![]() |
|
Nada Mamula - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: N (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=24) +---- Thread: Nada Mamula - Diskografija (/showthread.php?tid=2102) |
RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 1988 - Uz Zvuke Harmonike Jugoton – LSY 62258 ![]() Nada Mamula - Bulbul pjeva okolo Mostara Nada Mamula - Djevojka Sokolu Zulum Ucinila (harmonika) Nada Mamula - Evo Danas Osmi Dan Nada Mamula - Jajce grade to je tvoja dika Nada Mamula - Kaharli sam, vecerala nisam Nada Mamula - Mene moja zaklinjala majka 1 (starija) Nada Mamula - Moscanice vodo plemenita Nada Mamula - Oj Vrbasu, vodo hladna 1 (uz harmoniku) Nada Mamula - Po mjesecini kraj simsira 1 Nada Mamula - Pogledaj me, Anadolko Nada Mamula - Romanijo goro jelovita Nada Mamula - Suton pao, mjesec obasjao RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 1998 - Sacuvali Smo Od Zaborava 01.Da sam sjajna mjesecina 02.Emina 03.Mehmeda je stara majka karala 04.Ja zagrizoh zelenu jabuku 05.Oj, zivote pusta varko 06.Gde si duso, gde si rano 07.Sto te nema dragi da mi dodjes 08.Sa Rudnika i Avale 09.Odavno mi ne dolazis 10.Draga dragom na ruci zaspala 11.Ko pokida sa grla djerdane 12.Gledaj me draga 13.Oj Mostaru moj beharu 14.Vino piju nane 15.Srce moje zna samo za tugu 16.S one strane vode Sane RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 2003 - Sevdalinko Pesmo Najmilija 01.Bol Boluje 02.Oj Mostaru sirok li si 03.Sinoc dodje tudje momce 04.Rastanak dodje 05.Oj, Jelo, Jeleno 06.Koliko je Prijedor polje 07.Pjevaj Liko 08.Pjesma starom Pocitelju 09.Ah moj dilber 10.Sta bi bila djuzel djula 11.Kolika je u Prijedoru carsija 12.Po mojoj basti zumbuli cvjetaju 13.Znas Li Dragi Onu Sljivu Ranku 14.Pod Tuzlom se zeleni meraja 15.Rado kceri Rado RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 2004 - 1 - Najljepse Sevdalinke 01.Negdje u daljine 02.Kraj Vrbasa 03.Jarko sunce , pomoli se 04.Oj Safete, Sajo, Sarajlijo 05.Nit ja spavam, nit ja drijemam 06.Platno bijeli sarajka djevojka 07. Bosno moja 08.Kafu mi draga ispeci 09.Sinoc ja i moja kona 10.Omer momce 11.Ej , malo ja , malo ti 12.Sarajevo mjesto najmilije 13.Mujo kuje 14.Po mjesecini kraj simsira RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 2004 - 2 - Hitovi ![]() Nada Mamula - Ah meraka u veceri rane Nada Mamula - Bosanka sam Nada Mamula - Bosno moja Nada Mamula - Bulbul pjeva okolo Mostara Nada Mamula - Cija li je ono devojka malena Nada Mamula - Evo Danas Osmi Dan Nada Mamula - Jajce grade to je tvoja dika Nada Mamula - Jos ove noci case nam dajte Nada Mamula - Kraj Vrbasa sjedi momce Nada Mamula - Moscanice vodo plemenita Nada Mamula - Mujo djogu po mejdanu voda 2 Nada Mamula - Na teferic posla nana Nada Mamula - Pogledaj me, Anadolko Nada Mamula - Sa Igmana pogledat' je lijepo 2 Nada Mamula - Sarajevo behara ti tvoga Nada Mamula - Suton pao, mjesec obasjao RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 2005 - Nezaboravni Hitovi CD 1 ![]() Nada Mamula - 01 - a sto cemo ljubav kriti Nada Mamula - 02 - stade se cvijece rosom kititi Nada Mamula - 03 - beograde,grade Nada Mamula - 04 - srdo moja ne srdi se na me Nada Mamula - 05 - devojka sokolu zulum ucinila Nada Mamula - 06 - moj dilbere Nada Mamula - 07 - kolika je jahorina planina Nada Mamula - 08 - ah meraka u veceri rane Nada Mamula - 09 - mujo kuje konja po mesecu Nada Mamula - 10 - romanijo goro jelovita Nada Mamula - 11 - bosno moja Nada Mamula - 12 - negdje u daljine Nada Mamula - 13 - niz pola idu babo,sejmeni Nada Mamula - 14 - svaka majka koja cerku ima Nada Mamula - 15 - cudna jada od mostara grada Nada Mamula - 16 - sunce zeze,zapara je ljuta Nada Mamula - 17 - ne asikuj mujo Nada Mamula - 18 - mujo djogu po mejdanu voda Nada Mamula - 19 - sinoc dodje tudje momce Nada Mamula - 20 - na teferic posla nana RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 2005 - Nezaboravni Hitovi CD 2 ![]() Nada Mamula - 01 - evo srcu mome radosti Nada Mamula - 02 - bere cura plav jorgovan Nada Mamula - 03 - sedamdeset i dva dana Nada Mamula - 04 - jos ove noci case nam dajte Nada Mamula - 05 - bosa mara bosnu pregazila Nada Mamula - 06 - mene moja zaklinjala majka Nada Mamula - 07 - mene majka neguje i gleda Nada Mamula - 08 - znas li dragi onu sljivu ranku Nada Mamula - 09 - kad ja podjoh na bembasu Nada Mamula - 10 - smederevo grade od starina Nada Mamula - 11 - aj,gde si dragi,ziva zeljo moja Nada Mamula - 12 - trepetljika trepetala Nada Mamula - 13 - oj,jelena,kceri moja jedina Nada Mamula - 14 - sve behara,i sve cvjeta Nada Mamula - 15 - vihor ruzu niz polje tjerase Nada Mamula - 16 - sa igmana pogledat je ljepo Nada Mamula - 17 - u dzul basti Nada Mamula - 18 - omer beze Nada Mamula - 19 - oj safete,sajo,sarajlijo RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 2008 - Zapisano U Vremenu CD 1 ![]() 01. Nada Mamula - A sto cemo ljubav kriti 02. Nada Mamula - Stade se cvijece rosom kititi 03. Nada Mamula - Beograde grade 04. Nada Mamula - Srdo moja ne srdi se na me 05. Nada Mamula - Djevojka sokolu zulum ucinila 06. Nada Mamula - Moj dilbere 07. Nada Mamula - Kolika je Jahorina planina 08.Nada Mamula - Ah meraka u veceri rane 09. Nada Mamula - Mujo kuje konja po mjesecu 10. Nada Mamula - Romanijo goro jelovita 11. Nada Mamula - Bosno moja 12. Nada Mamula - Negdje u daljine 13. Nada Mamula - Niz polje idu babo sejmeni 14. Nada Mamula - Svaka majka koja cerku ima 15. Nada Mamula - Cudna jada od Mostara grada 16. Nada Mamula - Sunce zeze zapara je ljuta 17. Nada Mamula - Ne asikuj Mujo 18. Nada Mamula - Mujo djogu po mejdanu voda 19. Nada Mamula - Sinoc dodje tudje momce 20. Nada Mamula - Na teferic posla nana RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 2008 - Zapisano U Vremenu CD 2 ![]() 01. Nada Mamula - Evo srcu mom radosti 02. Nada Mamula - Bere cura plav jorgovan 03. Nada Mamula - Sedamdeset i dva dana 04. Nada Mamula - Jos ove noci case nam dajte 05. Nada Mamula - Bosa Mara Bosnu pregazila 06. Nada Mamula - Mene moja zaklinjala majka 07. Nada Mamula - Mene majka njeguje i gleda 08. Nada Mamula - Znas li dragi onu sljivu ranku 09. Nada Mamula - Kad ja podjoh na Bembasu 10. Nada Mamula - Smederevo grade od starina 11. Nada Mamula - Aj gdje si dragi ziva zeljo moja 12. Nada Mamula - Trepetljika trepetala 13. Nada Mamula - Oj Jelena kceri moja jedina 14. Nada Mamula - Sve behara i sve cvjeta 15. Nada Mamula - vihor ruzu niz polje tjerase 16. Nada Mamula - Sa Igmana pogledat je lijepo 17. Nada Mamula - U djul basti 18. Nada Mamula - Omer beze 19. Nada Mamula - Oj Safete Sajo Sarajlijo RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 2012 - Zvijezde Zauvijek CD 1 ![]() 01 Nada Mamula - Bosno Moja 02 Nada Mamula - Omer Beze 03 Nada Mamula - Mujo Kuje 04 Nada Mamula - Kad Ja Podjoh Na Bembasu 05 Nada Mamula - U Djul Basti 06 Nada Mamula - Ah Meraka U Veceri Rane 07 Nada Mamula - Bulbul Pjeva Okolo Mostara 08 Nada Mamula - Kaharli Sam, Vecerala Nisam 09 Nada Mamula - Djevojka Sokolu Zulum Ucinila 10 Nada Mamula - Moscanice, Vodo Plemenita 11 Nada Mamula - Niz Polje Idu, Babo, Sejmeni 12 Nada Mamula - Evo Danas Osmi Dan 13 Nada Mamula - Oj Vrbasu, Vodo Hladna 14 Nada Mamula - Pogledaj Me Anadolko 15 Nada Mamula - Po Mjesecini Kraj Simsira 16 Nada Mamula - Sarajevo, Behara Ti Tvoga RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 2012 - Zvijezde Zauvijek CD 2 ![]() 01 Nada Mamula - Negdje U Daljine 02 Nada Mamula - Cija Li Je Ono Djevojka 03 Nada Mamula - Bosno, Zemljo Moja Mila 04 Nada Mamula - Jos Ove Noci Case Nam Dajte 05 Nada Mamula - Mene Moja Zaklinjala Majka 06 Nada Mamula - Gde Si Duso,gde Si Rano 07 Nada Mamula - Kraj Vrbasa 08 Nada Mamula - Razbolje Se Srce Moje 09 Nada Mamula - Sa Igmana 10 Nada Mamula - Suton Pao, Mjesec Obasjao 11 Nada Mamula - Romanijo, Goro Jelovita 12 Nada Mamula - Bere Cura 13 Nada Mamula - Sjajni Mjesec Na Trebevic Sjeo 14 Nada Mamula - Susreo Sam Dragu 15 Safet Isovic I Nada Mamula - Oj Safete, Sajo, Sarajlijo RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula 2014 - Zlatna Kolekcija ![]() 01. Bosno Moja 02. Kolika Je Jahorina Planina 03. Oj Safete Sajo Sarajlijo 04. Mujo Kuje Konja Po Mjesecu 05. Omer Beze 06. U Djul Basti 07. Niz Polje Idu Babo Sejmeni 08. Kad Ja Podjoh Na Bembasu 09. Stade Se Cvijece Rosom Kititi 10. Ah Meraka U Veceri Rane 11. Oj Jelena Kceri Moja Jedina 12. Smederevo Grade Od Starina 13. Znas Li Dragi Onu Sljivu Ranku 14. Sve Behara I Sve Cvjeta 15. Moj Dilbere 16. Evo Srcu Mom Radosti 17. Djevojka Sokolu Zulum Ucinila 18. A Sto Cemo Ljubav Kriti 19. Cudna Jada Od Mostara Grada 20 Trepetljika Trepetala 21. Bosa Mara Bosnu Pregazila 22. Svaka Majka Koja Cerku Ima 23. Ne Asikuj Mujo 24. Srdo Moja Ne Srdi Se Na Me RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula - Hitovi No. 1 ![]() 01 bosno moja 02 bulbul pjeva okolo mostara 03 na teferic posla nana 04 pogledaj me anadolko 05 sarajevo behara ti tvoga 06 suton pao mjesec obasjao 07 bosanka sam 08 evo danas osmi dan 09 mujo djogu 10 sa igmana pogledat je lijepo 11 jos ove noci case nam dajte 12 kraj vrbasa 13 jajce grade 14 moscanice vodo plemenita 15 cija li je ono djevojka 16 ah meraka RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula - Hitovi No. 2 ![]() 01 omer beze 02 negdje u daljine 03 mene moja zaklinjala majka 04 niz polje idu babo sejmeni 05 u dzul basti 06 cuj kono jaranice 07 sarajevo mjesto najmilije 08 po mjesecini kraj simsira 09 oj vrbasu 10 bere cura plav jorgovan 11 oj safete sajo sarajlijo 12 kad ja podjoh na bembasu 13 kaharli sam vecerala nisam 14 mujo kuje 15 sjajni mjesec na trebevic sjeo 16 djevojka sokolu zulum ucinila 17 romanijo goro jelovita RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula - Uzivo Nada Mamula - Pjevaj Liko UZIVO Nada Mamula - Djevojka sokolu zulum ucinila UZIVO Nada Mamula A sto cemo ljubav kritiUZIVO Nada Mamula Ah meraka u veceri rane UZIVO Nada Mamula Bere cura plav jorgovan UZIVO Nada Mamula Bosa Mara Bosnu pregazila UZIVO Nada Mamula Bosno mojaUZIVO Nada Mamula i Safet Isovic Oj Safete Sajo Sarajlijo!UZIVO Nada Mamula- Kafu Mi Draga Ispeci UZIVO Nada Mamula Kolika je Jahorina planina UZIVO Nada Mamula Mujo kuje konja po mjesecu UZIVO Nada Mamula Na teferic posla nana UZIVO Nada Mamula Negdje u daljine UZIVO Nada mamula Omer beze UZIVO Nada Mamula Splet pesama UZIVO Nada Mamula Sve behara i sve cvjeta! UZIVO Nada Mamula Trepetljika trepetala UZIVO Nada mamula U djul Basti UZIVO Nada Mamula Vino piju nane age SarajlijeUZIVO Nada Mamula Znas li dragi onu sljivu rankuUZIVO RE: Nada Mamula - Diskografija - pedja - 13.02.2025 Nada Mamula - Nerasporedjene Pesme 01.Aj, bistra vodo 02.Beograde grade 2 03.Blago suncu i mjesecu 2 04.Bosiok se s rosom zamjerio 05.Bosno, zemljo moja mila 2 06.Djevojka pita slavica 07.Djevojka vice s visoka brda 08.Ismihano, duso moja 09.Kolika je duga zima bila 1 10.Kolika je duga zima bila 2 11.Moj cardace 12.Moj dilbere 2 13.Moja majka stalno brine 14.Moscanice - (Radio Beograd) tamburaski orkestar 15.Neka moja dusa vene 16.Oj coko crno oko (duo harm) 17.Oj mladosti sto prolazis 18.Oj, jeseni, jeseni 1 19.Oj, jeseni, jeseni 2 20.Pesma harmonici 21.Platno bijeli sarajka djevojka 2 22.Pluca su mi bolna 23.Po mjesecini kraj simsira 2 24.Razbolje se srce moje 2 25.Razbolje se srce moje 3 26.S one strane Plive 1 (Arhiva) 27.S one strane Plive 2 28.Sta bi bila djuzel djula 2 29.Vetar duva sa Morave 30.Zivot nije nista bez tebe |