![]() |
|
Novica Urosevic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: N (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=24) +---- Thread: Novica Urosevic - Diskografija (/showthread.php?tid=2682) Pages:
1
2
|
RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 1985 - 1 - Ustaj Sine Zora Je Diskos – LPD-20001131 ![]() 01. Ustaj Sine Zora Je 02. Moj Drug I Ja 03. Gubim Volju Za Zivotom 04. Gde Si Zivot Potrosio 05. Nadam Ti Se 06. Sizika 07. Ne Volim Kad Gubim 08. Pitas Se, Pitas RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 1985 - 2 - Novica I Zvezde Diskosa Diskos – KD 3000 1196 ![]() a1. Novica Urosevic - Serif Konjevic - Naci cu je po mirisu kose a2. Novica Urosevic - Milka Todorovic - Spusti se na zemlju a3. Novica Urosevic - Milka Todorovic - Dala sam ti, dala a4. Novica Urosevic - Ljiljana Jovanovic Likana - Covek iz mojih snova b1. Novica Urosevic - Ljuba Alicic - Evo vec je osmi dan b2. Novica Urosevic - Ljiljana Jovanovic Likana - Zeleo si da ti rodim sina b3. Novica Urosevic - Serif Konjevic - Malo sam se umorio b4. Novica Urosevic - Ljuba Alicic - Ne daju mi da te volim RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 1986 - Ne Idi Grlom U Jagode Diskos – LPD-20001259 ![]() a1. Novica Urosevic - Od nule zivot pocecu a2. Novica Urosevic - Ne idi grlom u jagode a3. Novica Urosevic - Zasto places devojko a4. Novica Urosevic - Nikog nema medju nama b1. Novica Urosevic - Ulicom glumim srecnika b2. Novica Urosevic - Da si moja devojka b3. Novica Urosevic - Ne padam na zenske suze b4. Novica Urosevic - Nisam mali RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 1990 - Svi Za Jednog Jedan Za Sve Jugoton – LP – 6 2 02752 1 ![]() 03. Novica Urosevic - Gde je moja ljubav RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 1996 - Slavuji Sa Istoka PGP RTS - AAD ![]() 01 Ljiljana Jovanovic Likana - Sulejman 02 Mirsada Becirevic - Kazi kazi sta ti je 03 Asim Brkan - Ah Dzemila 04 Serif Konjevic - Sanjam Je Sanjam 05 Jasmin Muharemovic - Necu da ti brisem suze 06 Selim Sivic - Daj da se volimo 07 Kemal Malovcic - Fatima 08 Mirsada Becirovic - Ako ima pravde 09 Serif Konjevic - Posao sam da nadjem srecu 10 Jasmin Muharemovic - Zalices za mnom 11 Senad Milanovic - Ti si samo lutka 12 Mahir Burekovic - Trebacu ti nekad 13 Asim Brkan - Lijepa Selma iz Mostara RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2002 - 1 - To Sam Ja Grand Production – CD 197 ![]() Novica Urosevic - Dobro vece dobri ljudi Novica Urosevic - Mala svadja Novica Urosevic - Nevidljiva suza Novica Urosevic - Puklo srce Novica Urosevic - Setite se mene Novica Urosevic - Skupljac uspomena Novica Urosevic - Ziveo brzo umro ludo RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2002 - 2 - Dobro Vece Dobri Ljudi Grand Production – CD 197 ![]() 01. Novica Urosevic - Dobro Vece Dobri Ljudi - Mix RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2004 - 1 - Nezaboravni Hitovi RENOME, CD - 624 ![]() 01. Novica Urosevic - Dobro vece dobri ljudi 02. Novica Urosevic - Ja ne mogu da te mrzim 03. Novica Urosevic - Kad moj drug pije 04. Novica Urosevic - Od nule zivot pocecu 05. Novica Urosevic - Opet se sa casom druzim 05. Novica Urosevic - Ovo je moja kafana 06. Novica Urosevic - Pitas se, pitas 07. Novica Urosevic - Prijatelji lazni 08. Novica Urosevic - Puklo srce 09. Novica Urosevic - Sizika 10. Novica Urosevic - Skupljac uspomena 11. Novica Urosevic - Ulicom glumim srecnka 12. Novica Urosevic - Umoran je stari ciga 13. Novica Urosevic - Ustaj sine zora je 14. Novica Urosevic - Za koga se ova pesma peva RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2004 - 2 - Ustaj Sine Zora Je Diskos – CDD 9-5011 ![]() 01. Novica Urosevic - Ustaj sine zora je 02. Novica Urosevic - Moj drug i ja 03. Novica Urosevic - Gubim volju za zivotom 04. Novica Urosevic - Gde si zivot potrosio 05. Novica Urosevic - Nadam ti se 06. Novica Urosevic - Sizika 07. Novica Urosevic - Ne volim kad gubim 08. Novica Urosevic - Pitas se,pitas 09. Novica Urosevic - Od nule zivot pocecu 10. Novica Urosevic - Ne idi grlom u jagode 11. Novica Urosevic - Zasto places devojko 12. Novica Urosevic - Nekog nema medju nama 13. Novica Urosevic - Ulicom glumim srecnika 14. Novica Urosevic - Da si moja devojka 15. Novica Urosevic - Ne padam na zenske suze 16. Novica Urosevic - Nisam mali RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2008 - Kompozicije Legende CD 1 01 Novica Urosevic - To Sam Ja 02 Ipce Ahmedovski - Pridjite Sviraci 03 Vera Matovic - Zar Je Moralo Tako Da Bude 04 Jasmin Muharemovic - Kad Ces Nam Se Sine Ozeniti 05 Angel Dimov - Prica O Nama 06 Snezana Djurisic - Pomoli Se Za Moju Srecu 07 Miroslav Ilic - Tako Mi Nedostajes 08 Asim Brkan - Lijepa Selma Iz Mostara 09 Zorica Brunclik - Dodji Pre Svitanja 10 Novica Urosevic - Gde Si Zivot Potrosio 11 Ljuba Alicic - Sumorno Jutro 12 Milka Todorovic - Miris Toplog Leta 13 Serif Konjevic - Kunem Se U Brata Svoga 14 Saban Saulic - Sta Ucini, Sunce Moje 15 Lepa Lukic - Miruj, Miruj, Srce Moje 16 Bora Spuzic Kvaka 1978 - Od Nocas Smo Kao Braca 17 Novica Urosevic - Hteo Sam Da Volim Samo Jednu Zenu 18 Dragana Mirkovic - Umiljato Oko Moje RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2008 - Kompozicije Legende CD 2 01 Novica Urosevic - Ustaj Sine Zora Je 02 Seki Turkovic - Ko Je Krivac 03 Vida Pavlovic - Svako Trazi Novu Ljubav 04 Mahir Burekovic - Probaj Me, Kajati Se Neces 05 Senad Milanovic - Jos Je Nisam Preboleo 06 Zorica Markovic - Da Ti Nisam Usne Dala 07 Bora Spuzic Kvaka - Hvala Ti, Zivote 08 Asim Brkan - Lijepa Selma Iz Mostara 08 Kemal Malovcic - Dovidjenja Ja Nemam Strpljenja 09 Nada Topcagic - Necu Vise Bez Tebe Da Zivim 09 Zorica Brunclik - Dodji Pre Svitanja 10 Jasar Ahmedovski - Kad Te Zena Razocara 11 Novica Urosevic - Kafana Mi Uteha 12 Lepa Lukic - Javi Mi Se, Moja Tugo 13 Saban Saulic - Moj Zivote, Drug Mi Nisi Bio 14 Mitar Miric - Sto Se Nisi Za Mene Udala 15 Vera Matovic - Ja Prezime Hocu Tvoje 16 Serif Konjevic - Stari Krcmar Zna 17 Novica Urosevic - Dve Crvene Ruze 18 Zorica Brunclik - Nova Ljubav, A Poznanstvo Staro RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2009 - Moje Pesme Moji Snovi CD 1 Diskos, CD AS 896 ![]() Angel Dimov - Jedna prica o nama Cana - Nadam ti se Dragana Mirkovic - Ne vracam se starim ljubavima Ipce Ahmedovski - Da ti guzvam postelju Jasar Ahmedovski - Zena moje mladosti Ljiljana Jovanovic Likana - Zeleo si da ti rodim sina Ljuba Alicic - Sumorno jutro Miroslav Ilic - Tako mi nedostajes Mitar Miric - Ne diraj coveka za stolom Nedeljko Bajic Baja - Bezi dalje Novica Urosevic - Ustaj sine zora je Seki Turkovic - Moj zivote ljutim se na tebe Serif Konjevic - Imas li malo ljubavi za mene Slobodan Vuckovic Kuka - Cuka, cuka ide kuka Snezana Djurisic - Pomoli se za moju srecu Vesna Zmijanac - Kazni me kazni Zorica Brunclik - Ti si moja najsladja bol RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2009 - Moje Pesme Moji Snovi CD 2 Diskos, CD AS 896 ![]() Andrija Era Ojdanic - Selo moje volim tvoje ime Angel Dimov - Kud me vodis zivote jedini Dragana Mirkovic - Imam decka nemirnog Jasar Ahmedovski - Ko to tamo peva Jasmin Muharemovic - Devet dana ljubimo se Kemal Malovcic - Nije meni sto se drustvo zeni Ljuba Alicic - Voleli smo isto vino istu zenu Mitar Miric - Ne moze nam niko nista Nada Topcagic - Pomozi mi Nedeljko Bajic Baja - Zavicaj Novica Urosevic - Gde si zivot potrosio Pale i Menaka - Kec, kec Saban Saulic - Moj zivote drug mi nisi bio Seki Turkovic - Poslednji boem Serif Konjevic - Bijela vjencanica Zorica Brunclik - Dodji pre svitanja Zorica Markovic - Hajde dragi da se zakunemo RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2009 - Najveci Hitovi 2 CD 1 Vulin Records, CD - 043 ![]() 01. Dragana Mirkovic - Umiljato oko moje 02. Dragana Mirkovic - Utesi me, tuzna sam 03. Dragana Mirkovic - Imam decka nemirnog 04. Dragana Mirkovic - Zaljubila se devojcica 05. Serif Konjevic - Bela vencanica 06. Serif Konjevic - Imas li malo ljubavi za mene 07. Serif Konjevic - Sanjam je, sanjam je 08. Serif Konjevic - Naci cu je po mirisu kose 09. Vesna Zmijanac - Kazni me 10. Vesna Zmijanac - Ne ide to 11. Ipce Ahmedovski - Oci crne, oci plave 12. Cana - Sve je moje tamo 13. Cana - Nadam ti se 14. Cana - Bog ljubavi 15. Mica Nikolic - Krv nije voda 16. Viki Miljkovic - Ako ima pravde 17. Viki Miljkovic - Dobro vece, dobri ljudi 18. Rifat Tepic - Konobarice, prijateljice 19. Rifat Tepic - Oboje smo ostavljeni 20. Vendi - Ucena RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2009 - Najveci Hitovi 2 CD 2 Vulin Records, CD - 043 ![]() 01. Nedeljko Bajic Baja - Bezi dalje 02. Nedeljko Bajic Baja - Ko je on, sta je on 03. Nedeljko Bajic Baja - Bela ruzo 04. Nedeljko Bajic Baja - Zavicaj 05. Lepa Lukic - Kako se zoves, putnice 06. Lepa Lukic - Javi mi se moja tugo 07. Cvijetin Nikic - Gde ce ovaj covek 08. Cvijetin Nikic - Muke moje ne zna niko 09. Likana - Placem 10. Angel Dimov - Prica o nama 11. Angel Dimov - Kud me vodis zivote jedini 12. Zlata Petrovic - Tri zelje 13. Ipce Ahmedovski - Da ti guzvam postelju 14. Cuki - Ne dugujem nikom nista 15. Seki Turkovic - Prvi sam te ljubio na travi 16. Novica Urosevic - Gde si zivot potrosio 17. Novica Urosevic - Ustaj sine RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2022 - Kolekcija Singlova 1 ![]() 01 - Dve crvene ruze 02 - Ko ce ludom srcu da dokaze 03 - Ko je on sta je on 04 - Nema srece bez tebe 05 - Rastanak bez suza 06 - Kafana mi je uteha 07 - Moram da te ostavim 08 - Samo jedno leto 09 - Voli me ili ostavi 10 - Za poljubac jedan 11 - Sta je zivot bez ljubavi 12 - Ako nekad do rastanka dodje 13 - Don zuan 14 - Ja moram da cekam 15 - Jedno srce moli 16 - Ti si vatra ti si oluja 17 - Ona je moj svet 18 - Bez ijedne reci 19 - Bila si lepa 20 - Sreca je odletela 21 - Ja ne mogu da te mrzim RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic 2022 - Kolekcija Singlova 2 ![]() 01 - Kad je sretnes druze 02 - Natalina 03 - Kako da prezivim najtuzniji dan 04 - Dva zrna grozdja 05 - Stali smo na pola puta 06 - Druze ne okreci glavu 07 - Ona hoce tvoje mesto 08 - Ti u sebi imas nesto 09 - Umorni su i sviraci 10 - Ona samo tebe voli 11 - Hteo sam da volim samo jednu zenu 12 - Jedva cekam da se vratim 13 - Izdao sam samog sebe 14 - Osveta jedne zene 15 - Ne mislimo isto 16 - Ponovo sam pred vratima tvojim 17 - Ona je sve 18 - Takav je zivot 19 - Zasto nisi dosla 20 - Sta to ima u ocima tvojim 21 - Za koga se ova pesma peva RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic - Moji Najdrazi Pevaci PGP RTS ![]() 01. Mitar Miric - Ne diraj coveka za stolom 02. Miroslav Ilic - Nije smela pogresiti 03.Saban Saulic - Jedna luda noc 04. Seki Turkovic - Prvi sam te ljubio na travi 05. Ipce Ahmedovski - Cinio sam cuda 06. Ljuba Alicic - Voleli smo isto vino 07. Jasar Ahmedovski - Zabranicu Suzama 08. Zoran Gajic - Napila se luda glava 09. Era Ojdanic - Opa,opa,lepa jano 10. Saban Saulic - Moj zivote drug mi nisi bio 11. Seki Turkovic - Ozenjeni ljube,bolje od momaka 12. Miroslav Ilic - Tako mi nedostajes 13. Ljuba Alicic - Imam stobom strasan plan 14. Novica Urosevic - Ustaj sine zora je 15. Mitar Miric - Ne moze nam niko nista 16. Angel Dimov - Jedna prica o nama 17. Jasar Ahmedovski - Zarobi me 18. Ipce Ahmedovski - Pridjite sviraci RE: Novica Urosevic - Diskografija - pedja - 25.03.2025 Novica Urosevic - Samo Za Moju Bracu Cigani Disko Ton – DT 18 ![]() 01. Mitar Miric - Kaznio me zivot majko 02. Ljuba Alicic - Evo, vec je osmi dan 04. Angel dimov - Dao sam ti sve 05. Novica Urosevic - Umoran je stari ciga 06. Slobodan Vuckovic Kuka - Cuka cuka ide kuka 07. Likana - Zeleo si da ti rodim sina 08. Dragana Mirkovic - Ispleli smo venac ljubavi 09. Ipce Ahmedovski - Oce, Oce 10. Jasar Ahmedovski - Sto da umrem, kad mi vreme nije 11. Mitar Miric - S' Djavolom kule gradim 12. Pale i Meneka - Ko to svira |