Pretražite:

Oznaka: smo

Strana 1 od 2 1 2

Pretražite: Pretraga je trajala 0,00 sekundi.

  1. Poslednja poruka: 30.07.2018 22:34
    od Dejra  Idite do poslednje poruke
  2. Ogranak Seljačke Sloge Drenovci 1973 - Slavonci Smo

    Započeta od Dejra‎, 18.07.2018 10:36
    1973, drenovci, ogranak, seljačke, slavonci, sloge, smo
    Poslednja poruka: 18.07.2018 10:36
    od Dejra  Idite do poslednje poruke
  3. Marijan Sluga - Diskografija

    Započeta od Dejra‎, 26.05.2018 21:16
    1971, diskografija, marijan, navek, sluga, smo
    Poslednja poruka: 11.06.2018 16:47
    od Dejra  Idite do poslednje poruke
  4. Mandica Djuranic 1971 - Sta Mozemo Kad Smo Sokci

    Započeta od Dejra‎, 25.05.2018 07:56
    1971, djuranic, kad, mandica, mozemo, smo, sokci, sta
    Poslednja poruka: 25.05.2018 07:56
    od Dejra  Idite do poslednje poruke
  5. TS Kas 2017 - Danas Smo Kraljevi

    Započeta od navy59‎, 25.06.2017 16:41
    2017, danas, kas, kraljevi, smo
    Poslednja poruka: 25.06.2017 16:41
    od navy59  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    T

  6. Tevarbulebra 2016 - Ko Se Nadje, Tu Smo

    Započeta od navy59‎, 29.01.2017 20:42
    2016, nadje, smo, tevarbulebra
    Poslednja poruka: 29.01.2017 20:42
    od navy59  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    T

  7. Grade Mitrovic 1989 - Sve Je Proslo Sto Smo Hteli

    Započeta od Dejra‎, 29.11.2016 22:57
    1989, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, grade, hit parada, hteli, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, mitrovic, mp3, muzika, narodna, parada hitova, proslo, smo, sto, sve, uzivo, valandovo, vogosca
    Poslednja poruka: 29.11.2016 22:57
    od Dejra  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    G

  8. Mutlak Bend 2016 - Zajedno smo jaci

    Započeta od Phase‎, 16.10.2016 17:18
    2016, bend, jaci, mutlak, smo, zajedno
    Poslednja poruka: 18.04.2018 18:54
    od marija001  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  9. Ansambl Turisti 1977 - Sretni smo to znaju svi (Singl)

    Započeta od veliki‎, 15.07.2016 14:59
    1977, ansambl, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, mp3, muzika, narodna, parada hitova, singl, smo, sretni, svi, turisti, uzivo, valandovo, vogosca, znaju
    Poslednja poruka: 15.07.2016 14:59
    od veliki  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    A

  10. Rospy Mange 2015 - Svi Smo Mi Mange

    Započeta od navy59‎, 10.06.2016 20:13
    2015, mange, rospy, smo, svi
    Poslednja poruka: 10.06.2016 20:13
    od navy59  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    Q, R

  11. Starogradski biseri 1980 - O zasto smo se sreli

    Započeta od Katica-30‎, 08.03.2016 23:55
    1980, biseri, smo, sreli, starogradski, zašto, zasto
    Poslednja poruka: 08.03.2016 23:55
    od Katica-30  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    Starogradske

  12. Poslednja poruka: 02.01.2015 17:34
    od michondi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    G

  13. Mladi Komusani - Mis smo momci veseljaci

    Započeta od krstanl‎, 05.11.2014 15:15
    komusani, mis, mladi, momci, smo, veseljaci
    Poslednja poruka: 05.11.2014 15:15
    od krstanl  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  14. Mladi Rudari - Gubitnici svi smo teski

    Započeta od krstanl‎, 04.11.2014 13:33
    gubitnici, mladi, rudari, smo, svi, teski
    Poslednja poruka: 04.11.2014 13:33
    od krstanl  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  15. Maske 2014 - Ko Smo Mi

    Započeta od navy59‎, 06.10.2014 20:27
    2014, maske, smo
    Poslednja poruka: 06.10.2014 20:27
    od navy59  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  16. Samir Rizvanovic 2014 - Zivot smo imali

    Započeta od radosave‎, 03.05.2014 10:01
    2014, imali, rizvanovic, samir, smo, zivot
    Poslednja poruka: 03.05.2014 10:01
    od radosave  Idite do poslednje poruke
  17. Koktel JV-1 2013 - Mi smo bili jedan zivot

    Započeta od lila‎, 15.04.2014 22:58
    2013, bili, dragana mirkovic - ne idi, dragana mirkovic - pusti da vjerujem, dragana mirkovic - ruze cvjetaju samo u pjesmama, dragana mirkovic - spasi me samoce, jedan, jv1, kemal malovcic - dosao sam samo da te vidim, kemal malovcic - okrece se kolo srece, kemal malovcic - sve mi ide naopako, kemal malovcic - zumro, koktel, koktel jv-1 2013 - mi smo bili jedan zivot, mile kitic - casa ljubavi, mile kitic - ja necu ljepsu, mile kitic - mi smo bili jedan zivot, mile kitic - zar je prestalo sve, nema srama, odkad sam se rodijo, ostani moj, semsa suljakovic - ne lazi, semsa suljakovic - nema stida, semsa suljakovic - pristajem na sve, semsa suljakovic - srce cu ti dati, sinan sakic - hej, sinan sakic - izadji na pet minuta, sinan sakic - pusti me da zivim, sinan sakic - reci sve zelje, smo, zivot, zumro
    Poslednja poruka: 15.04.2014 22:58
    od lila  Idite do poslednje poruke
  18. Vera Svoboda 1967 - Na rastanku smo (singl)

    Započeta od teacher‎, 02.05.2013 22:35
    1967, rastanku, singl, smo, svoboda, vera
    Poslednja poruka: 02.05.2013 22:35
    od teacher  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    V

  19. Formula 4 - Diskografija

    Započeta od veliki‎, 16.01.2013 23:18
    1979, bformula, diskografija, formula, mladi, single1979, smo
    Poslednja poruka: 03.05.2017 22:01
    od Dejra  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    F

  20. Miodrag Sargic Zuca - Kolekcija

    Započeta od draganmikovic‎, 06.01.2013 20:30
    1976, https://mega.nz/#!3xueerab!fn53fgeejfzqysootanq2h87slpdse2byfqwppurmjk, kolekcija, miodrag, miodrag sargic zuca 1976 - nismo vise ono sto smo, nismo, nismo vise ono sto smo, oci su mi pune suza, ono, sargic, smo, sto, vise, zuca
    Poslednja poruka: 07.09.2016 19:00
    od draganmikovic  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  21. Isko Jakupovic - Kolekcija

    Započeta od uporan‎, 24.12.2012 13:32
    2012, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, isko, izvorna, jakupovic, kola, kolekcija, mp3, muzika, narodna, parada hitova, rekli, smo, sto, sve, uzivo, valandovo, vogosca
    Poslednja poruka: 16.09.2014 17:02
    od Phase  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    I

  22. Mica Djokovic - Oboje smo pogresili

    Započeta od skinmi‎, 17.11.2012 22:10
    diskografija, diskografina/kolekcija, djokovic, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, ljubavna prica, mica, mica djokovic oboje smo pogresili, morava se uliva u srce, mp3, muzika, narodna, necu da ti smetam, nova vlajna, oboje, oboje smo pogresili, oprastam ti sve, oprostite sto je volim, parada hitova, pogresili, sanja, smo, uzivo, valandovo, vogosca
    Poslednja poruka: 17.11.2012 22:10
    od skinmi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  23. Minela Stojakovic 2006 - Bili smo par

    Započeta od smboemi‎, 15.10.2012 21:41
    2006, bili, bili smo par, kuma, kunem ti se ja, mili brate, minela, minela stojakovic 2006 - bili smo par, nek sam sama, nikome te nedam, novi zivot, par, sluga, smo, stojakovic, sve mi slazite, tri godine
    Poslednja poruka: 15.10.2012 21:41
    od smboemi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  24. Slavica Djuricic 1989 - Za tvoju ljubav

    Započeta od Blaza‎, 06.09.2012 21:23
    1989, diskografija, diskografina/kolekcija, djuricic, dosli, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, ljubav, mp3, muzika, narodna, parada hitova, slavica, slavica djuricic - dosli smo, smo, tvoju, uzivo, valandovo, vogosca
    Poslednja poruka: 06.09.2012 21:23
    od Blaza  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    S

  25. Salem Trebo 1969 - Mi smo momci sarajlije (singl)

    Započeta od teacher‎, 31.08.2012 10:26
    1969, momci, salem, salem trebo - kulo moja, salem trebo - mi smo momci sarajlije, salem trebo 1969 - mi smo momci sarajlije, sarajlije, singl, smo, trebo
    Poslednja poruka: 31.08.2012 10:26
    od teacher  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    S

  26. Slobodan Jovic 1976 - Reci majci da smo se rastali

    Započeta od michondi‎, 07.08.2012 18:59
    1976, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, jovic, kola, kolekcija, majci, mp3, muzika, narodna, parada hitova, rastali, reci, slobodan, smo, uzivo, valandovo, vogosca
    Poslednja poruka: 07.08.2012 18:59
    od michondi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    S

  27. Milance Stanisavljevic 1970 - Svako smo vece pevali

    Započeta od michondi‎, 25.07.2012 07:10
    1970, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, milance, milance stanisavljevic 1970 - svako smo vece pevali, mp3, muzika, narodna, parada hitova, pevali, pgp rtb s 10044, sa svojim ansamblom, smo, stanisavljevic, svako, svako smo vece pevali, uzivo, valandovo, vece, vogosca, vrati se da ti oci gledam
    Poslednja poruka: 25.07.2012 07:10
    od michondi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  28. Aki Predrag Akalovic 2009 - Nekad smo sretni bili

    Započeta od goran71‎, 30.06.2012 17:59
    2009, akalovic, aki, aki akalovic - nekad smo sretni bili, bili, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, mp3, muzika, narodna, nekad, parada hitova, predrag, smo, sretni, uzivo, valandovo, vogosca
    Poslednja poruka: 30.06.2012 17:59
    od goran71  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    A

  29. Poslednja poruka: 12.05.2012 09:22
    od skinmi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  30. Mehmedalija Hajric - Kolekcija

    Započeta od skinmi‎, 01.05.2012 11:06
    1969, 72 dana, bosno moja lijepih planina, hajric, htjeli, jer, kolekcija, leptirici mali, ljijepi su mostarski ducani, mehmedalija, mehmedalija hajric - kolekcija, mehmedalija hajric 1969 - sve zbog tebe propicu se ja, mehmedalija hajric 1982 - trepetljika trepetala, na borivoja marinkovica jove, na put se spremam, propicu, rastasmo, rastasmo se jer smo sami htjeli, razbolje se srce moje, sami, sarajcice hajdemo, singlica, smo, srdo moja, sve, sve behara i cvijeta, sve zbog tebe propicu se ja, tebe, trepetljika trepetala, visegrade grade, zbog
    Poslednja poruka: 08.05.2012 22:04
    od skinmi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  31. Ljiljana Jovanovic - A Mogli Smo Srecni Biti

    Započeta od lilly‎, 17.04.2012 21:20
    biti, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, jovanovic, kola, kolekcija, ljiljana, mogli, mp3, muzika, narodna, parada hitova, smo, srecni, uzivo, valandovo, vogosca
    Poslednja poruka: 17.04.2012 21:20
    od lilly  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    L

  32. Vidosav Srnic 1976 - Mi smo sada samo uspomena

    Započeta od Pucko‎, 15.04.2012 19:39
    1976, ans.dragana aleksandrica, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, mi smo sada samo uspomena, mp3, muzika, narodna, parada hitova, sada, samo, smo, srnic, sve bih dao da podjes za mene, uspomena, uzivo, valandovo, vidosav, vidosav srnic 1976 - mi smo sada samo uspomena, vogosca
    Poslednja poruka: 15.04.2012 19:39
    od Pucko  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    V

  33. Milivoje Djurisic 1981 - Sreli smo se

    Započeta od teacher‎, 14.01.2012 01:08
    1981, djurisic, milivoje, milivoje djurisic 1981 - sreli smo se, smo, sreli
    Poslednja poruka: 14.01.2012 01:08
    od teacher  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  34. Poslednja poruka: 03.01.2012 01:51
    od teacher  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  35. Dusan Jaksic 1958 - Sad znanci smo samo

    Započeta od teacher‎, 09.09.2010 23:44
    1958, dusan, dusan jaksic 1958 - sad znanci smo samo, jaksic, sad, samo, smo, znanci
    Poslednja poruka: 09.09.2010 23:44
    od teacher  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  36. Gordana Tomic 1978 - Sami smo i ja i ti

    Započeta od teacher‎, 21.11.2010 21:10
    1978, gordana, sami, smo, tomic
    Poslednja poruka: 21.11.2010 21:10
    od teacher  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    G

  37. Ivana Pandurovic 1989 - Da smo se ranije sreli

    Započeta od teacher‎, 24.04.2011 00:48
    1989, ispravan link, ivana, pandurovic, ranije, rapidshare.com, smo, sreli
    Poslednja poruka: 24.04.2011 00:48
    od teacher  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    I

  38. Olgica Pirkic 1978 - Potrebni smo jedno drugom

    Započeta od skinmi‎, 26.10.2011 19:33
    1978, ans.rajka marinkovica, beograd disk sbk 0450, drugom, jedno, olgica, olgica pirkic 1978 - potrebni smo jedno drugom, otisla sam necu da ti smetam, pirkic, potrebni, potrebni smo jedno drugom, smo
    Poslednja poruka: 26.10.2011 19:33
    od skinmi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    O

  39. Novica Urosevic - Tekstualna diskografija

    Započeta od lila‎, 25.09.2011 20:58
    10313, 11066, 11106, 11141, 11188, 1970, 1971, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1981, 1983, 1985, 1986, 1990, 2003, 2004, 2009, 5260, 5357, 5365, ako, ans, barajevca, bez, bila, cekam, crvene, dan, diskografija, diskos, dobrice, dodje, dokaze, don, dosla, druze, dva, dve, edk, glavu, grozdja, ijedne, ima, jedan, jedno, kad, kafana, kako, lepa 1971, leto, ljubavi, ludom, mitrovica, moj, moli, moram, najtuzniji, natalina, nekad, nema, nisi, novica, ocima, odletela, okreci, oluja, ona, ostavi, ostavim, paunovica, pise, pola, poljubac, prezivim, puta, radoja, rastanak, rastanka, reci, roman, rtb, ruze, samo, smo, srce, srcu, sreca, srece, sretnes, sta, stali, stojanovica, suza, sve, svet, takav, tebe, tekstualna, tihomira, tvojim, urosevic, uteha, vatra, voli, zasto, zivot, zrna, zuan
    Poslednja poruka: 25.09.2011 20:58
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    N

  40. Magic Band & Zoky Uzivo 2011

    Započeta od Civijas‎, 15.05.2011 12:26
    2011, ani, band, bih, bili, burmu, daj, dao, draga, ili, jedan, jedna, kafana, kolo, kraljica, magic, moj, moja, mom, okrece, okreni, ovi, rijeka, smo, snovi, srece, sve, tebi, uzivo, zivota, zoky
    Poslednja poruka: 15.05.2011 12:26
    od Civijas  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  41. Bonita Band 2011-Uzivo

    Započeta od lila‎, 23.04.2011 14:56
    2011, 2011uzivo, band, bonita, ispravan link, kao, ljubav, med, megaupload.com, moja, neka, oprosti, pusti, ruke, samo, smo, uzivo, zadnja
    Poslednja poruka: 23.04.2011 14:56
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    B

  42. Dragan Djurovic Djuro - Kolekcija

    Započeta od Dejra‎, 23.04.2011 22:46
    1990, ani, bolje, crmnicko polje, dane, djuro, djurovic, draga, dragan, dragan djurovic djuro - 1990 - samo za ostavljene, dragan djurovic djuro 1990 - samo za ostavljene, dragan djurovic djuro 19xx - nek' se cuje pjesma crnogorska, dvoje, gradili smo kucu za nas dvoje, hajde mala da spojimo ruke, ica, ispravan link, kada se zaljubis, kolekcija, kucu, mala, mediafire.com, moj, naslov, nek' se cuje pjesma crnogorska, ostavljen, ostavljene, pod, prolece, rado, ruke, samo, samo za ostavljene, sanjala si bolje dane, sladja, sladjana, smo, sta, stani, stani rado pod kisobran moj, svi su mi dani isti, tebi mjesta pored mene nema, titogradjanko, vera, vracam se majko iz tudjine, zbogom more, zeto moja ravna
    Poslednja poruka: 23.04.2011 22:46
    od Dejra  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  43. Zvonko zvani Siptar ( uzivo )

    Započeta od Panjkovic‎, 21.04.2011 00:00
    187, andjelija, beli, bih, bili, dan, dao, dusi, dva, ema, evo, gavran, gospodin, hej, idem, ime, jos, kad, kao, kud, lepa, ljubav, luckasta, majko, maro, milica, mitar, mix, moja, muzika, nema, nije, nisam, nisi, ona, opet, osmi, pas, prva, pusti, ruze, seti, siptar, smo, sve, svetu, tece, tera, tiho, trazis, uvenu, uzivo, veceras, veliki, vise, volim, zasto, zena, zivota, zivote, zivotu, zvani, zvezda, zvonko
    Poslednja poruka: 21.04.2011 00:00
    od Panjkovic  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    Z

  44. Tropico Band - Tekstovi

    Započeta od lila‎, 12.04.2011 22:35
    ako, ani, band, bila, budes, case, drugi, idi, ime, ista, jedno, moja, moje, molim, mom, nece, niko, nista, ovi, samo, sena, smo, srca, tako, tebe, tekstovi, tropico, tvoje, tvojim, vise, zivot, znam
    Poslednja poruka: 12.04.2011 22:54
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    T

  45. Ljuba Alicic - uzivo

    Započeta od lilly‎, 13.04.2011 00:12
    ako, ala, alicic, bogovi, casa, dan, digni, druga, dva, ema, jesenje, kise, kraj, lepa, ljuba, majko, maro, mila, moj, moze, nekada, nema, nikad, ona, osmi, pati, placi, placite, put, sad, sam, samo, sapcu, smo, sudbina, sudbino, sviraj, tebe, uzivo, vise, volis, vrati, zbog, zelja, zivot
    Poslednja poruka: 13.04.2011 00:12
    od lilly  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    L

  46. Dzenan Loncarevic - Tekstovi

    Započeta od lila‎, 09.04.2011 07:12
    ada, ana, dok, dzenan, dzenan loncarevic - losa, jos, kise, ljubav, loncarevic, moje, nada, nije, nisam, nje, ona, ovi, poslednja, pred, sad, smo, tekstovi, vise, vreme, zar, zbog, zivot
    Poslednja poruka: 09.04.2011 07:56
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  47. SMS - Tekstovi

    Započeta od lila‎, 01.04.2011 21:36
    amo, bila, bili, biti, gdje, ima, jedno, jos, kao, koje, ljubav, moram, necu, nekad, nekada, oci, ovi, pjesma, pred, rasa, samo, smo, sms, srca, srce, sta, sto, sve, tekstovi, trazim, tvoja, uvijek, vrijeme, znas
    Poslednja poruka: 01.04.2011 22:21
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    S

  48. Miroslav Radovanovic - uzivo

    Započeta od lilly‎, 31.03.2011 22:07
    cekam, dok, ispod, kako, lipa, miroslav, moja, nocas, ovce, radovanovic, smo, sta, tebe, uzivo
    Poslednja poruka: 31.03.2011 22:07
    od lilly  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  49. Miroslav Ilic - Uzivo

    Započeta od lilly‎, 01.04.2011 17:49
    anka, bili, boza, case, ilic, jedna, jesen, joj, kris, lazu, luckasta, miroslav, naseg, nije, ova, pozdravi, rado, rastanka, smo, srbija, sreli, uzivo, vreme, zivot
    Poslednja poruka: 01.04.2011 17:49
    od lilly  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    M

  50. Djani - uzivo

    Započeta od lilly‎, 30.03.2011 19:15
    123, bili, crna, crni, djani, hej, idi, jedan, kafana, kazem, kralj, ljubavi, luckasta, majko, meni, mix, moja, moje, moram, necu, nisam, oci, odavno, ove, pijem, poruka, princ, put, sam, secanje, sine, smo, srce, srecu, stara, sudbina, sva, svadba, sve, trazi, ucini, uzivo, veseli, zena, zeno, zivot, znam, zoro
    Poslednja poruka: 30.03.2011 19:15
    od lilly  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

Rezultati 1 do 50 od 96
Strana 1 od 2 1 2