![]() |
|
Novica Negovanovic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: N (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=24) +---- Thread: Novica Negovanovic - Diskografija (/showthread.php?tid=2636) |
RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic 1992 - Vodenicar Na Moravi Jugodisk – BDN 4018 ![]() 05. Novica Negovanovic - Vodenicar Na Moravi RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic 2000 - Ako Bog Da Juzni Vetar Produkcija, JV - 0006 ![]() 01. Novica Negovanovic - Ako Bog Da 02. Novica Negovanovic - Vracam Ti Se Majko 03. Novica Negovanovic - On Je Ovde Odrastao 04. Novica Negovanovic - Mene Niko Ne Razume 05. Novica Negovanovic - Prijatelji Moji 06. Novica Negovanovic - Vene Moje Cvece 07. Novica Negovanovic - Ti Lepotom Cuda Stvaras 08. Novica Negovanovic - Ne Cuju Se Pesme 09. Novica Negovanovic - Lutamo Svetom 10. Novica Negovanovic - Pobedise Dusu Suze 11. Novica Negovanovic - Ne Vredi Draga Zaliti 12. Novica Negovanovic - Nemam Nigde Nikog 13. Novica Negovanovic - Ne Znam Kako Da Te Vratim 14. Novica Negovanovic - Marija 15. Novica Negovanovic - Jedna Reka U Mom Kraju 16. Novica Negovanovic - Prodje Leto 30-To 17. Novica Negovanovic - Ti Andjeo A Ja Djavo 18. Novica Negovanovic - Kameno Srce RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic 2003 - Antologija Najlepsih Kola Take It Or Leave It Records – 22T15063 ![]() 01. Novica Negovanovic - Biserka kolo 02. Novica Negovanovic - Dzumbus kolo 03. Slobodana Bozinovica - Dunavski vrtlog 04. Novica Negovanovic - Moravac 05. Tomica Miljic - Sumadijsko lagano kolo 06. Novica Negovanovic - Uzicko kolo 07. Novica Negovanovic - Cacak 08. Novica Negovanovic - Kokonjeste kolo 09. Vladeta Kandic - Najciganskije vasarsko kolo 10. Mirko Kodic - Sanela kolo 11. Rajko Marinkovic Budza - Romska setnja 12. Branimir Djokic - Ciganski urnebes 13. Aca Sisic - Zvecansko kolo 14. Trubaci Mice Petrovica - Poskok kolo 15. Novica Negovanovic - Zlatiborske dvojnice 16. Perica Simonovic - Dunavski vihor 17. Dragan Aleksandric - Zupsko kolo 18. Novica Negovanovic - Adranski vez 19. Rasko Spasojevic - Kraljevo kolo 20. Aca Krnjevac - Sarplaninska sota RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic 2006 - Veliki Hitovi Melos, CDM - 1051 ![]() Novica Negovanovic 01. A zasto te pre ne sretoh Novica Negovanovic 02. Ako si mi drugar pravi Novica Negovanovic 03. Ako volis harmoniku moju Novica Negovanovic 04. Bolje da se sreli nismo Novica Negovanovic 05. Brzo zivim Novica Negovanovic 06. Cigancica Novica Negovanovic 07. Daj da zora nikada ne svane Novica Negovanovic 08. Gde je nocas otvoreno Novica Negovanovic 09. I ja imam dusu ljudi Novica Negovanovic 10. Imam oci neposlusne Novica Negovanovic 11. Isto nam se pise Novica Negovanovic 12. Kameno srce Novica Negovanovic 13. Koga li si usrecila Novica Negovanovic 14. Ljubomoro ljubomoro Novica Negovanovic 15. Osvajam te na tenane Novica Negovanovic 16. Pet do dvanaest nas dvoje Novica Negovanovic 17. Pocet cemo sve iznova Novica Negovanovic 18. Kad umoran budem pao Novica Negovanovic 19. Usne su ti slatki otrov Novica Negovanovic 20. Zna jedino jedna zena RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic 2007 - Tri Asa Uzivo Aleksandar Stefanovic - Divno Sarajevo Uzivo Aleksandar Stefanovic - I Ja Imam Dusu Ljudi Uzivo Aleksandar Stefanovic - Imao Sam Curu Malu Uzivo Aleksandar Stefanovic - Ko Se Jednom Napije Uzivo Aleksandar Stefanovic - Lepa Zeno Neznam Ti Ni Ime Uzivo Aleksandar Stefanovic - Nesta Para Nesta I Drugara Uzivo Aleksandar Stefanovic - Ostavicu Pice I Lude Kafane Uzivo Dragoslav Zivanovic Trosa - Kad Su Laste Odletele Uzivo Dragoslav Zivanovic Trosa - Noc Je Tamna Uzivo Novica Negovanovic - Ako Si Mi Drugar Pravi Uzivo Novica Negovanovic - Bolje Da Se Sreli Nismo Uzivo Novica Negovanovic - Jedna Reka U Mom Kraju Uzivo Novica Negovanovic - Kad Umoran Budem Pao Uzivo Novica Negovanovic - Oj Moravo Reko Uzivo Novica Negovanovic - Pocet Cemo Sve Iznova Uzivo Novica Negovanovic - Pozdravi Je Sunce Milo Uzivo Novica Negovanovic - Tece Reka Tece Gruza Uzivo Novica Negovanovic - Ti Lepotom Cuda Stvaras Uzivo RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic 2010 - Uzivo MelosM - 7110 ![]() 01 Vlada Rajovic - Kolo Beogradjanka 02 Novica Negovanovic - Selo moje 03 Novica Negovanovic - Jedna reka u mom kraju 04 Novica Negovanovic - Tece reka tece Gruza 05 Novica Negovanovic - Slatki lov 06 Novica Negovanovic - Kome sumis oj Moravo 07 Novica Negovanovic - Harmoniko moja stara 08 Novica Negovanovic - Daj da zora nikada ne svane 09 Novica Negovanovic - Prodje leto trideseto 10 Novica Negovanovic - Mene niko ne razume 11 Novica Negovanovic - Kad umoran budem pao 12 Novica Negovanovic - Ako si mi drugar pravi 13 Novica Negovanovic - Tri zivota 14 Novica Negovanovic - I ja imam dusu 15 Novica Negovanovic - Imam oci neposlusne 16 Novica Negovanovic - Kameno srce 17 Vlada Rajovic - Lolino kolo RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic 2011 - Najveci Hitovi ![]() 01 - Momacka pesma 02 - Ostacemo uvek mladi 03 - Tece reka tece Gruza 04 - Gde je nocas otvoreno 05 - Slatki lov 06 - Ako si mi drugar pravi 07 - Tudje sladje 08 - Daj da zora nikad ne svane 09 - Ja garav a ti plava 10 - Zlatiborske dvojnice 11 - Zelen luk deda sadi 12 - Brzo zivim 13 - Struze Mile suva drva 14 - Bolje da se sreli nismo 15 - Sanjao sam da se zenim RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic 2020 - Najbolje Vol. 1 Melos ![]() 01 - Ah, zasto te pre ne ostavi 02 - Ako si mi drugar pravi 03 - Ako volis harmoniku 04 - Bolje da se nismo sreli 05 - Brzo zivim 06 - Cigancica 07 - Daj da zora nikad ne svane 08 - Gde je nocas otvoreno 09 - I ja imam dusu ljudi 10 - Imam oci neposlusne 11 - Isto nam se pise 12 - Kameno srce 13 - Koga li si usrecila 14 - Ljubomoro, ljubomoro 15 - Osvajam te natenane 16 - Pet do dvanaest za nas dvoje 17 - Pocet cemo sve iznova 18 - Kad umoran budem pao 19 - Usne su ti slatki otrov RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic 2020 - Najbolje Vol. 2 Melos ![]() 01 - Ako Bog da 02 - Jedna reka u mom kraju 03 - Kroz selo kad prodjem 04 - Ne bih selo zamenio za lepote grada 05 - Ne vracam se vise 06 - Oj Srbijo 07 - On je ovde odrastao 08 - Prijatelji moji 09 - Prolazi nam mladost 10 - Selo moje kraj Morave 11 - Sta cu kuci kad sam sam 12 - Tece reka, tece Gruza 13 - Vodenicar na Moravi 14 - Vracam ti se majko 15 - Zaboravi moje ime 16 - Zar sam stranac u svom kraju 17 - Kceri moja 18 - Ponosim se tobom sine 19 - Prodje leto trideseto 20 - Zivote druze, budi bolji drug RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic 19xx - Najveci Hitovi Melos, KVK - 731 ![]() Novica Negovanovic 01. Ti andjeo, a ja djavo Novica Negovanovic 02. Svet je mali, srescemo se Novica Negovanovic 03. Zna jedino jedna zena Novica Negovanovic 04. Kad kroz selo prodjem Novica Negovanovic 05. Pet do dvanaest za nas dvoje Novica Negovanovic 06. Pocet cemo sve iznova Novica Negovanovic 07. Prodje leto trideseto Novica Negovanovic 08. Ko godine broji, starosti se boji Novica Negovanovic 09. Ljubomoro, ljubomoro Novica Negovanovic 10. Zasto te pre ne sretoh RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic - Narodna Kola ![]() Adranski Vez Bibovo Kolo Biser Kolo Biserka Kolo Cacak Didino Kolo Dzumbus Kolo Ibar Kolo Kokonjeste Lilino Kolo Lolino Kolo 2 Lolino Kolo Melem Kolo Milanovo Kolo Moravac Moravski Biser Noletovo Kolo Pericino Kolo 2 Pericino Kolo Sota Uzicko Kolo Uzicko Kolo 2 Zlatiborske Dvojnice RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic - Sta Sve Moze Asik Da Ucini (& Zorica Brunclik) PGP RTB – LP 1466 ![]() 07. Novica Negovanovic - Sta Sve Moze Asik Da Ucini (Duet Zorica Brunclik) RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic - Uzivo ![]() Novica Negovanovic - 01 - A gde su vam momci Novica Negovanovic - 02 - Ako bog da Novica Negovanovic - 03 - Hocemo li u Sabac na vasar Novica Negovanovic - 04 - Ide Mile lajkovackom prugom Novica Negovanovic - 00 - Ispod palme na obali mora Novica Negovanovic - 05 - Kolo Novica Negovanovic - 06 - Kolo2 Novica Negovanovic - 07 - Lepeli su nano gruzanke devojke Novica Negovanovic - 08 - Necu ljeka ni ljekare Novica Negovanovic - 09 - Oj Moravo Novica Negovanovic - 10 - Prode leto trideseto Novica Negovanovic - 11 - Rastao sam pored Dunava Novica Negovanovic - 12 - Tebi majko misli lete Novica Negovanovic - 13 - Ti andeo a ja djavo RE: Novica Negovanovic - Diskografija - pedja - 20.03.2025 Novica Negovanovic - Ostale Pesme ![]() 01. Sta sve moze asik da ucini - duet Zorica Brunclik 1978 02. Voleo sam al ovako ne 2 - Uspjesi 1981 03. Crna zeno ispod belog vela - 2007 04. Imam oci neposlusne 2 - 2007 05. Noc je raj za zaljubljene - duet Dusica Jovanovic 2008 06. Muzika je zivot moj - 2010 07. Mladozenjino kolo - sa pevanjem 08. Oj Moravo pesmo devojacka - duet Predrag Gojkovic Cune 09. Secas li se draga onog mesta 10. Stize jesen doba najmilije |