![]() |
|
Serif Konjevic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: S (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=28) +---- Thread: Serif Konjevic - Diskografija (/showthread.php?tid=2383) |
Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 1981 - 2 - Nista vjecno nije ![]() Serif Konjevic - Nista vjecno nije Serif Konjevic - Ti si k'o divna, srebrna duga Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 1985 - 1 - Hej kafano ostavljam te ![]() ![]() Serif Konjevic - Golubice Bijela Serif Konjevic - Hej Kafano, Ostavljam Te Serif Konjevic - Najljepsi Je Moj Rodni Kraj Serif Konjevic - O, Jasmina Serif Konjevic - Pred Ocima Tvoja Slika Serif Konjevic - Zagrli Me, Zagrli Me Serif Konjevic - Zasto Mi Uvijek Nanosis Bol Serif Konjevic - Vrati Se I Vrati Mir Srcu Mom Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 1987 - 2 - Zasto, zasto lijepa Mejro ![]() 01. Serif Konjevic 1987- Zasto, Zasto Lijepa Mejro [Ilidza'87] Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 1993 - 2 - Serif i Hanka JV ![]() ![]() 01. Ti se mijenjas kao vrijeme - Serif Konjevic 02. U neki daleki grad - Serif Konjevic 03. Ljubav je potrebna svima - Seris Konjevic 04. Potrazi me - Serif Konjevic 05. Gde su sada - Serif Konjevic 06. Zauvek si ostala u meni - Serif Konjevic 07. Isto kao prije - Serif Konjevic 08. Samo ti si uvjek ista - Serif Konjevic 09. Pustite me , jos da sanjam - Serif Konjevic 10. Lutaj srce - Hanka Paldum 11. Srce je moje kamen - Hanka Paldum 12. Hocu da budem samo zena - Hanka Paldum 13. Pa sta - Hanka Paldum 14. Ne idi - Hanka Paldum 15. Ne dirajte uspomene - Hanka Paldum 16. Ne smijemo se rastaviti - Hanka Paldum 17. Nema kajanja - Hanka Paldum 18. Kasno je za sve - Hanka Paldum Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 1999 - Znam da idem dalje ![]() ![]() Serif Konjevic - A Ti Spavas Serif Konjevic - Burma Serif Konjevic - Istina I San Serif Konjevic - Ljepotica Serif Konjevic - Okreni Se Idi Serif Konjevic - Prah Serif Konjevic - Sreco Serif Konjevic - Zar Ovo Je Kraj Serif Konjevic - Znas Kako Je Serif Konjevic - Ti Nisi Andjeo Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 2003 - 3 - Diskos Zvezde CD 3 ![]() ![]() Serif Konjevic - A Onda Mi Pricajte O Njoj Serif Konjevic - Ako Te Ima Sudbino Serif Konjevic - Bez Tebe Ja Zivjet Necu Serif Konjevic - Gdje Si Sreco Mila Serif Konjevic - Ko Te Voli Ko Ti Srce Grije Serif Konjevic - Ne Lomi Case Prijatelju Moj Serif Konjevic - Ne Spominji Ime Moje Serif Konjevic - Neka Si Sreco Serif Konjevic - Nema Zlata Da Te Platim Serif Konjevic - Obecaj Mi Serif Konjevic - Ozdravilo Srce Moje Serif Konjevic - Plava Zeno Basto Cvjeca Serif Konjevic - Pusti Me Vec Jednom Serif Konjevic - Rodi Me Majko Ponovo Serif Konjevic - Suza Po Suza Serif Konjevic - Zaljubljena Srca Dva Serif Konjevic - Tudjin Serif Konjevic - Uz Buzuki I Gitare Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 2003 - Live ![]() 01. Ali Pasin Izvor 02. Bojana 03. Bojim Se Starosti 04. Case Lomim - Pitaju Me Pitaju 05. Kada Moja Mladost Prodje 06. Ljubav Je Moja Tvrdjava 07. Mali Mrav 08. Pozivnica Za Vjencanje 09. Pusti Me Vec Jednom 10. Za Tebe I Suza 11. Zaljubljena Srca Dva Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 2003 - Suada fuse ![]() Serif Konjevic 2003 - Suada fuse Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 2009 - 1 - Uzivo ![]() Serif Konjevic - Bela Vencanica Serif Konjevic - Burma Serif Konjevic - Drumovi Bijeli Serif Konjevic - Ja Bi' Da Se Zabavljamo Serif Konjevic - Koliko Plavo Nebo Je Serif Konjevic - Najljepsi Je Na Svijetu Moj Rodni Kraj Serif Konjevic - Nije Taj Covjek Za Tebe Serif Konjevic - Prodjoh Bosnom Kroz Gradove Serif Konjevic - Pusti Me Vec Jednom Serif Konjevic - Rodi Me Majko Ponovo Serif Konjevic - Sanjam Je, Sanjam Serif Konjevic - Zajdi, Zajdi Serif Konjevic - Zauvijek Si Ostala U Meni Serif Konjevic - Vjencanica Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 2013 - Zuta banka [Promo] ![]() ![]() Serif Konjevic 2013 - Zuta banka [Promo] Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 2014 - I ljubav ima kraj ![]() I ljubav ima kraj Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 2017 - 1 - Ja bez tebe nisam ja ![]() Serif Konjevic - Ja bez tebe nisam ja Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 2017 - 2 - The Best of ![]() Serif Konjevic -01- Nek mi oproste Serif Konjevic -02- Tragovi sijecanja Serif Konjevic -03- Da mi je Serif Konjevic -04- Zlopamtilo Serif Konjevic -05- Najljepsa si kada lazes Serif Konjevic -06- Ko ti Serif Konjevic -07- Dobro vece, tugo Serif Konjevic -08- Odlazis, znas li kome Serif Konjevic -09- Sada kad imam sve Serif Konjevic -10- Emina Serif Konjevic -11- Hajra Serif Konjevic -12- Zar u ovim godinama Serif Konjevic -13- Nije taj covjek za tebe Serif Konjevic -14- Koliko plavo nebo je Serif Konjevic -15- Daj, nazovi ga Serif Konjevic -16- Znakovi Serif Konjevic -17- Ne leti ptica jednim krilom Serif Konjevic -18- Zalio bih, zalio Serif Konjevic -19- Ruze iz mog kraja Serif Konjevic -20- Tek tako Serif Konjevic -21- Oko zeleno Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 2017 - 3 - Kad nisam tu ![]() ![]() 01. Kad nisam tu 02. Zuta banka 03. Ja bez tebe nisam ja 04. Cekas, a ne docekas 05. Ti nisi bila to 06. Burma (bonus) 07. Jos uvijek ti pisem pjesme (bonus) 08. Nisam te ponizio (bonus) 09. Vjencanica (bonus) 10. Put do bola (bonus) 11. Uspio sam, uspio (bonus) 12. Ruze iz mog kraja (bonus) 13. Pozivnicu za vjencanje (bonus) 14. Nije taj covjek za tebe (bonus) 15. Rodi me, majko, ponovo (bonus) 16. Oceva zelja (bonus) Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 Serif Konjevic 2020 - Ako je ljubav grijeh ![]() Serif Konjevic 2020 - Ako je ljubav grijeh RE: Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 The Best Of Kemal i Serif - 2 Asa - Serif Konjevic CD 1 ![]() 01. Kemal Malovcic - Ako Mozes Preboli Me 02. Kemal Malovcic - Dosao Sam Mnogo Kasno 03. Kemal Malovcic - Kunem Tebe I Tvoje Vencanje 04. Kemal Malovcic - Voli Me, Voli 05. Kemal Malovcic - Stiglo Pismo Od Rodjenog Brata 06. Kemal Malovcic - U Mom Srcu Nadji Nesto Svoje 07. Kemal Malovcic - Sine, Sine 08. Kemal Malovcic - Nevernice Moja 09. Kemal Malovcic - U Trenutku Pravom, Sudbina Te Poslala 10. Kemal Malovcic - Cuvaj Draga Nasu Cerku 11. Kemal Malovcic - Lep Je Zivot, Ko Zna Da Ga Zivi 12. Kemal Malovcic - Skorpion Sam Ja 13. Kemal Malovcic - Gde Si Sada Leptirice Moja 14. Kemal Malovcic - Spasi Me 15. Kemal Malovcic - Ukrao Sam Devojku 16. Kemal Malovcic - Ne Daj Me, Ne Daj 17. Kemal Malovcic - Dovidjenja, Ja Nemam Strplenja 18. Kemal Malovcic - Ne Moze To Tako Serif Konjevic - Diskografija - Zozan - 07.03.2025 The Best Of Kemal i Serif - 2 Asa - Serif Konjevic CD 2 ![]() 01. Serif Konjevic - Dvije Rane 02. Serif Konjevic - Tudjin 03. Serif Konjevic - Bez Tebe Ja Zivjet Necu 04. Serif Konjevic - Devojacke Suze 05. Serif Konjevic - Uz Buzuki I Gitare 06. Serif Konjevic - Suza Po Suza 07. Serif Konjevic - Neka Si Sreco 08. Serif Konjevic - Gdje Si Sreco Mila 09. Serif Konjevic - Plava Zeno, Basto Cvijeca 10. Serif Konjevic - Zbog Tebe Sam Vino Pio 11. Serif Konjevic - Nema Zlata Da Te Platim 12. Serif Konjevic - Jednom Kad Se Rastanemo 13. Serif Konjevic - Zaljubljena Srca Dva 14. Serif Konjevic - Ljubav Je Potrebna Svima 15. Serif Konjevic - Ne Spominji Ime Moje 16. Serif Konjevic - Pustite Me Jos Da Sanjam |