navy59
Moderator

;)
Teme: 69
Reputacija:
34
Hvala 1%
|
Ivan Puljic - Diskografija
0 Ivan Puljic - Diskografija
Ivan Puljic (Rotimlja kod Stoca, 1. januar 1968.) je hrvatski muzicar i katolicki teolog.
Osnovnu skolu pohadjao je u rodnoj Rotimlji, a u Dubrovniku, gde je zavrsio klasicnu gimnaziju. Po odsluzenju vojnog roka upisao je Bogoslovski fakultet u Sarajevu. Kao student bio je clan muzicke grupe VIS Emanuel. Zbog rata odlazi u Bol na Bracu, gde se seli ceo fakultet. Zavrsava poslednju, sestu godinu studija na Katolickom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu.
Od 1996. do 1999. boravio je u Kaselu u Nemackoj, gde je radio u Hrvatskoj katolickoj misiji i predavao veronauku za mlade i odrasle i muziku. Vodio je muzicki program na seminarima Zlatka Sudca u Pastoralnom centru Bethani u Cunskom na ostrvu Losinj do 2009. godine, a nakon toga je svirao na njegovim seminarima sirom svijeta.
Kako kaze u svojim pesmama, nastupima i intervjuima, srz njegove muzike i poruke je da je covek Bozije voljeno stvorenje, da nije sam. Postoji Vecna Ljubav koja je sve stvorila i sve pokrece. Ta Ljubav je bila tolika i otisla je tako daleko, da se vremenom ovaplotila, prozivela ljudsku svakodnevicu i dala svoj zivot na Krstu za coveka. Vecna Ljubav se ovaplotila u Coveku Isusu iz Nazareta, koji je i Covek i Bog. O Njemu Ivan najvise govori u svojoj muzici... O Ljubavi, o Zivotu...
Ivan Puljic 2003 - Covjek I Njegov Bog
320 kbps
01. Hvaljen Budi
02. Izvori Gospodnji
03. Marija
04. Oci U Oci
05. Suze
06. Pjesma Radosti
07. Granica Sumnja
08. U Tisini Hrama
09. Moj Gospodine
10. Necu Izdat' Ja
Registrujte se ili se prijavite da biste videli ovaj sadržaj
(Poslednja izmena: 07.01.2025, 10:36 od webmaster.)
|
|
07.01.2025, 10:14 |
|
|