Pretražite:

Oznaka: darko

Pretražite: Pretraga je trajala 0,00 sekundi.

  1. Kafanski Boemi 3 2018 - Djani, Darko L, Dejan M

    Započeta od marko30‎, 31.12.2018 13:08
    2018, boemi, darko, dejan, djani, kafanski
    Poslednja poruka: 31.12.2018 13:08
    od marko30  Idite do poslednje poruke
  2. Poslednja poruka: 08.12.2018 21:06
    od veliki  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  3. Darko Capo 2017 - Ne dao Bog veceg zla

    Započeta od veliki‎, 15.09.2018 15:11
    2017, bog, capo, dao, darko, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, mp3, muzika, narodna, parada hitova, uzivo, valandovo, veceg, vogosca, zla
    Poslednja poruka: 15.09.2018 15:11
    od veliki  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  4. Darko Peric - Tekstovi pesama

    Započeta od sudijski‎, 21.12.2017 12:26
    darko, peric, pesama, tekstovi
    Poslednja poruka: 21.12.2017 12:31
    od sudijski  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  5. Darko Bilbilovski 2010 - Aber dojde

    Započeta od banjska‎, 18.12.2017 15:02
    2010, aber, bilbilovski, darko, dojde
    Poslednja poruka: 18.12.2017 15:02
    od banjska  Idite do poslednje poruke
  6. Darko Dimitrievski 2003 - Zemja Hristova

    Započeta od banjska‎, 18.12.2017 14:54
    2003, darko, dimitrievski, hristova, zemja
    Poslednja poruka: 18.12.2017 14:54
    od banjska  Idite do poslednje poruke
  7. Darko Martinovic - Tekstovi pesama

    Započeta od Phase‎, 05.10.2016 15:29
    darko, evo, martinovic, pesama, tekstovi
    Poslednja poruka: 05.10.2016 15:32
    od Phase  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  8. Darko Lazic - Uzivo

    Započeta od smboemi‎, 27.11.2013 18:23
    2009, darko, lazic, nagledao, nisam, uzivo
    Poslednja poruka: 27.11.2013 18:23
    od smboemi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  9. Darko Golubovic - 2016 - Nula (Master + Wav)

    Započeta od Ciro‎, 25.02.2016 18:26
    2016, darko, golubovic, master, nula, wav
    Poslednja poruka: 25.02.2016 18:26
    od Ciro  Idite do poslednje poruke
  10. Darko Domijan - 1983 - Ruze U Snijegu

    Započeta od Vanko 66‎, 01.11.2015 09:01
    1983, darko, domijan, ruze, snijegu
    Poslednja poruka: 01.11.2015 09:01
    od Vanko 66  Idite do poslednje poruke
  11. Krajisnici Darko i Milan - Kozara i Sana 2015

    Započeta od cargoserb‎, 07.08.2015 11:02
    2015, darko, kozara, krajisnici, milan, sana
    Poslednja poruka: 07.08.2015 11:02
    od cargoserb  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    K

  12. Darko Rundek - Diskografija

    Započeta od Schindler‎, 05.05.2015 18:37
    darko, darko rundek - diskografija, diskografija, rundek
    Poslednja poruka: 05.05.2015 19:38
    od Schindler  Idite do poslednje poruke
  13. Darko Markovic 1988 - Virtuozne kocije

    Započeta od Blaza‎, 27.05.2014 21:07
    1988, darko, kocije, markovic, virtuozne
    Poslednja poruka: 27.05.2014 21:07
    od Blaza  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  14. Darko Filipovic 2004 - Ona, ona

    Započeta od muky01‎, 16.05.2014 00:49
    2004, darko, darko filipovic 2007 - kako si mogla, filipovic, ona
    Poslednja poruka: 16.05.2014 19:28
    od muky01  Idite do poslednje poruke
  15. MC Yankoo feat. Andrea - Zvuk 2013

    Započeta od DJ Zmija‎, 28.01.2014 23:35
    2013, 2014, andrea, darko, feat, klub, lazic, mc yankoo feat. darko lazic 2014 - palim klub, palim, palim klub, yankoo, zvuk
    Poslednja poruka: 17.03.2014 21:01
    od DJ Zmija  Idite do poslednje poruke
  16. Darko Martinovic - 2013

    Započeta od veliki‎, 04.05.2013 08:46
    2013, darko, martinovic
    Poslednja poruka: 04.05.2013 08:46
    od veliki  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  17. Darko Blagojevic

    Započeta od Zile1991‎, 20.12.2013 11:57
    blagojevic, darko, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, mp3, muzika, narodna, parada hitova, uzivo, valandovo, vogosca
    Poslednja poruka: 20.12.2013 11:57
    od Zile1991  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  18. Darko Lazic 2011 - Godinu Dana 300 Kafana

    Započeta od radosave‎, 04.11.2013 12:02
    2011, 300, dana, darko, darko lazic 2011 - godinu dana 300 kafana, godinu, kafana, lazic
    Poslednja poruka: 04.11.2013 12:02
    od radosave  Idite do poslednje poruke
  19. Darko Lazic 2009 - Brate Moj

    Započeta od radosave‎, 04.11.2013 11:39
    2009, brate, darko, lazic, moj
    Poslednja poruka: 04.11.2013 11:39
    od radosave  Idite do poslednje poruke
  20. Darko Haller 1972 - Zaboravi veceri naseg sna

    Započeta od skinmi‎, 15.06.2013 23:52
    1972, darko, darko haller 1972 - zaboravi veceri naseg sna, haller, naseg, sna, ti si otisla, veceri, zaboravi, zaboravi veceri naseg sna
    Poslednja poruka: 15.06.2013 23:52
    od skinmi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  21. Darko Rundek - Diskografija

    Započeta od goran71‎, 21.05.2013 23:06
    darko, darko rundek - diskografija, darko rundek 1996 - apokalipso, darko rundek 2000 - 1 - long time no see, darko rundek 2000 - 2 - u sirokom svijetu, darko rundek 2002 - 1 - ruke, darko rundek 2002 - 2 - uzivo tvornica (darko rundek & haustor), darko rundek 2004 - 1 - zagrebacka magla cd 1, darko rundek 2004 - 2 - zagrebacka magla cd 2, darko rundek 2006 - mhm a-ha oh yeah da-da, darko rundek 2008 - 1 - balade petrice kerempuha, darko rundek 2008 - 2 - live u domu omladine, darko rundek 2010 - plavi avion, diskografija, rundek
    Poslednja poruka: 08.02.2016 00:50
    od BaneJevtic  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  22. Darko Govorusic 2007 - Nema raja bez rodnoga kraja

    Započeta od goran71‎, 03.07.2012 20:52
    2007, bez, darko, darko govorusic 2007 - nema raja bez rodnoga kraja, diskografija, diskografina/kolekcija, download, folk, govorusic, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, kraja, mp3, muzika, narodna, nema, parada hitova, raja, rodnoga, uzivo, valandovo, vogosca
    Poslednja poruka: 25.11.2018 12:00
    od veliki  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  23. Darko Filipovic - Omoti

    Započeta od smboemi‎, 27.11.2011 11:21
    darko, filipovic, omoti
    Poslednja poruka: 27.11.2011 11:22
    od smboemi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  24. Darko Domijan 1982 - Ruze u snijegu

    Započeta od teacher‎, 10.02.2011 01:22
    1982, darko, domijan, ruze, snijegu
    Poslednja poruka: 10.02.2011 01:22
    od teacher  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  25. Darko Lazic - Tekstovi

    Započeta od Katica-30‎, 28.09.2011 19:11
    darko, lazic, tekstovi
    Poslednja poruka: 10.04.2015 19:32
    od Katica-30  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  26. Jugo Hitovi 2010 VOL 1

    Započeta od lila‎, 15.09.2011 20:13
    2010, adrese, aleksic, ana, andjelkovic, avantura, bajke, bata, bekuta, bez, bojanic, cira, crni, dalje, darko, djurisic, djurovic, dragana, druze, filipovic, goca, hiljadu, hitovi, idem, imam, ime, imuna, insomnia, jelena, jugo, jugo hitovi 2010 vol 1, kad, karleusa, keba, konjevic, kuca, lackovic, lazarevic, ljubav, ljubavi, mangup, manojlovic, masina, medeni, mesec, mikica, milos, mira, mirkovic, moje, mp3, nada, natasa, neda, nema, nena, njeno je, nove, pomozi mi, previse, puta, rada, rade, rado, rodjena, sad moj, sada, samo, savic, seka, semsa, serif, skoric, snezana, sretnem, stevan, sto je bilo moje, straze, suljakovic, sve, tako, tanja, tebe, topcagic, treba, tuge, ukraden, umrecu, vol, vukovima, zadnja, zbog, zdravkovic, zena, zivot
    Poslednja poruka: 15.09.2011 20:13
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    Kompilacije

  27. Darko Trkulja Zec 2002 - Karte na sto

    Započeta od michondi‎, 03.08.2011 14:46
    2002, andjela, darko, darko trkulja zec 2002 - karte na sto, druze, karte, karte na sto, kockar lutalica, majko, ne dozvoli za ljubav da molim, placi nevjernice, rastanak, sto, trkulja, zec, zena koje nema
    Poslednja poruka: 03.08.2011 14:46
    od michondi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  28. Darko Peric-Tekstualna diskografija

    Započeta od lila‎, 01.01.2011 22:06
    darko, diskografija, perictekstualna
    Poslednja poruka: 01.01.2011 22:06
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  29. Darko Glisic

    Započeta od djodja‎, 23.07.2011 17:19
    darko, dukat, glisic, vlaski
    Poslednja poruka: 23.07.2011 17:19
    od djodja  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  30. Darko Antic - Kolekcija

    Započeta od lilly‎, 05.04.2011 09:07
    antic, boba, darko, kola, kolekcija, uzivo, zvezda
    Poslednja poruka: 07.01.2019 14:51
    od veliki  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  31. Pop Hitovi 2010 & 2011

    Započeta od Balkanac‎, 26.12.2010 11:06
    2010, 2011, baruni, boja, bojan, brigita, case, celebic, danijela, darko, design, dremelj, ema, eva, feminnem, hands, hitovi, ista, iva, ivana, jambrosic, kiki, kris, kristina, lendero, ljilja, ljubav, magazin, mar, martina, martinovic, mix, naslov, nema, nemanja, nije, nina, nista, ove, ovi, par, part, pop, princ, radio, radovanovic, rebeka, red, rusko, ruze, sad, samir, sasa, selakov, sina, sinanovic, snove, srce, stare, stevanovic, suler, tvoja, vino, zabranjena, zar, znam
    Poslednja poruka: 26.12.2010 11:06
    od Balkanac  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    P

  32. Darko Filipovic - Tekstovi

    Započeta od smboemi‎, 23.11.2010 18:52
    bez, dana, darko, dusa, dusi, filipovic, jedna, jesen, jutro, kuca, meni, moje, mojoj, moze, neko, nisi, noci, ociju, sto, tebe, tekstovi, zelja
    Poslednja poruka: 12.04.2011 22:28
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  33. Grand Super Hitovi 25 320 kbps

    Započeta od petrohancho‎, 09.09.2011 06:32
    320, aca, aleksic, anja, bekuta, blago, brena, cakana, dan, darko, dejan, dinca, grand, grand super hitovi 25 320 kbps, hitovi, idem, ilda, ilic, kbps, korak, lazic, lepa, ljubavi, lukas, matic, meni, mila, milan, milica, moje, nje, noci, oci, ora, ovi, place, polovina, rada, red, sam, sarajevo, saulic, savic, seka, selma, slika, sna, snezana, sta, stankovic, sto, super, tanja, todorovic, topalko, topalovic, viki, zoro
    Poslednja poruka: 09.09.2011 06:32
    od petrohancho  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    Kompilacije

  34. Zvezde Granda 2010 - Hitovi za sva vremena Edicija 3

    Započeta od goran‎, 17.09.2011 13:46
    200, 2009, 2010, aleksa, aleksandra, bar, big, bilja, biljana, biljic, branislav, ciga, ciganka, crne, darko, dinca, dincic, edicija, godine, granda, hitovi, jedan, jele, jelena, jova, jovan, kapor, katarina, lazic, mala, mama, manojlovic, milan, milica, mojicevic, moju, nadezda, nebojsa, ovi, plava, radmila, sasa, slobodan, stefanovic, sva, svako, tebe, todorovic, trazi, ucini, vasic, volim, vreme, vremena, zena, zivkovic, zvezde, zvezde granda 2010 - hitovi za sva vremena edicija 3
    Poslednja poruka: 30.11.2018 21:40
    od goran  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    Kompilacije

  35. Nadezda Biljic -Spotovi

    Započeta od lila‎, 07.08.2010 10:19
    biljic, darko, lazic, nadezda, ovi, spo, spotovi, yellow, youtube
    Poslednja poruka: 07.08.2010 10:19
    od lila  Idite do poslednje poruke
  36. Darko Bilonic 1981 - Zasto zivot tako kratko traje

    Započeta od michondi‎, 23.07.2011 17:25
    1981, bilonic, darko, darko bilonic 1981 - zasto zivot tako kratko traje, kratko, ni sanjao nikad nisam, tako, traje, zasto, zasto zivot tako kratko traje, zivot
    Poslednja poruka: 23.07.2011 17:25
    od michondi  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

  37. ExYu Folk News 2010

    Započeta od lila‎, 17.09.2011 07:59
    2010, admir, ako, alicic, ana, arija, bivsa, blizanci, boja, bojan, boki, bozinovska, ceda, daj, dajte, danijel, darko, dejan, draga, dragana, duet, dunja, dzenit, ema, ena, era, exyu, exyu folk news 2010, folk, gaga, gavric, goca, gora, goran, hodzic, ica, idem, ilda, ilic, jos, jova, jovana, jutro, kceri, kostic, lazic, ljubav, ljubavi, milos, mina, mirko, moja, mujanovic, news, ogi, ojdanic, pajic, paunovic, pavlovic, pica, radivojevic, radovanovic, ravnica, saban, sabina, sam, saulic, sekib, semsa, spasic, suljakovic, sva, tebe, uzivo, vukosic, zbogom
    Poslednja poruka: 17.09.2011 07:59
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    Kompilacije

  38. Zvezde Granda

    Započeta od lila‎, 13.09.2011 16:53
    116, 200, 2009, aleksa, aleksandra, bila, bilja, biljana, darko, drugovi, grand, granda, ica, jele, jelena, jova, jovan, kao, kise, korak, lana, lav, ljubav, mila, milan, mile, milena, moze, nadezda, nebojsa, neko, niko, nisam, sasa, slobodan, sna, sve, svetlana, zasto, zvezde, zvezde granda
    Poslednja poruka: 13.09.2011 16:53
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    Kompilacije

  39. Rock na kvadrat - Compilation

    Započeta od lila‎, 13.12.2009 10:34
    aga, bilja, biljan, compilation, daleko, darko, dobro, edi, edin, gdje, goribor, gustafi, katarina, kud, kvadrat, ljubav, mene, miki, milos, nebo, nje, pan, pivo, pro, protiv, puta, rock, sane, sto, vatra, vece, zar, znas
    Poslednja poruka: 13.12.2009 10:34
    od lila  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    Q, R

  40. Darko Domijan - Diskografija

    Započeta od pedja‎, 06.04.2010 02:17
    2 Strane
    1 2
    darko, darko domijan - diskografija, darko domijan 1972 - ruku mi daj, darko domijan 1973 - balada o dvojici prijatelja, darko domijan 1974 - 1 - laku noc katarina, darko domijan 1974 - 2 - ulica jorgovana, darko domijan 1974 - 3 - stani bar na tren, darko domijan 1975 - 1 - leptirica, darko domijan 1975 - 2 - noc kojom caruje duga, darko domijan 1975 - 3 - pastir kraj vatre, darko domijan 1975 - 4 - ljubav pod maskom, darko domijan 1976 - 1 - breza, darko domijan 1976 - 2 - naucit cu te mala, darko domijan 1977 - 1 - svadbeni vijenac, darko domijan 1977 - 2 - julske kise, darko domijan 1978 - 1 - jelena je bila lijepa, darko domijan 1978 - 2 - mornarsko srce, darko domijan 1978 - 3 - dugo ce dugo boljeti, darko domijan 1979 - 1 - natalija, darko domijan 1979 - 2 - ima mora ima ladja, darko domijan 1979 - 3 - godine kad smo se voljeli, darko domijan 1980 - 1 - zbogom mi kazes, darko domijan 1980 - 2 - darko domijan, darko domijan 1982 - put u raj, darko domijan 1983 - ruze u snijegu, darko domijan 1984 - 1 - nikada vise - split 84, darko domijan 1984 - 2 - suncana obala, darko domijan 1985 - ti si mi sudbina, darko domijan 1986 - 1 - evo ti dukat ciganine, darko domijan 1986 - 2 - sto bi bilo kad bi bilo - split 86, darko domijan 1987 - 1 - ja placam nocas, darko domijan 1987 - 2 - posljednji valcer za nas - split 87, darko domijan 1988 - cuvam te andjele, darko domijan 2001 - sve najbolje, darko domijan 2011 - zlatna kolekcija - cd 1, darko domijan 2011 - zlatna kolekcija - cd 2, diskografija, domijan
    Poslednja poruka: 12.08.2017 19:00
    od goran  Idite do poslednje poruke

    Forum:
    D

Rezultati 1 do 40 od 40