordje Balasevic - Ne Volim Januar (Live) Djordje Balasevic - O Tetku (Verzija 1 - Koncert) Djordje Balasevic - O Tetku (Verzija 2 - Koncert) Djordje Balasevic - Panonski Mornar 2000 Djordje Balasevic - Skech (ZG-Uzivo) RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2006 - 2 - Sacuvano U Arhivi CD 2 ![]() Djordje Balasevic - Becarac Djordje Balasevic - Beograd & Muva Djordje Balasevic - Da Ti Je BMW (Live) Djordje Balasevic - Ja Je Ljubim Ona Podriguje (Live) Djordje Balasevic - Kad Je Tuga Treba Da Se Cuga Djordje Balasevic - Kosarkasi Djordje Balasevic - NATO Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci (Sa Horom Kolibri) Djordje Balasevic - Ni Nedelje Nisu Sto Su Bile Djordje Balasevic - Olivera (Live) Djordje Balasevic - Parodija Djordje Balasevic - Petao (Tup Tup) Djordje Balasevic - Pop Cira I Pop Spira (Iz TV Serije) Djordje Balasevic - Prodaje Se Frend (Live) Djordje Balasevic - Prva Ljubav (Sa 7 Mladih) Djordje Balasevic - Rakete (Comedy) (Live) Djordje Balasevic - Reporter Djordje Balasevic - Vojnici (Iz TV Serije) Djordje Balasevic - Zagrli Me Djordje Balasevic - Zezanje (Pricica) Djordje Balasevic - Zivot Je Jednosmerna Cesta (Sa Jadrankom Stojakovic) Djordje Balasevic - Zivot Je More (Live) RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2006 - 3 - Sacuvano U Arhivi CD 3 ![]() Djordje Balasevic - Budimpestanski Sneg Djordje Balasevic - Ja Je Ljubim Ona Podriguje Djordje Balasevic - Kadinjaca Djordje Balasevic - Opatica Djordje Balasevic - Pesme U Doba Tita (Intervju) Djordje Balasevic - Svako Vreme Ima Svoju Boju RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2007 - 1 - Platinum Collection City Records – CD 000 559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama 02. Djordje Balasevic - Jos Jedna Pesma O Maloj Garavoj 03. Djordje Balasevic - Sve Je Otislo U Honduras 04. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje 05. Djordje Balasevic - Bezdan 06. Djordje Balasevic - D Mol 07. Djordje Balasevic - Virovitica 08. Djordje Balasevic - Caletova Pesma 09. Djordje Balasevic - Narodnjaci 10. Djordje Balasevic - Remorker 11. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 12. Djordje Balasevic - Stari Orkestar 13. Djordje Balasevic - Slow Motion 14. Djordje Balasevic - Rekvijem 15. Djordje Balasevic - Kad Odem 16. Djordje Balasevic - Soliter 17. Djordje Balasevic - Jednom Su Sadili Lipu 18. Djordje Balasevic - Oni |