![]() |
|
Folk Fest Valandovo - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: F (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=16) +---- Thread: Folk Fest Valandovo (/showthread.php?tid=945) |
RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 1998 - Kaseta 1 01. Petar Necovski - Zapri vreme barem malku 02. Zuica Lazova - Ne mi nosi rozi beli 03. Ibus Ibraimovski - Donke, prosti mi 04 Jadranka Tusevska - Ne si princ od bajka 05. Zoran Markovski - Prokockav jas se sto imav 06. Goce Arnaudov - Denice, zvezdo denice 07. Elena Georgieva - Posledna karta 08. Videlina - Ne odi doma vecerva - nedostaje - 09. Dusko Georgievski - Pijam za spomeni 10. Marijana Miseva - Ne si za mene 11. Arija bend - Ti si nesto posebno Festival Valandovo 1998 - Kaseta 2 01. Pepi Baftirovski - Parahodot Donke zaminuva 02. Rosana Saric Todorovska - Zapri solzo 03. Darko Dimitrievski - Blagice, kalesa Blagice 04. Ani Malinkova - Samo ednas sme mladi 05. Misko Krstevski - Tvoj sum zasekogas 06. Serafina Fantauzo - Ljubovta nisan mi ostavi 07. Naum Petreski - Site tvoi solzi 08. Suzana Jovceva i grupa Tonalitet - Jas te ostavam 09. Goran Kukic - Ah toa vino 10. Jasmina Gunjova - Laze, laze pesnata 11. Marijan Kocev - Luzni ljubovni 12. Picikato - Ako, ako, neka, neka RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 1999 - Kaseta 1 ÐRT âMP 21272 01. Naum Petreski - Vecer ke ti dojdam 02. Jadranka Tusevska - Placam i se raduvam 03. Blagoja Grujovski - Dajte mi tamburi 04. Petar Necovski i Aneta Nakovska - Zivot do veka 06. Ljiljana Prnarkova i Korona - Minav, pominav 06. Boemi - Od boga pisano 07. Blagica Krsteva Kaleva i Pero Hristov - Sudbina bilo 08. Zuica Lazova i Arija bend - Kako me mamis 09. Goran Todorovski - Rano e za nova ljubov 10. Ani Malinkova - Ispij gi moite meraci 11. Arija bend - Sonce moe 12. Viki Srebrova - Igraj srce veselo Festival Valandovo 1999 - Kaseta 2 ÐRT âMP 21273 01. Goce Arnaudov - Vo tebe sum zaljuben 02. Rosana Saric Todorovska - Edna zena 03. Ibus Ibraimovski - Nikogas veke 04. Picikato - Da li da ti veruvam 05. Nino Velickovski - Ljubovta e sveta 06. Mile Kuzmanovski - Ne mi studi sto e zima 07. Milica Kuzmanovska - Vo zlaten kafez 08. Ilija Lukov - Jas sum golem pesnajlija 09. Suzana Jovceva - Zgresiv ednas 10. Kate i Neli ti rekov - Nosi me sudbino 11. Vlatko Vuckov - Rani moi 12. Ljupka Nikolovska - Kako gospod nikoj ne e RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2000 - Kaseta 1 ÐRT âMP 21293 01. Goce Arnaudov - Pesno ti si vecna 02. Suzana Spasovska - Den da se pameti 03. Dusko Georgievski - Moja licna Rumeno 04. Marijana Miseva - Moma domakinka 05. Koce Spasov - Ne sum svetec, ne sum slepec 06. Ljupka Nikolovska - Pravi sto ke pravis 07. Efto Pupinovski - Spomen valandovski 08. Biljana Stojanoska - Portite na dusata 09. Neli Ti Rekov - Moite solzi 10. Vanco Tarabunov - Ela duso podaj raka 11. Saska Janeva - Koj ljubi znae i da taguva 12. Petar Necovski - Denes taa zbor ke dava 13. Kirco Poplazarov - Na jugot nas soncev Festival Valandovo 2000 - Kaseta 2 ÐRT âMP 21294 01. Rosana Saric Todorovska - Pateka od trnje 02. Misko Krstevski - Ljubov proletna 03. Elena Georgieva - Letaj sokole 04. Pero Hristov - Zaigraj so mene 05. Suzana Jovceva - Jovane 06. Grupa Elita - Igraj srce 07. Adrijana Alacki - Na ti svekre voda da se napies 08. Zuica Lazova - Baram ljubov 09. Lence Kukic Dedejska - Gorat ognovi 10. Ibus Ibraimovski - Da zaboravam 11. Biljana Gabriovska - Ako vo pesnite se pronajdes 12. Vane Spasov - Moe rosno cveke 13. Violeta Miteva - Zaprete vozovi 14. Liljana Prnarkova i Toni Pandev - Srce mi gori RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Folk Fest Valandovo 2001 - Valandovo '01 Aneta Ljumakovska - Eden So Drug Se Miluvame (So Molika) Ani Malinkova - Ljubovna Rozba Biljan Stojanovski - Vetrista Moi Sonista Blagica Kaleva - Kralica Dusko Georgievski - Zivotot Te Krade Od Mene Elita - Jasno Sonce Goce Arnaudov - Gledaj Go Srcevo Jadranka Tusevska - Ljubov Nedoljubena Jasminka & Darko - Dalecni Kako Stranci Kirco Pop-Lazarov - Bidi Mi Vecen Grade Moj Koce Spasov - Nemoj Da Se Srdis Neveno Krume Spasovski - Fidan Makedonski Ljupka Nikolovska - Dali E Sudeno Marijana Miseva - Sekoj Svoj Pat Naum Petreski - Razgori Se Pesno Pero Hristov - Pej Svezdo Moja Petar Necovski - Pogresih Majko Petranka & Elena - Majkini Dvorovi Picikato - Ti Mi Trebas S. Mitev & Alegro - Nemoj Majko Ne Me Prasuvaj Slagjana Mitreva - Sto Da Storam Da Ne Izgoram Slavica Stefkovska - Pogresno Vrteme Vanco Tarabunov - Mome Le Altano Vlatko Vuckov - Kazi Mi RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2002 - Valandovo '02 01. Alegro - Dzumbus 02. Ani Malinkova - Prozbori Pesno 03. Arija - Edna Po Edna 04. Blagica Kaleva - Rascvetaj Rozo (So Modus) 05. Blagica Pavlovska - Pesna Za Gradovite 06. Blagoja Grujovski - Angelina Mlada Ubava 07. Elena Velevska - Sviri Cocek 08. Goce Arnaudov - Pesnovden 09. Jamina Gunjova - Te Nema Vo... 10. Jaminka Tusevska - Otkako Si Zamina 11. Lence Kukic - Namigni 12. Misko Krstevski - Se Ti Prostuvam 13. Ognan Andonov - Bekrija 14. Petar Necovski - Zivot Da Ti Bidam 15. Rajna - Veruvam Vo Ljubovta 16. Toni Bozinov - Ljubov Vrela 17. Vojo Stojanovski - Da Ni E Ziva Pesnata RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Folk Fest Valandovo 2003 - Valandovo '03 Aleksandar Treneski - Marice Aneta Nakovska - Igore Bre Mangupe Biljan Stojanovski - Ljubov Za Sto Godini Biljana Petrovska - Nitu Na Nebo, Nitu Na Zemja Blagica Pavlovska - Zlatna Ikona Daniel Kajmakoski - Merak Ke Si Teram Dusko Georgievski - Teci Solzo Moja Efto Pupinovski - Malku Mi Se Tri Kafani Ekstra Nina - Lazi Me Goce Arnaudov - Ti Si Zena Sto Me Pali Goran Kukic - Dali Nekogas Ili Nikogas Goran Todorovski & Tatjana Lazarevska - Ljubovna Skazna Grupa Tika - Angje, Angje, Angelino Ibus Ibraimovski - Vecera Sakam Irena & Viktor - Sekoj Prostuva Irena Spasovska - Zivote Na Kratko Zastani Jasmina Gunjova - Ej Fidane Kire Stanoevski - Plima Kiril Najdovski - Tvoj Ke Bidam Kristina I Koce Spasovi - Lele Tino Maja Stojanovska - Izbledena Slika Marijana Miseva - Odamna E Nok Misko Krstevski - Moja Kralice Naum Petreski - Ne Kolni Me Nino Velickovski - Uste Ednas Oktet Kumanovo - Pesnata Ni E Se Petar Necovski - Ljubovta Caruva Randevu - Sto Srce Imas Rosana Saric - Nisto Ili Se Suzana Spasovska & Boris Corevski - Stoletna Vesna Josifovska - Znam Za Edno Malecko Mesto Zoran Damjanov - Solzite Pesnite Gi Tkaea Zuica Lazova - Samotna Dusa RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2004 - Valandovo '04 01. Adrijana Alacki - Praznik E Denes Slavime 02. Aneta Nakovska - Dobro Mi Dojdovte 03. Biljana I Boris Dimovi - Kniga Nasa 04. Blagica Kaleva - Za Moite Oci (So Modus) 05. Boemi - Bolkata E Kako Rakija 06. Bozinovski - Ljubov Moja Od Valandovo 07. Darko Bolbilovski - Pesno Samo Ti (So Makedonski Vior) 08. Elena Georgieva - Licni Valandovcanki 09. Goce Arnaudov - Domot Moj E Manastir 10. Goran,dime I Jupiter - Kata Vecer Dobra Vecer 11. Irena Spasovska - Kavali Zvonat 12. Jadranka Jugovska - Ke Se Vratis Ti 13. Jadranka Tusevska - Ne Se Nadevam 14. Janko Uzunov - Valndovo Ubavino 15. Jasmina Gunjova - Usni Medeni 16. Jasmina Mukaetova - Ni Bog Nema Pravo (So Harmonija) 17. Lence Kukic - Brod Bez Kormilo 18. Maja Stojanovska - Ti Si Mi Se 19. Marijan Kocev - Srce Juzno 20. Meri Minas - Nok I Den 21. Milica Kuzmanovska - Spremna Na Se 22. Misko Krstevski - Ako Son Ti Kradam 23. Naum Petreski - Ne Zali Me 24. Nikola Kostadinovski - Ciganka Mlada Argatka 25. Nino Velickovski - Pesnite Se Moi Drugari 26. Petar Necovski - Prokolnati Za Izmama 27. Petranka Ristova - Sreken Ti Pat 28. Preslava - Svirajte Mi Sviraci 29. Rosana Saric - Starite Prijateli 30. Slatka Tajna - Moite Tamburi 31. Snezana Savic & Milan Babic - Zivotot E Mnogu Ubav 32. Sonata - Nemam Veke Solzi Za Tebe 33. Suzana Gavazova - Nemirna 34. Suzana Turundjieva - Ej Ti Ptico Nepoznata 35. Tika - Ili Taa Ili Niedna 36. Vanco Popovski-Lepi - Ne Sum Zijan 37. Vangel Stojanov - Pecalbar Ne Stanav 38. Zaklina Kolovska - Ljuben Moj 39. Zoran Damjanov - Tagi Beskrajni 40. Zuica Lazova - Prosti Mi RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2005 - Valandovo 'CD 1 01. GOCE ARNAUDOV - SAMO VESELO DA E 02. IRENA SPASOVSKA - TODORE, MILO LIBE 03. NINO VELICKOVSKI I KUMANOVSKI TAMBURASI - NE SE TRPAT NEMIRI 04. ANETA MICEVSKA I GR.MOLIKA - PLASLIVA SRNA 05. BLAGICA KALEVA I NAUM PETRESKI - DOJDI NA ZAJDISONCE 06. IBRO LABUNSKI - DEVOJKO, ANGEL MOJ 07. SUZANA GAVAZOVA - JATO ANGELI 08. DUSKO GEORGIEVSKI - VRAKANJE 09. ANI MALINKOVA - JAS NE MOZAM SESTRA DA TI BIDAM 10. KRISTINA I KOCE SPASOVI - AIRLIJA, RADOST GOLEMA 11. BOLERO - DAJTE DA ZAPEAM 12. ELENA GEORGIEVA - BADEM OKO 13. DIMITAR SIVACEV - SAMO CRNO VINO LECI 14. EMANUELA MITIK - DVE SME DUSI VLJUBENI 15. ILIJA BOSKOSKI - PARI IMAM, RADOST NEMAM 16. ZIVANKA RISTOVA - SAKAM DA SI LJUBOMOREN 17. TUTI FRUTI - STARI ERGENI RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2005 - Valandovo 'CD 2 01. MARJAN KOCEV - ERGENLAK PASALAK 02. ROSANA I GORAN TODOROVSKI - VIULICA 03. TATJANA LAZAREVSKA - PRAZNA KLUCALKA 04. PETAR NECOVSKI - SAMO ZABORAVI ME 05. JASMINA GUNJOVA - VECERVA PAK SME SOBRANI 06. BLAGICA PAVLOVSKA I ZORAN DAMJANOV - ZA LJUBOV ZIVEAM 07. UNKNOWN - ZA MOJOT NAROD PESNA NOSAM 08. GR.SONATA - PISMO, MESTO PROSKA 10. BILJANA I BORIS DIMKOVI I GR.MELOS - STO E LJUBOVTA 11. DANIELA KALADZISKA - SAMO NA SON 12. ACO GEORGIEVSKI - TAA NE ZNAE 13. JASMINA MUKAETOVA - MANGUP SI 14. VOKALNA GRUPA VALANDOVO - ODA NA LJUBOVTA 15. TIKA - LJUBENA 16. MARINA VLADIMIROVA - KAKO DA PRIZNAAM RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2006 - Valandovo 'CD 1 01. Blagica Kaleva & Grupa Modus - Zena Sakana 02. Borjana - Nazdravi 03. Emanuela Mitik - Dusava Prifaka Se 04. Gorgi Jovik - Crvena Visna 05. Grupa Bolero - Starata Valandovska 06. Grupa Fontana - Most Od Tri Baknezi 07. Grupa Stipjani - Gitaro, Druzbo Moja Stara 08. Irena Spasovska - Fustan Od Pajazina 09. J. Gunjova & M. Sivacev - Daj Mi Daj 10. Julija - Svetica I Gresnica 11. Koki, Zoki & Blagica - Svoi Lugje 12. M. Jovanovska & P. Atanasov - Plamnuva Srce 13. Misko Krstevski & Oktet Kavadarci - So Vas Sekogas Ke Bidam 14. Naum Petreski & Grupa Astor - Za Makedonija 15. Petar Necovski - Zivote Zosto Mi Ja Donese 16. Suzana Gavazova - Aj Lele, Lele 17. Tatjana Lazarevska - Osmiot Den 18. V. Celebieva & E. Nikovski - Ljubov Sto Vrie 19. Zuica Lazova - Koj Ja Rodi Pesnata RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2006 - Valandovo 'CD 2 01. Ana Bekuta - Luduva Mesecina 02. Ani Malinkova - Trubaci, Mladi Trubaci 03. Biljana & Boris Dimovi - Ludo Zaljubeni 04. Boban Spasencovski - Masko Srce Vljubeno 05. Boris Dali - Kazi Mi 06. Daniela Teodosova ( Deni ) - Galebi 07. Elena Velevska - Crna Svila 08. Goce Arnaudov - Ti Rano Moja 09. Grupa Fantazija - Ne Pejte Mi Drugari 10. Jadranka Tusevska - Angel Cuvar 11. Jasmina Mukaetova - Covek Za Mene 12. Marjan Kocev - Uste Li Ergen Da Odam 13. Oliver Dodev - Tri Godini RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Folk Fest Valandovo 2007 - Valandovo '07 CD 1 - Zvezde blagica kaleva - valandovo - 2007 - cd1 - zapea makedonija (1vo mesto publika) blagica pavlovska - valandovo - 2007 - cd1 - ti doagam blagoja grujovski - valandovo - 2007 - cd1 - neprosteno (1vo mesto ziri) boris i biljana dimovi - valandovo 2007 - cd1 - zlatni kalemi desi valentinova - valandovo 2007 - cd1 - zosto me lazes efto pupinovski - valandovo 2007 - cd1 - grloto me izdade (2ro mesto ziri) goce arnaudov - valandovo 2007 - cd1 - tapan kaj sto cuka (2ro mesto publika) irena spasevska - valandovo 2007 - cd1 - dojdi jadranka tusevska - valandovo 2007 - cd1 - cel svet ljubov sonuva jasmina mukaetova - valandovo 2007 - cd1 - kolku sme, tolku sme marjan kocev - valandovo 2007 - cd1 - duso dusice misko krstevski - valandovo 2007 - cd1 - srce veselo momo nikolivski - valandovo 2007 - cd1 - samo osamenite naum petreski - valandovo 2007 - cd1 - kade e bregot na srce majkino nikola kostadinovski - valandovo 2007 - cd1 - site moi drugari petar necovski - valandovo 2007 - cd1 - edno vreme, edna mladost rosana todorovska - valandovo 2007 - cd1 - ne umeam da lazam vojo stojanovski - valandovo 2007 - cd1 - prosti mi majko zuica lazova - valandovo 2007 - cd1 - ljubov moja RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Folk Fest Valandovo 2007 - Valandovo '07 CD 2 - Debitanti anastasija i sanja petreski - valandovo - 2007 - cd2 - sestrinska grupa izgrev - valandovo - 2007 - cd2 - mome makedonce grupa toska - valandovo - 2007 - cd2 - ljubovta e lek za dusata jordan mitev - valandovo - 2007 - cd2 - makedonsko da zaigrame katerina atanasova - valandovo - 2007 - cd2 - bekrija valandovski mende kunovski - valandovo - 2007 - cd2 - ljubovta me isprati misko talevski - valandovo - 2007 - cd2 - ikona petra velkovski - valandovo - 2007 - cd2 - kolku go sakam zivotot site debitanti - valandovo - 2007 - cd2 - dojdi vo valandovo stojan jankulov - valandovo - 2007 - cd2 - i ova leto tagovno tatjana stefanovska - valandovo - 2007 - cd2 - vistinska ljubov tihi ampov - valandovo - 2007 - cd2 - nostalgija toni ristovski - valandovo - 2007 - cd2 - kolku ljubov srceto dava vlado naumovski - valandovo - 2007 - cd2 - svekre zaigraj vlatko i zlatko miladinovski - valandovo - 2007 - cd2 - za mareto vukica chelebieva i grupa zlatni prsti - valandovo - 2007 - cd2 - znam deka te poznavam zlate miloseski - valandovo - 2007 - cd2 - ke ti se vratam (nagrada za debitant) RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2007 - Valandovo CD3 â Gosti Suzana Spasovska - Pesna za Goce Nikolovski Makedonska Kitka (Canada) - Oj Makedonijo Trazi se RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Folk Festival 2008 - Valandovo ![]() CD1 1.Biljana i Boris Dimovi i Melos - Dva Ogna Kako Eden 2.Blagica Pavlovska - Ragaj Makedonijo Sinovi 3.Efto Pupinovski - Sto Mi Mozes Ti 4.Goko Jovik - Niz Pesna Ke Te Ispeam 5.Grupa Meraklii - Samo Tebe Te Imam 6.Ilijana - Ovde Se Pee 7.Irena Spasovska - Sonila Moma 8.Jasmina Gunjova i Grupa Bolero - Ne Me Moli 9.Jordan Mitev - Srcevo Uste Cuka Mesto Tebe 10.Jovanka Zitarova - Daj, Daj 11.Milovan Sekulovski - Ljubovta Ne Vrzuva 12.Nena Duleva - Place Nebo 13.Olivera Stjkoski - Alal Ti Vera Gorane 14.Petar Necovski - Znam Deka Stradas 15.Suzana Gavazova - Pesna Makedonska 16.Vanco Bikov - Sto Ti Zgresiv Jovano 17.Vlatko Miladinovski - Imeto Nase e Makedonija RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Folk Festival 2008 - Valandovo ![]() CD2 1.A. Milenkova i R. Krapovski - Decata Se Nase Najsveto 2.Aneta Nakovska - Za Ljubov Golema 3.Blagica Kaleva i Grupa Modus - Pesna Ke Vi Zapeam 4.Blagoja Grujovski - Sudba Necesna 5.Boban Janevski - Ova e Srce Tvoe 6.Elena Georgieva - Nostalgija 7.Grupa Oaza i Raspeani Valandovcani - Ljuboven Son 8.Jovanka Celeska Vasilevska - Zemajte Momi Ubavi 9.Lidija Milosevik ( Samanta ) - Davaj Boze 10.Merima i N. Velickovski - Nie Dvajca 11.Milena Jovanovska i Trio Grande - Prosti Mi Ako Pogresiv 12.Misko Krstevski - Ima Eden Covek 13.Momo Nikolovski - Nikoj Ne Znae 14.Oliver Gicev - Proletni Dozdovi 15.Spase Matlioski - Vetiv, Ne Zaboravam 16.Tixi Ampov - Jaglika 17.Teodora ( Bugarija ) - Ljubovta Me Ubiva 18.Vlatko Aleksovski - Dobro Utro Majko RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2009 - Valandovo CD 1 ![]() 01. Goce Arnaudov - Didl - dadl, didl - daj 02. Misko Krstevski - Eve pesna Makedonijo 03. Blagica Pavlovska i Riste Naumovski - Nezna serenada 04. Blagoja Grujovski - Cveto le 05. Marijan Kocev - Zemja vetena 06. Lence Kukic - Cudo, cuda napraviv 07. Petar Necovski - Ogan sto ne zgasnuva 08. Dusko Georgievski - Mirisot na Dojran 09. Kate i Neli ti rekov - Ljubovna molitva 10. Momo Nikolovski - Nade od Valandovo 11. Biljana i Boris Dimovi - Nafora i vino 12. Boban Janevski - Jas tocno znam 13. Jordan Mitev - Kamenot si tezi na mestoto 14. Vlatko Vuckov i Aleksandra Coneva - Nebo bez granici 15. Nenad Kocevski - Nalej vino Kate 16. Julija - Zena bez ljubov 17. Grupa Oaza - Od arno poarno 18. Beti Kostadinova - Namerno te gledam 19. Kristina V'ckova - Srna 20. Oliver Milosevski - Marie RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2009 - Valandovo CD 2 ![]() 01. Vojo Stojanoski - Neka ne e zaboraveno 02. Varios Artists - Silata na ljubovta 03. Nino Velickovski so Kumanovski Tamburasi - Malku treba 04. Efto Pupinovski - Ti si prolet 05. Grupa Picikato - Zemi si makedonka 06. Varios Artists - Pojot na slavejot 07. Vlatko Miladinovski - Ajde brate 08. Jasmina i Milovan - Ljubov od bajkite 09. Krume Spasovski - Ostanav gurbetcija 10. Tihi Ampov - Osum rani, osum godini 11. Nena Duleva - Stanete, pesna zapejte 12. Ibro i Adam Labunski - Pesna sine zapej 13. Ani Malinkova - So seta pocit 14. Oliver Gligorov - Ej Bojana 15. Aneta Nakovska - Sekoe zlo za dobro e 16. Grupa Jubox - Golem sum meraklija 17. Varios Artists - Vesela krstevka 18. Spase Matlioski - Begaj, begaj Marice 19. Sani - Zbori carsija 20. Vlado Kostoski - Jano, Janinke RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2010 - Valandovo CD 1 ![]() 01. Lence Kukic - Vino i ljubov 02. Nino Velickovski - Za decata nerodeni 03. Irena Spasovska - Ko dva i dva 04. Misko Krstevski - Druzinata bekriska 05. Biljana, Boris i Melos - Dojdi ptico donesi ni pesna 06. Igor Angelov - Kambani stari ne bijte 07. Vidanka Gjorgievska - Slavno Mariovo 08. Amanet 09. Vanja Volkova(Bugarija) - Zemi me 10. Jordan Mitev - Takov sum si roden 11. Ani Malinkova - Spasenie 12. Mende Kunovski - Dali te sakam 13. Legato - Glasot na ljubovta 14. Nenad Kocevski - Ljubov iskrena 15. Julija - Nema cena nitu edna zena 16. Marina i Zlatni prsti - Pesna za merak 17. Igor Bezanoski - Dojdi mi vo bela ruba 18. Rahela Takasmanova - Solzi na vetrot RE: Folk Fest Valandovo - pedja - 02.01.2025 Festival Valandovo 2010 - Valandovo CD 2 ![]() 19. Efto Pupinovski - Ako sakas mirno more 20. Blagica Kaleva i Modus - I na jave i na son 21. Blagoj Marotov - Zapej Pirine 22. Molika i Aneta - Pejte so mene 23. Goran Kukic i Mirco Cukov - Dvajca drugari 24. Blagica Hadzi Pavlovska - Kako Bog zapoveda 25. Petar Necovski - Kolku bese ubava 26. Picikato - Denes denot e nas 27. Boban Janevski - Priznaj mi ti 28. Jasmina Gunjova - Ubavo mi e 29. Spase Matlioski - Ergenlak 30. Aneta Nakovska - Obetka od biser 31. Oliver Gligorov - Mladi srca ne se kafezi 32. Marijana Mariangel - Neka svenat rozite 33. Dule Zrnovski - Ti si pekol,ti si raj 34. Goce Pejkovski - Site moi meraci 35. Zorica Popocovska - Majka bolna legnala 36. Vlado Kostovski - Dojdi mi Ivana |