![]() |
|
Ilija i Marko Begic - Kolekcija - Printable Version +- BOEMI FORUM (https://www.smboemi.com) +-- Forum: Narodna muzika (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Kolekcije narodne muzike (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=33) +---- Forum: I (https://www.smboemi.com/forumdisplay.php?fid=42) +---- Thread: Ilija i Marko Begic - Kolekcija (/showthread.php?tid=1276) |
RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Gdje ste sada hej jarani 2 ![]() 01.Tuzna pjesma 02.Hej ulice 03.Pozeljelo selo mladost svoju 04.Sve bih zelje za jednu dao 05.Sviraju cigani 06.Gdje ste sada hej jarani 07.Lijepa Ana 08.Hocu pjesmu i svirace 09.Zeni majka sina 10.Kolo mladosti 11.Niko nikom kucu zakucio nije-Bonus 12.Svud okolo livade zelene-Bonus 13.Ja porani prije zore-Bonus 14.Zenska posla zenska prica-Bonus 15.Kad se ljube becar i becarka-Bonus RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Bilo je to nekad davno 6 A1.Zapjevaj mi ali ne o njoj A2.Kad ja nebih otiso na prelo A3.Kazan spremaj A4.Oj Doboju biser si u Bosni A5.Daleko je rodni kraj A6.Da ljubavi nije nebi svijeta bilo A7.Jos cu jednu necu vise A8.Prava ljubav najvece je blago B1.Crna zena B2.Sut, ne tuguj moj jarane B3.Sto te nisam jos malo ljubio B4.Skuplja mlada od Careva blaga B5.Danak prodje sunce na prirodu B6.Motajica i careva gora B7.Tamna noci nedaj zori doci B8.Zprica svice RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i marko Begic - Hitovi 1 ![]() 01.Ja prosetah gore dole 02.Zoro laku noc 03.Uvelo je lisce 04.Bratska dioba 05.Zorica svice 06.Kisa pada potoci zubore 07.Prosetale tri lijepe djevojke 08.Sjedio je lijepi mornar 09.Noc je proljetba 10.Kad u jesen lisce zuti 11.Evo idu kiceni svatovi 12.Skuplja mlada od Careva blaga 13.Srebrenika nema do Travnika RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko begic - Hitovi 2 ![]() 01.Ne pitaj me prijatelju 02.Haj kad se ljube 03.Ja sam malu naucio ljubit 04.U frajerke kad jorgovan cvati 05.Moje bi me zavalile 06.Oj djevojko oj plavojko 07.Mala moja vraguljice jedna 08.Imao sam dragu 09.Oj Doboju biser si u Bosni 10.Da ljubavi nije nebi svijeta bilo 11.Selo moje spavaj u tisini 12.Svud okolo livade zelene 13.Ja poranih prije zore RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Ja sam decko ravne Posavine ![]() 1.Ja sam decko ravne posavine 2.Kisa pada potoci zubore 3.Sjecasli se dragi brate 4.Sacuvajmo bratstvo i jedinstvo(u Derventi narodi su bratski) 5.Majko spavala bi 6.Jesen stize obrase se sljive 7.Ja bolujem draga 8.Na Miljacki platno bjeli Suada RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Svud okolo livade zelene 1.Svud okolo livade zelene 2.Jutros rano bas u zoru 3.Zenska posla zeneske price 4.Imao sam jednu ljubav 5.Ja porani prije zore 6.Prva ljubav najvece je blago 7.Tamna noci nedaj zori doci 8.Na Miljacki RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Pjesma o Slavojki i Djoki Gosti Simo i Radomir Zaric ![]() 1.Pjesma o Slavojkki i Djoki 2.A ja momak veseljak 3.Nazdravi nam i zapjeva 4.Posavske poskocice 5.Ko ce kruske podabrati 6.Oj mladosti mladosti 7.Oj djevojko iz trnjaka 8.Posavino i tvoje doline 9.Otvori se banja kod Kulasa RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Hej sudbino ![]() 1.Ti se varas mala moja 2.Hej sudbino 3.Ja te kleti necu 4.Stalno pitam za nju 5.Kraj mezara majka place 6.Kazi meni milo moje 7.Pitaju me cure RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Zapjevaj mi al ne o njoj ![]() 1.Zapjevaj mi al ne o njoj 2.Sto te nisam jos malo ljubio 3.Tabe nema pa nema 4.Samnom nije asikovat zgoda 5.Moja draga nema mana 6.Svaka majka neka zivi 7.Svako bira sta muje bolje 8.Pitate me zasto pijem RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Cekicem udri cajo ![]() 1.Cekicem udri cajo 2.Kome nocas da poklonim pjesmu 3.Hej dahoces moja biti 4.Tri godine ljubio sam, dvije 5.Nama treba malo srece 6.Krcmo stara 7.Rob Kafana 8.Pjesma o otkupu RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Migni ,migni namigni ![]() 1.Migni ,migni namigni 2.Ti bi htjela da se vratim 3.Ja u tebi gledam srecu 4.U vojsku ide genracija 5.Urodila sljiva ranka 6.Uzeljeh se majke 7.Mislio sam da mogu bez tebe 8.Zelenicko kolo RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Pjevat cemo mi i dalje ![]() 1.Pjevat cemo mi i dalje 2.Oj sargijo starog oca moga 3.Kad zapjevam moje srce kuca jace 4.Bila jednom ljubav jedna 5.Sto te takvu rodi majka 6.Ja cu pjevat a ti brate pazi 7.Sanjam,sanjam 8.Kolo* RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Oj sargijo nemirna ti dusa ![]() 1.Oj sargijo nemirna ti dusa 2.Posavino cura i pajdasa 3.Volim drustvo volim pjesmu 4.Tebi pjevam posavino mila 5.Iako sam ja ozenjen 6.Hej maldosti 7.Moj zivot je ko lutrija 8.Kada otac zeni sina RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Pad Dervente ![]() A1.Pad dervente A2.Umoran sam od cekanja A3.U ime ljubavi A4.Da mi je provest noc sa tobom B1.Ja sam kockar B2.Ona je moja uspomena B3.Kad te sretnem ne pitaj me B4.Ti ne krivi samo mene RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Ko tamburu tiho svira ![]() A1.Ko tamburu tiho svira A2.Nudio mi ovaj zivot A3.Hej jarani A4.Kuco moja B1.Volim bosnu B2.Svirajte hej sviraci B3.Mirjana B4.Ja se pitam RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Hrvati iz Bosne ![]() 01.Hrvati iz Bosne 02.Svidjas mi se garavuso 03.Rakija je bolja neg majcino mleko 04.Dragi moji Posavljani 05.Dva Broda 06.Sjeda moja 07.Hej Ukrino 08.Posavsko kolo* RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Bilo je to nekad davno 5 ![]() A1.Kad zapjeva Ilija i Marko A2.Sto se ljudi rastaju od zena A3.Nema cure bolje od Bosanke A4.Tri stazice vode na tri strane A5.Sto si tuzna violino A6.Uvela grana jorgovana A7.Nemoj majko da se pitas A8.Ja sam malu naucio ljubit B1.Otisla je neka neka B2.Selo moje spavaj u tisini B3.Volim svoju cupriju B4.Ja bolujem draga B5.Prvi put je bila moja B6.Pjesma o otkupu B7.Moj zemljace pozdravi mi dragu B8.Ja poranih RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Hajde jelo da asikujemo ![]() 01.Hajde jelo da asikujemo 02.Domovino ljepsa si od raja 03.Lisa pada 04.Draga moja kad cemo u cvijece RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Pjesma majci ![]() 01.Pjesma majci 02.Opet nam se zica bije 03.Sjecas li se dragi brate RE: Ilija i Marko Begic - Kolekcija - pedja - 11.01.2025 Ilija i Marko Begic - Prosetale tri lijepe djevojke ![]() 01.Prosetale tri lijepe djevojke 02.Sjedio je mladi mornar 03.Noc je proljetna 04.Kad u jesen lisce zuti |