![]() |
|
Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: M (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=23) +---- Tema: Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija (/showthread.php?tid=4729) Stranice:
1
2
|
Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1974-4 - Imam jednu zelju ![]() 01. Imam Jedu Zelju 02. Ti Bi Hteo Pesmom Da Ti Kazem Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1975 - 4 - Stari hitovi ![]() Mira Vasiljevic - Bolna lezi Andjelija mlada Mira Vasiljevic - Danas mi je dragom rodjendan Mira Vasiljevic - Devojacka kletva Mira Vasiljevic - Gorda zena Mira Vasiljevic - Imam jednu zelju Mira Vasiljevic - Kockar Mira Vasiljevic - Moj radnik Mira Vasiljevic - Oci su mi kao kremen Mira Vasiljevic - Oj ti orle Mira Vasiljevic - Oluja Mira Vasiljevic - Ti bi hteo pesmom da ti kazem Mira Vasiljevic - Zivot pise uspomene Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1975 - 5 - Cija je ono zvezda ![]() ![]() Mira Vasilevic - Cija je ono zvezda Mira Vasilevic - Djerdan Mira Vasilevic - Kolenike vreteno Mira Vasilevic - Makedonsko devojce Mira Vasilevic - Misli Mile Mira Vasilevic - Moj dilbere kud se seces Mira Vasilevic - Oj Jelo Jelena Mira Vasilevic - Rumunska igra Mira Vasilevic - Sejdefu majka budjase Mira Vasilevic - Slavonske poskocice Mira Vasilevic - Zoake zoku n'pojenicei Mira Vasilevic - Zora zori Mira Vasiljevic & Djerdan - Bosioce moj zeleni Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1975 - 1 - Moj radnik ![]() 01. Moj Radnik 02. Bolna Lezi Andjelija Mlada Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1975 - 2 - Sumadija u jesenje dane ![]() 01. Sumadija U Jesenje Dane 02. Prevarena, Ostavljena Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1975 - 3 - Sto se vrati ![]() ![]() 01. Sto Se Vrati 02. Rastanak Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1977 - 1 - Joj, mala de si bila ![]() ![]() ![]() Mira Vasiljevic - Oj Jelo Jelice Mira Vasiljevic - Oj Jelo Jeleno Mira Vasiljevic - Joj Mala De Si Bila Mira Vasiljevic - Djerdanska Pesma Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1977 - 1 - Rodjo moj ![]() ![]() Mira Vasiljevic - Duni mi duni, ladjane Mira Vasiljevic - Ko t' pokida sa grla djerdane Mira Vasiljevic - Rodjo moj Mira Vasiljevic - Secanja Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1978 - 1 - Ponoc je prosla ![]() 01. Ponoc Je Prosla 02. Dunje Ranke Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1978 - 2 - Vestacki muskarci ![]() ![]() 01. Vestacki Muskarac 02. Ne Sljivim Svog Diku Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1979 - 1 - Budi opet zivot moj ![]() ![]() ![]() ![]() Mira Vailjevic - Budi opet zivot moj Mira Vailjevic - Domovino moja mila Mira Vailjevic - Igrale se delije (Alma Muhedinovic) Mira Vailjevic - Koje li je doba noci (Slavica M) Mira Vailjevic - Lepe li su nano gruzanke devojke (Snezana B) Mira Vailjevic - Maturanti Mira Vailjevic - Obrase se vinogradi (Desa Vukovic) Mira Vailjevic - Ovce cuva Milos cobanine Mira Vailjevic - Pisi mi Mira Vailjevic - Sagradicu sajku Mira Vailjevic - Vrati mi se Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1981 - Nikome te ne dam ![]() 01. Nikome Te Ne Dam 02. Lolo Moja Bas Si Vrag 03. Zeljo Moja 04. Luda Noc 05. Pita Lola 06. Zavet 07. Stara Ljubav 08. Nana Jednu A Ja Dve 09. Seoski Vasar Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1983 - Moj dragane ![]() ![]() 01. Moj Dragane 02. Zubor Voda Zuborila 03. U Dugim Nocima 04. Jedan Momak 05. Sini Munijo 06. Ostani, Ostani 07. Pusti Me Da Zivim 08. Godine Su Prolazile 09. Predosecanje Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1984 - Porodicni Djerdan ![]() ![]() ![]() 01. Volela Bih Da Te Nisam Srela 02. Cujte, Pesma Zove Glas 03. Sama Ja, Sama Ti 04. Zar Te Srce Ne Zaboli 05. Uspavanka Sinu 06. Baka I Unuk 07. Zar Od Bola Da Pogresim 08. Zaljubices Se Jednom I Ti 09. Stegni Mi Ruku 10. Zasto Sad Dolazis 11. Pevam I Pevacu Jos Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 1998 - The best off ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mira Vasiljevic - Zri zri tamnjanika Mira Vasiljevic - Zora zori (Djerdan) Mira Vasiljevic - Zivot pise uspomene Mira Vasiljevic - Tisina nema vlada svud Mira Vasiljevic - Ti bi hteo pesmom da ti kazem (Djerdan) Mira Vasiljevic - Sumadija u jesenje dane (Djerdan) Mira Vasiljevic - Sini munjo Mira Vasiljevic - Predosecanje (Djerdan) Mira Vasiljevic - Prazan medaljon Mira Vasiljevic - Nekad cvale ruze bele Mira Vasiljevic - Ja na prozor Mira Vasiljevic - Godine su prolazile (Djerdan) Mira Vasiljevic - Gde ces biti lepa Kejo Mira Vasiljevic - Duni mi duni ladjane (Djerdan) Mira Vasiljevic - Devojacka kletva Mira Vasiljevic - Danas mi je dragom rodjendan Mira Vasiljevic - Cija je ono zvezda Mira Vasiljevic - Bolna lezi Andjelija mlada (Djerdan) Mira Vasiljevic - Baka i unuk (Milos Smiljanic) Mira Vasiljevic - Aj ja sam secer Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic 2003 - 1 - 30 godina Djerdana ![]() ![]() ![]() ![]() Vesna Maria - Carobna frula Vera Jovnas - Evo banke cigane moj Vera Ivkovic - Suska se suska Tanja Brankovic - Kolo - Pletenica Snezana Djurisic - Odakle si sele Snezana Djerdan - Nana jednu a ja dve Rada Stojkovic - Kolenike kolenike vreteno Mira Vasiljevic - Godine su prolazile Ljilja Markovic - Koje li je doba noci Ljilja & Jasna Markovic - Ej cula jesam Jasna Vasiljevic Milanovic - Dunje ranke Jasna Djokic - Alaj mi je veceras po volji Jasminka Rakic Jevtic - Da sam ljubav tvoja Izvorinka MIlosevic - Zoake zoku n'pojenice Gordana Tomic - Magla padnala dolina Gordana Stojicevic & Mira Vasiljevic - Zapisi u svom srcu Gordana Lazarevic - Rasplela ja sam kosu Dragica Nestorovic Popovic - Zubor voda zuborila Dragana Lazarevic Kladar - Cojle manojle Dragana Lazarevic - Nekada si meni zivot bio ti Desa Vukovic Zivanovic - Obrase se vinogradi Biljana Trmcic - Jecam zela Beba Tosic - Ej da sam znala Andjelka Govedarevic - Sve zbog lole Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - Zozan - 25.10.2025 Mira Vasiljevic - Dueti Mira Vasiljevic - Gde Si Da Si Moj Golube (Tozovac) Mira Vasiljevic - Zapisi U Svom Srcu (Gordana Stojicevic) -1975 RE: Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - skinmi - 26.10.2025 Gordana Stojicevic 1975 - Zapisi u svom srcu 04.06.1975, PGP RTB SF 13098 ![]() Gordana Stoicevic 01. Zapisi u svom srcu (Mira Vasiljevic) Gordana Stoicevic 02. Vrati mi bezbrizne dane RE: Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - skinmi - 26.10.2025 Mira Vasiljevic 1977-2 Seoski vasar 17.07.1977, PGP RTB S 13185 ![]() Mira Vasiljevic 01. Seoski vasar Mira Vasiljevic 02. Tece Sava tece Sava RE: Miroslava Mira Vasiljevic - Diskografija - skinmi - 26.10.2025 VA 2006 - Leti, leti pesmo moja mila 2, PGP RTS CD 406959 ![]() 01. Jasna Kocijasevic - Bulbul mi poje 02. Jordan Nikolic - U selo kavga golema 03. Jovana Hadzic - Ja nekoga ljubim 04. Lepa Lukic - Bisenija, kceri najmilija 05. Lepa Lukic - Oj devojko od Morave 06. Merima Njegomir - Ivanova korita 07. Merima Njegomir - Zora prokletnica 08. Marina Djordjevic - Plakat zbog tebe necu 09. Mesovit hor AKUD 'Lola' i Boki - Djurdjevdan 10. Milan Babic i Gordana Lazarevic - Kad u jesen lisce zuti 11. Mira Vasiljevic - Jesen stize rana 12. Mirko Rondovic - Noc skuplja vijeka 13. Oliver Njego - A sto cemo ljubav kriti 14. Oliver Njego - Kradem ti se u veceri 15. Oliver Njego - Sto te nema 16. P.Gojkovic Cune - Dunave, Dunave 17. P.Gojkovic Cune - Oj, Moravo 18. Selimova i Zelceski - Marija, mladosta minuva 19. Sena Ordagic - Moj Dragane |