![]() |
|
Radojka Zivkovic - Diskografija - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: R (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=27) +---- Tema: Radojka Zivkovic - Diskografija (/showthread.php?tid=3166) |
RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 20.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic 1975 - 2 - Beogradjanka PGP RTB, EP - 14408 ![]() Radojka Zivkovic 01. Beogradjanka Radojka Zivkovic 02. Saborska setnja Radojka Zivkovic 03. Radino kolo Radojka Zivkovic 04. Meraklijsko kolo RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic 1979 - 1 - Kolo, Pesma, Harmonika PGP RTB – LP 1534 ![]() 01. Radojka Zivkovic - Krusevljanka kolo 02. Radojka Zivkovic - Negotinka kolo 03. Radojka Zivkovic - Tasmajdansko kolo 04. Radojka Zivkovic - Denino kolo 05. Radojka Zivkovic - Traktosrsko kolo 06. Radojka Zivkovic - Vojvodino ravna 07. Radojka Zivkovic - Splet pesama iz Srbije 08. Radojka Zivkovic - Batino kolo 09. Radojka Zivkovic - Splet pesama iz Jugoslavije RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic 1979 - 2 - Harmoniko Moja PGP RTB – LP 1514 ![]() Radojka Zivkovic 01. Harmoniko moja Radojka Zivkovic 02. Bosno moja Radojka Zivkovic 03. Sine moj Radojka Zivkovic 04. Jedno drugom ljubav dajmo Radojka Zivkovic 05. Beograde, ljubavi moja Radojka Zivkovic 06. Rastanak Radojka Zivkovic 07. Sve zbog ljubavi Radojka Zivkovic 08. Nazdravimo prijatelji RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic 1984 - 50 Godina Umetnickog Rada PGP RTB – 2310171 ![]() 01. Tinetovo kolo 02. Darino kolo 03. Omladinska setnja 04. Aleksandrovacko kolo 05. Marino kolo 06. Traktorsko kolo 07. Slobodanovo kolo 08. Leskovcanka 09. Radino kolo 10. Zoranovo kolo RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic 1986 - Kola Za Secanje PGP RTB, LP - 2114860 ![]() a1 Radojka i Tine Zivkovic - Zikino kolo a2 Radojka i Tine Zivkovic - Mandovsko kolo a3 Radojka i Tine Zivkovic - Saborska setnja a4 Radojka i Tine Zivkovic - Raletovo kolo a5 Radojka i Tine Zivkovic - Stara vlajna b1 Radojka i Tine Zivkovic - Moravac b2 Radojka i Tine Zivkovic - Banjski cacak b3 Radojka i Tine Zivkovic - Tikino kolo b4 Radojka i Tine Zivkovic - Biserka b5 Radojka i Tine Zivkovic - Milino kolo RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic 1987 - Splet Kola Uzivo In Takt Records – ITR 104 ![]() 10. Radojka Zivkovic - Splet kola Uzivo RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic 2006 - Zapisano U Vremenu CD 1 PGP RTS, CD - 406997 ![]() 01 - Radojka Zivkovic - Radojkino Kolo 02 - Radojka Zivkovic - Povela Je Jelka 03 - Radojka Zivkovic - Cacak Kolo 04 - Radojka Zivkovic - Tekla Reka Lepenica 05 - Radojka Zivkovic - Milosevsko Kolo 06 - Radojka Zivkovic - Stara Vlajna, Vlajnica 07 - Radojka Zivkovic - Splet Pesama I Igara Iz Srbije 08 - Radojka Zivkovic - Caj Goro, Lane Moje 09 - Radojka Zivkovic - Moravac Kolo 10 - Radojka Zivkovic - Radnicko Kolo 11 - Radojka Zivkovic - Splet Pesama I Kola Iz Srbije 12 - Radojka Zivkovic - Biserka Kolo 13 - Radojka Zivkovic - Splet Pesama I Kola Iz Srbije 14 - Radojka Zivkovic - Kolo Iz Sumadije 15 - Radojka Zivkovic - Oj, Devojko Djindjo Moja 16 - Radojka Zivkovic - Globodersko Kolo 17 - Radojka Zivkovic - Psenica Je Rodila 18 - Radojka Zivkovic - Denino Kolo 19 - Radojka Zivkovic - Moj Dilbere 20 - Radojka Zivkovic - Cuprijsko Kolo 21 - Radojka Zivkovic - Sano Duso 22 - Radojka Zivkovic - Djerdapsko Kolo 23 - Radojka Zivkovic - Bog Da Bije 24 - Radojka Zivkovic - Zupsko Kolo 25 - Radojka Zivkovic - Djelem, Djelem 26 - Radojka Zivkovic - Rastanak I Sedeljka 27 - Radojka Zivkovic - To Grad Smederevo RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic 2006 - Zapisano U Vremenu CD 2 PGP RTS, CD - 406997 ![]() 01 - Radojka Zivkovic - Zikino Kolo 02 - Radojka Zivkovic - Ajd Idemo Rado 03 - Radojka Zivkovic - Cuburka Kolo 04 - Radojka Zivkovic - Ima Majka Dve Devojke 05 - Radojka Zivkovic - Leskovacka Petorka 06 - Radojka Zivkovic - Ciji Prsten, Onoga Je Devojka 07 - Radojka Zivkovic - Saborska Setnja 08 - Radojka Zivkovic - Kolo Solidarnosti 09 - Radojka Zivkovic - Vetar Duva, Sljive Opadaju 10 - Radojka Zivkovic - Kolo Iz Srbije 11 - Radojka Zivkovic - Selo Zove, Oj! 12 - Radojka Zivkovic - Meraklijsko Kolo 13 - Radojka Zivkovic - Rastanak 14 - Radojka Zivkovic - Kolo Bozurevka 15 - Radojka Zivkovic - Sve Zbog Ljubavi 16 - Radojka Zivkovic - Banjski Cacak 17 - Radojka Zivkovic - Sa Mnom Zapevajte 18 - Radojka Zivkovic - ALeksandrovacko Kolo 19 - Radojka Zivkovic - Traktorsko Kolo 20 - Radojka Zivkovic - Jedno Drugom Ljubav Dajmo 21 - Radojka Zivkovic - Beogradsko Kolo 22 - Radojka Zivkovic - Beograde, Ljubavi Moja 23 - Radojka Zivkovic - Tasmandajsko Kolo RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic 2006 - Zapisano U Vremenu CD 3 PGP RTS, CD - 406997 ![]() 01 - Radojka Zivkovic - Harmonikasko Kolo 02 - Radojka Zivkovic - Harmoniko Moja 03 - Radojka Zivkovic - Tinetovo Kolo 04 - Radojka Zivkovic - Nazdravimo Prijatelji 05 - Radojka Zivkovic - Slobodanovo Kolo 06 - Radojka Zivkovic - U Nedelju Koja Dodje 07 - Radojka Zivkovic - Zoranovo Kolo 08 - Radojka Zivkovic - Svaka Majka Koja Cerku Ima 09 - Radojka Zivkovic - Darino Kolo 10 - Radojka Zivkovic - Ne Verujoj, Jarane 11 - Radojka Zivkovic - Tikino Kolo 12 - Radojka Zivkovic - Batino Kolo 13 - Radojka Zivkovic - Kujundzija Bjesedio 14 - Radojka Zivkovic - Milino Kolo 15 - Radojka Zivkovic - Lepa Mara 16 - Radojka Zivkovic - Raletovo Kolo 17 - Radojka Zivkovic - Vojvodinom Ravnom 18 - Radojka Zivkovic - Radino Kolo 19 - Radojka Zivkovic - Vlaska Pitalica 20 - Radojka Zivkovic - Negotinka Kolo 21 - Radojka Zivkovic - Pesma Sinovima 22 - Radojka Zivkovic - Krusevacko Kolo 23 - Radojka Zivkovic - Harmoniko, Ljubavi RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic 2014 - Kola ![]() Radojka i Tine Zivkovic 01. Moravac kolo Radojka i Tine Zivkovic 02. Cacak kolo Radojka i Tine Zivkovic 03. Splet Srpskih narodnih pesama Radojka i Tine Zivkovic 04. Caj goro lane moje Radojka i Tine Zivkovic 05. Splet narodnih pesama Radojka i Tine Zivkovic 06. Stara vlajna Radojka i Tine Zivkovic 07. Tekla reka Lepenica Radojka i Tine Zivkovic 08. Resavka kolo Radojka i Tine Zivkovic 09. Splet Srpskih narodnih pesama Radojka i Tine Zivkovic 10. Biserka kolo Radojka i Tine Zivkovic 11. Radnicko kolo Radojka i Tine Zivkovic 12. Splet Srpskih narodnih pesama Radojka i Tine Zivkovic 13. Zikino kolo RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic - Kolekcija ![]() Radojka Zivkovic - Biserka kolo Radojka Zivkovic - Bog da bije Radojka Zivkovic - Cacak kolo Radojka Zivkovic - Caj goro, lane moje Radojka Zivkovic - Cuprijsko kolo Radojka Zivkovic - Denino kolo Radojka Zivkovic - Djelem, djelem Radojka Zivkovic - Djerdapsko kolo Radojka Zivkovic - Globodersko kolo Radojka Zivkovic - Kolo iz Sumadije Radojka Zivkovic - Milosevsko kolo Radojka Zivkovic - Moj dilbere Radojka Zivkovic - Moravac kolo Radojka Zivkovic - Oj, devojko, djindjo moja Radojka Zivkovic - Psenica je rodila Radojka Zivkovic - Radnicko kolo Radojka Zivkovic - Radojkino kolo Radojka Zivkovic - Rastanak i sedeljka Radojka Zivkovic - Sano duso Radojka Zivkovic - Splet pesama i igara iz Srbije Radojka Zivkovic - Splet pesama i kolo iz Srbije Radojka Zivkovic - Splet pesama i kolo Srbije Radojka Zivkovic - Stara Vlajna (Vlajnica) Radojka Zivkovic - Sto grad Smederevo Radojka Zivkovic - Tekla reka Lepenica Radojka Zivkovic - Traktorsko kolo Radojka Zivkovic - Zupsko kolo RE: Radojka Zivkovic - Diskografija - pedja - 21.05.2025 Radojka I Tine Zivkovic - Ostalo ![]() Radojka Zivkovic - Leskovacka petorka Radojka Zivkovic - Ljubicicevo kolo Radojka Zivkovic - Banjski Cacak Radojka Zivkovic - Carapansko kolo Radojka Zivkovic - Drenovacko kolo Radojka Zivkovic - Krusevljanka kolo Radojka Zivkovic - Nova Dobrava kolo Radojka Zivkovic - Psenicice sitno sjeme Radojka Zivkovic - Radomirsko kolo Radojka Zivkovic - Rastanak i sedeljka Radojka Zivkovic - Stara Dunda Radojka Zivkovic - Umetnicko kolo Radojka Zivkovic - Vojvodino ravna |