![]() |
|
Zaim Imamovic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: Z (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=32) +---- Thread: Zaim Imamovic - Diskografija (/showthread.php?tid=5762) |
RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic 2012 - Folk Zvijezde Zauvijek CD 2 Croatia Records – 6008094 ![]() Zaim Imamovic - Boluje Mi Moja Draga Zaim Imamovic - Bosno Moja Plemenita Zaim Imamovic - Cesto Mladjan Prosetah Kraj Drine Zaim Imamovic - Da Ja Imam Ata Svog Zaim Imamovic - Djevo, Djevo, Sto Mi Ljubav Kratis Zaim Imamovic - Imam Dragu U Sokaku Mome Zaim Imamovic - Kolika Je U Prijedoru Carsija Zaim Imamovic - Kradem Ti Se Zaim Imamovic - Kraj Tanana Sadrvana Zaim Imamovic - Lov Lovio Muhareme Zaim Imamovic - Od Kako Sam Sevdah Svezo Zaim Imamovic - Oj, Jeseni, Tugo Moja Zaim Imamovic - Otkad Tebe Nema Zaim Imamovic - Razbolje Se Zlato Meharato RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic - Nerasporedjene 1 ![]() Ah, moj Doro Ajsa Alija se do jezera krade (Alajbegovic- Petkovic) Bol boluje mlado momce Bre devojce lepa momo Cempres viti Cvetala mi ruza na pendzeru Djela Fato djela zlato Djevojka sokolu zulum ucinila Djevojka vice s visoka brda RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic - Nerasporedjene 2 ![]() Djul Fatima Duni vjetre malo sa neretve Ej Kakave Ajka Crne Oci Ima Gdje si da si moj golube Haj od kako je BanjaLuka postala Haj u Agana Haj vino piju dva mila jarana Haj, kolika je Seher Banjaluka Hajdemo draga, lugu zelenome 1° verzija (bez muzike) Hitrala se djevojcica RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic - Nerasporedjene 3 ![]() Ikindija sunce zalazase Ime tvoje draga necu spomenuti Izidjider Fato 1° verzija Izidjider Fato 2° verzija Ja se pitam (Uzivo) Ja zagrizoh sareniku jabuku Jel ti zao sto se rastajemo Kad ja podjem draga iz Sarajva grada Kad sam tebi svoju ljubav dao Kad u basti zaspu djul behari RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic - Nerasporedjene 4 ![]() Zaim Imamovic - Kasno prodjoh gorom Romanijom Zaim Imamovic - Klice vila sa Mostarskih stina Zaim Imamovic - Kolika je Jahorina planina Zaim Imamovic - Kolika je ta na moru galija Zaim Imamovic - Konj zelenko rosnu travu pase Zaim Imamovic - Kud se spremas Zaim Imamovic - Lijepa je Azemina nekad bila Zaim Imamovic - Ljubicice ne cvetaj na bregu Zaim Imamovic - Mehmeda majka budila Zaim Imamovic - Moj asiku, reko si mi doci RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic - Nerasporedjene 5 ![]() Moj Milane Moj zumbule 1° verzija Moj zumbule 2° verzija Na obali Drine 2° verzija Ne pitaj me stara majko Ne tuguj mi na prozoru svome Ne vracaj se vise Nije svaka ljubav prava O moje mlado gledanje Od kako si tudja zena RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic - Nerasporedjene 6 ![]() Odjekuje gora Romanija Oj Zumreto duso moja Oj, Djevojko asik duso Oj, Ilidzo, kito cvijeca Okrenuh se svugdje tama Oprosti mi zlato moje Po gradini mjesecina sija meka 1° verzija Po gradini mjesecina sija meka 2° verzija Po mojoj basti zumbuli cvjetaju Po zvjezdanom nebu mjesec krece RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic - Nerasporedjene 7 ![]() Pod bregom se jela razgranala Pokraj grada Sarajeva Poranih jutros u ranu zoru Raslo mi je badem drvo 1° verzija Raslo mi je badem drvo 2° verzija S livu mi stranu kraj srca Sarajevo na Visoku gledu Sini, sini, sjaj mjesece Siroce sam, na sve mi se zaluje Soko mi leti visoko RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic - Nerasporedjene 8 ![]() Spavas li kcerko Srdo Moja Srusila se kula i kapija - 2° verzija Stade Se Cvijece Rosom Kititi Sto li mi se Radobolja muti 1° verzija Sto li mi se Radobolja muti 2° verzija Sto li mi se Travnik zamaglio Sto si draga zabrinuta Svud je kisa svud je blato Telal Vice Po Hercegovini RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic - Nerasporedjene 9 ![]() Titrala se djevojcica Tjeraj ladju od kraja U Bosni se podignula raja U seheru kraj bistra Vrbasa U Svijetu Sam Zivot Ostavio Vec odavno ja ne ljubim Vihor ruzu niz polje tjerase Volim je volim Zaprosio Alija 1° verzija Zaprosio Alija 2° verzija RE: Zaim Imamovic - Diskografija - pedja - 12.02.2026 Zaim Imamovic - Nerasporedjene 10 ![]() Zasto si me majko rodila 2° verzija Zelen lisce goru kiti 2° verzija - Zaim Imamovic i Safet Isovic Zelio sam ljubav pravu Zora svice, zora rudi Zvijezda goni mjeseca - (Zaim solo harmonika) |