![]() |
|
Nikola Karovic - Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: N (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=24) +---- Thread: Nikola Karovic - Diskografija (/showthread.php?tid=2471) Pages:
1
2
|
RE: Nikola Karovic - Diskografija - pedja - 13.03.2025 Nikola Karovic 1984 - Rekao Sam Necu Vise Jugoton – LSY-61941 ![]() Nikola Karovic - Brdjanka Nikola Karovic - Hajdana Nikola Karovic - Kad se voli Nikola Karovic - Ne tjesi me brate Nikola Karovic - Njena pesma 2 Nikola Karovic - Oj djevojko sestro mila Nikola Karovic - Plave oci Nikola Karovic - Rekao sam necu vise Nikola Karovic - Vasojevka RE: Nikola Karovic - Diskografija - pedja - 13.03.2025 Nikola Karovic 1986 - Divni Meksiko (& Slavko Perovic) Jugoton – LSY-62127 ![]() Slavko Perovic & Nikola Karovic - Adios Meksiko Slavko Perovic & Nikola Karovic - Bicu tvoj Slavko Perovic & Nikola Karovic - Devojka srca mog Slavko Perovic & Nikola Karovic - Divni Meksiko Slavko Perovic & Nikola Karovic - Do zvezda Slavko Perovic & Nikola Karovic - Margo, margo Slavko Perovic & Nikola Karovic - Moja Sandra Slavko Perovic & Nikola Karovic - Ti samo ti Slavko Perovic & Nikola Karovic - Tuga Slavko Perovic & Nikola Karovic - Zasto places RE: Nikola Karovic - Diskografija - pedja - 13.03.2025 Nikola Karovic 1996 - Pesme Za Sva Vremena PGP RTS – CD 402562 ![]() 01. Mala Grkinja 02. Jedan dan zivota 03. Malagenija 04. Igrajmo sirtaki 05. Gorak mi je zivot, majko 06. Do zvezda 07. Bicu tvoj 08. Mama Huanita 09. Devojka srca mog 10. Tuga 11. Napuni case djevojko lijepa 12. Jos ne svice rujna zora 13. Milica jedna u majke 14. Sitan kamen od kamena 15. Pivljanka 16. Mocevcicu 17. Sadih jelu 18. Crnogorac 19. Poskoci djevojko 20. Pjesma Niksicu 21. Oj, djevojko, sestro mila RE: Nikola Karovic - Diskografija - pedja - 13.03.2025 Nikola Karovic 2005 - Najljepse Crnogorske Pjesme PGP RTS – CD 406 454 ![]() Nikola Karovic - Bog se dragi na zemlju razljuti Nikola Karovic - Crna Goro Nikola Karovic - Crnogorko dodji more Nikola Karovic - Cvijet momce dolinama bralo 2 Nikola Karovic - Djedovske gusle Nikola Karovic - Djetic sa planine 2 Nikola Karovic - Durmitore i Pivska planino Nikola Karovic - Jos ne svice rujna zora Nikola Karovic - Majko mila crnogorko stara Nikola Karovic - Milica Nikola Karovic - Mocevcicu Nikola Karovic - Napuni case djevojko lijepa Nikola Karovic - Oj djevojko oj ljepoto Nikola Karovic - Pita majka svoga sina Marka Nikola Karovic - Pivljanka Nikola Karovic - Polece sa Lovcena soko sivi Nikola Karovic - Poskoci djevojko Nikola Karovic - Sadih jelu na planini Nikola Karovic - Sitan kamen do kamena 2 Nikola Karovic - U jablana visoka Nikola Karovic - Vasojevka RE: Nikola Karovic - Diskografija - pedja - 13.03.2025 Nikola Karovic 2009 - CD 1 - Najlepse Meksikanske Pesme PGP RTS – CD 418082 ![]() 01. Nikola Karovic - Gorak mi je zivot 02. Nikola Karovic - Malagenija 03. Nikola Karovic - Jedan dan zivota 04. Nikola Karovic - Pesma rastanka 05. Nikola Karovic - Mama Huanita 06. Nikola Karovic - Tuzna Meksikanka 07. Nikola Karovic - Devojka srca mog 08. Nikola Karovic - Povratka nema 09. Nikola Karovic - Pevaj golubice 10. Nikola Karovic - Bicu tvoj 11. Nikola Karovic - Ja dugo lutam 12. Nikola Karovic - Moja draga 13. Nikola Karovic - Izgubljena ljubav 14. Nikola Karovic - Divni Meksiko 15. Nikola Karovic - Zasto si uvek sama 16. Nikola Karovic - Huanita 17. Nikola Karovic - Nju jedino volim 18. Nikola Karovic - Placi gitaro 19. Nikola Karovic - Sa pesmom u godinu novu RE: Nikola Karovic - Diskografija - pedja - 13.03.2025 Nikola Karovic 2009 - CD 2 - Najlepse Grcke Pesme PGP RTS – CD 418082 ![]() 01. Nikola Karovic - Sirtaki 02. Nikola Karovic - Mala Grkinja 03. Nikola Karovic - Zasto pijem 04. Nikola Karovic - Tuga 05. Nikola Karovic - Slatka mala 06. Nikola Karovic - Pesma majci 07. Nikola Karovic - Stari ciganin 08. Nikola Karovic - Don Zuan 09. Nikola Karovic - Do zvezda 10. Nikola Karovic - Nas dan 11. Nikola Karovic - Lepa Marija 12. Nikola Karovic - Sagapo RE: Nikola Karovic - Diskografija - pedja - 13.03.2025 Nikola Karovic 2023 - Zivot Pretocen U Pjesmu CD 1 PGP RTS – 2CD 409769 ![]() 01 - Nikola Karovic - Jos ne svice rujna zora 02 - Nikola Karovic - Pivljanka 03 - Nikola Karovic - Oj, visoki Durmitore 04 - Nikola Karovic - Djedovske gusle 05 - Nikola Karovic - Crnogorko dodji more 06 - Nikola Karovic - Svadbena se pjesma cuje 07 - Nikola Karovic - Sitan kamen do kamena 08 - Nikola Karovic - U jablana visokoga 09 - Nikola Karovic - Setao sam gore dolje 10 - Nikola Karovic - Vasojevka 11 - Nikola Karovic - Durmitore i pivska planino 12 - Nikola Karovic - Mocevicu 13 - Nikola Karovic - Majko mila, Crnogorko stara 14 - Nikola Karovic - Poleceo s Lovcena soko sivi 15 - Nikola Karovic - Zaigrala Crnogorka 16 - Nikola Karovic - Djetic s planine 17 - Nikola Karovic - Crnogorac 18 - Nikola Karovic - Pjesma Niksicu 19 - Nikola Karovic - Prosidba 20 - Nikola Karovic - Poskoci djevojko 21 - Nikola Karovic - Cvijet momce planinama bralo RE: Nikola Karovic - Diskografija - pedja - 13.03.2025 Nikola Karovic 2023 - Zivot Pretocen U Pjesmu CD 2 PGP RTS – 2CD 409769 ![]() 01 - Nikola Karovic - Lepa Marija 02 - Nikola Karovic - Zasto si uvek sama 03 - Nikola Karovic - Nas dan 04 - Nikola Karovic - Hajdana 05 - Nikola Karovic - Plave oci 06 - Nikola Karovic - Rekao sam necu vise 07 - Nikola Karovic - Pomracina cijelo selo spava 08 - Nikola Karovic - Njena pesma 09 - Nikola Karovic - Bacih ja, baci ti 10 - Nikola Karovic - Ne tjesi me, brate 11 - Nikola Karovic - Oj djevojko, sestro mila 12 - Nikola Karovic - Napuni case djevojko lijepa 13 - Nikola Karovic - Pita majka svoga sina Marka 14 - Nikola Karovic - Milica jedna u majke RE: Nikola Karovic - Diskografija - pedja - 13.03.2025 Nikola Karovic - Rodoljubive Pesme ![]() Nikola Karovic - Civilno odijelo Nikola Karovic - Pesma recne flote Nikola Karovic - Pesma vezista Nikola Karovic - Ratne zastave Nikola Karovic - U zemlji heroja |