![]() |
|
Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - Oblik za štampu +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: R (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=27) +---- Tema: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija (/showthread.php?tid=3183) Stranice:
1
2
|
RE: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - pedja - 23.05.2025 Rasa Pavlovic 2006 - 1 - Biseri 2 Melos, CD - 1049 ![]() 01. Rasa Pavlovic - Bol boluje mlado momce 02. Rasa Pavlovic - S one strane Lipovice 03. Rasa Pavlovic - Kada moja mladost prodje 04. Rasa Pavlovic - Skeledzijo na Moravi 05. Rasa Pavlovic - Prolazi jesen 06. Rasa Pavlovic - Vodenicarka 07. Rasa Pavlovic - Pogledaj me mala moja 08. Rasa Pavlovic - Evo ovu rumen ruzu 09. Rasa Pavlovic - Vetar duva sljive opadaju 10. Rasa Pavlovic - Sedamdeset i dva dana 11. Rasa Pavlovic - Jesen prodje ja se ne ozeni 12. Rasa Pavlovic - Dosla Drina od brega do brega 13. Rasa Pavlovic - Vodenicar na Moravi 14. Rasa Pavlovic - Grana od bora 15. Rasa Pavlovic - Beograde grade 16. Rasa Pavlovic - Plastim suvu travu 17. Rasa Pavlovic - Hej zivote rano moja RE: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - pedja - 23.05.2025 Rasa Pavlovic 2006 - 2 - Zapjevaj Uzivo Rasa Pavlovic 01. Djul halima Rasa Pavlovic 02. Docekala me sa osmehom Rasa Pavlovic 03. Kad bi znala sta mi srcu znacis Rasa Pavlovic 04. Kada su laste odletele Rasa Pavlovic 05. Malenim sokakom Rasa Pavlovic 06. Ne cekaj me, niti sanjaj Rasa Pavlovic 07. Ne mogu vise bez nje Rasa Pavlovic 08. Razbolje se simsir list Rasa Pavlovic 09. U mostaru gradu Rasa Pavlovic 10. Uzeh djugum i mastrafu RE: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - pedja - 23.05.2025 Rasa Pavlovic 2007 - Zapjevaj Uzivo Rasa Pavlovic 01. Ako me nekada sretnes Rasa Pavlovic 02. Devojka je zelen bor sadila Rasa Pavlovic 03. Dvije su se vode zavadile Rasa Pavlovic 04. Harmoniko moja Rasa Pavlovic 05. Jovo, jovane Rasa Pavlovic 06. Ko se jednom napije vode Rasa Pavlovic 07. Livada je moja uspomena Rasa Pavlovic 08. Moj behare ko li mi te bere Rasa Pavlovic 09. Na put se spremam, put mi je dalek Rasa Pavlovic 10. Pastirica Rasa Pavlovic 11. Prodjoh bosnom kroz gradove Rasa Pavlovic 12. Prva ljubav zaborava nema Rasa Pavlovic 13. Psenicice, sitno seme Rasa Pavlovic 14. Razbolje se simsir list Rasa Pavlovic 15. Snijeg pade na behar, na voce Rasa Pavlovic 16. U lijepom starom gradu visegradu RE: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - pedja - 23.05.2025 Rasa Pavlovic 2008 - 1 - Zapjevaj Uzivo Rasa Pavlovic 01. Devojcice, devojcice mala Rasa Pavlovic 02. Devojka sokolu zulum ucinila Rasa Pavlovic 03. Ja mlad pijem noci Rasa Pavlovic 04. Ja sam momak sumadinac Rasa Pavlovic 05. Ko to rano oko cesme sece Rasa Pavlovic 06. Koliko je prijedor polje Rasa Pavlovic 07. Na put se spremam Rasa Pavlovic 08. Nisam te se nagledao Rasa Pavlovic 09. Od svega me sacuvala majka Rasa Pavlovic 10. Sacuvaj tajnu Rasa Pavlovic 11. Sliku tvoju ljubim Rasa Pavlovic 12. Svrati, svrati devojko Rasa Pavlovic 13. Ti si sve sto imam RE: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - pedja - 23.05.2025 Rasa Pavlovic 2008 - 2 - Zapjevaj Uzivo Rasa Pavlovic 01. Moravsko predvecerje Rasa Pavlovic 02. Nek' uvenu ruze Rasa Pavlovic 03. Noc je tamna, ja zakasnio Rasa Pavlovic 04. Oci jedne zene Rasa Pavlovic 05. Oj, boga ti dunave plavi Rasa Pavlovic 06. Pastirica Rasa Pavlovic 07. Ti si sve sto imam od zivota svog Rasa Pavlovic 08. Volim majko siroticu Rasa Pavlovic 09. Zasto majko nisi vecna RE: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - pedja - 23.05.2025 Rasa Pavlovic 2009 - Zapjevaj Uzivo Rasa Pavlovic 01. Banja luko i ta tvoja sela Rasa Pavlovic 02. Bol boluje mlado momce Rasa Pavlovic 03. Cudna jada od mostara grada Rasa Pavlovic 04. Evo ovu rumen ruzu Rasa Pavlovic 05. Kada moja mladost prodje Rasa Pavlovic 06. Koja gora ivo Rasa Pavlovic 07. Livada je moja uspomena Rasa Pavlovic 08. Mislio sam svaki dan Rasa Pavlovic 09. Niz polje idu babo sejmeni Rasa Pavlovic 10. Poranio milorad Rasa Pavlovic 11. Prolazi jesen Rasa Pavlovic 12. Secas li se draga Rasa Pavlovic 13. Sjetuje me majka Rasa Pavlovic 14. Skeledzijo na moravi Rasa Pavlovic 15. Stanite dani, stanite noci... Rasa Pavlovic 16. Svud' me diraj, al' u srce nemoj Rasa Pavlovic 17. Zarasle su staze moje RE: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - pedja - 23.05.2025 Rasa Pavlovic 2010 - 1 - Radio Arhiva Rasa Pavlovic 01. Planino stara Rasa Pavlovic 02. Kada moja mladost prodje Rasa Pavlovic 03. Raslo drvo topolovo Rasa Pavlovic 04. Zarasle su staze moje Rasa Pavlovic 05. Plastim suvu travu Rasa Pavlovic 06. Moj nevene Rasa Pavlovic 07. Kome sumis oj Moravo Rasa Pavlovic 08. Pijem al ne pijem mnogo RE: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - pedja - 23.05.2025 Rasa Pavlovic 2010 - 2 - Solisticki Koncert Melos ![]() Rasa Pavlovic 01. Stani stani Ibar vodo Rasa Pavlovic 02. Kad su laste odletele Rasa Pavlovic 03. Cija li je devojka malena Rasa Pavlovic 04. Curica je medena, suknjica sarena Rasa Pavlovic 05. Livada je moja uspomena Rasa Pavlovic 06. Sa Igmana pogledat je lepo Rasa Pavlovic 07. Sjetuje me majka Rasa Pavlovic 08. Da ja imam ata svog Rasa Pavlovic 09. Kad bi znala sta mi srcu znacis Rasa Pavlovic 10. Razbole se srce moje Rasa Pavlovic 11. Zavicajna pesma Rasa Pavlovic 12. Vinogradi Rasa Pavlovic 13. Na obali Moravice Rasa Pavlovic 14. Sad pati, ako ako Rasa Pavlovic 15. Stanite dani stanite noci Rasa Pavlovic 16. Svud me diraj al u srce nemoj Rasa Pavlovic 17. Moravsko predvecereje Rasa Pavlovic 18. Uzeh djugu i mastrafu Rasa Pavlovic 19. Razbole se simsir list Rasa Pavlovic 20. Ta divna zena RE: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - pedja - 23.05.2025 Rasa Pavlovic I Grupa Oplanici Rasa Pavlovic - Dve livade Rasa Pavlovic - Ej, Drino vodo Rasa Pavlovic - Idem putem pesma s' ori Rasa Pavlovic - Jesen dodje Rasa Pavlovic - Kad pevaju veseli Moravci Rasa Pavlovic - Kraj Morave jedna vrba stara Rasa Pavlovic - Oj Srbijo Rasa Pavlovic - Vetar duva od Morave RE: Rados Rasa Pavlovic - Diskografija - pedja - 23.05.2025 Rasa Pavlovic - Festivali I Ostalo ![]() 01. Rasa Pavlovic - Ljubo, duso (Moravski biseri '99) 02. Rasa Pavlovic - Poklanjam ti sebe (Moravski biseri 2000) 03. Rasa Pavlovic - Secanje (Moravski biseri '98) 04. Rasa Pavlovic - Ukrascu je (Moravski biseri '01) 05. Rasa Pavlovic - Ja nezenja osta (Vrnjacka Banja '05) 06. Rasa Pavlovic - Boze pravde '93 (duet Baja Mali Knindza) 07. Rasa Pavlovic - Izaberi dan za srecu (Moravski biseri '96) 08. Rasa Pavlovic - Caj goro lane moje (Mokranjcevi dani-Negotin) 09. Rasa Pavlovic - Zaspala si (Moravski biseri '03) 10. Rasa Pavlovic - Gde si da si moj golube 11. Rasa Pavlovic - Golubice bela sto si nevesela (Mokranjcevi dani-Negotin) 12. Rasa Pavlovic - Oj Coko coko (Mokranjcevi dani-Negotin) 13. Rasa Pavlovic - Vodicu te na vencanje (Goca Stojicevic) 14. Rasa Pavlovic - Djevojka kraj Lima 15. Rasa Pavlovic - Kakvi pretci takvi i potomci (Festival Banja Luka '96) 16. Rasa Pavlovic - Neverna Kata (Vojvodjanske zlatne zice) 17. Rasa Pavlovic - Oj Nevena 18. Rasa Pavlovic - Oj Sopote 19. Rasa Pavlovic - Ostavljam te dome 20. Rasa Pavlovic - U mom soru nema vise muzike (Vojvodjanske zlatne zice '03) 21. Rasa Pavlovic - Miroljube pitaj Kori (ft.The Brend) 22. Rasa Pavlovic - Kome sumis oj, Moravo 23. Rasa Pavlovic - Kosio sam seno 24. Rasa Pavlovic - Oj, Prijedore 25. Rasa Pavlovic - Raslo drvo topolovo 26. Rasa Pavlovic - U Moravu cure zagazile 27. Rasa Pavlovic - Zelen lisce goru kiti 28. Rasa Pavlovic - Duni vetre malo sa Neretve |