![]() |
|
Djordje Balasevic - Diskografija - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Zabavna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=102) +--- Forum: Diskografije / Kolekcije zabavnjaka (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=103) +---- Forum: D (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=107) +---- Tema: Djordje Balasevic - Diskografija (/showthread.php?tid=6585) |
RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1985 - 2 - 003 PGP RTB – LP 212 1948 ![]() 01. Djordje Balasevic - Noc Kada Sam Preplivao Dunav 02. Djordje Balasevic - Baby Blue 03. Djordje Balasevic - Morao Sam Da Se Odselim 04. Djordje Balasevic - Bela Ladja 05. Djordje Balasevic - Al Se Nekad Dobro Jelo 06. Djordje Balasevic - Slovenska 07. Djordje Balasevic - Meni Me Se Lepa Nasto 08. Djordje Balasevic - Olivera 09. Djordje Balasevic - Put U Srediste Zemlje (Labincima Sa Koncerta) 10. Djordje Balasevic - Badnje Vece RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1986 - Bezdan Jugoton – LSY-62148 ![]() 01. Djordje Balasevic - Sve Je Otislo U Honduras 02. Djordje Balasevic - Virovitica 03. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 04. Djordje Balasevic - Nema Vise Benda Kao 'Neoplanti' 05. Djordje Balasevic - Bezdan 06. Djordje Balasevic - Stari Orkestar 07. Djordje Balasevic - Narodnjaci 08. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje 09. Djordje Balasevic - Slow Motion RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1987 - 1 - Poluuspavanka PGP RTB ![]() 01. Djordje Balasevic - Poluuspavanka 02. Djordje Balasevic - Samo Rata Da Ne Bude RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1987 - 2 - U Tvojim Molitvama (Live) LP 1 PGP RTB, LP - 3120074 ![]() 01. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 02. Djordje Balasevic - Bezdan 03. Djordje Balasevic - Olivera 04. Djordje Balasevic - Slow Motion 05. Djordje Balasevic - Samo Da Rata Ne Bude 06. Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci 07. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1987 - 3 - U Tvojim Molitvama (Live) LP 2 PGP RTB, LP - 3120074 ![]() 01. Djordje Balasevic - Protina Kci 02. Djordje Balasevic - Prica O Vasi Ladackom 03. Djordje Balasevic - Zivot Je More 04. Djordje Balasevic - Slovenska 05. Djordje Balasevic - Neko To Odgore Vidi Sve 06. Djordje Balasevic - Prva Ljubav 07. Djordje Balasevic - Svirajte Mi 'Jesen Stize Dunjo Moja' 08. Djordje Balasevic - Odlazi Cirkus RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1988 - Panta Rei Jugoton – LSY-63320 ![]() 01. Djordje Balasevic - Soliter 02. Djordje Balasevic - Neki Se Rode Kraj Vode 03. Djordje Balasevic - Oni 04. Djordje Balasevic - Sansona 05. Djordje Balasevic - Nemam Nista S Tim 06. Djordje Balasevic - Starim 07. Djordje Balasevic - Cekajuci Montenegro Express 08. Djordje Balasevic - Jednom ... 09. Djordje Balasevic - Requiem RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1989 - Tri Posleratna Druga Jugoton – LP-6 2 02413 1 ![]() 01. Djordje Balasevic - Sugar Rap 02. Djordje Balasevic - Jos Jedna Pesma O Maloj Garavoj 03. Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama 04. Djordje Balasevic - Caletova Pesma 05. Djordje Balasevic - D-Moll 06. Djordje Balasevic - Kad Odem 07. Djordje Balasevic - Saputnik 08. Djordje Balasevic - Remorker 09. Djordje Balasevic - O, Boze RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1991 - 1 - Marim Ja Diskoton – LP-8444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Covek Za Koga Se Udala Buba Erdeljan 02. Djordje Balasevic - Ringispil 03. Djordje Balasevic - Slabo Divanim Madzarski 04. Djordje Balasevic - Marim Ja ... 05. Djordje Balasevic - Nevernik 06. Djordje Balasevic - Divlji Badem 07. Djordje Balasevic - Citron Pesma 08. Djordje Balasevic - Olelole 09. Djordje Balasevic - Kako Su Zli Dedaci Razbucali Proslavu Godisnjice Braka Kod Mog Druga Jevrema RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1991 - 2 - Najveci Hitovi PGP RTB – CD 410064 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Oprosti Mi Katrin 02. Djordje Balasevic - Zivot Je More 03. Djordje Balasevic - Drago Mi Je Zbog Mog Starog 04. Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci 05. Djordje Balasevic - Mirka 06. Djordje Balasevic - Prica O Vasi Ladackom 07. Djordje Balasevic - Brakolomac 08. Djordje Balasevic - Bluz Mutne Vode 09. Djordje Balasevic - Boza Zvani Pub 10. Djordje Balasevic - Pesma O Jednom Petlu 11. Djordje Balasevic - Don Francisko Long Play 12. Djordje Balasevic - Svirajte Mi Jesen Stize Dunjo Moja 13. Djordje Balasevic - Al' Se Nekad Dobro Jelo 14. Djordje Balasevic - Neko To Od Gore Vidi Sve 15. Djordje Balasevic - Baby Blue RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1993 - Jedan Od Onih Zivota UFA MEDIJA, CD - 0-0002 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Ja Luzer! 02. Djordje Balasevic - The Last March 03. Djordje Balasevic - Krivi Smo Mi 04. Djordje Balasevic - Posvadjana Pesma 05. Djordje Balasevic - Dan Posle Ponedeljka 06. Djordje Balasevic - Portret Mog Zivota 07. Djordje Balasevic - Provincijalka 08. Djordje Balasevic - Stari Laloski Vals 09. Djordje Balasevic - Covek Sa Mesecom U Ocima RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1994 - The Best Of - Vol.2 UFA Media – CD 0-0001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 02. Djordje Balasevic - D-Moll 03. Djordje Balasevic - Lepa Protina Kci (Live) 04. Djordje Balasevic - Slabo Divanim Madjarski 05. Djordje Balasevic - Caletova Pesma 06. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje 07. Djordje Balasevic - Divlji Badem 08. Djordje Balasevic - Ona Je Volela Bluz 09. Djordje Balasevic - Ringispil 10. Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama 11. Djordje Balasevic - Nevernik 12. Djordje Balasevic - Kad Odem 13. Djordje Balasevic - Starim 14. Djordje Balasevic - Bezdan 15. Djordje Balasevic - Slovenska (Live) RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1996 - 1 - Nas Slusaju Svi A Mi Ne Slusamo Nikoga Radio Index – CD 001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11. Djordje Balasevic - Sloboda-Ne RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1996 - 2 - Na Posletku UFA Media – CD9605BN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Naposletku ... 02. Djordje Balasevic - Sin Jedinac 03. Djordje Balasevic - Regruteska 29. IV. 1977. 04. Djordje Balasevic - Drvena Pesma 05. Djordje Balasevic - Namcor 06. Djordje Balasevic - Dodjoska 07. Djordje Balasevic - Miholjsko Leto 95. 08. Djordje Balasevic - Poslednja Nevesta 09. Djordje Balasevic - Uspavanka Za Decaka RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1997 - 1 - Novogodisnji Koncert - Prica 1 Trauma Station – CDD 44 703 5 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Kad Odem 02. Djordje Balasevic - Ratnik Paorskog Srca 03. Djordje Balasevic - Song (Gusle) 1 04. Djordje Balasevic - Marim Ja 05. Djordje Balasevic - Narodnjaci 06. Djordje Balasevic - Song (Da Ti Je Bemve) 07. Djordje Balasevic - Covek Za Kog Se Udala Buba Erdeljan 08. Djordje Balasevic - Snasa 09. Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama 10. Djordje Balasevic - Slabo Divanim Madzarski 11. Djordje Balasevic - Neko To Odgore Vidi Sve 12. Djordje Balasevic - Na Pola Puta RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1997 - 2 - Novogodisnji Koncert - Prica 2 Trauma Station – CDD 44 703 5 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje 02. Djordje Balasevic - Sloboda-Ne 03. Djordje Balasevic - Ringispil 04. Djordje Balasevic - Ne Volim Januar 05. Djordje Balasevic - Zivot Je More 06. Djordje Balasevic - Caletova 07. Djordje Balasevic - Badnje Vece 08. Djordje Balasevic - Samo Da Rata Ne Bude 09. Djordje Balasevic - Lipa 10. Djordje Balasevic - Protina Kci 11. Djordje Balasevic - Vasa Ladacki 12. Djordje Balasevic - Odlazi Cirkus RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1998 - 1 - Dal Je Sve Bilo Samo Fol D:moll – D:MOLL CD 0-0001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01. Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci 02. Djordje Balasevic - Govor I 03. Djordje Balasevic - Slovenska 04. Djordje Balasevic - Svirajte Jesen Stize Dunjo Moja 05. Djordje Balasevic - Prva Ljubav 06. Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama 07. Djordje Balasevic - Govor II 08. Djordje Balasevic - Slabo Divanim Hrvatski 09. Djordje Balasevic - Menuet 10. Djordje Balasevic - Provincijalka 11. Djordje Balasevic - Caletova Pesma 12. Djordje Balasevic - Zivot Je More 13. Djordje Balasevic - Miholjsko Leto 14. Djordje Balasevic - Boza Zvani Pub RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1998 - 2 - Sarajevo 08. Feb. (Bootleg) CD 1 ![]() Djordje Balasevic - Covek Sa Mesecom U Ocima Djordje Balasevic - D moll Djordje Balasevic - Devojka Sa Cardas Nogama Djordje Balasevic - Ja Luzer Djordje Balasevic - Neki Novi Klinci Djordje Balasevic - Noc Kad Sam Preplivao Dunav (Uvod) Djordje Balasevic - Oprosti Mi Katrin Djordje Balasevic - Provincijalka Djordje Balasevic - Samo Da Rata Ne Bude Djordje Balasevic - Zivot Je More RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1998 - 3 - Sarajevo 08. Feb. (Bootleg) CD 2 ![]() Djordje Balasevic - Hej Haj Bas Nas Briga Djordje Balasevic - Ne Lomite Mi Bagrenje Djordje Balasevic - Ne Volim Januar Djordje Balasevic - Odlazi Cirkus Djordje Balasevic - Prica O Vasi Ladackom Djordje Balasevic - Regruteska Djordje Balasevic - Sin Jedinac Djordje Balasevic - Slabo Divanim Madzarski Djordje Balasevic - Svirajte Mi Jesen Stize Dunjo Moja RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1998 - 4 - Sedam Osmina - Live CD 1 ![]() ![]() Djordje Balasevic - ... U Americi (Live) Djordje Balasevic - 10.000.000 Sponzora (Live) Djordje Balasevic - Balkanski Tango (Live) Djordje Balasevic - Dobitnici Nagrade (Live) Djordje Balasevic - Esmeralda Je Progledala (Live) Djordje Balasevic - Leged'a O Gedi Gluperdi (Live) Djordje Balasevic - Mirka (Intro) (Live) Djordje Balasevic - Narodnjaci (Intro) (Live) Djordje Balasevic - Ne Znam Da Pijem (Live) Djordje Balasevic - Noc Kad Sam Preplivao Dunav (Live) Djordje Balasevic - Oni Se Svadjali !!! (Live) Djordje Balasevic - Primitivci, Idioti I Lazovi (Live) Djordje Balasevic - Pvate Me Fvajevi... (Live) Djordje Balasevic - Sedam Osmina (Live) Djordje Balasevic - Shoping XL (Live) Djordje Balasevic - The Unfuckables (Live) RE: Djordje Balasevic - Diskografija - pedja - 24.06.2026 Djordje Balasevic 1998 - 5 - Sedam Osmina - Live CD 2 ![]() ![]() Djordje Balasevic - Dzemper Za Pedra (Live) Djordje Balasevic - Hipik (Live) Djordje Balasevic - Isidora Bjelica (Live) Djordje Balasevic - Namcor (Live) Djordje Balasevic - Ne Volim Januar (Intro) (Live) Djordje Balasevic - O Sarajevu (Live) Djordje Balasevic - Odlazi Cirkus (Live) Djordje Balasevic - Oktopad (Live) Djordje Balasevic - Olivera (Live) Djordje Balasevic - Oprosti Mi Katrin (Live) Djordje Balasevic - Prica O Gorstacima (Live) Djordje Balasevic - Provincijalka (Intro) (Live) Djordje Balasevic - Ringispil (Live) Djordje Balasevic - Sevdalinka (Live) Djordje Balasevic - Svedjanke (Live) Djordje Balasevic - Svirajte Mi Jesen ...(Live) Djordje Balasevic - Talas (Live) Djordje Balasevic - Tasta (Live) |