![]() |
|
Djordje Balasevic - Diskografija - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Zabavna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=102) +--- Forum: Diskografije / Kolekcije zabavnjaka (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=103) +---- Forum: D (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=107) +---- Tema: Djordje Balasevic - Diskografija (/showthread.php?tid=6585) |
RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1999 - Mojoj Mami Mesto Maturske Slike U Izlogu aped Pictures – CD 2028, PGP RTS – CD 2028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rani Mraz 01. Uvod Rani Mraz 02. Sve je dobro, kad se dobro svrsi Rani Mraz 03. Drago mi je zbog mog starog Rani Mraz 04. Jedan Sasa iz voza Rani Mraz 05. Uticaj rodjaka na moj zivotni put Rani Mraz 06. Mnogo mi znaci to Rani Mraz 07. Neki novi klinci Rani Mraz 08. Stara pesma Rani Mraz 09. Moj frend ima rock and roll band Rani Mraz 10. Brakolomac Rani Mraz 11. Prodaje se prijatelj Rani Mraz 12. U razdeljak te ljubim Rani Mraz 13. Prva ljubav Rani Mraz 14. Racunajte na nas RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1999 - Target - Live ![]() Djordje Balasevic - Covek Sa Mesecom U Ocima (Target Live) Djordje Balasevic - Namcor (Target Live) Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje (Target Live) Djordje Balasevic - Ringispil (Target Live) Djordje Balasevic - Slovenska (Target Live) RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2000 - 1 - Kolekcija Singlova - 77 - 98 Taped Pictures – CD 2094 ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - U Razdeljak Te Ljubim 02. Djordje Balasevic - Prva Ljubav 03. Djordje Balasevic - Kristifore Crni Sine 04. Djordje Balasevic - Marina 05. Djordje Balasevic - Pile Moje, Pace Moje Malo 06. Djordje Balasevic - Racunajte Na Nas 07. Djordje Balasevic - Strasan Zulj 08. Djordje Balasevic - Ljubio Sam Snasu Na Salasu 09. Djordje Balasevic - Oprosti Mi Katrin 10. Djordje Balasevic - Panonski Mornar 11. Djordje Balasevic - Moja Draga Sad Je U Japanu 12. Djordje Balasevic - Lagana Stvar 13. Djordje Balasevic - Prvi Januar 14. Djordje Balasevic - Hej, Haj Bas Nas Briga 15. Djordje Balasevic - Triput Sam Video Tita 16. Djordje Balasevic - Hej, Carobnjaci 17. Djordje Balasevic - Poluuspavanka 18. Djordje Balasevic - 1987 RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2000 - 2 - Devedesete Hard Rock Shop – HRS-CD 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Devedesete 02. Djordje Balasevic - Ziveti Slobodno ... 03. Djordje Balasevic - Balkanski Tango 04. Djordje Balasevic - Plava Balada 05. Djordje Balasevic - Stih Na Asfaltu 06. Djordje Balasevic - Leged'a O Gedi Gluperdi 07. Djordje Balasevic - Sevdalinka 08. Djordje Balasevic - Kao Talas ... 09. Djordje Balasevic - Nedostaje Mi Nasa Ljubav 10. Djordje Balasevic - Naopaka Bajka 11. Djordje Balasevic - Dok Gori Nebo Nad Novim Sadom 12. Djordje Balasevic - Mrtvi ... 13. Djordje Balasevic - Je.... Se Devedesete RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2000 - 3 - Balade Hi-Fi Centar – CDD 10230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Svirajte Mi 'Jesen Stize Dunjo Moja' 02. Djordje Balasevic - Prica O Vasi Ladackom 03. Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci 04. Djordje Balasevic - Slovenska 05. Djordje Balasevic - Odlazi Cirkus 06. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje 07. Djordje Balasevic - Prva Ljubav 08. Djordje Balasevic - Dodjoska 09. Djordje Balasevic - Na Posletku 10. Djordje Balasevic - Lepa Protina Kci 11. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 12. Djordje Balasevic - Zivot Je More 13. Djordje Balasevic - Bezdan 14. Djordje Balasevic - D-Moll 15. Djordje Balasevic - Caletova Pesma 16. Djordje Balasevic - Samo Da Rata Ne Bude RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2000 - 4 - Pub aped Pictures – CD 2088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Ilona 02. Djordje Balasevic - Ratnik Paorskog Srca 03. Djordje Balasevic - Za Sve Je Kriv Toma Sojer 04. Djordje Balasevic - Za Trecu Smenu 05. Djordje Balasevic - Lepa Protina Kci 06. Djordje Balasevic - Pesma O Jednom Petlu 07. Djordje Balasevic - Boza Zvani Pub 08. Djordje Balasevic - Predlog 09. Djordje Balasevic - Na Pola Puta 10. Djordje Balasevic - Marina 11. Djordje Balasevic - Pile Moje, Pace Moje Malo 12. Djordje Balasevic - Oprosti Mi Katrin 13. Djordje Balasevic - Prvi Januar 14. Djordje Balasevic - Samo Rata Da Ne Bude -Uzivo- RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2000 - 5 - Koncert U Narodnom Pozoristu ![]() Djordje Balasevic - 100 Koncert Djordje Balasevic - Dva Tanga Djordje Balasevic - Gej Parada Djordje Balasevic - Kad Jesen Dodje Djordje Balasevic - Kad Su Vladale Tikve Djordje Balasevic - Kao Horor Djordje Balasevic - Laku Noc Djordje Balasevic - Moj Kucni Otpor Djordje Balasevic - Nobelovci I Ostali.... Djordje Balasevic - Novogodisnja Porodicna Prica Djordje Balasevic - Otpor Djordje Balasevic - Pobednicka Kosulja Djordje Balasevic - Stari Filmovi Djordje Balasevic - Starozenja Djordje Balasevic - Stvarno Je Gotov Djordje Balasevic - Talenat Djordje Balasevic - Znate Sta RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2000 - 6 - Portret I Hi-Fi Centar – CDD 10228 ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Bluz Mutne Vode 02. Djordje Balasevic - Pa Dobro Gde Si Ti 03. Djordje Balasevic - Oprosti Mi Katrin 04. Djordje Balasevic - Moja Draga Sad je U Japanu 05. Djordje Balasevic - Kristifore Crni Sine 06. Djordje Balasevic - U Razdeljak Te Ljubim 07. Djordje Balasevic - Don Francisko Long Play 08. Djordje Balasevic - Na Posletku 09. Djordje Balasevic - Neko To Od Gore Vidi Sve 10. Djordje Balasevic - Sve Je Dobro Kad Se Dobro Svrsi 11. Djordje Balasevic - Prica O Vasi Ladackom 12. Djordje Balasevic - Svirajte Mi 'Jesen Stize Dunjo Moja' 13. Djordje Balasevic - Bezdan 14. Djordje Balasevic - Ljubio Sam Snasu Na Salasu 15. Djordje Balasevic - D-Moll 16. Djordje Balasevic - Caletova Pesma RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2000 - 7 - Portret II Hi-Fi Centar – CDD 10229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama 02. Djordje Balasevic - Boza Zvani Pub 03. Djordje Balasevic - Mirka 04. Djordje Balasevic - Namcor 05. Djordje Balasevic - Panonski Mornar 06. Djordje Balasevic - Nikad Kao Bane 07. Djordje Balasevic - Pesma O Jednom Petlu 08. Djordje Balasevic - Drago Mi Je Zbog Mog Starog 09. Djordje Balasevic - Prva Ljubav 10. Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci 11. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 12. Djordje Balasevic - O, Kakvih Tuznih Ljubavi Ima 13. Djordje Balasevic - Lepa Protina Kci 14. Djordje Balasevic - Slovenska 15. Djordje Balasevic - Odlazi Cirkus 16. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje 17. Djordje Balasevic - Zivot Je More 18. Djordje Balasevic - Racunajte Na Nas 19. Djordje Balasevic - Samo Da Rata Ne Bude RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2000 - 8 - VA Najveci Koncert U Gradu - Zetra Sarajevo Nika Records – NR-CD-M-0090 ![]() ![]() ![]() ![]() 01 - Sarajevo Big Band - Avizo Benbasa 02 - Vlado Kreslin - Crna Kitara 03 - Vlado Kreslin - Nekega Jutra 04 - Vlado Kreslin - Namesto Koga Roza Cveti 05 - Kemal Monteno, Sarajevo Big Band - Napisi Jednu Ljubavnu 06 - Kemal Monteno, Sarajevo Big Band - Na Kraju Grada Ljubavnu 07 - Kemal Monteno, Sarajevo Big Band - Pahuljice Moja 08 - Kemal Monteno, Sarajevo Big Band - Jedne Noci U Decembru 09 - Indexi - Snijeg Pada Na Behar Voce 10 - Indexi, Sarajevo Big Band - Pruzam Ruke Naj, Naj 11 - Indexi - Sve Ove Godine 12 - Indexi - Svijet U Kome Zivim 13 - Indexi - Plima 14 - Indexi - Bacila Je Sve Niz Rijeku 15 - Indexi, Vlado Kreslin - Voljelo Se Dvoje Mladih (Zute Dunje) 16 - Dusko Gojkovic, Sarajevo Big Band - Doboj 17 - Dusko Gojkovic, Sarajevo Big Band - Benbasa 18 - Dusko Gojkovic, Sarajevo Big Band - Bosni Calling 19 - Oliver Dragojevic, Sarajevo Big Band - Galeb I Ja 20 - Oliver Dragojevic, Sarajevo Big Band - Tko Sam Ja Da Ti Sudim 21 - Oliver Dragojevic, Sarajevo Big Band - Kad Mi Dodjes Ti 22 - Oliver Dragojevic, Kemal Monteno - Vjeruj U Ljubav 23 - Oliver Dragojevic, Sarajevo Big Band - Cesarica 24 - Svi Zajedno - Prica O Vasi Ladackom 25 - Djordje Balasevic - Svirajte Mi Jesen Stize 26 - Djordje Balasevic - Slovenska 27 - Djordje Balasevic - Sevdalinka 28 - Djordje Balasevic - Jednom Su Sadili Lipu RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2001 - 1 - Dnevnik Starog Momka Hard Rock Shop – HRS-CD 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Otilia 02. Djordje Balasevic - Ljerka 03. Djordje Balasevic - Ankica 04. Djordje Balasevic - Jaroslava 05. Djordje Balasevic - Eleonora 06. Djordje Balasevic - Nevena 07. Djordje Balasevic - Anita 08. Djordje Balasevic - Julia 09. Djordje Balasevic - Branislava 10. Djordje Balasevic - Ognjena 11. Djordje Balasevic - Ljudmila 12. Djordje Balasevic - Andjela RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2001 - 2 - Dnevnik Panonskog Mornara - Live CD 1 ![]() Djordje Balasevic - Baby Blue Djordje Balasevic - Budimpestanski Sneg Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama Djordje Balasevic - 'Jako Proracunat' Djordje Balasevic - Kako Je Novi Sad Nekad Izgleda Djordje Balasevic - Korzo Djordje Balasevic - Lepotuska Djordje Balasevic - Malecka Djordje Balasevic - Na Ivici 50-tih Djordje Balasevic - Nije Uvek Bilo Ovako Sjajno Djordje Balasevic - O Pocetku Djordje Balasevic - Sale Nadj Je Umro U Snu Djordje Balasevic - Slabo Divanim Madzarski Djordje Balasevic - Spanske Serije Djordje Balasevic - Starim Djordje Balasevic - 'Tiltov'o' Sam Djordje Balasevic - Uvod RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2001 - 3 - Dnevnik Panonskog Mornara - Live CD 2 ![]() Djordje Balasevic - Begej Djordje Balasevic - Bezdan Djordje Balasevic - Boza & Vasa Djordje Balasevic - Caletova Pesma Djordje Balasevic - Jos Jedan Dan Bez Nje Djordje Balasevic - Kantaautor Djordje Balasevic - Letnje Tezgarenje Djordje Balasevic - Mendo I Slavica Djordje Balasevic - Moja Je Draga Vestica Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci Djordje Balasevic - Noc Kad Je Tisa Nadosla Djordje Balasevic - Provincijalka Djordje Balasevic - Ziveti Slobodno RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2001 - 4 - Dnevnik Panonskog Mornara - Live CD 3 ![]() Djordje Balasevic - Hej Haj Bas Nas Briga Djordje Balasevic - Jesen Stize Dunjo Moja Djordje Balasevic - Lepa Protina Kci Djordje Balasevic - Menuet Djordje Balasevic - Na Pola Puta Djordje Balasevic - Ne Volim Januar Djordje Balasevic - Odlazi Cirkus Djordje Balasevic - Oprosti Mi Katrin Djordje Balasevic - Prva Ljubav Djordje Balasevic - Ringispil Djordje Balasevic - Slovenska RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2002 - 1 - Ostace Okrugli Trag Na Mestu Satre - CD 1 Hard Rock Shop – HRS-CD 107/109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Prica O V. Ladackom 02. Djordje Balasevic - Poslednja Nevesta 03. Djordje Balasevic - Covek Za Kog Se Udala Buba Erdeljan 04. Djordje Balasevic - Miholjsko Leto 05. Djordje Balasevic - Princezo, Javi Se ... 06. Djordje Balasevic - Provincijalka 07. Djordje Balasevic - Marina 08. Djordje Balasevic - Na Bogojavljensku Noc 09. Djordje Balasevic - Sin Jedinac 10. Djordje Balasevic - Zivot Je More 11. Djordje Balasevic - Ja Luzer! 12. Djordje Balasevic - Kao Talas ... 13. Djordje Balasevic - O Kako Tuznih Ljubavi Ima! 14. Djordje Balasevic - Lunjo ... 15. Djordje Balasevic - Uspavanka Za Decaka RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2002 - 2 - Ostace Okrugli Trag Na Mestu Satre - CD 2 Hard Rock Shop – HRS-CD 107/109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Marim Ja 02. Djordje Balasevic - Ziveti Slobodno 03. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 04. Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci 05. Djordje Balasevic - Balkanski Tango 06. Djordje Balasevic - Stih Na Asfaltu 07. Djordje Balasevic - Jos Jedna Pesma O Prvoj Ljubavi 08. Djordje Balasevic - Jednom Su Sadili Lipu ... 09. Djordje Balasevic - Namcor 10. Djordje Balasevic - Noc Kad Je Tisa Nadosla 11. Djordje Balasevic - Olelole 12. Djordje Balasevic - Pile Moje, Kako Stvari Stoje ... 13. Djordje Balasevic - Protina Kci 14. Djordje Balasevic - Za Trecu Smenu 15. Djordje Balasevic - Ostaje Mi To Sto Se Volimo RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2003 - 1 - Djoletova Pesma (Apsolutno Romanticno) PGP RTS – CD 414039 ![]() ![]() ![]() 04. Apsolutno Romanticno - Djoletova Pesma RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2003 - 2 - Budva - Live CD 1 ![]() Djordje Balasevic - Boza Zvani Pub Djordje Balasevic - Brzi I Ja Djordje Balasevic - Cut - Paste Djordje Balasevic - Gde Je Deda Djordje Balasevic - Ja Je Ljubim A Ona Podriguje Djordje Balasevic - Korzo (intro) Djordje Balasevic - Korzo Djordje Balasevic - Mlad Covek (50 Godina) Djordje Balasevic - Narodnjaci Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci Djordje Balasevic - Pesme Na Prodaju Djordje Balasevic - Place Mi Se Djordje Balasevic - Prica O Vasi Ladackom Djordje Balasevic - Princezo Javi Se Djordje Balasevic - Uvod (Intro !!!) Djordje Balasevic - Ziveti Slobodno RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2003 - 3 - Budva - Live CD 2 ![]() Djordje Balasevic - Budimpestanski Sneg Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama Djordje Balasevic - Ja Sam Iz Vojvodine Djordje Balasevic - Kako Smo ... Gedu Djordje Balasevic - Lakonoga Otilija Djordje Balasevic - Melodija Za Mobilni Djordje Balasevic - Namcor Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje Djordje Balasevic - Plava Balada Djordje Balasevic - Prava Zvezda Djordje Balasevic - Ringispil Djordje Balasevic - Sin Jedinac Djordje Balasevic - Slabo Divanim Madzarski Djordje Balasevic - U Pogresnom Trenutku RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 2004 - 01 - Dok Je Nama Nas 01 ![]() Djordje Balasevic - Al' Se Nekad Dobro Jelo (Operska Verzija) Djordje Balasevic - Cekajuci Montenegro Ekspres (Nenormalni Bend) Djordje Balasevic - Lepa Protina Kci Djordje Balasevic - Medju Nama (Prva Pesma) Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci Djordje Balasevic - Neko To Odgore Vidi Sve Djordje Balasevic - Portret Zivota Mog Djordje Balasevic - Prica 1 (O Rasponu Glasa) Djordje Balasevic - Prica 2 (Kako Ste Poceli!) Djordje Balasevic - Prica 3 (Prepoznavanje) Djordje Balasevic - Prica 4 (O Nekim Novim Klincima) Djordje Balasevic - Svirajte Mi Jesen Stize Dunjo Moja Djordje Balasevic - Uvod |