![]() |
|
Radomir Rade Petrovic Diskografija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Diskografije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: R (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=27) +---- Thread: Radomir Rade Petrovic Diskografija (/showthread.php?tid=2334) Pages:
1
2
|
Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 1980 - 2 - Ja sam seljak veseljak ![]() 1. Ja sam seljak veseljak 2. Melje, melje stara vodenica Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 1981 - 2 - Lepa zeno moj zivotni druze ![]() ![]() ![]() A/ Sumadijo, ko bi tebe ostavio Melje, melje stara vodenica Ceznja za tobom Sto ostavi svog cobana B/ Lepa zeno moj zivotni druze Ja sam seljak veseljak U lutanju mladost prodje Dobro dos'o, mili sine Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 1981 - 1 - Sumadijo ko bi tebe ostavio ![]() 1. Rade Petrovic - Sumadijo Ko Bi Tebe Ostavio 2. Rade Petrovic - Lepa Zeno Moj Zivotni Druze Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 1982 - Bukliju sam okitio ![]() ![]() A/ Ti si sjaj u mojoj tami Bukliju sam okitio Kraj Morave u vrbaku Oj, Dunave, Dunave B/ Zlatni medaljon Cetir' oka nocas placu Secas li se plavih jorgovana Sto na umu to na drumu Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 1983 - Moja familija ![]() ![]() A/ Moja familija Evo mene, sumadijo Draga moja mili cvete Vracam se u rodno selo B/ Svadba Ej, sviracu, sto si tuzan Ne ljuti se mala moja Kud se zuris hej zivote Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 1984 - Nisi dosla da usrecis mene ![]() A/ Nisi dosla da usrecis mene Pokusacu da prebolim Prosao sam sveta dosta Seljacki sam sin Drugi stare ja sve mladji B/ Ljubicu te makar jednu noc Moj zivote promaseni Da li ces me prepoznati majko Mala, mala, mali djavole Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 1985 - Moj deda Solunac ![]() A/ Moj deda solunac Dosao sam majko moja Kacamak i mleko Pastirica B/ Zvezdaro moja stara Gde cemo nas troje Nemoj druze da diras srecu Seljacke ruke vrednije od zlata Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 1989 - Jesen je dosla u stari kraj A/ Jesen je dosla u stari kraj Oj Vojvodo Misicu Ljubi me nezno Uspomeno moja B/ Hvala ti majko Zadivljen sam tom lepotom Jovane Jovo Jos te volim kao nekad Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 1994 - Secas me na nju ![]() A/ Duni vetre Ti si moja sudbina Drugi te je ozenio Pecaroska pesma B/ Kafanska dusa Jos te volim Secas me na nju Zasto te nema ljubavi Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 2000 - The Best of - Sumadijo pesmom opevana ![]() 1. Kud se zuris hej zivote 2. Pastirica 3. Ja sam seljak 4. Dobro doso, mili sine 5. Sumadijo, ko bi tebe ostavio 6. Moja familija 7. Lepa zeno moj zivotni druze 8. U lutanju mladost prodje 9. Drugi te je ozenio 10. Svadba 11. Secas li se plavih jorgovana 12. Melje, melje stara vodenica 13. Zlatni medaljon 14. Vracam se u rodno selo 15. Duni vetre 16. Zvezdaro moja stara Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic 2002 - Biraj mladu ![]() Kazite joj da sam bio Na hiljadu muka ja sam Spavaj majko i ne cekaj sina 2 Biraj mladu Nikada te preboleti necu U lutanju mladost prodje Zlatni medaljon Zvezdaro moja stara Bonus: Kud se zuris hej zivote Pastirica Moja familija Sumadijo, ko bi tebe ostavio Dobro doso, mili sine Ja sam seljak veseljak Nedostaju: Sagradiću kucicu kraj reke Adresu mi niko ne zna Secas li se stari druze Radomir Rade Petrovic Diskografija - Zozan - 02.03.2025 Rade Petrovic - Nerasporedjeno Adresu mi niko ne zna Gora sumi Himna Svetom Savi Kad bi znala sta mi srcu znacis (uzivo) Oj livado, rosna travo Otisla je, otisla Poslednji svirac Pusti srce da zbog tebe pati Rodi mi draga sina Sagradicu kucicu kraj reke Secas li se stari druze Sudbina je nama rastanak donela Sumadinko moja mila diko Za nju moja vrata otvorena stoje Zajdi, Zajdi (trubaci) |