![]() |
|
VA - Folk Legende - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kompilacije i VA Izdanja (Više izvođača na jednom albumu) (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=161) +--- Thread: VA - Folk Legende (/showthread.php?tid=979) |
RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 5 (41 - 50) 41 ![]() Ceca - Sto Si Tako Zaboravan Goca Stojicevic - Pala Cuprija Hanka Paldum - Ja Te Volim Hasim Kucuk Hoki - Pjevaj Prijatelju Ipce Ahmedovski - Ime Moje A Prezime Tvoje Izvorinka Milosevic - Ja Vlajna A Ti Srbijanac Ljuba Alicic - Nek Ti Kosu Nose Vetrovi Nenad Jovanovic - Osman Aga Radisa Urosevic - Ej Cija Frula Saban Bajramovic - Jasmina Saban Saulic - Ne Cekaj Skitnicu Silvana Armenulic - Rane Moje Slavko Banjac - Preslo Mi U Naviku Sneki - Hopa Cupa Snezana Djurisic - Isplaci Se Snezana Savic - O Kakva Noc Toma Zdravkovic - Dva Smo Sveta Razlicita Tozovac - Sumadinac Vesna Zmijanac - Ne Kuni Ga Majko Zorica Brunclik - Opa Cupa RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 5 (41 - 50) 42 ![]() Aca Ilic - Da Mi Je Ova Pamet Bila Biljana Jeftic - Zovem Te Zlato Moje Dara Bubamara - Mesecina Dobrivoje Topalovic - Delicemo Sve Na Pola Dragana Mirkovic - Dobra Devojka Dusko Kulis - Hladno Je Ugrij Me Dzej - Dunav Goca Stojicevic - Trepetljika Trepetala Halid Beslic - Jabuke Su Bile Slatke Halid Muslimovic - Halo Duso Kako Si Hanka Paldum - Kani Suzo Izdajice Ipce Ahmedovski - Kumovi Kumovi Jasar Ahmedovski - Ceo Grad Je Plakao Za Nama Lepa Brena - Okreces Mi Ledja Louis - Fato Mori Dusmanke Marinko Rokvic - Zbogom Zeno Nevernice Lepa Merima Njegomir - Zbog Tebe Milance Radosavljevic - U Ocima Druge Zene Mile Kitic - Marija Miroslav Ilic - Ova Noc RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 5 (41 - 50) 43 ![]() Maja Marijana - Jutros Se Mene Ne Secas Milan Babic - Bez Tebe Je Gorko Vino Milos Bojanic - Jedan Covek Jedna Zima Mirjana Bajraktarevic - Mujo Kuje Nedeljko Bilkic - Amerika Nema Lovcen Radisa Urosevic - Momacko Vece Saban Bajramovic - A Sunen Romalen Saban Saulic - Majko Sve Ti Oprastam Selimova I Zelcevski - Dafino Vino Crveno Serif Konjevic - Opet Je Prolece Jedina Moja Silvana Armenulic - Grli Me, Ljubi Me Sinan Sakic - Izadji Na Pet Minuta Slobodan Mulina - Nema Moje Cobanice Snezana Djurisic - Tebe Nema, Milo Moje Toma Zdravkovic - Rastajemo Se Vasilija Radojcic - Tamna Noci, Tamna Li Si Vera Ivkovic - Ide Lola Iz Indjije Vesna Zmijanac - Pada Kisa Zorica Minic - Mila Majko Salji Me Na Vodu Zvonko Bogdan - Pred Senkinom Kucom RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 5 (41 - 50) 44 ![]() Aca Matic - Svirajte Samo Za Mene Ana Bekuta - Ostavljena Angel Dimov - Mi Smo Jedno Za Drugo Ceca - Volela Sam, Volela Dobrivoje Topalovic - Kosili Smo Seno Dragan Kojic Keba - Zar Za Mene Srece Nema Dragana Mirkovic - Sladjano, Moje Sladjano Extra Nena - Tebe Nema Halid Beslic - Ta Je Zena Varala Me Haris Dzinovic - Odlazi, Nestaje Izvorinka Milosevic - Jecam Znjela Jasar Ahmedovski - Otkud' Tebe Da Se Setim Lepa Brena - Ma Gde Bas Ti Lepa Lukic - Tamnjanika Milance Radosavljevic - Ne Igraj Se Mala Mile Kitic - Ratnik Za Ljubav Miroslav Ilic - Moravsko Predvecerje Muharem Serbezovski - Ramajana Radisa Urosevic - Ajd Idemo Rado Toma Zdravkovic - Ja Nemam Prava Ni Na Kakvu Srecu RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 5 (41 - 50) 45 ![]() Beki Bekic - Marama Sarena Dragana Mirkovic - Najlepsi Par Dzej - Ja Bitanga I Baraba Jami - Sibica Kemal Malovcic - Gde Si Sada Leptirice Moja Lepa Brena & Dzej - Ljubavne Igrarije Ljuba Alicic - Voleli Smo Isto Vino Louis - Zajdi Zajdi Marinko Rokvic - Otvorite Sve Kafane Milena Plavsic - Casa Srece Nada Obric - Kada Volim Ja Se Borim Novica Negovanovic - Ti Lepotom Cuda Stvaras Radisa Urosevic - Kosio Sam Seno Rasa Pavlovic - Jesen Prodje Ja Se Ne Ozeni Saban Saulic - Avantura Saska Karan - Dacu Dacu Slavko Banjac - Tajna Veza Snezana Djurisic - Nema Cara Od Becara Snezana Savic - Sama Sam Jaca Zeljko Samardzic - Zasto Si Me Dala RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 5 (41 - 50) 46 ![]() Andrija Jovanovic - Dva Dobra Druga Asim Brkan - Najljepsu Haljinu Veceras Obuci Biljana Jeftic - Ko Iz Kabla Kisa Lije Ceca - Mesec, Nebo, Zvezdice Dragana Mirkovic - Pitaju Me U Mom Kraju Dusko Kulis - Bez Ljubavi Sve Je Pusto Dzej - U Krizi Sam Velikoj Halid Beslic - Nekad Sam Ti Bio Drag Haris Dzinovic - Krcmaru Vina Za Svirace Hasim Kucuk Hoki - Necu Otrov Krcmarice Lepa Brena - Janos Merima Njegomir - Sta Mi Znacis Milan Babic - Sana Milance Radosavljevic - Dao Bih Ovo Malo Zivota Milos Bojanic - Sumadijo Pozdravlja Te Bosna Mirjana Bajraktarevic - Samo Njega Sanjam Nedeljko Bilkic - Zivot Romane Pise Radisa Urosevic - Zivota Mi Moga Sinan Sakic - Nestao Je Osmeh Srece Toma Zdravkovic - Majci Za Rodjendan RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 5 (41 - 50) 47 ![]() Goca Stojicevic - Pusti Me Da Nadjem Srcu Lek Hasan Dudic - Ta Je Zena Varala Me Jasar Ahmedovski - Hocu, Necu Lepa Brena - Sanjam Ljuba Alicic - Gde Si Da Si Moj Golube Miroslav Kovacevic - Idi Zeno Neverna Muharem Serbezovski - Esmeralda Nedzad Salkovic - Voleo Bih Da Sam Sunce Nenad Jovanovic - Ceri Moja Aliji Dal Da Te Dam Rade Jorovic - Sanja Rasa Pavlovic - Idem Putem Subara Me Kvari Sneki - Caki Cale Snezana Djurisic - Devet Dana Bolujem Snezana Savic - Sarene Oci Tozovac - Jeremija Vasilija Radojcic - Sta Cu Majko Sta Cu Vesna Zmijanac - Mene Neces Ispiti Ko Vino Viki - Otkad Sam Se Rodila Zorica Brunclik - Da Li Da Li... Zorica Minic - Srecna Slava Domacine RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 5 (41 - 50) 48 ![]() Aca Ilic - A Kad Malo Popijem Ajnur Serbezovski - Digi Digi Daj Beki Bekic - Ti I Ja Srca Dva Biljana Jeftic - Rodila Sam Sina Ceca - Zaboravi Dobrivoje Topalovic - Mala Moja Nek Je Soba Vruca Dragan Kojic Keba & Ceca - U Snu Ljubim Dragana Mirkovic - Za Mene Si Ti Dusko Kulis - Pamticu Te Dzej - Idi, Jer Neko Ceka Halid Beslic - Otrov Mi Dajte Izvorinka Milosevic - Jesen Je Kisna Bila Marinko Rokvic - Odlazi Jedno Leto Milance Radosavljevic - Oprosti Majko Mile Kitic - Mi Smo Bili Jedan Zivot Miroslav Ilic - Kad Si Sa Mnom Ne Misli Na Vreme Muharem Serbezovski - Proklet Bio Ko Nas Rastavi Radisa Urosevic - Srpska Se Truba Sa Kosova Cuje Radojka I Tine Zivkovic - Beogradjanka Slobodan Lalic - Da Se Nisam Ozenio Lani RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 5 (41 - 50) 49 ![]() Dragana Mirkovic - Milo Moje, Sto Te Nema Gvozden Radicevic - Mili Oce Moj Majko Voljena Halid Muslimovic - Da, Da, Da Mile Kitic - Lazu Me Zelene Oci Miroslav Kovacevic - Ona Je Kriva Muharem Serbezovski - Placi Violino Novica Negovanovic - Pobedise Dusu Suze Radisa Urosevic - Caj Goro Lane Moje Silvana Armenulic - Samo Njega Sanjam Sneki - Ljubav Je Nasa Bozja Volja Snezana Djurisic - Da Sam Volela Snezana Savic - Mozda Ljubav Nije To Toma Zdravkovic - Vozovi Moji Prolaze Trajan Todorovic - Beli Venac Usnija Redzepova - Aman Vodenicare Vesna Zmijanac - Ostavljena Zena Vida Pavlovic - Zaklela Se Zemlja Zorica Brunclik - Odricem Se Svega Zorica Minic - Eh Da Zna Zvonko Bogdan - Govori Se Da Me Varas RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 5 (41 - 50) 50 ![]() Aca Matic - Zene I Vino Ana Bekuta & Keba - Nemoj Nista Pricati Angel Dimov - Nikad Nikad Beki Bekic - Cigani Bora Spuzic Kvaka - Dodji Ublazi Bol Srca Mog Ceca - Babaroga Dzej - Blago Onom Ko Rano Poludi Hanka Paldum - Sa, Sa Sarajevo Lepa Brena - Sto Si Mala Mrsava Ko Grana Merima Njegomir - Kad Kazem Ljubav Mislim Na Tebe Milance Radosavljevic - Samo Ona Moze Mile Kitic - Evo Opet Stize Car Mira Pejic - Ciganka Sam Mala Miroslav Ilic - Dan Osvice, A Ja Odlazim Muharem Serbezovski - Ramo Druze Moj Nedeljko Bilkic - Tarabe Bih Preskakao Saban Saulic - Verujem U Ljubav Snezana Savic - Avantura Toma Zdravkovic - Oj Dunave, Dunave Zoran Kalezic - Zao Mi Je, Zao RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 6 (51 - 60) 51 ![]() Aleksandar Danilovic - Jedna Suza Na Tvom Licu Biljana Jevtic - Evo Ti Srce Na Dlanu Ceca - Vazduh Koji Disem Dragana Mirkovic - Crni Leptir Dzej - Zar Ja Da Ti Brisem Suze Halid Beslic - Srebrni Mjesec Hanka Paldum - Crne Kose Ipce Ahmedovski - Da Ti Guzvam Postelju Lepa Brena - Cik Pogodi Marinko Rokvic - Da Volim Drugu Ne Mogu Milance Radosavljevic - Svirajte Nocas Samo Za Nju Mile Kitic - Sve Su Case Ispijene Miroslav Ilic - Probudi Se Srce Moje Mitar Miric - Nasao Sam Pravu Muharem Serbezovski - Za Vencanim Stolom Novica Negovanovic - Jedna Reka U Mom Kraju Radisa Urosevic - Tudja Zeno Saban Saulic - Dodji Za Bolje Sutra Silvana Armenulic - Srce Gori, Jer Te Voli Toma Zdravkovic - Svirajte Mi Tiho, Tise RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 6 (51 - 60) 52 ![]() Dusko Kulis - Najlepse Oci Halid Muslimovic - Reci Sreco Ipce Ahmedovski - Stari Drugar Glava Luda Jasar Ahmedovski & Extra Nena - Zajedno Lepa Lukic - Kojom Mukom Da Te Mucim Mile Kitic - Stari Druze Vidjas Li Je Miroslav Kovacevic - Kofer Pun Suza Nada Obric - Nadji Me Dok Samujem Nenad Jovanovic - Mori Puce Puska Radojka I Tine Zivkovic - Meraklijsko Kolo Silvana Armenulic - Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim Slavko Banjac - Ne Truje Me Ovo Vino Sneki - Duso Moja Tanana Snezana Djurisic - Ne Bih Prebolela Toma Zdravkovic - Nocas Sam Tuzan, Ciganko Moja Tozovac - Ajd' Idemo Rado Vesna Zmijanac - Svatovi Vida Pavlovic - Sarena Marama Zorica Minic - Hej Noci Tamna Noci Zvonko Bogdan - Moja Mala Nema Mane RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 6 (51 - 60) 53 ![]() Aca Ilic - Ja Je Volim, Ona Zna Ajnur Serbezovski - Zajko Kukurajko Biljana Jevtic & Aca Ilic - Biljana Ceca - Ustani, Budi Se Dobrivoje Topalovic - Opet Sam Pogresio Dragana Mirkovic - Da, Da, Da Dzej - Ucini Nesto Zivote Extra Nena - Za Ljubav Nasu Gvozden Radicevic - Pij Draga Nocas Iz Moje Case Hanka Paldum - Ja Te Pjesmom Zovem Izvorinka Milosevic - Stara Vlajna Lepa Brena - Udri, Mujo Merima Njegomir - Ljube Mi Se Crne Oci Milance Radosavljevic - Izacicu Da Je Vidim Milena Plavsic - Pozeli Nam Majko Srecu Milos Bojanic - Gdje Sam To Pogrijesio Miroslav Ilic - Za Tebe Imam Ljubav Nedeljko Bilkic - Ja Mlad Pijem Noci Radisa Urosevic - Oj Vojvodo Sindjelicu Safet Alija - Zadnji Gros RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 6 (51 - 60) 54 ![]() Jami - Pusti Me Da Zivim Kemal Malovcic - Cuvaj Draga Nasu Cerku Ljuba Alicic - Volecu Te Muko Moja Marinko Rokvic - Mozda Smo Se Sreli Al' Poznali Nismo Mile Kitic - Gubitnik Mira Skoric - Neka Se Ubije On Mirjana Bajraktarevic - Doletece Beli Golub Mitar Miric - Rastaje Se Moja Generacija Nedzad Salkovic - Nocas Nek Se Pjeva Novica Negovanovic - Zivot Me Kune Voljena Zeno Rasa Pavlovic - Dosla Drina Od Brega Do Brega Rodja Raicevic - Ti Si Jedini Greh Saban Saulic - Opasna Si Kao Kobra Sinan Sakic - Ljutim Se Na Samog Sebe Slavko Banjac - Sta Je To Sa Mnom Toma Zdravkovic - Ja Nemam Prava Usnija Redzepova - Napravicu Lom Vasilija Radojcic - Pamtis Li Jos Ljubavi Moja Zeljko Samardzic - Prelila Se Casa Moja Zoran Kalezic - Sve Je S Tobom Nestalo RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 6 (51 - 60) 55 ![]() Ana Bekuta - Volim Ga Majko Volim Angel Dimov - Sto Mi Slomi Srce Beki Bekic - Imam Jedno Pitanje Cune - Komsinica Dragan Kojic Keba - U Crno Obojeno Dragana Mirkovic - Spasi Me Samoce Dzej - Zurka Esma Redzepova - Volim Te, Veruj Mi Ferid Avdic - Doslo Vreme Za Rastanak Goca Stojicevic - Jutros Mi Je Ruza Procvetala Halid Beslic - Mostovi Tuge Haris Dzinovic - Ciganin Sam Ja Hasan Dudic - Budi Moja Jasmina Hasim Kucuk Hoki - Rastanak Jasar Ahmedovski - I Bez Tebe Svitace Snezana Djurisic - Jedna Suza Snezana Savic - Tako Je Malo Ljubavi Toma Zdravkovic - Sto Je Tuzna Tako Ova Noc Tozovac - Kraj Dunava Koliba Vesna Zmijanac - Sama RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 6 (51 - 60) 56 ![]() Izvorinka Milosevic - Domacine Rode Moj Lepa Lukic - Sta Ima Novo Mile Bogdanovic & Narakord - Osam Tamburasa Mira Pejic - U Ranu Zoru Miroslav Ilic - Lidija Muharem Serbezovski - Osman - Aga Nedeljko Bilkic - Beli Grade Beli Vinograde Nenad Jovanovic - Zone Mori Zone Radisa Urosevic - Ko To Kaze,Ko To Laze Saban Saulic - Andjeoska Vrata Saska Karan - Doci Ce Mi Glave Selimova I Zelcevski - Eleno Cerko Silvana Armenulic - Ja Molim Za Ljubav Sneki - Ne Trazi Me Kad Ti Lose Ide Snezana Djurisic - Pevam Za Ljubavi Stare Toma Zdravkovic - Zena Je Plakala Tozovac - Ti Si Tudja Zena Vesna Zmijanac - Ja Sam Ona Koju Trazis Zorica Brunclik - Ne Pitajte Koliko Kosta Zvonko Bogdan - Fijaker Stari RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 6 (51 - 60) 57 ![]() Aca Ilic - Ciganka Aca Matic - Dodji U Moje Sne Ana Bekuta - Samo Ti Ceca - Volela Sam Te Dragana Mirkovic - Otkad Sam Se U Tebe Zaljubila Dragisa Sekulic - Razbolim Se Sve S Jeseni Dzej - Zivote, Zeno Bez Morala Goca Stojicevic - Zagrli Me I Oprosti Mi Halid Beslic - Pamtit Cu Te Hanka Paldum - Uzalud Mi Trazis Oprostaj Hasim Kucuk Hoki - Nema Te Vise Alija Jasar Ahmedovski - A Oko Mene Zenski Svet Kemal Malovcic - Cemu Se Bez Mene Nadas Merima Njegomir - Ti Si Moja Jabuka Od Zlata Milance Radosavljevic - Da Li Sanjam Mile Bogdanovic - Sinoc, Kad Je Pao Mrak Milos Bojanic - Takva Se Jednom Radja Nada Obric - Zasto Se Nismo Ranije Sreli Rade Jorovic - Djedo Radojka I Tine Zivkovic - Radino Kolo RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 6 (51 - 60) 58 ![]() Biljana Jevtic - Crne Kose Cune - Kafu Mi Draga Ispeci Dragana Mirkovic - Vetrovi Tuge Extra Nena - Moj Golube Hanka Paldum - Zbog Tebe Ipce Ahmedovski - Oce Oce Ljuba Alicic - Nisi Znala Za Bol Srca Mog Milena Plavsic - Banja Luko I Ta Tvoja Sela Miroslav Radovanovic - Ona Nece Da Me Ceka Muharem Serbezovski - Idi Iz Mog Grada Serif Konjevic - Zauvijek Si Ostala U Meni Sinan Sakic - Ne Spominji Plave Oci Slobodan Mulina - Uzice Mali Carigrade Toma Zdravkovic I Tanja Boskovic - Ja Zudim Tozovac - Pricaj Mi O Njoj Vasilija Radojcic - Nek Toce Vino Svatovi Nasi Vaso Bozic - Idu Pisma Bez Postara Vesna Zmijanac - Zar Bi Me Lako Drugome Dao Zeljko Samardzic - Zasviraj Druze Zorica Minic - Jecam Znjela RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 6 (51 - 60) 59 ![]() Aca Matic - Zar Je To Kraj Aca Trandafilovic - Donesi Vina, Krcmarice Angel Dimov - Ziv Nam Bio Domacine Beki Bekic - Pusti Me Da Zivim Svoj Zivot Ceca - Kad Bi Bio Ranjen Dragana Mirkovic - Kad Bi Znao Kako Ceznem Dusko Kulis - Daj Mi Daj Dzej - Gde Je Ljubav Nasa Ferid Avdic - Ne Plasim Se Godinama Miroslav Kovacevic - Ti Sa Mnom Odlicno Znas Muharem Serbezovski - Mi Smo Ljudi Cigani Radisa Urosevic - Ja I Tata Ko Dva Brata Saban Bajramovic - Celav Babo Slobodan Lalic - Devojcice, Devojcice Mala Sneki - Pojacacu Radio Snezana Savic - Kljuc Od Srca Usnija Redzepova - Sto Si Leno Na Golemo Vera Ivkovic - Vesela Sam Lepa Zena Vida Pavlovic - Dragane Zoran Kalezic - Uzalud Te Trazim RE: Folk Legende - pedja - 03.01.2025 Folk Legende - Kolekcija 6 (51 - 60) 60 ![]() Ana Bekuta - Donesi Sunce Ceca - Lepotan Dobrivoje Topalovic - Vodenicar Halid Beslic - Ljubav Je Stvorila Andjela Halid Muslimovic - Vrati Se Dok Mladosti Ima Haris Dzinovic - O'djila Ipce Ahmedovski - Prodaj Suze Drugima Jami - Usne Su Ti Rubini Lepa Brena - Biseru Beli Marinko Rokvic - Jednom Sam I Ja Volio Milan Babic - Dusmani Nemaju Dusu Mile Kitic - Hej Vi Hitri Bijeli Dani Mira Pejic - Ciganka Mi Gatala Mira Skoric - Koji Je Danas Dan Miroslav Ilic - Balada O Nama Radisa Urosevic - Tako Mi Nedelje Toma Zdravkovic - Da Li Ima Neko Vesna Zmijanac - Sta Bi Ti Bez Mene Zorica Brunclik - Volim Te Sve Vise Zvonko Bogdan - Ej, Salasi |