![]() |
|
Jasna Kocijasevic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: J (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=20) +---- Thread: Jasna Kocijasevic - Diskografija (/showthread.php?tid=3692) Pages:
1
2
|
Jasna Kocijasevic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Jasna Kocijasevic 1980 - Nema srece dok ne dodjes ti ![]() ![]() 01. Nema Srece Dok Ne Dodjes Ti 02. Opet Ti, Opet Ti Jasna Kocijasevic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Jasna Kocijasevic 1981 - Prolece nije doslo ![]() 01. Prolece Nije Doslo 02. Jos Ce Za Mnom Ludovati Jasna Kocijasevic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Jasna Kocijasevic 1983 - 1 - Ti ljubis slatko ![]() ![]() ![]() Jasna Kocijasevic - Bio si srce u srcu mom Jasna Kocijasevic - Ja sam prava Vojvodjanka Jasna Kocijasevic - Kosi momce livadu Jasna Kocijasevic - Oprosti mi kasno smo se sreli Jasna Kocijasevic - Petli poje Jasna Kocijasevic - Ti ljubis slatko Jasna Kocijasevic - Ukradeni poljupci Jasna Kocijasevic - Zakazi datum vencanja naseg Jasna Kocijasevic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Jasna Kocijasevic 1983 - 2 - Suska se, suska ![]() 01. Suska se, suska 02. Ti ljubis latko Jasna Kocijasevic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Jasna Kocijasevic 1985 - Zaljubljena zena ![]() Jasna Kocijasevic - Hej moje slatko malo Jasna Kocijasevic - Kazi sta te to menja Jasna Kocijasevic - Moj nevene Jasna Kocijasevic - Necu tvoje ruke ispod moje glave Jasna Kocijasevic - Oj mesece Jasna Kocijasevic - Sljivo stara Jasna Kocijasevic - Sviraj druze Jasna Kocijasevic - Zaljubljena zena Jasna Kocijasevic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Jasna Kocijasevic 1988 - Pusti proslost ![]() a1 Milan Babic - Samo da docekam to a2 Gordana Adamov Lana - Posle tebe a3 Radisa Urosevic - Kada aksam sokak skrije a4 Jasna Kocijasevic - Pusti proslost a5 Hamid Ragipovic - Nisu vazne godine b1 Sejo Pitic - Oj, Ilidzo, cvijete Bosne b2 Ajsa Mecan - Kazi mi nesto lijepo b3 Dragan Pantic - Odnela si deo mog zivota b4 Sefedin Imer - Vatrena zena Jasna Kocijasevic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Jasna Kocijasevic 1992 - Jos uvek si moje srce ![]() Jasna Kocijasevic - Cvati ruzo moja Jasna Kocijasevic - Idi od mene Jasna Kocijasevic - Jos uvek si moje srce Jasna Kocijasevic - Ne boj se Jasna Kocijasevic - Osvanuce dan Jasna Kocijasevic - Samo za tebe Jasna Kocijasevic - Sudice ti moje suze Jasna Kocijasevic - Tvoje oci Jasna Kocijasevic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Jasna Kocijasevic 1998 - Nad izvorom vrba se nadnela ![]() ![]() ![]() Jasna Kocijasevic - Aj berem grozdje Jasna Kocijasevic - Anica ovce cuvala Jasna Kocijasevic - Coban tera ovcice Jasna Kocijasevic - Cvati ruzo moja Jasna Kocijasevic - Gore noci gore zore Jasna Kocijasevic - Hajde dragi zvezde da brojimo Jasna Kocijasevic - Idi od mene Jasna Kocijasevic - Ja ne zalim oci svoje Jasna Kocijasevic - Kazi sta te to menja Jasna Kocijasevic - Kraj potoka bistre vode Jasna Kocijasevic - Maramica od beloga fulara Jasna Kocijasevic - Moj dragane sto me zaboravljas Jasna Kocijasevic - Nad izvorom vrba se nadnela Jasna Kocijasevic - Oj Jelena kceri moja jedina Jasna Kocijasevic - Oj livado oj zelena Jasna Kocijasevic - Posadicu zelen bor do bora Jasna Kocijasevic - U djul basti Jasna Kocijasevic - U livadi pod jasenom Jasna Kocijasevic - U ranama srce moje Jasna Kocijasevic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Jasna Kocijasevic 2022 - Uvek ista ![]() Jasna Kocijasevic - Dama Jasna Kocijasevic - Jovano, Jovanke Jasna Kocijasevic - Kad ja podjoh na Bembasu Jasna Kocijasevic - Kaldrma Jasna Kocijasevic - Moj dilbere Jasna Kocijasevic - Nebo iznad reke Save Jasna Kocijasevic - Sumnja Jasna Kocijasevic - Tamburalo momce Jasna Kocijasevic - Za nase vencanje Jasna Kocijasevic - Znas li koliko Jasna Kocijasevic - Diskografija - Zozan - 17.07.2025 Jasna Kocijasevic - Nerasporedjene ![]() Jasna Kocijasevic - Ajte amo momci cure Jasna Kocijasevic - Idem putem pesma se ori Jasna Kocijasevic - Ja pogledah preko kola Jasna Kocijasevic - Kiso tiho padaj Jasna Kocijasevic - Nadji curu mladu Jasna Kocijasevic - O majko moja Jasna Kocijasevic - Slavuj pile ne poj rano Jasna Kocijasevic - Stade se cvijece rosom kititi Jasna Kocijasevic - Vihor ruzu niz polje tjerase Jasna Kocijasevic - Vrati se ponovo |