Broj slušalaca:
Prethodne pesme!

Ocena teme:
  • 0 Glas(ova) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Various Artists • 1986 • ZKP RTV Ljubljana LD-1384 Stereo~[flac]
dimo69 Nije na vezi
Moderator

Teme: 451
Reputacija: 224
Date pohvale0
Primljene pohvale222
Hvala 4%Hvala
Various Artists • 1986 • ZKP RTV Ljubljana LD-1384 Stereo~[flac]
0
Various Artists • 1986 • Folk fest Valandovo ’86 ZKP RTV Ljubljana LD-1384 Stereo~[flac]

[Slika: cover.jpg]

[Slika: RTV-Ljubljana1.png]

LP by dimo69
Vinyl Rip & Master Vanko66 & alex1985 (22.12.2015)

LP1
a1. Usnija Redžepova uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Merak mi e da zapeam
a2. Kirčo Poplazarov uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Kaži samo edna duma
a3. Liljana Stoilkovska uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Zemi ja gitarata
a4. Aco Andonov uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Majka pred porti stoeše
a5. Kevser Selimova i Đorđe Želčeski uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Pesna, igra i tamburi
a6. Dragica Draskačevska uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Na razdelba

b1. Goce Nikolovski uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Nemoj pesno da me lažeš
b2. Ljubica Cvetkovska uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Spomenot me mači
b3. Dragan Mijalkovski uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Dojranskite ribari
b4. Petranka Kostadinova uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Bitola me vika
b5. Marija Dimitrievska uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Taga za mladosta

LP2
a1. Gertruda Munitić uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Za ljubovta naša
a2. Efto Pupinovski uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Lihnida kajče veslaše
a3. Petranka Kostadinova uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Zbogum moj roden kraj
a4. Aleksandar Sarev uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Ajde oro da faneme
a5. Slavka Mladenovska uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Kade e toa vreme minato

b1. Blaga Petreska uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Pesna ti peam
b2. Kirčo Poplazarov uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Ergenska
b3. Atina Apostolova uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Ile, Ilija
b4. Janko Uzunov uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Marika
b5. Fanka Šomova uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Ne plaši se, ne srami se
b6. Pavle Mitev uz orkestar i vokalna grupa Dragi Miteva - Smiljano mome

[Slika: download.png]

Registrujte se ili se prijavite da biste videli ovaj sadržaj
02.01.2025, 18:10
Pronađi Odgovori

Verovatno povezane teme…
Tema Autor Odgovora Pregleda Poslednja poruka
  Staniša Stošić • 1973 • RTV Ljubljana LP-1020 Stereo~[flac] dimo69 0 144 05.03.2025, 22:05
Poslednja poruka: dimo69
  Marinko Rokvić • 1986 • RTV Ljubljana LD 1468 Stereo~[flac] dimo69 0 172 28.02.2025, 05:40
Poslednja poruka: dimo69

Skoči na forum:

Korisnici koji pregledaju ovu temu: 1 Gost(i)
Donacije