![]() |
|
Merima Njegomir - Diskografija - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: M (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=23) +---- Tema: Merima Njegomir - Diskografija (/showthread.php?tid=4511) |
RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir 2008 - Zapisano u vremenu 3CD Merima Njegomir 2008 - Zapisano u vremenu CD2 ![]() Merima Njegomir 01. Gde si duso, gde si rano Merima Njegomir 02. Maramica sva od bele svile Merima Njegomir 03. Mila majko salji me na vodu Merima Njegomir 04. Slavuj pile Merima Njegomir 05. Stade se cvece rosom kititi Merima Njegomir 06. Znas li dragi onu sljivu ranku Merima Njegomir 07. Moj dragane sto me zaboravljas Merima Njegomir 08. Bisenija kceri najmilija Merima Njegomir 09. Gradinom cvece cvetalo Merima Njegomir 10. Devojka je zelen bor sadila Merima Njegomir 11. Sto ti je stano more Merima Njegomir 12. Bolna lezi andjelija mlada Merima Njegomir 13. Sutra mi je dan vencanja Merima Njegomir 14. Zora zori Merima Njegomir 15. Karanfil se na put sprema Merima Njegomir 16. Preletese tice lastavice Merima Njegomir 17. Zasto sike, zasto Merima Njegomir 18. Ako ce se zenis Merima Njegomir 19. Kot' pokida sa grla djerdane RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir 2008 - Zapisano u vremenu 3CD Merima Njegomir 2008 - Zapisano u vremenu CD3 ![]() Merima Njegomir 01. Ivanova korita Merima Njegomir 02. Zbog tebe Merima Njegomir 03. Sto je lepo kad se neko voli Merima Njegomir 04. Kad zaskripi kapija Merima Njegomir 05. Zelene su oci tvoje Merima Njegomir 06. Da nije ljubavi tvoje Merima Njegomir 07. Samo jedna rec Merima Njegomir 08. Mezimica Merima Njegomir 09. Opilo nas vino Merima Njegomir 10. Ruzmarin Merima Njegomir 11. Uzmi me Merima Njegomir 12. Bol bolujem Merima Njegomir 13. Ljube mi se crne oci Merima Njegomir 14. Koga da milujem ja Merima Njegomir 15. Pamtim jos Merima Njegomir 16. Sta mi znacis Merima Njegomir 17. Usamljena Merima Njegomir 18. Vene ljubav Merima Njegomir 19. Jutros mi je ruza procvetala Merima Njegomir 20. Sto me tako lako zaboravljas RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir 2012 - Po rastanku 2012, PGP RTS CD 408717 ![]() Merima Njegomir 01. Na Drini cuprija Merima Njegomir 02. Gusle moje Merima Njegomir 03. Po rastanku Merima Njegomir 04. Ulica Merima Njegomir 05. Povratak Merima Njegomir 06. Zanela me pesma Merima Njegomir 07. Zena zaljubljena Merima Njegomir 08. Dovidjenja,moj andjele Merima Njegomir 09. Da su meni oci tvoje Merima Njegomir 10. Kazi goro zelena Merima Njegomir 11. Oj Moravo kiko devojacka Merima Njegomir 12. A gde si ti Merima Njegomir 13. Svakog dana u samoci Merima Njegomir 14. Koga da milujem ja Merima Njegomir 15. Divlje ruze Merima Njegomir 16. Ivanova korita RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir 2012 - Sevdalinke 2012, RTS PGP CD 408700 ![]() Merima Njegomir 01. Kad ja podjoh na Bembasu Merima Njegomir 02. Snijeg pade na behar na voce Merima Njegomir 03. Tebi majko misli lete Merima Njegomir 04. Tamburalo momce u tamburu Merima Njegomir 05. Moj dilbere Merima Njegomir 06. Cudna jada od Mostara grada Merima Njegomir 07. Bere cura plav jorgovan Merima Njegomir 08. Sedam dana sedam noci Merima Njegomir 09. Kisa pada trava raste Merima Njegomir 10. Sanak me mori Merima Njegomir 11. Mila majko salji me na vodu Merima Njegomir 12. Kraj tanana sadrvana Merima Njegomir 13. Stara staza Merima Njegomir 14. cesto sanjam da ti usne ljubim Merima Njegomir 15. Zvijezda tjera mjeseca RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir 2014 - Magla padnala v dolina 2014, PGP RTS PGP CD 408892 ![]() Merima Njegomir 01. Magla padnala v dolina Merima Njegomir 02. Gajtano mome mori Merima Njegomir 03. Tri put ti cukna Merima Njegomir 04. Stojanke bela vranjanke Merima Njegomir 05. Blagunjo dejce Merima Njegomir 06. Da znajes mori mome Merima Njegomir 07. Sto si leno na golemo Merima Njegomir 08. Jovane, sine, Jovane Merima Njegomir 09. Sto ti je Stano mori Merima Njegomir 10. Gugutka guka mi u gori Merima Njegomir 11. Zemi me, zemi Merima Njegomir 12. Dzanum na sred selo Merima Njegomir 13. Zasto Sike, zasto Merima Njegomir 14. A kude si bila mori kara koco RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir 2015 - Najlepse izvorne pesme, Sorabia Records ![]() Merima Njegomir 01. Gde si duso, gde si rano Merima Njegomir 02. Maramica sva od bele svile Merima Njegomir 03. Mila majko, salji me na vodu Merima Njegomir 04. Slavuj pile, ne poj rano Merima Njegomir 05. Stade se cvece rosom kititi Merima Njegomir 06. Znas li dragi onu sljivu ranku Merima Njegomir 07. Moj dragane, sto me zaboravljas Merima Njegomir 08. Bisenija, kceri najmilija Merima Njegomir 09. Gradinom cvece cvetalo Merima Njegomir 10. Devojka je zelen bor sadila Merima Njegomir 11. Sto ti je stano more Merima Njegomir 12. Bolna lezi andjelija mlada Merima Njegomir 13. Sutra mi je dan vencanja Merima Njegomir 14. Zora zori Merima Njegomir 15. Karanfil se na put sprema Merima Njegomir 16. Preletese tice lastavice Merima Njegomir 17. Zasto sike, zasto Merima Njegomir 18. Ako ce se zenis Merima Njegomir 19. Ko t' pokida sa grla djerdane Merima Njegomir 20. Svilen konac Merima Njegomir 21. Na uskrs sam se rodila RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir 2015 - Najlepse novokomponovane pesme ![]() Merima Njegomir 01. Ivanova korita Merima Njegomir 02. Zbog tebe Merima Njegomir 03. Sto je lepo kad se neko voli Merima Njegomir 04. Kad zaskripi kapija Merima Njegomir 05. Zelene su oci tvoje Merima Njegomir 06. Da nije ljubavi tvoje Merima Njegomir 07. Samo jedna rec Merima Njegomir 08. Mezimica Merima Njegomir 09. Opilo nas vino Merima Njegomir 10. Ruzmarin Merima Njegomir 11. Uzmi me rukama Merima Njegomir 12. Bol bolujem Merima Njegomir 13. Ljube mi se crne oci Merima Njegomir 14. Koga da milujem ja Merima Njegomir 15. Ali pamtim jos Merima Njegomir 16. Sta mi znacis Merima Njegomir 17. Usamljena Merima Njegomir 18. Vene ljubav Merima Njegomir 19. Jutros mi je ruza procvetala Merima Njegomir 20. Pevala bih al ne mogu sama RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir 2015 - Zarko i Merima ![]() Merima Njegomir 01. Gledam bajnu zoru (Zarko Dancuo) Merima Njegomir 02. Ko je srce u te dirno (Zarko Dancuo) Merima Njegomir 03. Tiho noci (Zarko Dancuo) Merima Njegomir 04. Bledi mesec (Zarko Dancuo) Merima Njegomir 05. Ti bi hteo pesmom da ti kazem (Zarko Dancuo) Merima Njegomir 06. Hladan vetar poljem piri (Zarko Dancuo) Merima Njegomir 07. Sedi mara na kamen studencu (Zarko Dancuo) Merima Njegomir 08. Oj, jesenske duge noci (Zarko Dancuo) Merima Njegomir 09. Na te mislim (Zarko Dancuo) RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir 2016 - Ej ljubavi stara 2016, Gold CD 2476 ![]() Merima Njegomir 01. Svadbeno se kolo vije (Jovan i Jelena) Merima Njegomir 02. Pod Ostrogom Merima Njegomir 03. Srce trepti sa Lovcena Merima Njegomir 04. Na Ljubotinj kraj Cetinja Merima Njegomir 05. Ej ljubavi stara (duet Zdravko Djuranovic) Merima Njegomir 06. Ej kaldrme i sokaci Merima Njegomir 07. Dok je majka ziva bila Merima Njegomir 08. Tekla voda na valove Merima Njegomir 09. Svud je kisa, svud je blato Merima Njegomir 10. Podgorice vjecni grade Merima Njegomir 11. Dva bijela goluba Merima Njegomir 12. Jos ne svice rujna zora Merima Njegomir 13. Leti, leti bijeli golube Merima Njegomir 14. Sitan biser sa djerdana RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir - Nerasporedjeno Merima Njegomir - Ala volim diku mog Merima Njegomir - Dva bijela goluba - Uzivo (Cetinje Fest 2010) Merima Njegomir - Na Ljubotinji kraj Cetinja - Uzivo (Cetinje Fest 2010) Merima Njegomir - Na Uskrs sam se rodila Merima Njegomir - Svilen konac RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir Trajni snimci RADIO BEOGRADA-a i RTS-a br.1 Merima Njegomir - A kud si bila mori Merima Njegomir - A sto pitas dzanum majke Merima Njegomir - Ajde Kato Merima Njegomir - Ako ce se zenis Merima Njegomir - Ako umram Merima Njegomir - Blagujno dejce mori Merima Njegomir - Da mi je znati boze moj Merima Njegomir - Dzanum na sred selo Merima Njegomir - Gajtano mome mori Merima Njegomir - Gde Si Duso Gde Si Rano Merima Njegomir - Ivanova korita Merima Njegomir - Jovane sine Merima Njegomir - Kiso Tiho Padaj Merima Njegomir - Magla padnala v dolina Merima Njegomir - Maramica Sva Od Bjele Svile RE: Merima Njegomir - Diskografija - skinmi - 11.10.2025 Merima Njegomir - Trajni snimci RADIO BEOGRADA-a i RTS-a br.2 Merima Njegomir - Mila majko salji me na vodu Merima Njegomir - Na Uskrs sam se rodila Merima Njegomir - Oj devojko Mala Merima Njegomir - Po mjesecini kraj simsira Merima Njegomir - Sto si Leno na golemo Merima Njegomir - Stojanke bela vranjanke Merima Njegomir - Sve pticice zapjevale Merima Njegomir - Svilen konac Merima Njegomir - Tri puta ti cuknam Merima Njegomir - Zajdi zajdi Merima Njegomir - Zasto si mi zasto Merima Njegomir - Zasto Sike, zasto Merima Njegomir - Znas li dragi onu sljivu ranku Merima Njegomir - Zora zori Merima Njegomir - Zvezda tera meseca |