Oblak oznaka

7 dana 60-e 2012 - 150 originalnih hitova 100 200 442 do beograda 1968 1991 2000 2002 2007 2010 ajda ajda opajda ako me ikada sretnes ako su to samo bile lazi ako te volim jos ako zelis da se vratis ako znas bilo sto ala imam ruznu curu alaj mi je veceras po volj alkohol zene i varanje na kartama all about it amsterdam ana nirvana andjela ne budi tuzna arapovic arsen dedic 2015 - 50 originalnih pjesama a sta da radim a um bum babilonske baklje bacila je sve niz rijeku bajaga i instruktori 2012 - za sva vremena baklja balada balada o pisonji i zugi bas me briga basna bas ti lijepo stoje suze bela magla belgrade besciljni dani bestija bezimena bez kaputa bez tebe bez tebe (djubre volim te) biblijska tema bijelo dugme 2012 - za sva vremena bi mogo da mogu bitanga i princeza bit cu fer blondina blues gnjus blues napustenog psa bog mi dao sve samo tebe ne bogovima si nabijala rogove bojim te se bojis me se bolero bolje biti pijan nego star bolje da sam druge ljubio braun briga me brod od papira bubacki bube burna pijana noc cao car carobnjaci car samo pare celu noc si pio uzalud cetiri dana. lazni sjaj ljubavi cigu ligu civovic cokolada country crna dama crno bijeli svet croatia crvena jabuka 2012 - za sva vremena crvene jabuke cudna suma cukni vo drvo cura daire daj mi pusu da li si me sanjala da li si spavala danas danas nisam sasvim svoj danas sam ok dance to the groove danijela martinovic 2016 - 50 originalnih pjesama dan republike da sam pekar da si m.m. ili b.b. debakl debela devojka decko ajde oladi devojke ponos imaju devojko mala diskografija diskografina/kolekcija dixie band djavoli 2012 - za sva vremena djiri djiri djordje novkovic 2017 - 100 originalnih pjesama dobre vibracije dobro dosla dobro dosla ljubavi doci cu ti u snovima dodirni me dodji mala da ti nesto kazem dokaz nase ljubavi dok gitara svira dok se tijelo tvoje vidi doktor za rock 'n' roll dok vam je jos vreme dolazim za 7 9 13...minuta drazen zecic 2014 - 50 originalnih pjesama drugarice vojnice drugo ime ljubavi drustvo dubidu-di dubidu-da dum dum dunavom sibaju vetrovi dvadeseti vek ectima edicija edo ekatarina velika - diskografija ekatarina velika 1985 - ekatarina velika ekatarina velika 1986 - 1 - s vetrom u lice ekatarina velika 1987 - 2 - ljubav ekatarina velika 1988 - live `88 ekatarina velika 1991 - 2 - kao u snu (live 1991) ekatarina velika 1993 - neko nas posmatra ekatarina velika 1995 - the best of ekatarina velika 1998 - kao nada kao govor kao more ekatarina velika 2007 - revisited ekatarina velika 2012 - za sva vremena ekv - ekatarina velika & ekv revisited - diskografija electro electro team 1992 - aint nothin electro team 1994 - second to none electro team 2002 - vision 5 electro team 2003 - decade elektricni elektricni orgazam 1981 - 3 - paket aranzman elektricni orgazam 1981 - 4 - warszawa elektricni orgazam 1982 - 3 - lisce prekriva lisabon elektricni orgazam 1982 - 4 - festival novi rock '82 - live elektricni orgazam 1984 - 1 - kako bubanj kaze elektricni orgazam 1984 - 2 - kako bubanj kaze elektricni orgazam 1987 - braco i sestre elektricni orgazam 1988 - 1 - letim sanjam disem elektricni orgazam 1994 - 2 - novi sad live elektricni orgazam 1996 - 1 - zivo i akusticno elektricni orgazam 2002 - harmonajzer elektricni orgazam 2007 - 1 - breskve u teskom sirupu vol. 1 elektricni orgazam 2009 - 2 - the ultimate collection cd 2 elektricni orgazam 2011 - dom omladine elektricni orgazam 2012 - za sva vremena elektroni elena elio ella b - diskografija ella b 1997 - ajkula ella b 2002 - bole stare rane ella b 2004 - titanik elvira voca - ah ca je lipo elvira voca - on elvira voca 1966 - ah ca je lipo elvira voca 1970 - sad si daleko elvira voca 1974 - samo usne emilia kokic & riva - diskografija emina emina jahovic - diskografija emir ena ena 2003 - nesalomiva ena 2007 - uspomene end endorfin energija 1996 - verujem u cuda energija 2000 - energija 5 energija 2001 - korak po korak energija diskografija en face - diskografija en face 1995 - s dlana boga pala si en face 1999 - 1 - kad prestane kisa (singl) en face 1999 - 2 - sve se mijenja en face 2009 - afrodita eplay erato eruption etida eva eva braun - diskografija everbody singin exhale extrauterina ex yu rock balade ex yu rock balade - vol 03 ex yu rock balade - vol 04 ex yu rock balade - vol 09 ex yu rock balade - vol 13 ex yu rock balade - vol 17 ex yu rock balade - vol 20 ex yu rock balade - vol 21 ex yu rock balade - vol 24 eyesburn fa fa fa film 2012 - za sva vremena finale ad fotelja frozen gad galija 2012 - za sva vremena gdje dises ti godine lete gore iznad oblaka gracija grad gripa guzonjin sin hadzija ili bos haga-waga ha ha ha hajde! hajde da se volimo hajdemo u planine hajde reci haleluja hari mata hari 2012 - za sva vremena haustor 2012 - za sva vremena havajska helga heretics hiljadu godina hipnotisana gomila hirosima hit parada hladne noci ho-ruk hocu majko hocu hteo bih... i'm in love with gobac idem idi idoli 2012 - za sva vremena idu ptice selice if i could igra rock 'n' roll cela jugoslavija ilidza ima nesto od srca do srca indexi 2012 - za sva vremena intro ivo lola ivo robic - split ti i ja ivo robic 2017 - 100 originalnih pjesama jackson jagode i cokolada ja hocu vise jahovic ja je gledam ona spava jana ja nikad necu znati janje moje crnog oka ja sam mladic u najboljim godinama ja sam tezak kao konj jasna zlokic 2017 - 50 originalnih pjesama ja te mico ne volim (duet stoja) kada struje nestane mirise mi na tebe ja ti priznajem ja trazim nekoga jedina jeftin ruz jel' sarajevo gdje je nikad bilo jer te mrzim jesmo li sami jeste li vidjeli djevojcice johny jos 5 minuta jos ovaj put jovanke jovano jugo 45 just let me play some modern r'n'r music jutro ce promijeniti sve kada zaboravis kad dodje oktobar kad padne noc (u pomoc) kad prodje sve kad si mlad kad si sam druze moj kad zamirisu jorgovani kafic u predgradju kaja kako da ti srce poklonim kakva noc (svi na ples) kalibar 86 kao domine kao jucer kao ti i ja kapetan esid karavan karlo kasno kerber 2012 - za sva vremena kisa kise jesenje kiselina kisi i malo je hladno kola kolekcija kolena kolika je jahorina planina kolo (ludo luda) kontakt je skup korak po korak kornjacina koza kosovska kotor kreni mali kreni prema meni krivo je more krug kucaj opet kuda ides svete moj kumova slama kupi mi malo cvijeca kusturica ladovina lakovic laz lazes ledeno doba lepa janja ribareva kci lijepo lijepo neopisivo limunovo drvo 197x - limunovo drvo linda lane ljubav ljubav je droga ljubav je kao cvijet ljubavna ljubav nema nista s tim ljubav ovde vise ne stanuje ljubomora locomotion lola ludo je u gradu magazin 2013 - 100 originalnih pjesama magicna ruka mala moja malena maljciki mama mama tata mamica su strukle pekli mamurni ljudi marija maruska sinkovic i beti jurkovic - gradovi pokraj mora maskenbal mentalno merlin 2012 - za sva vremena miki jevremovic 2017 - 50 originalnih pjesama milice milice mir na jastuku miso kovac 2012 - 100 originalnih hitova cd 2 miso kovac 2012 - 100 originalnih hitova cd 3 mjesecina mladen grdovic 2014 - 50 originalnih pjesama modern moderna djevojka modni guru mog moja je pjesma lagana moja si moja ti ljubav vise ne treba moj brod plovi moje nevjerno moji drugovi moj svet moj svijet mornar morrison mortale motori mozda dogodine mozda imam vremena mozda sam lud mp3 mrtav musik muskarci ne placu na badnje vece na balkanu nada obric 2018 - 50 originalnih hitova najbolji hrvatski tamburasi 2017 - 50 originalnih pjesama nakon svih ovih godina na kraju stoljeca na meni je red na morskome plavom zalu nana na raskrscu nasa lagana stvar nasloni glavu na moje rame natasa natrag u garazu na vse ali nic nebo je malo za sve nebo vraca osmjehe ne cvikaj generacijo neda ukraden 2016 - 50 originalnih pjesama nek' padaju cuskije nek' te on ljubi (kad ne mogu ja) nekako s proljeca (duet kemal monteno) neko nas posmatra neko te ima nema para nemir i strast nemoj da ides mojom ulicom nemoj mi raditi to nemoj po glavi d. p nemoj reci ne neobican dan ne postojim nesalomiva ne spavaj mala moja muzika dok svira nestale su suze nesto lijepo treba da se desi nesto si mi umorna i bleda ne trazi ljubav new jam dance nije grijeh nije za tebe nije za tebe bekrija niko niko nisam mislio na to nisam tvoj nisi vise curica njene oci usne ruke noc nocas umiru stare ljubavi noc u gradu no sikiriki no od istorijskog avnoja odlazi odlazim odmah kazi da od rodjendana do rodjendana ofentala oh sto te volim joj oj curo malena (pusti da te diram) oj dodole oka tvoja dva old school brotha oliver dragojevic 2013 - 100 originalnih pjesama oluja ona nikog nema on my own ono sto pokusavam oprostaj od magnata opusti se i uzivaj orgazam originalnih osjecam se haj mozak baj baj osmijeh ostacu slobodan ostani uz mene ostavljam sve i idem otkud ti k'o sudbina otrove moj ove ove godine ovim sam putem hodala pakleni vozaci parada hitova par godina za nas parni valjak 2012 - za sva vremena partibrejkers 2012 - za sva vremena perle petak je popodne piramida pjesama pjevajmo do zore placem plastika plavi golub plavi svijet plima ploca poletarac pomorac sam majko ponocna serenada poslednja igra leptira 2012 - za sva vremena poslednji dani posle snegova nema tragova posljednji ples poso kuca birtija potonule ladje (ne ne ne) povod prayer for peace prevela me mala zednog preko vode prica o ziki zivcu pridji bez razloga priznaj mi prljavo kazaliste 2012 - za sva vremena pro arte 2012 - za sva vremena profesor prva ljubav przi se srce moje psihomodo pop psihomodo pop 2012 - za sva vremena putem putuj sreco radio ljubav radnicka klasa odlazi u raj razgovaram s morem reci da li me volis records revolucija riblja corba 2012 - za sva vremena rigonat riva rodjendan rodjen los romantican od sebe rucni rad rusija ruska cokolada ruza vetrova sada znam da je kraj sad ga lomi sad idi sad mi je svejedno sad si daleko sad te molim sam samo samo jedan put samo jednu noc samo sklopi okice sanjaj me sanjaj sanjam sanjati sarajevo ti i ja sarene pilule za lilule sa tobom ne mogu dalje sava tiho tece sedamnaest ti je godina (duet tatjana matejas) sejmeni selma seobe severina 2013 - 50 originalnih pjesama severina 2013 - 50 originalnih pjesama cd 1 sit gladan si zaljubiv edno mome (ft. dado topic) sjeti se ljeta skadarska skakavac joj zas'o u rukavac skamenjen slatka sestrice slika sloboda sludjena smrt morisona dzima soba 202 sonata space twist spavaj spojimo se sad spomen spreda srbin je lud srce srce od meda srce u ruci srce uvijek zna stage mi ponestaje sta je rekla ana stara bagra starac starfucker stizu me sjecanja stoj dzoni sto mi nisi rekla ranije stvari lagane stvarno nestvarno stvorena za grijeh suada suncana strana ulice supermen (feat. zeljko joksimovic) suvarak suzama se vatre ne gase suze sve bih dala da znam sve il nista sve je lako kad si mlad sve je propalo sve ove godine svijet je pun ljubavi svi moji drumovi svirao je dawid bowie s vremena na vreme s vremena na vreme 2012 - za sva vremena tajno ime tako ti je mala moja ... takve majka vise ne radja tata mama team tebi dacu sve tebi treba hrabrost tema za sargiju tema za violinu the jogi song the rhythm of my heart tik-tak tike-tike-tacke tike tike tacke ti nisi zena za sva vremena ti si moja sreca ti si moja sudbina ti si sav moj bol ti u kog sam zaljubljena ti znas sve ti zracis zrake kroz zrak tko te ljubi dok sam ja na strazi tko to tamo pjeva to je moj grad to mi radi totalno sam lud 3 tragovi proslosti treci svijet trik trista godina trodupli covek trofazni zavodnik trpaj trpaj trube tudje sladje tugo nesreco u.f.o. uci me majko karaj me ucini mi pravu stvar ugasi svetla uhvati ritam u jednim plavim ocima u kozi krokodila ula-ulala ulicne tuce umiru jeleni u pesku vremena upomoc u tami disko kluba uvijek kad ostanem sam uzivo valentino 2012 - za sva vremena valovi varam te varat cu te vatreni poljubac 2012 - za sva vremena veceras vecer na robleku velika verujem ne verujem vinko coce 2014 - 50 originalnih pjesama volim te volim te jos volio bih da si tu voljela me nije nijedna vratija se barba iz amerike yo move on yu grupa 2012 - za sva vremena zabavne za bivse ljubavi zabranjeno pusenje 2012 - za sva vremena zagrli me njezno za ljubav hvala ti za nju zbog nje zar je to sve sto je ostalo zasluzi me zaspao je mjesec zasto me ne volis za sve ove godine zasviraj i za pojas zadeni zaustavi mi dah zebre i bizoni zelena trava doma mog zemlja zemlja cuda zenica blues zeni nam se vukota zivio rock 'n' roll zivjet cu s tobom zmaja od nocaja zurim zuti kisobran zverki zvijezdani brod zvuci ulice
+ Postavite novu temu
Strana 1 od 2 1 2 PoslednjaPoslednja
Teme od 1 do 50 od 53

Forum: E

  1. Lepljive teme
  2. Lepljiva tema Lepljiva: Zatvorena: Diskografija Zabavne muzike E

    Započeta od kolekcija‎, 18.09.2011 20:05
    diskografija, ekv - ekatarina velika & ekv revisited - diskografija, eldin huseinbegovic 2010 - kaldrma, emilia kokic & riva - diskografija, emina jahovic - diskografija, eva braun - diskografija, muzike, zabavne
    • Odgovora: 0
    • Pregleda: 1.084
    18.09.2011, 20:05 Idite do poslednje poruke
  3. Teme foruma
  1. E-Play - Diskografija

    Započeta od veliki‎, 13.05.2018 00:41
    5 Staff Post(s) diskografija, eplay
    • Odgovora: 4
    • Pregleda: 269
    13.05.2018, 16:16 Idite do poslednje poruke
  2. Post E.N.D. - Kolekcija

    Započeta od navy59‎, 08.04.2016 21:53
    4 Staff Post(s) end, kolekcija
    • Odgovora: 3
    • Pregleda: 967
    08.04.2016, 22:10 Idite do poslednje poruke
  3. Post Ectima - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 26.05.2017 15:04
    13 Staff Post(s) diskografija, ectima
    • Odgovora: 12
    • Pregleda: 814
    25.10.2017, 11:55 Idite do poslednje poruke
  4. Edicija 100 Originalnih Pjesama - Croatia Records

    Započeta od skinmi‎, 09.12.2018 23:06
    3 Strane
    1 2 3
    46 Staff Post(s) 100, 60-e 2012 - 150 originalnih hitova, croatia, crvena jabuka 2015 - 100 originalnih pjesama, djelo jusic 2016 - 100 originalnih pjesama, djordje novkovic 2017 - 100 originalnih pjesama, edicija, ivo robic 2017 - 100 originalnih pjesama, magazin 2013 - 100 originalnih pjesama, miso kovac 2012 - 100 originalnih hitova, miso kovac 2012 - 100 originalnih hitova cd 1, miso kovac 2012 - 100 originalnih hitova cd 2, miso kovac 2012 - 100 originalnih hitova cd 3, miso kovac 2012 - 100 originalnih hitova cd 4, miso kovac 2012 - 100 originalnih hitova cd 5, oliver dragojevic 2013 - 100 originalnih pjesama, originalnih, pjesama, records, splitski festival 2017 - 100 originalnih pjesama - nista kontra splita
    • Odgovora: 45
    • Pregleda: 238
    10.12.2018, 00:16 Idite do poslednje poruke
  5. Edicija 50 Originalnih Pjesama - Croatia Records

    Započeta od pedja‎, 11.12.2018 21:58
    4 Strane
    1 2 3 ... 4
    63 Staff Post(s) arsen dedic 2015 - 50 originalnih pjesama, croatia, danijela martinovic 2016 - 50 originalnih pjesama, drazen zecic 2014 - 50 originalnih pjesama, edicija, halid muslimovic 2018 - 50 originalnih hitova, hari mata hari 2014 - 50 originalnih pjesama, ivica pepelko 2017 - 50 originalnih pjesama, jasna zlokic 2017 - 50 originalnih pjesama, kemal monteno 2014 - 50 originalnih pjesama, klape 2016 - 50 originalnih pjesama, krunoslav kico slabinac 2015 - 50 originalnih pjesama, miki jevremovic 2017 - 50 originalnih pjesama, mladen grdovic 2014 - 50 originalnih pjesama, nada obric 2018 - 50 originalnih hitova, najbolji hrvatski tamburasi 2017 - 50 originalnih pjesama, neda ukraden 2016 - 50 originalnih pjesama, originalnih, pjesama, records, severina 2013 - 50 originalnih pjesama, severina 2013 - 50 originalnih pjesama cd 1, severina 2013 - 50 originalnih pjesama cd 2, severina 2013 - 50 originalnih pjesama cd 3, sibenski festival 2017 - 50 originalnih pjesama - dalmatinske sansone 1998-2016, tambure 2016 - 50 originalnih pjesama, tereza kesovija 2015 - 50 originalnih pjesama, vinko coce 2014 - 50 originalnih pjesama, zdravko colic 2013 - 50 originalnih pjesama
    • Odgovora: 62
    • Pregleda: 302
    11.12.2018, 23:41 Idite do poslednje poruke
  6. Post Edicija za sva vremena

    Započeta od lila‎, 19.10.2012 18:47
    2 Strane
    1 2
    39 Staff Post(s) 100% rock 'n' roll, 310 poljubaca, 442 do beograda, a i ti me iznevjeri, a sta da radim, a ti se neces vratiti (duet losa), a um bum, aiaio radi radio, ajda ajda opajda, ako jednom budes sama, ako me ikada sretnes, ako su to samo bile lazi, ako treba da je kraj, ako znas bilo sto, al je paranoja, ala imam ruznu curu, alaj mi je veceras po volj, alkohol zene i varanje na kartama, amerika, amsterdam, ana nirvana, anarhija in bascarsija, andjela ne budi tuzna, arizona dream, atomsko skloniste 2012 - za sva vremena, autostop, avionu slomicu ti krila, azra, azra 2012 - za sva vremena, babilonske baklje, bacila je sve niz rijeku, baj baj moja malena, bajaga i instruktori 2012 - za sva vremena, balada, balada o pisonji i zugi, balkan, bambina, bas ti lijepo stoje suze, basna, bejbe ti nisi tu, besciljni dani, bez kaputa, bez tebe (djubre volim te), bez veze, bi mogo da mogu, biblijska tema, bicikl poni, bijeg, bijelo dugme 2012 - za sva vremena, bitanga i princeza, bjezi kiso s prozora, bliska 2, blok, blues gnjus, blues napustenog psa, blues u parku, bog mi dao sve samo tebe ne, bogovima si nabijala rogove, boje su u nama, bojler, bolero, bolje biti pijan nego star, bolje da sam druge ljubio, bomba, bonny maronie, boze cuvaj psihomodo pop, brod od papira, brzi vlak u nogama, bube, budi kao more, budi sam na ulici, buldozer, buldozer 2012 - za sva vremena, burna pijana noc, california, carobnjaci, cestom preko zagore, cha-cha pusti me, ciganka, cigu ligu, cokolada, cokolino, country, covek od meda, crna dama, crni leptir, crno bijeli svet, crvena jabuka 2012 - za sva vremena, crvene jabuke, cudna stvar, cudna suma, cudno drvo, cukni vo drvo, cuvam noc od budnih, da li i andjeli gore rade to, da li si me sanjala, da li si spavala, da me nisi, da sam ja netko, da sam pekar, da si m.m. ili b.b., da si tako jaka, da znas da me bolis, daire, daj mi bugi daj mi vugi, daj mi pusu, dalek sprema se put, dan republike, danas nisam sasvim svoj, danas sam ok, dani ljubavi, debakl, debela devojka, decko ajde oladi, devetka, devica, devojcice mala, devojko mala, digni ruku, dijanin san, dijete ulice, dirlija, divje horde, divlje jagode 2012 - za sva vremena, dixie band, djavoli 2012 - za sva vremena, djevojcice kojima mirise koza, djevojka broj 8, djiri djiri, djurdjevdan, dobre vibracije, dobro dosla, dobro dosla ljubavi, doci cu ti u snovima, dodirni me, dodji mala da ti nesto kazem, dok dobuje kisa (u ritmu tam-tama), dok gitara svira, dok se tijelo tvoje vidi, dok tebe ljubim, dok vam je jos vreme, dokaz nase ljubavi, dokolica, doktor za rock 'n' roll, doktore pomozite, dolazim za 7 9 13...minuta, dolina naseg djetinjstva, dom, domovine sin, dovidjenja dovidjenja, dovidjenja vjestice, dozivjeti stotu, draga, drugarice vojnice, dubidu-di dubidu-da, dugo te nema, dugo znamo se, duhovi, duldunga, dum dum, dunav, dunavom sibaju vetrovi, dva dinara druze, dvadeset i dve, dvadeseti vek, dzum ram, edicija, ekatarina velika 2012 - za sva vremena, elektricni orgazam 2012 - za sva vremena, elena, ena, etida, extrauterina, fa fa fa, fa fa fasista, film 2012 - za sva vremena, frida, gad, galija 2012 - za sva vremena, gazi opet cizma, gde si, generacija sretnika, gile sampion, glad, glas srca, glavo blesava, gledam je dok spava, gledam te gledas me, godinama (feat. ivana banfic), gola kraljice, goodbye teens, gore iznad oblaka, gracija, grad, gripa, grudi balkanske, grupa220 2012 - za sva vremena, gubis me, guzonjin sin, ha ha ha, hadzija ili bos, haga-waga, hajde, hajde da se volimo, hajde!, hajdemo u planine, hajle selasije, haleluja, hari mata hari 2012 - za sva vremena, haustor 2012 - za sva vremena, havajska, helga, higijena, hiljadu godina, hipnotisana gomila, hirosima, ho-ruk, hobi, hocu da znam, hocu majko hocu, hodam sad kao zombi, hop cup, hteo bih..., i'm in love with gobac, idi, idi idi, idoli 2012 - za sva vremena, idu ptice selice, if i could, iggy pop, igra rock 'n' roll cela jugoslavija, igraj mala 'opa 'opa, igraj sad, ima neka tajna veza, ima nesto od srca do srca, indexi 2012 - za sva vremena, istina masina, ivo lola, iz nekih starih razloga, iza mojih prozora, ja cu tebe..., ja imam ritam, ja je gledam ona spava, ja nisam odavle, ja potpuno trijezan umirem, ja ratujem sam, ja sam mladic u najboljim godinama, ja sam rodjen namrgodjen, ja sam tezak kao konj, ja te mico ne volim (duet stoja) kada struje nestane mirise mi na tebe, ja volim samo sebe, jablan, jagode i cokolada, jana, janje moje crnog oka, jasmina, javi se, jazz generacija, jeans generacija, jedan gros, jedina moja, jedna mala plava, jel' sarajevo gdje je nikad bilo, jesen u meni, jeste li vidjeli djevojcice, johny, jos ovaj put, jos uvek sanjam, jovanke, jovano, jugo 45, just let me play some modern r'n'r music, jutro ce promijeniti sve, kad bih bio petar pan, kad dodje oktobar, kad kazaljke se poklope, kad ljubav izda, kad padne noc (u pomoc), kad prodje sve, kad sam bio lijep i mlad, kad sam imao 16, kad si mlad, kad si sam druze moj, kad spavas sam, kad svira rock 'n' roll, kad zamirisu jorgovani, kadija, kaja, kakav je to svet, kako bubanj kaze, kako da ti srce poklonim, kako da zaboravim, kakva noc (svi na ples), kalabalak, kalibar 86, kamo vodi sve to, kao domine, kao jucer, kao ti i ja, kao vreme ispred nas, kap po kap, kapetan esid, karavan, karlo, kenozoik, kerber 2012 - za sva vremena, kinematograf naseg djetinjstva, kise jesenje, kiselina, kisi i malo je hladno, klatno, kletva (duet zeljko bebek), klupko, ko ne zna da se smesi, ko!, koga cu da hvalim, kokoska, kokuzna vremena, kolika je jahorina planina, kolo (ludo luda), kome se radujes, koncert trocinski, konji, konobar, kontakt je skup, korak do slobode, korni grupa 2012 - za sva vremena, kornjacina koza, kosovska, kosovski bozuri, kotor, kraljica cigana, kreni prema meni, krila leptira, krivo je more, krokodili dolaze, krug, kucaj opet, kuda ides svete moj, kumova slama, kurs za smekere, kurvini sinovi, laboratorija zvuka 2012 - za sva vremena, laz, lazes, leb i sol 2012 - za sva vremena, ledeno doba, lejla, lenja pesma, lepa janja ribareva kci, lepo telo, lijepe zene prolaze kroz grad, lijepo lijepo neopisivo, linda lane, lipe cvatu, lisica, ljubav, ljubav je droga, ljubav je kao cvijet, ljubav je zakon, ljubav ovde vise ne stanuje, ljubavna, ljudi iz gradova, ljudi nije fer, locomotion, lokomobila, lola, love in rewind, ludo i brzo, lutka sa naslovne strane, lutka za bal, ma 'ajde, magicna ruka, mala moja, malena, maljciki, mama, mama tata, mamica su strukle pekli, mamurni ljudi, mangup, manituami, marija, marina, maskenbal, medena, medu moj i seceru, meni se duso od tebe ne rastaje, meni se ne spava, mentalno, merlin 2012 - za sva vremena, metalni radnici, mezimac, mi nismo sami, mi plesemo, mijenjam se, milice milice, minut sa njom, mir na jastuku, mjesecina, mlad i vjecan, moderna djevojka, modni guru, modra rijeka, modro i zeleno, moj bijeli labude, moj je zivot svicarska, moj pradjed je pucao iz topa, moj svet, moja generacija, moja hana, moja je pjesma lagana, moja prva ljubav, moja si, moja stara i ja, moja ti ljubav vise ne treba, moje zlato nema je nema, moji drugovi, mojoj ljubavi, molitva, mornar, morrison, motori, mozak mi pomeras, mozda dogodine, mozda imam vremena, mozda sam lud, muskarci ne placu, na badnje vece, na balkanu, na dlanu svijet, na kraju sna (neka zvone zvona), na kraju stoljeca, na morskome plavom zalu, na raskrscu, na tvojim usnama, na vrhovima prstiju, nakon svih ovih godina, nana, nasa lagana stvar, nasloni glavu na moje rame, natasa, natrag u garazu, navrat-nanos i na svoju ruku, ne bojim se drugova tvoga frajera, ne cvikaj generacijo, ne dam da ovaj osjecaj ode, ne lomi me, ne mogu ti nista osim srca dati, ne nisam ja, ne pitaj me, ne postojim, ne spavaj mala moja muzika dok svira, ne zelis kraj, ne zovi mama doktora, ne zovi me na grijeh, nebo, nebo je malo za sve, nebo vraca osmjehe, necu da budem svabo u dotiranom filmu, neda, nedjelja kad je otiso hase, negdje postoji netko, nek' padaju cuskije, nek' te on ljubi (kad ne mogu ja), nek' te telo nosi, nekako s proljeca (duet kemal monteno), neki to vole vruce 2012 - za sva vremena, neko nas posmatra, neko spava pored mene, neko te ima, nema nidje te ljepote, nema nje, nemam vize, nemir i strast, nemo, nemoj da ides mojom ulicom, nemoj da me nerviras, nemoj draga plakati, nemoj piti h2o, nemoj po glavi d. p, neobican dan, neprilagodjen, nesto lijepo treba da se desi, nesto malih stvari, nesto si mi umorna i bleda, nije za tebe bekrija, niko niko, nikola tesla, nisam mislio na to, nisam tvoj, nisi vise curica, njene oci usne ruke, njezan i mlad, njezno njezno njeznije, noc, noc u gradu, nona, nosim tvoj zig, novac u rukama, novo vrijeme, o glumcu i narodu, oci boje meda, od istorijskog avnoja, od rodjendana do rodjendana, od srca daleko, od zlata jabuka, odbrana, odlazak u noc, odlazi, odlazim, odlazim dolazim, odmah kazi da, ofentala, oh sto te volim joj, oj curo malena (pusti da te diram), oj dodole, oka tvoja dva, oluja, olujni mornar, ona je tako prokleto mlada, ona nikog nema, ono sto pokusavam, oprostaj od magnata, opusti se i uzivaj, osecam se blesavo, osjecam se haj mozak baj baj, osmijeh, ostacu slobodan, ostani uz mene, ostavljam sve i idem, otkud ti k'o sudbina, ovo nebo sve zna, pada vlada, pakleni vozaci, pala magla, par godina za nas, parajlija, parni valjak 2012 - za sva vremena, partibrejkers 2012 - za sva vremena, pastir i cvet, pediculis pubis, perle, petak je popodne, pile moje, piramida, pit... i to je amerika, pjevajmo do zore, placem, plastika, plavi golub, plavi orkestar 2012 - za sva vremena, plavi svijet, plima, podjimo, pogled u bb, pogledaj dom svoj andjele, pokloni svoj mi foto, poletarac, pomorac sam majko, ponekad nocu dok spava grad, ponocna serenada, posle snegova nema tragova, poslednja igra leptira 2012 - za sva vremena, poslednja pesma o tebi, poslednji dani, posljednji ples, poso kuca birtija, postavi se, potonule ladje (ne ne ne), povratak, povratna karta, pravoslavlje, predaj se srce, prevela me mala zednog preko vode, previse suza u mom pivu, prica o ziki zivcu, pricaj mi o ljubavi, prljavo kazaliste 2012 - za sva vremena, pro arte 2012 - za sva vremena, profesor, prokleta nedjelja, prolazi jesen, prsten, prsten i zlatni lanac, pruzam ruke, prva ljubav, psihomodo pop, psihomodo pop 2012 - za sva vremena, pusti nek' traje, pustinja, put, put putuje karavan, putujemo, radio, radio ljubav, radnicka klasa odlazi u raj, radostan dan, ramona, ratne igre, razgovaram s morem, reci da, retko te vidjam sa devojkama, revolucija, riblja corba 2012 - za sva vremena, ritam, rodjen los, rodjendan, rokenrol za kucni savet, romantican od sebe, rucni rad, rusija, ruska cokolada, ruza vetrova, ruzica si bila, s vremena na vreme, s vremena na vreme 2012 - za sva vremena, sa tobom ne mogu dalje, sa tvojih usana, sad ga lomi, sama, samba i ti, samo sklopi okice, sampanjski poljubac, sanjaj me sanjaj, sanjam, sanjati, sarajevo ti i ja, sarene pilule za lilule, satelit, sava tiho tece, sedam rana od sedam jarana, sedamnaest ti je godina (duet tatjana matejas), sejla, sejmeni, sejn, seki is on the road again, seks droga nasilje i strah, seljacine, selma, seobe, sesnaest godina, seti se maja, sexi magazin, shanzelize, si zaljubiv edno mome (ft. dado topic), simpatija, sin plavog pingvina, sit gladan, sivilo perona, sjajnija buducnost, sjecam se prvog poljupca, sjecanja jednog mangupa, sjeti se ljeta, sjor bepo kapitan, skadarska, skakavac joj zas'o u rukavac, skamenjen, skini mi se bona, skini sve sa sebe, skopje, sladoled, slatka sestrice, slicuge, slika, sloboda, sloboda ili nista, slovenija, slovinjak punk, smak 2012 - za sva vremena, smijehom strah pokrijem, smrt morisona dzima, snjezana, sokiras me majke mi, sonata, space twist, spavaj, spisak razloga, spojimo se sad, spreda, srbin je lud, srce, srce dam, srce na cesti, srce od meda, sreca, sretno dijete, sta ce meni barke male, sta ce nama soferima kuca, sta je rekla ana, starac, starfucker, stipu gatibo, stizu me sjecanja, sto ce taj covjek tu, sto je bilo bilo je, sto mi nisi rekla ranije, stocicu, stoj dzoni, stojim na kantunu, straga, strah me da te volim, strast, stvaran svet oko mene, stvari lagane, stvarno nestvarno, suada, sumadijski bluz, suncana strana ulice, sunce iza grada, suncokret, supermen (feat. zeljko joksimovic), suvarak, suzama se vatre ne gase, sva, sve ce jednom proc samo nece nikad rock 'n' roll, sve je lako kad si mlad, sve je propalo, sve ove godine, svet se brzo okrece, sveti nikola, svi moji drumovi, svijet je lopta sarena, svijet je pun ljubavi, svijet u kojem zivim, svirao je dawid bowie, tajni grad, tajno ime, tako ti je mala moja ..., talasna duzina, tamara, tandzi tandzi, tattoo, taxi, tebe imam sam da ostarim, tema classica, tema za sargiju, tema za violinu, teska industrija 2012 - za sva vremena, teska vremena prijatelju moj, the jogi song, ti mozes sve, ti nisi zena za sva vremena, ti si mi bila u svemu naj naj, ti si moja sreca, ti si moja sudbina, ti si sav moj bol, ti si se nekako smanjio, ti si ta, ti znas sve, ti zracis zrake kroz zrak, tibet, tik-tak, tike tike tacke, tike-tike-tacke, tko te ljubi dok sam ja na strazi, tko to tamo pjeva, to je moj grad, to mi radi, to vec i vrapci fuckaju, totalno sam lud, tragovi proslosti, trava, treba imat dusu, treci svijet, trista godina, trla baba lan, trodupli covek, trofazni zavodnik, trube, tuga nek ode iz tvog svijeta, tugo nesreco, tuti fruti 2012 - za sva vremen, tuti fruti 2012 - za sva vremena, tuzna su zelena polja, tvoga srca vrata, tvoja haljina moja zastava, tvoja je gajba sigurna, u dva ce cistaci odneti djubre, u jednim plavim ocima, u kozi krokodila, u ljubav vjerujem, u pomoc, u tami disko kluba, u vremenu horoskopa, u.f.o., uci me majko karaj me, ucini mi pravu stvar, udri bogatasa, ugasi me, uhvati ritam, ukrast cu te mare, ula-ulala, ulazak u harem, ulicne tuce, umiru jeleni, umrijecu nocas od ljepote, umrijecu zbog nje, undo za nju, usne vrele visnje, utociste, uvijek kad ostanem sam, uzalud vam trud sviraci, uzalut pitas, uzas je moja furka, valentino 2012 - za sva vremena, valovi, van gogh 2012 - za sva vremena, vatreni poljubac 2012 - za sva vremena, vecer na robleku, veceras, verujem ne verujem, vojno lice, voli me-ne voli me, volim crtane filmove, volim je, volim te, volim te jos, volim volim volim volim zene, volio bi' da te ne volim, volio bih da si tu, voljela je sjaj u travi, voljela me nije nijedna, vrati se, vratija se barba iz amerike, vreme, vremena, vrijeme je na nasoj strani, vudu bluz, yu grupa 2012 - za sva vremena, za esmu, za godine tvoje, za nju zbog nje, za sva vremena (2012).txt, za sve ove godine, zaboravite sto sam vam rekao, zaboravljena draga, zabranjeno pusenje 2012 - za sva vremena, zagreb ima isti pozivni, zagrli me njezno, zajdi zajdi, zajedno, zajedno smo piskili u pesku, zamisli, zamisli zivot u ritmu muzike za ples, zar je to sve sto je ostalo, zaspao je mjesec, zasto su danas devojke ljute, zasviraj i za pojas zadeni, zatvori oci ljubi me, zaustavite zemlju, zauvijek tvoj, zebre i bizoni, zelena trava doma mog, zelene su bile oci te, zemlja, zemlja cuda, zemljotres, zene i muskarci, zeni nam se vukota, zenica blues, zikino kolo, zima '90, zivio rock 'n' roll, zivot je maskenbal, zivot je nekad siv nekad zut, zlatni papagaj, zmaja od nocaja, zurim, zuti kisobran, zvuci ulice
    • Odgovora: 39
    • Pregleda: 18.590
    23.10.2012, 23:34 Idite do poslednje poruke
  7. Lightbulb Edo Maajka - Kolekcija

    Započeta od lilly‎, 17.05.2012 19:37
    4 Staff Post(s) 2010, car, car samo pare, edo, edo maajka - spomen ploca - 2010, fotelja, ja odo krast, jebo vladu, jesmo li sami, kolekcija, maajka, no sikiriki no, oldskul, ona, ona je bomba, ove, ove godine, ploca, przi se srce moje, sale, saletova, samo, spomen, srce, sretna, sretna djeca, tata mama, trpaj trpaj
    • Odgovora: 6
    • Pregleda: 2.818
    26.06.2018, 16:09 Idite do poslednje poruke
  8. Lightbulb Edwin Po - Diskografija

    Započeta od Colorita‎, 25.01.2013 18:47
    diskografija, edwin
    • Odgovora: 2
    • Pregleda: 1.761
    25.01.2013, 18:48 Idite do poslednje poruke
  9. Post Ekatarina Velika - Diskografija

    Započeta od pedja‎, 15.11.2010 19:50
    2 Strane
    1 2
    4 Staff Post(s) belgrade, diskografija, ekatarina, ekatarina velika - bonus (snimci na engleskom), ekatarina velika - diskografija, ekatarina velika 1984 - katarina ii, ekatarina velika 1985 - ekatarina velika, ekatarina velika 1986 - 1 - s vetrom u lice, ekatarina velika 1986 - 2 - live '86, ekatarina velika 1987 - 1 - zemlja, ekatarina velika 1987 - 2 - ljubav, ekatarina velika 1988 - live `88, ekatarina velika 1989 - samo par godina za nas, ekatarina velika 1991 - 1 - dum dum, ekatarina velika 1991 - 2 - kao u snu (live 1991), ekatarina velika 1993 - neko nas posmatra, ekatarina velika 1994 - 1 - angel`s breath, ekatarina velika 1994 - 2 - unplugged u pristini, ekatarina velika 1995 - the best of, ekatarina velika 1998 - kao nada kao govor kao more, ekatarina velika 2003 - 1 - kao da je bilo nekad, ekatarina velika 2003 - 2 - jako dobar tatoo (zagreb 2003), ekatarina velika 2007 - revisited, ekatarina velika 2012 - za sva vremena, limunovo drvo 197x - limunovo drvo, velika, vinyl
    • Odgovora: 23
    • Pregleda: 7.067
    04.04.2016, 06:07 Idite do poslednje poruke
  10. Eklinika Mortale (Klinicki Mrtav) - Diskografija

    Započeta od Dejra‎, 18.12.2016 22:39
    2 Staff Post(s) diskografija, eklinika, klinicki, mortale, mrtav
    • Odgovora: 1
    • Pregleda: 513
    18.12.2016, 22:42 Idite do poslednje poruke
  11. Lightbulb El Combo - Diskografija

    Započeta od veliki‎, 28.02.2013 21:44
    combo, diskografija
    • Odgovora: 4
    • Pregleda: 1.694
    09.10.2018, 11:25 Idite do poslednje poruke
  12. Elda Viler - Kolekcija

    Započeta od Mixi_ks‎, 16.01.2017 13:49
    9 Staff Post(s) elda, kolekcija, viler
    • Odgovora: 8
    • Pregleda: 817
    20.05.2018, 13:51 Idite do poslednje poruke
  13. Post Electro Team - Diskografija

    Započeta od DJ Zmija‎, 03.02.2014 00:30
    2 Staff Post(s) a sto cu ja, aint nothin, ako te volim jos, all about it, bez tebe, bit cu fer, briga me, cant take my eyes off you, cuvaj me, da je moglo, da ti nisam bila dovoljna, da zivim po svom, daj mi dozvoli, dance to the groove, dat cu ti sve, diskografija, do ya think im sexy, drugo ime ljubavi, electro, electro team 1992 - aint nothin, electro team 1994 - second to none, electro team 1996 - anno domini, electro team 2000 - disco neckt, electro team 2002 - vision 5, electro team 2003 - decade, electro team 2005 - frankfurt bombay tokio, electro team 2007 - vrhunski album, electro team 2010 - powewrcore, electro team 2013 - single, everbody singin, finale ad, gdje dises ti, give it up, intro, ja nikad necu znati, ja nisam ta, ja ti priznajem, jedina, jeftin ruz, jer te mrzim, jos 5 minuta, kad jednom odes, kako da te prebolim, kasno, kost u grlu, leave it out, ljubav nema nista s tim, mogu ja prezivjeti, moje nevjerno, molitva za mir, my girl, my love, na bozic sama, na meni je red, na vse ali nic, nasty ladies, ne daj mi da, ne okreci mi ledja, ne trazi ljubav, necu nikog tako voljeti, nemoj mi raditi to, nemoj reci ne, new jam dance, nije grijeh, nije vise vazno, nisam za ljubav rodjena, nocas umiru stare ljubavi, old school brotha, on my own, padam u nesvijest, pod prstima mojim, prayer for peace, prazan stan, pridji bez razloga, priznaj mi, probudi me, reminiscin, rollin in a benzo, s nama je gotovo, sad idi, sad mi je svejedno, sad te molim, sada znam da je kraj, samo jedan put, samo jednu noc, slomit cu ti srce, so little time, so many men, soba 202, sreet jam, sto mi je trebalo, stvorena za grijeh, stvorena za tebe, sve bih dala da znam, sve il nista, sve je bila laz, svirajte mi tuzne, team, tek je 12 sati, the rhythm of my heart, ti nisi normalan, totalno sam lud 3, u tvojim rukama, upomoc, varat cu te, welcome to the temple, what u gonna do, yo move on, you must love me, za bivse ljubavi, za ljubav hvala ti, zbogom mala
    • Odgovora: 12
    • Pregleda: 3.974
    10.07.2014, 13:01 Idite do poslednje poruke
  14. Post Elektricni Orgazam - Diskografija

    Započeta od goran71‎, 27.05.2013 23:00
    2 Strane
    1 2
    29 Staff Post(s) 2010, diskografija, elektricni, elektricni orgazam - diskografija, elektricni orgazam 1981 - 1 - konobar, elektricni orgazam 1981 - 2 - elektricni orgazam, elektricni orgazam 1981 - 3 - paket aranzman, elektricni orgazam 1981 - 4 - warszawa, elektricni orgazam 1982 - 1 - odelo, elektricni orgazam 1982 - 2 - dokolica, elektricni orgazam 1982 - 3 - lisce prekriva lisabon, elektricni orgazam 1982 - 4 - festival novi rock '82 - live, elektricni orgazam 1983 - 1 - locomotion, elektricni orgazam 1983 - 2 - les chansones populaires, elektricni orgazam 1984 - 1 - kako bubanj kaze, elektricni orgazam 1984 - 2 - kako bubanj kaze, elektricni orgazam 1986 - 1 - ne postojim, elektricni orgazam 1986 - 2 - distorzija, elektricni orgazam 1987 - braco i sestre, elektricni orgazam 1988 - 1 - letim sanjam disem, elektricni orgazam 1988 - 2 - najbolje pesme '80-'88, elektricni orgazam 1993 - balkan horor rok - live, elektricni orgazam 1994 - 1 - zasto da ne, elektricni orgazam 1994 - 2 - novi sad live, elektricni orgazam 1996 - 1 - zivo i akusticno, elektricni orgazam 1996 - 2 - warszawa '81 live, elektricni orgazam 1999 - a um bum, elektricni orgazam 2002 - harmonajzer, elektricni orgazam 2007 - 1 - breskve u teskom sirupu vol. 1, elektricni orgazam 2007 - 2 - live - beograd dom omladine, elektricni orgazam 2009 - 1 - the ultimate collection cd 1, elektricni orgazam 2009 - 2 - the ultimate collection cd 2, elektricni orgazam 2011 - dom omladine, orgazam
    • Odgovora: 29
    • Pregleda: 5.297
    30.06.2018, 15:14 Idite do poslednje poruke
  15. Elektroni - Diskografija

    Započeta od veliki‎, 13.09.2015 15:10
    2 Staff Post(s) 1968, diskografija, elektroni, jedne, noci
    • Odgovora: 1
    • Pregleda: 1.291
    05.02.2017, 15:31 Idite do poslednje poruke
  16. Post Elemental - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 27.06.2014 22:46
    7 Staff Post(s) 2010, danas, diskografija, drustvo, elemental, gdje, malena, mog, moj, putem, red, sam, vertigo
    • Odgovora: 12
    • Pregleda: 4.491
    14.12.2018, 17:55 Idite do poslednje poruke
  17. Elena Risteska - Diskografija

    Započeta od Krajisnik86‎, 24.12.2018 18:19
    diskografija, elena, risteska
    • Odgovora: 9
    • Pregleda: 116
    24.12.2018, 18:34 Idite do poslednje poruke
  18. Post Elio Pisak - Kolekcija

    Započeta od navy59‎, 04.06.2014 18:20
    14 Staff Post(s) 1985, blondina, elio, kolekcija, pisak
    • Odgovora: 15
    • Pregleda: 3.060
    21.02.2016, 12:14 Idite do poslednje poruke
  19. Post Elio Rigonat - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 11.09.2017 19:37
    2 Staff Post(s) diskografija, elio, rigonat
    • Odgovora: 1
    • Pregleda: 278
    11.09.2017, 19:39 Idite do poslednje poruke
  20. Lightbulb Elipse - kolekcija

    Započeta od lilly‎, 12.05.2012 11:27
    4 Staff Post(s) elipse, kolekcija
    • Odgovora: 4
    • Pregleda: 2.662
    22.06.2016, 06:01 Idite do poslednje poruke
  21. Elisabeth Like a Dream - Diskografija

    Započeta od lahina‎, 06.02.2017 12:52
    diskografija, dream, elisabeth
    • Odgovora: 1
    • Pregleda: 613
    06.02.2017, 13:02 Idite do poslednje poruke
  22. Post Ella B - Diskografija

    Započeta od goran71‎, 03.05.2013 01:30
    6 Staff Post(s) diskografija, ella, ella b - diskografija, ella b 1997 - ajkula, ella b 1998 - udar ljubavi, ella b 2000 - od bola, ella b 2002 - bole stare rane, ella b 2004 - titanik, ella b 2010 - retro collection
    • Odgovora: 5
    • Pregleda: 2.045
    03.05.2013, 01:34 Idite do poslednje poruke
  23. Post Elsewhere Shine - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 22.05.2016 20:13
    3 Staff Post(s) diskografija, shine
    • Odgovora: 2
    • Pregleda: 717
    22.05.2016, 20:17 Idite do poslednje poruke
  24. Post Elvir Lakovic Laka - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 24.07.2010 21:22
    6 Staff Post(s) diskografija, elvir, laka, lakovic
    • Odgovora: 6
    • Pregleda: 1.184
    27.01.2016, 21:45 Idite do poslednje poruke
  25. Post Elvira Voca - Kolekcija

    Započeta od skinmi‎, 15.06.2013 23:17
    11 Staff Post(s) ako zelis da se vratis, anica zubovic - sedam neznanih mora, arsen dedic - ljeto sa irenom, bojim te se bojis me se, elvira, elvira voca - ah ca je lipo, elvira voca - kolekcija, elvira voca - miris mora, elvira voca - on, elvira voca 1966 - ah ca je lipo, elvira voca 1966 - kupi mi malo cvijeca, elvira voca 1966 - miris mora, elvira voca 1970 - sad si daleko, elvira voca 1974 - samo usne, elvira voca 1974 - waterloo, elvira voca 1980 - slusala sam srce, godine lete, ivo robic - split ti i ja, ivo robic - stara serenada, jesenji dan, kada zaboravis, kolekcija, kupi mi malo cvijeca, ljubav gorka ljubav slatka, maruska sinkovic - more i ljeto, maruska sinkovic i beti jurkovic - gradovi pokraj mora, moj svijet, oci govore bez rijeci, pise ti se zlo, reci da li me volis, sad si daleko, samo usne, slusala sam srce, srce uvijek zna, ti u kog sam zaljubljena, trazi me, voca, waterloo, zivjet cu s tobom, zvijezdani brod
    • Odgovora: 10
    • Pregleda: 2.380
    07.07.2018, 21:08 Idite do poslednje poruke
  26. Post Elvis Jackson - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 20.06.2015 22:28
    7 Staff Post(s) diskografija, elvis, jackson
    • Odgovora: 6
    • Pregleda: 1.020
    20.06.2015, 22:42 Idite do poslednje poruke
  27. Ema Civovic - Kolekcija

    Započeta od veliki‎, 05.03.2016 09:15
    2 Staff Post(s) 2000, civovic, dalje, ema, idem, kolekcija
    • Odgovora: 1
    • Pregleda: 1.614
    05.03.2016, 09:40 Idite do poslednje poruke
  28. Post Emilia Kokic & Riva - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 25.10.2011 17:40
    diskografija, emilia, emilia kokic & riva - diskografija, kokic, riva
    • Odgovora: 9
    • Pregleda: 3.237
    23.02.2016, 23:38 Idite do poslednje poruke
  29. Emina Arapovic - Kolekcija

    Započeta od veliki‎, 27.04.2013 23:38
    1 Staff Post(s) 2011, akcije, arapovic, cura, emina, kolekcija
    • Odgovora: 1
    • Pregleda: 1.192
    19.04.2017, 06:48 Idite do poslednje poruke
  30. Post Emina Jahovic - Diskografija

    Započeta od goran‎, 04.11.2010 23:54
    2 Staff Post(s) 200, 2002, diskografija, emina, emina jahovic - diskografija, jahovic, kad, nas, osmi, sad
    • Odgovora: 9
    • Pregleda: 9.692
    21.02.2018, 21:49 Idite do poslednje poruke
  31. Post Emir & Frozen Camels - Diskografija / Kolekcija

    Započeta od Phase‎, 21.10.2013 23:30
    3 Staff Post(s) 2013, camels, diskografija, emir, frozen, kolekcija
    • Odgovora: 4
    • Pregleda: 2.205
    07.01.2016, 13:11 Idite do poslednje poruke
    • Odgovora: 4
    • Pregleda: 1.522
    04.07.2018, 12:44 Idite do poslednje poruke
  32. Post Emphasis - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 29.09.2017 23:11
    3 Staff Post(s) diskografija, emphasis
    • Odgovora: 2
    • Pregleda: 348
    29.09.2017, 23:20 Idite do poslednje poruke
  33. Post En Face - Diskografija

    Započeta od goran71‎, 16.07.2013 20:47
    8 Staff Post(s) diskografija, en face - diskografija, en face 1995 - s dlana boga pala si, en face 1996 - citaj 'an fas', en face 1997 - u krilu mjeseca, en face 1999 - 1 - kad prestane kisa (singl), en face 1999 - 2 - sve se mijenja, en face 2002 - 12+4 (the best of), en face 2005 - lako je ostati mlad, en face 2009 - afrodita, face
    • Odgovora: 7
    • Pregleda: 2.359
    16.07.2013, 20:54 Idite do poslednje poruke
  34. Post Ena Trik Fx - Diskografija

    Započeta od DJ Zmija‎, 02.02.2014 14:09
    bezimena, celu noc si pio uzalud, cokolada, diskografija, ena, ena 2001 - pleses samnom kao vuk, ena 2003 - nesalomiva, ena 2007 - uspomene, ena trik fx - diskografija, iluzija, kafic u predgradju, kazu mi, kolena, lice od stakla, ljubi me grli, ljubomora, nesalomiva, nije mi dobro, od heroja do slabica, otrove moj, ovim sam putem hodala, oziljak na dusi, pleses samnom kao vuk, putuj sreco, sludjena, srce mi place, sta je laz sta je istina, stara bagra, suze, trik, uspomene, zasto me svaka ljubav boli, zodijak
    • Odgovora: 2
    • Pregleda: 3.217
    02.02.2014, 14:27 Idite do poslednje poruke
  35. Ena Veko 1991 - Bubacki i gradski zverki

    Započeta od IgorGMKD‎, 08.08.2018 16:20
    1991, bubacki, ena, gradski, veko, zverki
    • Odgovora: 0
    • Pregleda: 113
    08.08.2018, 16:20 Idite do poslednje poruke
  36. Post End Of The Hunt - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 09.06.2015 21:08
    2 Staff Post(s) diskografija, end, hunt
    • Odgovora: 1
    • Pregleda: 878
    09.06.2015, 21:11 Idite do poslednje poruke
  37. Post Endorfin - Diskografija (2006-2010)

    Započeta od navy59‎, 04.04.2015 00:07
    3 Staff Post(s) diskografija, endorfin, endorfini
    • Odgovora: 2
    • Pregleda: 897
    04.04.2015, 00:18 Idite do poslednje poruke
  38. Post Energija Diskografija

    Započeta od DJ Zmija‎, 01.02.2014 01:04
    7 dana, avantura, bas me briga, bela magla, cao, cetiri dana. lazni sjaj ljubavi, da li znas, devojke ponos imaju, diskografija, energija, energija 1996 - verujem u cuda, energija 1997 - malo sutra, energija 1998 - avantura, energija 1999 - u pesku vremena, energija 2000 - energija 5, energija 2001 - korak po korak, energija 2008 - energija 7, energija diskografija, hajde reci, hladne noci, ja hocu vise, ja ne smem, ja trazim nekoga, jos ovu noc, jutro, kagija, kao greh, kisa, korak po korak, kreni mali, ladovina, lazem te, ludo je u gradu, magija, malo sutra, moj brod plovi, moj glas, ne ljubi me, necu biti kraj tebe, nedelja, nema para, nestale su suze, nije za tebe, nisam kriva, obecanja, oprosti mi, posle ponoci, povod, pustite me, razglednica, srce u ruci, stage mi ponestaje, suze, svi vec znaju, takve majka vise ne radja, tebi dacu sve, tebi treba hrabrost, tesko podnosim kraj, ti si se promenio, to sto te volim, tudje sladje, u ludom stanju, u pesku vremena, ugasi svetla, varam te, verujem u cuda, vrela noc, zasluzi me, zasto me ne volis, zasto moje suze teku sad, zaustavi mi dah
    • Odgovora: 7
    • Pregleda: 2.419
    17.02.2018, 19:14 Idite do poslednje poruke
  39. Smile Enero - Kolekcija

    Započeta od Phase‎, 19.01.2018 18:22
    enero, kolekcija
    • Odgovora: 1
    • Pregleda: 272
    19.01.2018, 18:25 Idite do poslednje poruke
  40. Post Entartete Musik - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 10.02.2015 22:51
    3 Staff Post(s) 2014, bolero, diskografija, entartete, kolekcija, modern, musik
    • Odgovora: 2
    • Pregleda: 1.523
    17.09.2016, 22:05 Idite do poslednje poruke
  41. Erato - Kolekcija

    Započeta od Ciro‎, 16.03.2016 08:42
    diskografija, diskografina/kolekcija, download, erato, folk, hit parada, ilidza, ilidzanski festival, izvorna, kola, kolekcija, mp3, muzika, narodna, parada hitova, uzivo, valandovo, vogosca
    • Odgovora: 1
    • Pregleda: 373
    16.03.2016, 08:43 Idite do poslednje poruke
  42. Post Erotic Biljan And His Heretics - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 02.06.2017 23:22
    5 Staff Post(s) biljan, diskografija, erotic, heretics
    • Odgovora: 4
    • Pregleda: 665
    02.06.2017, 23:35 Idite do poslednje poruke
  43. Post Eruption - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 27.05.2017 18:35
    7 Staff Post(s) diskografija, eruption
    • Odgovora: 6
    • Pregleda: 676
    27.05.2017, 18:49 Idite do poslednje poruke
  44. Post Essence - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 10.03.2015 20:11
    5 Staff Post(s) diskografija, essence
    • Odgovora: 4
    • Pregleda: 889
    10.03.2015, 20:22 Idite do poslednje poruke
  45. Esso Bestija - Kolekcija

    Započeta od veliki‎, 17.12.2013 20:09
    bestija, esso, kolekcija
    • Odgovora: 5
    • Pregleda: 1.700
    04.10.2018, 14:06 Idite do poslednje poruke
  46. Post Eva Braun - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 09.10.2011 18:44
    1 Staff Post(s) braun, diskografija, eva, eva braun - diskografija
    • Odgovora: 13
    • Pregleda: 3.170
    22.06.2016, 16:44 Idite do poslednje poruke
  47. Post Evolucija - Diskografija

    Započeta od navy59‎, 09.06.2015 21:31
    3 Staff Post(s) 2007, baklja, diskografija, evolucija, slobode
    • Odgovora: 2
    • Pregleda: 1.020
    23.11.2018, 00:08 Idite do poslednje poruke
  48. Ex cess

    Započeta od Nesa‎, 03.12.2017 20:28
    cess
    • Odgovora: 0
    • Pregleda: 362
    03.12.2017, 20:28 Idite do poslednje poruke
  49. Post Ex YU Rock Balade

    Započeta od pedja‎, 26.11.2011 17:20
    2 Strane
    1 2
    balade, ex yu rock balade, ex yu rock balade - vol 01, ex yu rock balade - vol 02, ex yu rock balade - vol 03, ex yu rock balade - vol 04, ex yu rock balade - vol 05, ex yu rock balade - vol 06, ex yu rock balade - vol 07, ex yu rock balade - vol 08, ex yu rock balade - vol 09, ex yu rock balade - vol 10, ex yu rock balade - vol 11, ex yu rock balade - vol 12, ex yu rock balade - vol 13, ex yu rock balade - vol 14, ex yu rock balade - vol 15, ex yu rock balade - vol 16, ex yu rock balade - vol 17, ex yu rock balade - vol 18, ex yu rock balade - vol 19, ex yu rock balade - vol 20, ex yu rock balade - vol 21, ex yu rock balade - vol 22, ex yu rock balade - vol 23, ex yu rock balade - vol 24, rock
    • Odgovora: 23
    • Pregleda: 4.756
    30.11.2011, 18:08 Idite do poslednje poruke

+ Postavite novu temu
Strana 1 od 2 1 2 PoslednjaPoslednja

Informacije i opcije foruma

Urednici ovog foruma

Opcije prikaza teme

Koristite ovu kontrolu da se ograniči prikaz tema na one novije od navedenog vremenskog okvira.

Omogućava vam da odaberete podatke po kojima će teme biti sortirane

Red tema u...

Napomena: kada je sortiranje po datumu, 'opadajući redosled" će prikazati prvo najnovije rezultate.

Legenda ikonica

Sadrži nepročitane poruke
Sadrži nepročitane poruke
Ne sadrži nepročitane poruke
Ne sadrži nepročitane poruke
Više od 15 odgovora ili 150 pregleda
Vruća tema sa novim porukama
Više od 15 odgovora ili 150 pregleda
Vruća tema bez nepročitanih poruka
Zatvorena tema
Tema je zatvorena
Tema sadrži poruku koju ste bi postavili
Postavili ste poruku u ovoj temi

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke